Det här tycker kunderna
Total kaos....10/7-23 besøgte vi Randers regnskov. Virkelig dårlig oplevelse, idet denne attraktion overhovedet ikke kunne rumme de "millioner" af mennesker, der blev lukket ind. Der burde være et max... Se mer
Virkelig dårlig service. Mit barnebarn på 6 år var i Randers Regnskov for 14 dage siden. Der købte han et børnearmbåndsur i kiosken. Det var han stolt af og glad for. Efterfølgende har han d... Se mer
I støtter projekter hvor bl.a bisoner bliver udsultet og der svindles med CHR numrer. Vi sætter aldrig vores ben hos jer igen, og samtidig breder vi informationen omkring jeres inddragelse af disse re... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mangel på konduite
I anledning af undertegnedes fødselsdag, ville vi d. 21. maj 2026 besøge Randers Regnskov. Nets havde samme dag valgt at 'strejke', hvilket gav udfordringer i billetsalget. De ansatte kunne ikke sige noget om, at et evt. billetsalg ville kunne gennemføres. I stedet kastede den unge medarbejder sig ud i længere remse om hvad hun ville have i pant, hvis betaling ikke var muligt.
Da der i forvejen var kaotisk i forhallen valgte vi at dreje om på hælen og drage ud i Randers.
I en sådan situation burde RR havde udvist konduite, og have ladet folket gå i kuplerne kvit og frit. Og om Nets havde villet det, så ku' man jo have betalt ved udgangen.
En dag udover det forventede.
Vi havde et helt fantastisk besøg hos Randers Regnskov torsdag den 14. maj 2026. Min kusine og jeg havde allerede en god dag i de flotte omgivelser, men noget der virkelig gjorde oplevelsen helt speciel, var mødet med medarbejderen Amalie efter fodringen af næsebjørnene.
Amalie tog sig utrolig god tid til os og brugte over en time af sin egen tid på at give min kusine en helt særlig guidet oplevelse – blandt andet inde i Natzoo. Det betød enormt meget, da min kusine normalt ikke er glad for mørke omgivelser, men Amalie var så rolig, nærværende og dygtig til at skabe tryghed, at det endte med at blive en rigtig positiv oplevelse for hende.
Det er sjældent man møder medarbejdere med så stort engagement og omsorg for gæsterne. Vi følte os virkelig set og velkomne, og det gjorde hele forskellen for vores dag.
Tusind tak til Amalie og hele Randers Regnskov for en oplevelse vi sent vil glemme. Vi kommer helt sikkert igen!
Dejligt sted at besøge
Dejligt sted at besøge. Vi købte årskort og har ikke fortrudt det. Jo der kan være mange mennesker....men så er det heller ikke værre. Håber udvidelse bliver godkendt....
Dårlig stil
Virkelig dårlig service.
Efterfølgende har han dog mistet det i børnehaven. Jeg ville så købe et erstatningsur i Randers Regnskov. Men jeg kunne ikke få lov til, at gå ind i kiosken og købe et nyt uden at skulle købe en indgangsbillet til 235 kr.
Jeg kunne heller ikke få personalet til, at købe et ur for mig, selvom kiosken ligger lige ved indgang/udgang.
Så mit barnebarn må nu undvære uret.
Kaotisk
Kaotisk, propfyldt, rodet og beskidt.
Vi besøgte Randers Regnskov i påsken og ja, vi var forberedt på at der ville være mange mennesker, men at det var helt proppet, havde vi ikke regnet med. Stedet kunne slet ikke bære det. Vi måtte gå rundt i kø for at se dyrene, dem vi kunne se for det var umuligt for alle de mennesker. Man blevet skubbet fra alle sider.
Toiletterne var klamme og beskidte. De kunne ikke klare det store pres. Det var umuligt at finde er sted at sidde og spise.
Ikke et besøg værd en anden gang.
Vi vil helt klart vælge en anden dyrepark en anden gang.
brok
Jeg havde købt en kompensationspakke i Aalborg Zoo, som gav mig gratis adgang til bl.a. Randers Regnskov, men jeg havde et helvedes besvær med at få lov at komme ind. Jeg synes i går i små sko.
