Vi havde et helt fantastisk besøg hos Randers Regnskov torsdag den 14. maj 2026. Min kusine og jeg havde allerede en god dag i de flotte omgivelser, men noget der virkelig gjorde oplevelsen helt... Se mer
Det här tycker kunderna
Total kaos....10/7-23 besøgte vi Randers regnskov. Virkelig dårlig oplevelse, idet denne attraktion overhovedet ikke kunne rumme de "millioner" af mennesker, der blev lukket ind. Der burde være et max... Se mer
Virkelig dårlig service. Mit barnebarn på 6 år var i Randers Regnskov for 14 dage siden. Der købte han et børnearmbåndsur i kiosken. Det var han stolt af og glad for. Efterfølgende har han d... Se mer
I støtter projekter hvor bl.a bisoner bliver udsultet og der svindles med CHR numrer. Vi sætter aldrig vores ben hos jer igen, og samtidig breder vi informationen omkring jeres inddragelse af disse re... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid en fornøjelse for hele familien
Altid en fornøjelse for hele familien .
Vi er kommer der i flere år. Specielt deres nye basecamp er en god oplevelse for børnene
En god oplevelse
Utrolig venligt personale, men sørger for at det man beder om er muligt.
Vildt lækre omgivelser.
Og en masse fine dyr.
Rigtig fine muligheder for at se alle dyrene og gode veje at gå på.
Dog skal man være opmærksom på at nogle af trinene godt kan være lidt høje.
Men en utrolig dejlig oplevelse og helt klart noget jeg vil anbefale.
Dejlig oplevelse for hele familien.
Hyggelig oplevelse
Hyggelig oplevelse. Kan være tætpakket med besøgende, men generelt ganske fint sted.
Familien og jeg nød opholdet i…
Familien og jeg nød opholdet i regnskoven.
Fantastisk oplevelse.
God oplevelse
Stor sanseoplevelse
Vi besøgte Randers Regnskov første gang i 2011 og var lidt skuffede. I maj 2018 var det tid til et besøg igen, og vi blev glædeligt overraskede. Selvom det ikke er nogen stor park, er det en stor sanse-oplevelse med både fugt, varme, lyd, farver, mørke, betagelse og en lille smule angst! Min søn på 11 elskede det, min datter på 7 blev lidt skræmt. Jeg synes stadig, det er for dyrt ift størrelsen, men når børnene får gratis adgang med Panda Club kort, så hjælper det.
Oplevede utrolig god service og …
Oplevede utrolig god service og velvillighed fra dyrepasserne til trods for, at der var mange mennesker. Søde og venlige folk over hele linjen! Vi fik mange informationer om dyrene og følte os meget velkomne. Spændende sted for både børn og voksne!
selve regnskoven
selve regnskoven, er flot og en dejlig stemning,men desværre er det handicapet venlige lidt som .
Vi oplevet gang på gang at rullestolen sad fast i gulvet, hvor der er sammen lægninger og hvor der er vand i vejen, meget flot, men træls for folk i en stol.
Slangerne kunne vi slet ikke se, da hele gulvet er umuligt at køre på.
Vi tog om og så jeres show, igen en smal sti op med løs grus, fik en fremmede mand til at hjælpe, hvilket ikke var sjovt for vores datter men showet var rigtig godt for børn.
Hele oplevelsen var meget præget af de forhold der var for rullestole men ellers er det en dejlig oplevelse
Bedste oplevelse
Randers Regnskov er for mig ikke kun verdens bedste arbejdsplads, men et fantastisk sted med spændende dyr, gode omgivelser, søde medarbejdere og lækker mad. Der er ikke en finger at sætte på noget.
super dag
Fantastisk dag for børn og voksne. Super godt med dyrerne tæt på, og fantastiske små happenings undervejs med engagerede fortællere.
Fantastisk dag i Randers Regnskov
Vi var i Randers regnskov her den anden dag for første gang, og det var en enormt positiv oplevelse. Fantastiske oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Rigtigt venligt personale og en ganske god Cafe. Vi kan varmt anbefale Randers regnskov.
