RISK Omdömen 97

TrustScore 2.5 av 5

2,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vandaag had ik pech. Na lang te hebben gebeld met de alarmcentrale kwamen we erachter dat de Risk-voorwaarden daar niet bekend waren. Ik heb Risk zelf proberen te bellen, maar ze waren moeilijk... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De snelheid waar de vraag die je stelt wordt behandeld.b.v.bij verandering van autoverzekering wordt altijd een prima alternatief gezocht…..

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben volkomen correct en naar volle tevredenheid behandeld bij: 1 de koop en verzekering van een andere auto 2 de verkoop van mijn vorige auto die pas twee dagen later geschiedde. Geduldig en vr... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er is nagenoeg geen contact met Risk te krijgen, telefonisch is men niet bereikbaar en per mail duurt de beantwoording enorm lang. Resultaat, schade afhandeling van een caravan schade duurt van septem... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsmäklare

Skrivet av företaget

Happy customers is ons motto binnen RISK. In nauwe samenwerking met onze partners, streven wij met een professioneel team van ruim 100 medewerkers, het leven van onze klanten een stukje makkelijk te maken. Ons Insurtech platform is breed inzetbaar voor API-partners, Assurantie-adviseurs, Softwarepakketten, Online-labels en Verzekeraars. Wij kiezen daarbij voor een STP-werkwijze, Plug-and-Play-integraties en innovatieve aanpak. Wij bieden een ruim aanbod van producten zowel in Volmacht als via Direct writers. Een aanstelling is binnen een dag geregeld! Dankzij ons cloud-based platform bieden wij als Insurtech Serviceprovider de mogelijkheid om een breed scala aan financiële producten te vergelijken en af te sluiten. We bieden tal van oplossingen aan en zijn altijd bezig met (door) ontwikkelingen van nieuwe producten.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Niet mee in zee gaan!

Hoe slecht zijn jullie wel niet als bedrijf, geen reactie per mail! Terugbelafspraken worden niet nagekomen!

20 minuten in de wacht om iemand te spreken, en er wordt meteen opgehangen!!!!

Ben nu sinds jullie verplicht verzekeringen te betalen, omdat jullie je administratie niet op orde hebben!

8 september 2023

Svar från RISK

We vinden het vervelend om uw reactie te moeten lezen. Kunt u contact opnemen met onze klachten afdeling zodat wij u van een passende oplossing kunnen voorzien? U kunt daarvoor contact opnemen met klacht@risk.nl. Wij vernemen graag van u.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een fietsverzekering bij risk

Ik heb een fietsverzekering bij risk, mijn fiets is gestolen door mijn eigen schuld. Nu heb ik een nieuwe fiets en wil de nog lopende verzekering die tot 2025 loopt overzetten op mijn nieuwe fiets. Dit kan niet volgens risk. Autoverzekeringen kunnen overgezet worden waarom niet mijn fiets??..

24 juli 2023

Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We komen graag met u in contact om meer te weten te komen over deze situatie. Kunt u contact met ons opnemen via klacht@risk.nl? Met vriendelijke groet, RISK Verzekeringen

Beste RISK ,

Beste RISK ,
IK HEB EEN Klachten brief geschreven .
Met namen van de behandelaars van jou je weet wie ik bedoel ,moest ik de namen verwijderen dat heb ik gedaan .en daarna niks van jullie gehoord .
Jullie geven mij de schuld en het afronden is het een probleem .ik ben al zo een 15 jaren bij jullie nooit een probleem maar door lekkage in mijn badkamer is de bom gebarsten want betalen moet ik doen elke maand halen jullie het bedrag af ,maar communicatie is ver te zoeken ,ik heb trouwens 4 verzekeringen bij jullie lopen Een rechtsbijstand,woonhuis,inboedel ,en een doorlopend reis verzekeringen en dan wordt ik behandeld als een stuks stront .
Ik hoop dat mij een keer belt .
Gr

12 juli 2023

Risk reageert niet

Risk reageert niet en als ze reageren, vertelt elke medewerker een ander verhaal. Bespreken gegevens met derden. Ik zou zeker niet voor Risk kiezen als je twijfelt!

@Risk, heeft helaas geen zin. Reactie bij jullie is ontzettend traag want het speelt al weken en het heeft al meer dan 2 weken bij de klachten afdeling gelegen.

31 mars 2023

Beste Mascha,

We komen graag met u in contact om meer te weten te komen over uw ervaring. Kunt u contact met ons opnemen via klacht@risk.nl?