Fin oplevelse 🙂 Fair pris
Fantastisk at man har denne slags i…
Fantastisk at man har denne slags i Danmark!
It godt råd er at gemme den store tid siden.
10/10-25 skuffende dag
10/10-25 var vi i Randers regnskov
Vi bliver taget godt imod ved kassen købt en billet og får et kort over anlægget.
Vi når til afrikakuplen og bliver mødt af et skilt hvorpå der står at afrika er lukket pga at der er født et nyt dyr og det skal have ro.
Og det har jeg faktisk stor respekt for at I passer godt på dyrene.
Jeg ville dog havde ønsket at vi var blevet oplyst om det inden vi købte billet
Der står intet på jeres hjemmeside om at en hel kuppel er lukket.
Der er ingen skilte sat op før kassen og vi blev ikke informeret om det da vi købte billet.
Jeg syntes det er at snyde folk.
Hvis den virksomhed jeg arbejder i ikke kan levere den ydelse som er blevet lovet så bliver man tilbudt en rabat eller sine penge tilbage.
Så sætter de godt nok et bord op hvor der står at der er gratis kaffe, saft og kage i forbindelse med fødslen.
Men her gik vi forbi flere gange hvor der ikke stod noget kage.
Jeg føler at jeg den dag er blev snydt.
Hvis du er handicappet, så lad vær med at tage afsted
Jeg tog afsted med min veninde som er handicappet så hun skal side på en handicap lille scooter for at kunne komme rundt, så vi havde taget hendes scooter med og vi kunne ingen stedet være med den pga de absolut ilende forhold der er derinde, det eneste sted vi kunne være var udenfor, alle andre steder kunne man ikke komme rundt fordi 2 af deres anlæg var bygget før de var handicap venlige, og deres sidste er bestemt ikke så stort som de påstår, og der er så meget vand nogle hjul har svært ved at komme rundt især på deres vanskelige terrin, men det gode er jo deres scooter kan komme rundt uden problemer når der er ingen mennesker på stedet......jeg har prøvet at skrive til dem for at få mine penge tilbage men de vil ikke skrive tilbage hverken på den mail jeg fik af dem eller deres officielle mail hvilket jeg fik afvide af en ekperient at de vil tage priorit på den fordi jeg købte billetter online 🤬🤬😡😡😡
Ikke handicap venlig.
Vi besøgte Randers Regnskov d. 18/06 25. En meget dårlig oplevelse. På hjemmesiden skrives at de er handicap venlige, dette er på ingen måde tilfældet. Flere steder er der så lidt plads at det er svært at komme rundt med rollator og grunden er meget ujævnt.
Det er også svært at finde rundt. Så absolut ingen stjerner herfra.
30 kroner ekstra PER PERSON for ikke at have...
Min familie og jeg ville spontant besøge Randers Regnskov, og havde ikke medlemskortene med. Vi tænke, at de nok kunne finde os i systemet allerede. Det kunne de godt, men det kostede 30 kroner PER PERSON. Min kone var for flink og betalte bare. Bagefter spurgte jeg hvorfor de ikke havde en app, som kunne bruge som et medlemskort, hvilket de sagde at de også havde fået. Vi installerede hurtigt app'en og fremviste e-medlemskabet, men kunne ikke få pengene tilbage. Jeg blev så vred at jeg højlydt fortalte dem om hvad jeg synes om behandlingen af os. Jeg ønskede at udvandre, men jeg forblev for børnenes skyld. Men så må løsningen være, at vi fremover ikke sætter vores ben der igen.
Besøg hos Randers Regnskov
Vi vil gerne dele vores rigtig gode oplevelse med Randers Regnskov idag d. 4.5.25. Det er et spændende sted og fantastisk sted at opleve dyr med børn. Vores er mellem 2-8 år og havde en forrygende dag. Det skal helt særligt tilskrives de medarbejdere som vi støtte på, som fortalte og svarede på spørgsmål fra børnene. De var faglige, kompetente og ikke mindst utrolig dygtige pædagogisk til at gribe børnenes undren. De to medarbejde vi mødte hed Frederik (til krible krable) og Emma (til fodring). De fortjener stor ros fra ledelse og skal passes på - for de gjorde Randers Regnskov til noget særligt for os.
