Randersregnskov Omdömen 121

2,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde et helt fantastisk besøg hos Randers Regnskov torsdag den 14. maj 2026. Min kusine og jeg havde allerede en god dag i de flotte omgivelser, men noget der virkelig gjorde oplevelsen helt... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Total kaos....10/7-23 besøgte vi Randers regnskov. Virkelig dårlig oplevelse, idet denne attraktion overhovedet ikke kunne rumme de "millioner" af mennesker, der blev lukket ind. Der burde være et max... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Virkelig dårlig service. Mit barnebarn på 6 år var i Randers Regnskov for 14 dage siden. Der købte han et børnearmbåndsur i kiosken. Det var han stolt af og glad for. Efterfølgende har han d... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I støtter projekter hvor bl.a bisoner bliver udsultet og der svindles med CHR numrer. Vi sætter aldrig vores ben hos jer igen, og samtidig breder vi informationen omkring jeres inddragelse af disse re... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kluddermor…

Der blev lukket AAAALT for mange mennesker ind, så det ikke var muligt at bevæge sig frit rundt i hverken park eller kantineområdet. Vi var der ca. 45 minutter før vi opgav og tog hjem. De to stjerner, får de fordi vi så en bushbaby og en flot fisk. Hvis det havde været et kluddermor-arrangement, så havde de fået 5 stjerner. Men vi kom altså for at se sjove og flotte dyr.

15 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse med to små børn

Fantastisk oplevelse med to små børn. Især dyrefremvisning i biologistuen med engageret personale var et kæmpe hit. Derudover også tidsrejsen og det store udendørsareal. Selve regnskoven var selvfølgelig også helt vildt godt, og sammenlagt klart anbefalelsesværdigt.

Vi endte faktisk med at besøge stedet to dage i træk fordi vi slet ikke blev færdige første dag.

Personalet var engageret og dygtige til at tale med børnene.

6 augusti 2022

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse!

Vi blev taget godt imod af personalet, som også var villig til at snakke og lave jokes med os. Personalet var tilstede rundt omkring i parken, hjalp med at finde dyrene for os og fortalte nogle spændende fakta omkring det dyr vi kiggede på.

Desværre så vi ikke alle dyrene. Dog var vi klar over at det hele forgår på dyrenes præmisser, så det var ikke sikkert at se dem alle.

31 juli 2022

Skuffende oplevelse

Var i Randers regnskov med familien og nogle venner, det var faktisk en skuffelse, man kunne læse lidt om dyrene i kuplerne men se dem det kunne man ikke, det samme var gældende udenfor der var skrammel, græs og ukrudt i meter-mål ellers var der ikke meget at se.
Det kan godt være det er godt for dyrene, men ikke for dem som kommer for at se og hvis vi alligevel ikke må se dyrene men de bare skal have det godt så lav en nationalpark i stedet for en brak-mark med skilte på dyr vi alligevel ikke kan se.
Håber i med tiden bliver dygtige nok til at drive et sted både for dyr og publikum, i har stadig et stykke vej.
Når jeg engang hører fra andre at Randers regnskov er blevet en god oplevelse kigger vi måske forbi igen, men indtil da nøjes jeg med mit ukrudt hjemme i haven.

28 juli 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

lang kø men fantastik service

Da vi ankom var der lang kø, ca 30 min for at komme ind. Det kunne måske have været undgået med billetter online. Det regnede voldsomt. Men der var personale tilstede, der delte gratis regnslag ud, saftevand og kaffe. På samme tid gik personalet rundt og fremviste skildpaddeskjold til børn, som underholdning. Det kalder jeg god kundeservice. Selve zoo var flot og virkelig fedt gennemført. Så alt i alt en dejlig tur med familien med anderledes dyr.

25 juli 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Spændende oplevelse hvor dyrene er i…

Spændende oplevelse hvor dyrene er i fokus.
Vi besøgte randers regnskov i dag med vores 3 piger og det var en virkelig spændende oplevelse.

Vil klart anbefale andre at besøge dem senere på eftermiddagen, hvor der stort set ikke er nogen mennesker. Vi kom klokken 15.00 på en regnvejrsdag højsæsonen og havde masser af plads og ro til at opleve dyrene.

Dyrene har masser af plads og dyrepasserne er virkelig søde til at fortælle. Vi så både jaguarer, dovendyr, papegøjer, aber, losser, hyæner, slanger og masser af andre dyr helt tæt på, på deres præmisser.

Priserne i deres café og butikker og okay, 25 kr for en slush ice 30 kr for en isvaffel med 2 kugler.