Læs det med småt.
Vi har her i søndags taget vores datter på 1år med i Randers regnskov. Det var en succés, der var meget børnevenlige faciliteter, så bleskifte, mad og opbevaring i garderobe fungerede bare og Ronja var helt skudt i alle dyrene.
Men da vi kom og købte billetten, så blev der slået 380kr ind for to voksne, fint nok, vi vidste godt at vi skulle have sæsonkort til 190kr pr person, (og ikke alm. billetter til 170kr som listet på hjemmesiden, ej heller blev vi tilbudt at få refunderet busbilletter, som listet på hjemmesiden, men ligemeget), så vi tænkte alt var godt, selvom vi ikke var blevet givet muligheden. Så billetterne blev stukket i lommen, vi stod jo i en kø og der var jo småtravlt.
Dagen gik som sagt med succés.
Det var først ud på aftenen, efter Ronja var blevet puttet, at vi læste på billetterne:
"For at give adgang i 2014(i normal åbningstid) skal billetten udfyldes og klippes, inden du forlader Randers Regnskov idag. Billedlegitimation skal fremvises ved indgangen. Ved misbrug inddrages billetten. Bortkomne billetter erstattes ikke."
Det var lidt en skuffelse, da vi ikke selv havde tænkt videre over det imens vi var der og vi ikke var blevet gjort opmærksom på det da vi fik billetten udleveret.
Så læs lige det med småt på billetten :)
Spændene oplevelse
Jeg har været i Randers regnskov en del gange og syntes det er et ret fedt sted.
Dog vil jeg fraråde "børnefri" mennesker at tage derind i en weekend, på nær hvis man indtager en eller anden form for nervemedicin :-D
-For i weekenderne er der stressede forældre og skrigende børn sådan ca overalt.
-Og nårh ja, så er deres mad ret dyrt, men entreen billig hvis man bruger sit årskort et par gange :-)
Parkerings-lotteri
Første indtryk er ikke godt... Fulgte GPS'en lige til hovedindgangen, og parkerede på de skiltede pladser. Betalingspladser. Nåh ja, det er der jo så mange steder.
Men Randers Regnskov giver dig en ekstra udfordring. Du skal på forhånd vide hvor lang tid dit besøg vil tage!
Hvor lang tid tager et besøg i Randers Regnskov? Ved du det? Jeg havde ingen idé om det, så jeg gættede på 4-5 timer. På P-automaten er prisen opgivet til 1 kr. pr. 7 minutter.
Med en kødrand af forældre med skrigende børn der står og tripper utålmodigt bag dig og venter på at komme til at betale, er udfordringen nu lynhurtigt at regne ud hvor meget du skal betale for at parkere. Det lykkedes også sådan nogenlunde, men så meldte maskinen at transaktionen var afbrudt. Nyt forsøg. Det virkede, men det tog halvanden evighed og en kommunal kaffepause for maskinen at få sig snøvlet færdig.
Ved billetlugen bad jeg om endagsbilletter, og den flinke pige gjorde opmærksom på at det kun koster 20 kr. ekstra at få årskort. Jeg takkede pænt nej, og sagde (høfligt, men en smule sarkastisk) at deres tåbelige parkeringssystem er nok til at jeg aldrig kommer tilbage.
Hun undskyldte det med at det var Kommunen der havde lavet systemet og at de havde klaget til dem uden resultat. Desuden var der skilte ved indgangen der anviste hvor der var gratis parkering. Det var bl.a. gratis at parkere lige ovre på den anden side af jernbanen.
Jeg tænkte at jeg måske havde været en smule blind og førte ikke diskussionen videre.
Oplevelsen med selve regnskoven var fin nok. Cafeteriet mindre godt. Lunken kildevand til 18 kr. for 1/2 liter er ikke i orden, og da slet ikke når de ikke kan tilbyde isterninger. Fritterne var til gengæld gode.
