De är inte ens värda en stjärna
De är inte ens värda en stjärna. Opålitliga. Både Hakan och Joel kan man inte lita på.
De annullerede min order men nekar återbetalning till Klarna.
Detta går vi vidare med..!
Din padel- och innebandybutik online! Hos Rackly hittar du ett brett och noggrant utvalt sortiment för både padel och innebandy. Vi är passionerade experter som hjälper dig att hitta rätt utrustning för att maximera din spelupplevelse. Med fri frakt på köp över 499 kr och enkla byten gör vi din shopping smidig och bekväm. Handla hos Rackly – där kvalitet och service möter din passion för sporten!
Sverige
De annullerede min order men nekar återbetalning till Klarna.
Detta går vi vidare med..!
Beställde en padelväska 9/12. 19/12 mejlade jag och frågade var när och hur väskan skulle komma, eftersom att jag inte sett röken av den. Jag har fortfarande varken fått väskan, någon återkoppling eller någon återbetalning.
Uruselt.
Beställde och betalade ett padelrack 10/12, leverans skulle ta 1-2 dagar. Nu 16/1 har jag fortfarande inte fått något rack. De bara skyller på att deras sida tillfälligt ligger nere. När jag vill ha min betalning tillbaka så vill de inte svara på mina mail längre.
Fruktansvärt dåligt, vill varna alla för att ens tänka på att beställa något från detta skämtföretag. Bara ren bluff.
Hade det gått att lämna minus omdöme så hade de fått det.
Kommer polisanmäla dom imorgon.
Beställde en padeltröja i december som fortfarande inte skickats eller levererats. Kontaktade via mail men ännu inte fått svar.
Beställde skor 9/12. Inte fått dom ännu. 19/12 mailade jag och dom bad om ursäkt och att jag skulle få dom nästkommande måndag.
5/1 mailade jag igen……inget svar!!
Hur gör jag nu?? Vill inte betala 800 för skor jag inte får?

Svar från Rackly
Beställde ett par skor. De har inte dykt upp efter en månad. Nu har de stängt ner hemsidan. Absolut scam företag. Blir en anmälan på detta.

Svar från Rackly
Riktigt bluff företag dom levererar inte min vara det har gått 3 veckor sen vägrar dom att göra en återbetalning!!!!

Svar från Rackly
Får inte tag på rackly och har inte heller fått någon order. La min beställning den 17/12 och det skulle ta ca 2 dagar.
Hoppas att dom svarar så att jag kan få tillbaka mina pengar eller få min vara levererad.

Svar från Rackly
Super nöjd med leverans tiden. OCH produkten. J*vla stiff. Snabbt och bra.

Svar från Rackly
Beställde innebandy klubba i julklapp till min son 9/12. Nu den 20/12 har jag inte hört något. Jag har mailat och försökt ringa Racky men inget svar. Verkar inte bli någon klubba. Jag upplever detta företaget högst oseriöst och vill varna andra att handla där. (om ni nu bemödar er att svara på detta vore det fint om ni även kunde svara på mitt mail jag skickade 16/12)

Svar från Rackly
Beställde skor den 3/12 och fick direkt beskedet om att "Din order är bekräftad – Du kommer snart få ett bekräftelsemail med ditt ordernummer." Två veckor senare har jag fortfarande inte fått någon bekräftelse eller varor. Trots mail till kundtjänst, som ej heller besvarades. Går ej heller att få kontakt med via telefon.

Svar från Rackly
Utlovade ”blixtsnabb” leverans, 1-2 dagar. Tog över två veckor. Ser att det inte är ett svenskt företag. Oseriöst hur som helst. Undvik!
Uppdatering: Fått löfte om återbetalning av pengarna och info om att leveransen är sen från Stiga. Det borde ha stått på hemsidan att varan inte fanns på lager från första början, men jag höjer betyget från en till tre. Hoppas att företaget blir snabbare med att uppsatera sin sida.