Dog syntes jeg at entré prisen er dyr (660kr for 2 voksne og 2 børn, vores yngste var gratis) ift andre lignede steder f.eks. er det dyrere end Ree park og skandinavisk dyrepark og det er meget større.

14 juli 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kolde Franske Hotdog og for mange besøgende lukket ind.

Den 17 februar var en regnfuldt dag. Mange skulle åbenbart også i RR og se på dyr.
Brugte 20 min på og finde en p.plads.
Var det sikkerhedsmæssigt forsvarligt at lukke så mange mennesker ind i regnskoven?
En tur i cafeteriet var ingen oplevelse.
Pomfritterne var gode. Men 6 Franske Hotdog var kolde både pølser og brød. Der var ikke tid alt for mange mennesker.
Så lad vær med og sælge tingene i cafeteriet før de har fået nok.
Godt nok skal det penge i kassen, men vi kommer ikke i det cafeteria igen.
Det et jo dyrt og besøge jer både som indgangsbillet og mad i huset. Alt i alt en ikke så god oplevelse.

19 februari 2022

Alt for mange mennesker

Vi besøgte Randers Regnskov i vinterferien, og der var lukket alt for mange mennesker ind i forhold til stedets rammer. Vi kunne ikke komme rundt uden konstant at være i kø og folk stod i kø selv til spiserummet. Slet ikke pengene værd og selv dyrene virkede stressede.

18 februari 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Besøget var middelmådigt

Besøget var middelmådigt, der lugtede fælt og der var sådan lidt klamt i dyreområderne. Vandet i det store bassin var så plumret man stort set intet kunne se… Dyrene havde ikke plads nok man gik lidt og fik det sådan lidt øv, ellers egentlig en meget eksotisk oplevelse. De ansatte var super søde, cafeteriet var helt okay, priser helt ok. Souvenir butikken var imponerende.

Vi kom ind for halv pris, men ville ikke anbefale det til fuld pris.

17 februari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været i Randers regnskov 2 gange i…

Har været i Randers regnskov 2 gange i år og det er et fantastisk sted . Anden gang blev vi budt velkommen af en ung sød pige .
Manden der solgte billetter var den samme søde mand som første gang , vi havde ikke kontanter og vi skulle bruge en to krone til at låse vores jakker ind i et skab , han gav os en mønt vi kunne bruge til det .
Og så er der bare så meget at se på . Vi kommer helt sikkert igen .

27 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusind TAK for et fænomenalt…

Tusind TAK for et fænomenalt arrangement i går aftes, hvor vi fik lækker mad, foredrag om insekter og slanger og fik hilst - og smagt! -på nogle af dem🌟🐛🦗🪳🐍
Og tak for en kanon rundvisning rundt i mørket - det var en fuldstændig fantastisk og oplevelsesrigt aften. 🦀🦎🐠🐜🐒🐸🦆🦇🐌🕷🕸🐊
I har nogle virkelig søde og dygtige medarbejdere 🌟🌟🌟🌟🌟

22 september 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Randers Regnskov er absolut IKKE egnet…

Randers Regnskov er absolut IKKE egnet for kørestole. Hverken el stole, manuelle stole eller crossere.
Det er vigtigt at folk bliver gjort opmærksomme på det, så man slipper for en dårlig oplevelse.

18 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse og super dyrepassere

Mega god søndags udflugt til Randers Regnskov. Fik brugt 4 timer i Regnskoven og oplevet en masse spændende ting og fået så meget mere viden med hjem. Var så heldig at opleve slangefodring i slangetemplet og snakket med de to sjove og søde dyrepassere som stod for fodringen. De var klar med svar på alle spørgsmålene der kom og gjorde det til en fed oplevelse. Man kan jo ikke bestemme over dyrene og sige “nu skal i være ude og vise jer frem til gæsterne” så det er en ny oplevelse hver gang man er der, og man ser forskellige dyr. Nåede også at se fodringen af gibbonaberne og fremvisningen af eksotiske dyr, hvilket virkelig var en fed oplevelse. Håber ikke dyrepasserne blev trætte af at “de blev fulgt efter” men de har givet så meget videre til mig som gæst.

22 augusti 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dejligt sted og jeg kommer der med mine…

Dejligt sted og jeg kommer der med mine børnebørn.
Venlig service. Kaffe og saftevand i køen.
Men igår var der alt for mange mennesker, og den langvarige heftige regn bidrog til at alle folk søgte indendørs, så der blev trængsel, samtidig voksede køen udenfor og der kom flere til.
Vi tog hjem.
Utrygt i en tid hvor corona stadig stiger.
Forstår at der skal hentes penge hjem efter en hård nedlukning, men hvad med at sælge folkeaktier eller lign

29 juli 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.