Efter godt 2 1/2 time havde vi været det hele igennem. På vej ud af døren kommer jeg til at tænke på de mange timers parkering jeg har betalt for i forventning om at der havde været lidt mere at se i Regnskoven... Jeg kigger på hoveddøren for at finde den famøse anvisning på de gratis parkeringsglæder...
Der er to skilte på indgangspartiet der omhandler parkering. Jeg citerer her den fulde ordlyd: "P. Husk at betale for parkering/ Bitte vergessen Sie nicht die Parkgebühren zu bezahlen/ Please remember to pay the parking fee." og "Parkering på den runde plads er forbudt og medfører bøde. Busser er undtaget. Parken auf dem runden Platz verboten. No parking in the round open space".
Jeg kigger over på den anden side af jernbanen for at se om det så også er løgn med de gratis parkeringspladser der. En velplaceret parkeringsautomat fortæller mig at der ikke er nogen gratis parkeringspladser på den anden side af jernbanen. (Jeg kan i øvrigt også efterfølgende konstatere det samme på Google StreetView)
Flot, Randers regnskov!
På vej hen til bilen snakker jeg med familien om hvor irriteret jeg bliver over folk der lyver overfor mig. Det vækker den lille kværulant i min mor, der går tilbage for spørge hvordan deres første forklaring om anvisningerne til de gratis p-pladser hænger sammen med virkeligheden.
Medarbejderen peger på de store blå P-skilte i døren og spørger om hun har set dem. Hun indvender at skilte på døren ikke nytter noget, for man ser dem først når man har betalt i P-automaten. Medarbejderen forklarer at man da bare kan parkere, og så gå hen til hovedindgangen og læse skiltene før man går tilbage og betaler for parkeringen.
Men det er der jo ingen der gør, og i øvrigt står der intet på døren om de famøse gratis parkeringspladser. Der står blot at man skal huske at betale. Medarbejderen erkendte at han ikke vidste hvad der stod på døren, men henviste blot til at der er masser af gratis parkeringspladser bag ved Randers Regnskov.
Tak for info! Hvor i alverden skal man vide det fra når man ikke er stedkendt?
Summa summarum. Jeg kan godt acceptere at betale for parkering, men jeg bryder mig ikke om et system hvor man skal gætte sig til hvor lang tid man vil parkere, og så betale enten for meget (som vi gjorde. Vi betalte for næsten dobbelt så meget tid som vi rent faktisk brugte), eller betale for lidt, og så få en bøde, eller fornøjelsen af at skulle rende ud til P-automaten for at hælde flere penge i, mens resten af familien oplever krokodillefodringen.
Det er meget muligt at det er de kommunalsocialistiske banditter der har bestemt at Randers Regnskov skal have et parkeringssystem hvor ikke-clairvoyante kunder altid bliver tabere. Men det retfærdiggør ikke at personalet forsøger at lyve sig ud af en træls situation.
Og det er måske i virkeligheden personalets reaktion der får mig til at sige "aldrig Randers Regnskov igen", og ikke så meget at parkeringssystemet er udformet som et lotteri.
God oplevelse
Var deroppe for et par uger siden med familien. Syntes det er et super sted at man virkelig kan komme tæt på dyrene. Kunne dog tænke mig at man måtte fodre deres aber
Børnevenlig, rigt dyreliv, godt sted for familieturen
En verden af dyr, alt hvad der skal til for at hele familien får en god oplevelse, der er alt fra små frøer til en stor søko, krokodiller, sommerfugle, alt hvad hjertet begærer.
For English;
This "Zoo" has everything your family is looking for, in Randers we have a big inside rainforrest, where you can have an amazing time with your family, you can find any animal, from a small frog to a big sea cow.
You can eat at the rainforrest, buy stuff from the gift shop and have a nice day with your family or friends
5 out of 5 stars;
By; Henrik Jensen, Randers
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.