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het verpest de band met je familie je…

Het verpest de band met je familie je kan er mentaal gestoord van worden en je gaat je familie haten dit spel is erger dan de hel

1 maj 2023

Beste Cees,

Ik begrijp dat het spel RISK vervelend kan worden ervaren.

Ik wil u erop attenderen dat u nu RISK Verzekeringen beoordeelt. Mag ik u dus vragen om uw review bij ons te verwijderen en in te dienen bij de makers van het bordspel RISK?

Storm 2

mbt de Storm wil ik nog iets toevoegen. Vervolgens zoals gevraagd een mail gestuurd naar het opgegeven emailadres geen antwoord.

Later weer gebeld, bleek in hun spam terecht gekomen te zijn.

Vervolgens moet je er continu achter aangaan voordat je uberhaupt reactie krijgt.

Kortom je krijgt bij deze verzekeraar niet het gevoel dat ze je willen helpen.

Ik zal vast weer als antwoord krijgen dat ze het vervelend vinden en of ik wil mailen, maar ga intern eerst maar eens overleggen hoe je klantvriendelijker en servicegerichter kunt gaan werken

12 april 2023

Svar från RISK

Bedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend dat u onze dienstverlening zo ervaart. Juist bij het behandelen van de schade streven wij naar tevredenheid van de klant. De eerste reactie naar aanleiding van uw schademelding heeft inderdaad helaas wat langer op zich laten wachten, waarvoor reeds telefonisch excuses zijn gemaakt. Vervolgens heeft u op 7 april de gevraagde informatie aangeleverd. Deze is in het uw dossier geplaatst en gepland voor behandeling binnen ca. 2 weken. Echter heeft u binnen een week nogmaals gebeld naar ons, waarna we het direct hebben verwerkt. Hiermee begrijpen we dat uw ervaring is dat het pas verwerkt wordt nadat u gebeld heeft. Wij zijn van mening dat we het enkele dagen later alsnog hadden verwerkt, maar dat kunnen we enkel bij een eventuele volgende schade bewijzen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte hulp en geen oog voor…

Zeer slechte hulp en geen oog voor details. Medewerkers aan de telefoon zijn zeer gehaast en kunnen de ondanks genoeg aangeleverd bewijs geen onderscheid maken tussen een rapport van een willekeurige schadespecialist en de feiten voor hun neus. Je word werkelijk voor schut gezet. Risk, is niks!

5 april 2023

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Mag ik u vragen om contact met ons op te nemen via klacht@risk.nl, zodat wij met u kunnen kijken naar een passende oplossing?

Onbegrip

Wij wilden een nieuwe verzekering afsluiten voor onze nieuwe wagen. Online gedaan alles naar behoren ingevuld word er gesuggereerd dat ik in de laatste 5 jaar schade heeft gehad maar dit is niet zo want wij hebben de oude verzekering op papier staat dat wij 7 schade vrije jaren hebben contact opgenomen maar ze konden niets doen. Heel slecht dus mvg Hereijgers

12 januari 2023

Goedemorgen,

We vinden het vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring met ons heeft. Zou ik u mogen vragen om uw verhaal naar ons toe te sturen via klacht@risk.nl? We komen er namelijk graag samen met u uit.

We vinden het erg vervelend om te lezen dat u zich niet begrepen voelt en hopen met u in contact te komen.

1 ster is eigenlijk teveel

1 ster is eigenlijk teveel, maar vooruit voor de moeite maar...
Dit is zo'n verzekeringsmaatschappij, wanneer er een schade heeft plaatsgevonden (augustus 2022), men niet thuisgeeft. Schade: snorscooter totall loss veroorzaakt door derden. All-Risk verzekerd. Zelf maar alles opgepakt en opgelost. Afhandeling door Risk pas in december 2022 (4 maanden later). Klap op de vuurpijl: de veroorzaker had aansprakelijkheid erkend en mijn eigen risico vergoed op 5 december. Zelf maar weer eens gaan bellen en men heeft de 13e december overgemaakt. Had ik zelf niet gebeld, dan had ik er nu nog op mogen wachten.
Mijn advies: ga nooit met hen in zee. Premies kunnen zij goed incasseren, maar schade uitkeren is een ramp. Deze verzekering was afgesloten via geencentteveel.nl. Ook zij doen niets.

16 december 2022

Goedemiddag,

Vervelend dat uw ervaring met ons zo is verlopen. We komen graag met u in contact om te kijken hoe we u verder kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Zou u hiervoor contact op willen nemen met klacht@risk.nl?

Dan kijken we graag samen met u verder.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.