Vi havde et helt fantastisk besøg hos Randers Regnskov torsdag den 14. maj 2026. Min kusine og jeg havde allerede en god dag i de flotte omgivelser, men noget der virkelig gjorde oplevelsen helt... Se mer
Det här tycker kunderna
Total kaos....10/7-23 besøgte vi Randers regnskov. Virkelig dårlig oplevelse, idet denne attraktion overhovedet ikke kunne rumme de "millioner" af mennesker, der blev lukket ind. Der burde være et max... Se mer
Virkelig dårlig service. Mit barnebarn på 6 år var i Randers Regnskov for 14 dage siden. Der købte han et børnearmbåndsur i kiosken. Det var han stolt af og glad for. Efterfølgende har han d... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Forfærdelig at besøge her
Forfærdelig at besøge her, her tænkes der slet ikke på Covid-19, folk går helt op ad ryggen, virker som om de ønsker så mange ind som muligt, så forfærdelig at færdes her, besøget her anbefales bestemt ikke pt - fik pengene refunderet og gik igen
Var der for 5 år siden første gang på…
Var der for 5 år siden første gang på en date, det gik ret godt 👌 Vi var forbi regnskoven idag med vores datter på 3 år. Det var det fedeste for hende! Vi nød turen rundt og alt var som det skulle være. Vi kommer helt sikkert igen! Forstår ikke de dårlige anmeldelser herinde 👎
Var der i sidste uge med 2 børnebørn
Var der i sidste uge med 2 børnebørn. Stedet virker slidt og ikke særlig velholdt og indgangsbilleterne er alt for dyre ift. oplevelsen 195 kr for alle over 12 år og 135 under 12. Jeg så heller ikke noget til de vagter, som skulle lede publikum i rigtig retning rundt på stierne. Udenfor stod der maskiner og arbejdsredskaber i rovdyr indhegningerne og der var ingen info om, hvor man så kunne se dem. Alt i alt en skuffende oplevelse. Vi kommer ikke igen.
I støtter projekter hvor bl.a bisoner…
I støtter projekter hvor bl.a bisoner bliver udsultet og der svindles med CHR numrer. Vi sætter aldrig vores ben hos jer igen, og samtidig breder vi informationen omkring jeres inddragelse af disse rewildings forsøg, der på ingen måder har hjemme i et lille land som DK
Fuldstændig vanvittig oplevelse i…
Fuldstændig vanvittig oplevelse i Randers regnskov!!! ☹️ folk gik som sild i en tønde, ingen bar mundbind ud over os selv. Tænk at minkavlere skal aflive dyr alt imens Randers Regnsskov skider højt og flot på pandemien.
Ingen Corona forebyggelse.....Vi besøgte jer i sommerferien og…
Vi besøgte jer i sommerferien og normalt er jeg ikke den der klager men for jeres skyld og jeres kunders skyld så var det en virkelig dårlig oplevelse på ellers et smukt og spændende sted. Der var jo bare alt for mange mennesker lukket ind og vi stod som sild i en tønde i jeres Nat Zoo, og det var under alt kritik, i denne Corona tid. Folk maste sig ind og stod på nakken af hinanden og man kunne hverken komme frem eller tilbage og det var meget klaustrofobisk og vi kunne ikke komme ud. Jeg forstår ikke at I ikke laver nogle retningslinjer så folk fx bliver lukket ind lidt ad gangen (særligt i nat zoo passagen), for der havde man ikke selv mulighed for at holde afstand som man jo nogenlunde prøvede på på resten af ruten. Ellers må man jo lave en tidsbestilling til entre i hele regnskoven så der ikke opstår flaskehals. For der var proppet den dag, og det regnede, I havde ellers en del ansatte til at udlevere paraplyer, te/kaffe/saft, i køen udenfor og det var vældig fint, men en af dem kunne måske være brugt til at stå vagt ved nat zoo, så folk kunne finde ud af det, for det kan folk absolut ikke!
Håber I vil tage det til efterretning, det afholder os fra at besøge jer en anden gang medmindre der blir strammet op på Corona forebyggelse.
Propfyldt
Havde glædet mig meget til at besøge RR, men efter bare 2 timer måtte vi give op og tage hjem. Der var alt for mange mennesker. Vi kunne hverken komme frem eller tilbage eller nyde oplevelsen og dyrene. Det var ellers et flot sted, som jeg er sikker på ville have været super godt med færre mennesker. De burde stoppe med at lukke folk ind noget før. Det var heller ikke muligt at få noget at spise, da der var så propfyldt, så det var heldigt at der var en MC D på den anden side af gaden.
Øv det var en skuffelse...
havde glædet mig til RR men der var for…
havde glædet mig til RR men der var for mange mennsker.
ok tur, men...for mange lukket ind :-(
Alt i alt en fin tur, ventede i knap 15 min på at komme ind, og de serveret gratis kaffe og satfevand imens vi ventet :-)
Dog var der lukket for mange ind, i princippet vil pigerne og jeg (1 på 8 år - 1 på 12 år) nok have ventet såfremt den slags kunne lade sig gøre ;-)
Randers regnskov er et lækkert sted
Randers regnskov er et lækkert sted, men andre folk væltet ind i en, de sked højt og flot på Covid 19 restitutionerne, kom ikke i myldretiden som vi gjorde, vi var 2 voksene og 3 børn. Suk.. Gæsterne ødelægger det hele for andre.
Vi er en famile som er dybt chokerede…
Vi er en famile som er dybt chokerede over forholdende i Randers Regnskov
De lukker alt for mange mennesker ind. Der er ingen begrænsninger.
