Omdöme om Rackly

Utlovade ”blixtsnabb” leverans

Utlovade ”blixtsnabb” leverans, 1-2 dagar. Tog över två veckor. Ser att det inte är ett svenskt företag. Oseriöst hur som helst. Undvik!

Uppdatering: Fått löfte om återbetalning av pengarna och info om att leveransen är sen från Stiga. Det borde ha stått på hemsidan att varan inte fanns på lager från första början, men jag höjer betyget från en till tre. Hoppas att företaget blir snabbare med att uppsatera sin sida.

13 december 2024

Svar från Rackly

Hej Lennart,

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension, och vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vi strävar alltid efter att leverera våra produkter inom den utlovade tidsramen och tar detta tillfälle att granska vad som kan ha orsakat förseningen i ditt fall.

Vi är ett svenskt företag och arbetar hårt för att ge våra kunder bästa möjliga service. Det är olyckligt att leveranstiden blev längre än vi kommunicerat, och vi ser över våra processer för att säkerställa att detta inte händer igen.

För att lösa detta vill vi gärna erbjuda en kompensation för förseningen. Vänligen kontakta oss på info@rackly.se så vi kan hjälpa dig vidare.

Tack för din feedback – den hjälper oss att bli bättre!

Joel
Kundtjänst