RISK Omdömen 97

TrustScore 2.5 av 5

2,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vandaag had ik pech. Na lang te hebben gebeld met de alarmcentrale kwamen we erachter dat de Risk-voorwaarden daar niet bekend waren. Ik heb Risk zelf proberen te bellen, maar ze waren moeilijk... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De snelheid waar de vraag die je stelt wordt behandeld.b.v.bij verandering van autoverzekering wordt altijd een prima alternatief gezocht…..

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben volkomen correct en naar volle tevredenheid behandeld bij: 1 de koop en verzekering van een andere auto 2 de verkoop van mijn vorige auto die pas twee dagen later geschiedde. Geduldig en vr... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er is nagenoeg geen contact met Risk te krijgen, telefonisch is men niet bereikbaar en per mail duurt de beantwoording enorm lang. Resultaat, schade afhandeling van een caravan schade duurt van septem... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsmäklare

Skrivet av företaget

Happy customers is ons motto binnen RISK. In nauwe samenwerking met onze partners, streven wij met een professioneel team van ruim 100 medewerkers, het leven van onze klanten een stukje makkelijk te maken. Ons Insurtech platform is breed inzetbaar voor API-partners, Assurantie-adviseurs, Softwarepakketten, Online-labels en Verzekeraars. Wij kiezen daarbij voor een STP-werkwijze, Plug-and-Play-integraties en innovatieve aanpak. Wij bieden een ruim aanbod van producten zowel in Volmacht als via Direct writers. Een aanstelling is binnen een dag geregeld! Dankzij ons cloud-based platform bieden wij als Insurtech Serviceprovider de mogelijkheid om een breed scala aan financiële producten te vergelijken en af te sluiten. We bieden tal van oplossingen aan en zijn altijd bezig met (door) ontwikkelingen van nieuwe producten.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tot nu toe goed geholpen

Tot nu toe goed geholpen, zoals het ook hoort, eigenlijk. Nu mijn eerste schade er is, lijkt de eerste hulp ook efficiënt en vriendelijk te zijn. Ik ben nieuwsgierig naar de verdere afwikkeling.

12 januari 2022

Mijd Risk

Risk reageert blijkbaar wel op Trustpilot reviews..
Alles nog even op een rijtje over de casus:
-Bij herhaling en tot op heden geen enkele reactie van Risk op mijn heldere claim met foto’s ondersteund, waarmee de oorzaak vd schade echt heel duidelijk is te zien. Dat is eigenlijk het ergste, het niet reageren, het niet gehoord worden. Of het uiteindelijk wèl reageren maar in algemeenheden, maar niet op de werkelijke vragen. Risk wil duidelijk geen aansprakelijkheid erkennen maar wijzen de claim af op basis van niets, van ‘niemand weet op welke gronden’. Mij is dat iig niet duidelijk gemaakt, het is niet met rapporten oid onderbouwd en dat is op zijn mildst gezegd vreemd.
-er is nimmer een expert ingeschakeld door Risk, ook al beweren zij van wel. Het rapport kan (of men wil het niet) iig niet worden overhandigd. Best zorgelijk. Gewoon afwijzen op basis waarvan? Of is de schade te beperkt voor degelijk onderzoek?
-het voorstel van Risk om recent alsnog een expert te laten komen is na 3 maanden wel wat laat.. Wrschlk is t alleen voorgesteld om de reputatieschade (oa op Trustpilot) te reduceren. Schade hier is al hersteld, schade Risk op Trustpilot onherstelbaar.
-Risk doet geen enkele poging om contact te leggen met een ontevreden klant en/of die klant te bellen. Ik zou dat wel doen.
-de Risk-reacties op Trustpilot kloppen helemaal niet, ook best erg, en zijn slechts bedoeld om de schade ah bedrijf te reduceren. Triest. Ik zou me echt diep schamen als ik Risk was.

Mijd Risk, pas op, het is een Risk om met dit bedrijf in zee te gaan.

12 oktober 2021
Omdöme utan inbjudan

Goede voorlichting

Na contact gehad te hebben met een medewerker hoorde ik niets meer.
1 week later 9/8 werd ik veel beter door de heer Robin Buizer geholpen waardoor ik nu
zeer tevreden met de oplossing.

9 augusti 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.