Folk stod alt, alt for tæt de fleste steder
Ingen holdt afstand, hvad der i øvrigt også var helt umuligt, grundet de alt for mange mennesker
Sprit på hænderne og markeringer på gulvene kan ikke stå alene.
Randers Regnskov udviser på ingen måde ansvarlighed/samfundssind.
Pas på dig selv og dine medmennesker og BLIV VÆK!
Corona retningslinjerne blev ikke…
Corona retningslinjerne blev ikke overholdt, Regnskoven lukkede alt for mange ind, så det var umuligt at holde afstand, og man stod som sild i en tønde. At folk bliver klumpet sammen i et fugtigt lukket miljø under en pandemi, er på ingen måde forsvarligt. Vi brugte hovedparten af tiden der inde på at stå i kø og ikke se dyr. Jeg kan på ingen måde anbefale et besøg.
Alt for mange mennesker
Har været i Randers Regnskov i dag. Der var bare alt for mange mennesker, både i forhold til Covid19, men også i forhold til brand. Hele turen rundt var en lang kø. Halvvejs inde i køen fik vi besked om at der ikke var plads til barnevognen - hvad kunne vi gøre der.
Der var generelt meget larm og uro. Højsæson kan nok ikke anbefales med små børn.
Var i Randersregnskov den 30 juni der…
Var i Randersregnskov den 30 juni der var virkelig mange menesker ingen der overholdt afstand, bare når man kommer ind var der bare en stor klump af mennesker virkede som om folk hade opgivet at holde afstand, deres madsted sod folk bare oven i henanden for at få et bord ingen rengøring af borde eller andre ting, en stor kø hele vejen rundt ingen mulighed for at holde afstand
Har for første gang været i Randers…
Har for første gang været i Randers Regnskov.En god oplevelse med mange dyr og en fin iscenesættelse, men virker meget som en pengemaskine med for mange besøgende, et uengageret personale ( dårlig personalepleje ? ) og nogle lidt usle forhold til de 2 flotte kattedyr ( blev kaldt et imponerende udendørs areal hmm. )Det virker desværre som en lidt kedelig dag på kontoret. Måske skulle man læne sig lidt tilbage og så se lidt kritisk på et ellers dejligt anlæg
Altid en tur værd især i vintermånederne
Min familie og jeg har længe gået og…
Min familie og jeg har længe gået og talt om, at besøge stedet. Vi havde så nogle rabat kuponer og var afsted den 15/11-19.
Og stedet var udover alle forventninger.
Stedet er bygget op, så man føler man går i deres naturlige sted at være. Fed oplevelse. Lige fra, at dyrene flyver omkring ens ører, til at de vandre eller løber rundt på de stier man selv går på.
Kanon oplevelse. Selv personalet var flinke og snakkede godt med om tingene og vil gerne hjælpe hvis der var noget. Virkelig fremragende sted.
Kaos i regnskoven...
Min familie og jeg (2 voksne og 2 børn på 7 og 2 år) var d.d. en tur i Randers Regnskov for første, eneste og absolut sidste gang.
I skrivende stund er det sommerferie, og derfor er der naturligvis ekstra mange mennesker, man at man så - fra Randers Regnskovs side lukker så mange mennesker ind, at det ender med en dårlig oplevelse for de fleste, er mig en stor gåde.
Vi var der i 2 1/2 time, og på nær en halv time udendørs, var resten af tiden indendørs en stor kø, hvor vi alle gik museskridt rundt i manegen for at se det hele, hvor det var en kamp at holde styr på ens børn, og hvor det var mere end besværligt at komme rundt med en klapvogn.
Det var komplet umuligt at nyde oplevelsen pga. de mange besøgende - som vi ellers havde glædet os til, og der var ingen plads til at stoppe op, fordi der konstant var en stor menneskemængde bagved der også gerne ville kigge.
Jeg er helt med på at I gerne vil tjene penge, men at lukke så mange mennesker ind, er direkte håbløst. I har måske tjent penge på os én gang, men det kommer ikke til at ske igen, og så må I jo vurdere om det er det værd. Jeg tænker også at der må være nogle sikkerhedsregler som ikke blev overholdt i dag. Selv jeres medarbejdere så fortvivlede ud over kaos'et der herskede i dag.
Jeg så ikke halvdelen af jeres dyr i dag, for det var bare ikke muligt, og så var der varmen.... én ting er at der naturligvis er en vis varme i en kunstig regnskov, men når så mange mennesker står som sild i tønde, så bliver det særdeles ubehageligt.
Det er en ommer... en stor ommer.
Vi havde en virkelig dejlig dag hele…
Vi havde en virkelig dejlig dag hele familien. En rigtig god oplevelse at komme igennem. Lige i stil vi kom til gederne. Jeg var inde ved gederne og ser tilfældigt en lille ged der ligger kilet fast mellem 2 foder trug og kunne ikke komme fri. Geden puster meget og er meget tørstig. Vi ringer til receptionen og fortæller det og de siger at de vil sende en ud til os. Men intet sker. Vi venter yderligere 20 min og ringer igen. Denne gang får vi at vide at geden ikke ligger fast og at der lige havde været en ude og kigge til den 5 min inden vi ringer 2 gang. Vi har været hos gederne i 40 min og der har ingen været derude. 😢 Vi tager selv erfærde og kæmper for at hjælpe den stakkels ged fri. Den er tørstig, sulten og meget tissetrængende.
Kan kun sige at jeg er forarget over jeres måde at takle dette på når folk henvender sig til jer ang et dyr i nød.
Det er trist for vi havde ellers en rigtig god dag.
har lert af stav nu
har lert af stav nu
jeg løb fra min anstaltsaltet i år hus til raners for at se dine aber ja den så jeg ja
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.