Forfærdelig café mad
Fedt med alle dyrene, godt bygget op og spændende.
Men køb aldrig mad i Randers regnskovs café. Kyllingeburger af præfabrikeret kyllinge fars. Intet smager af noget. Nachos med cremefraiche??? Uden nogen form for krydderi. Tag selv madpakke med alt er bedre end caféen
Altid spændende og fedt at komme hos…
Altid spændende og fedt at komme hos jer.
Dog var jeg virkelig ked af at se jeres store katte udenfor. Vi har selv race katte, der kræver enorm aktivering, og de store rovdyr kræver endnu mere. Kattene gik frem og tilbage af ren understimulering og kedsomhed i buret. Det gør ondt at se. Håber i forbedrer jeg på det punkt. Ellers plejer vi at have en god oplevelse hos jer 🌴
Vi har d.d
Vi har d.d. været på besøg hos jer - både voksne og børn.
Jeg vil klart anbefale Randers regnskov til andre - det var en oplevelse, og pengene værd 👍🏻
Desuden har i mad til en overkommelig pris, og oveni det, så serverer I mad til alle, selv os med cøliaki (mad uden gluten) og DET tager jeg hatten af for, tak!
Skøn personale, nemt at finde toiletter, hyggeligt og dejligt sted for vi alle.
Tak for idag ☺️
Vi kommer igen! 🦤🐒🦎🐊🐢🦜
To voksne, og to børn på 7 og 1,5 år.
Vi havde bevist valgt at komme forbi på en ganske almindelig tirsdag i November. Desværre var vejret for koldt til at være udenfor, så vi opholdt os mest i delen indendørs. En dyrepasser sagde, “man altid bør gå to gange”. Så det gjorde vi. Og en kæmpe tak for det. Tror vi nåede at se alle dyr (med undtagelse af jaguaren). Det er lidt bøvlet med kringelkrogene, smalle gange, hængebroerne og så en barnevogn. Men så må den lille på armen mens vi udforskede områderne.
Er dog lidt ked af at sommerfuglene ikke var i slangetemplet som de var sidst vi var der - men der var simpelthen så meget andet at se på, så alt i den fineste orden alligevel.
Vi kommer næppe til Randers egnen igen, uden at svinge forbi regnskoven 🤸🏼👏🏻
MUS I CANTINEN - Hold jer væk
MUS I CANTINEN - HOLD JER VÆK
Der render en mus rundt ved spisestedet i Randers Regnskov. Personalet vidste det godt men de påstod de ikke kunne gøre noget ved det. Jeg kunne ikke engang få refunderet for min mad.. Fy for pokker hold jer væk
Wauw
Det er mange år siden, at jeg sidst har været i Randers Regnskov, og sikke meget der er sket siden. Udeområdet er virkelig imponerende med spændende dyr, flotte legepladser og spisesteder. Min dreng på 6 år havde nogle skønne timer og fik set de dyr han havde set frem til at se. Vi kom kl. 9, da de åbnede hvilket var helt perfekt, da vi undgik for mange mennesker selvom det var midt i sommerferien.
Vi parkerede på den anden side af vandet, gik over den blå bro, hvilket fungerede helt perfekt.
Sikke en flot souvenir forretning! Det var svært at få min dreng med væk derfra.
Fantastiske dyrepassere
Helt fantastiske medarbejdere/dyrepassere. Vi kunne ikke finde dovendyrene, så vi spurgte en medarbejder om han havde set den. Han spurgte om vi ville gå med ham rundt, så han kunne vise os dyrets favoritsteder. Vi fandt dem dog ikke selv, men da vi var på vej ud af domen, kom han og tog fat i os, at han lige ville vise os dovendyret, så han guidede os igennem regnskoven og fortalte mega engageret. Og endelig så vi det famøse dovendyr. Mindst 10 stjerner til denne medarbejder. Han redede vores dag, han fortjener en stor is med mange kugler.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.