Städningen blev toppen. Dock fick vi ett sms samma morgon som städningen skulle ske om att personalen inte kunde komma förrän tre timmar senare än planerat. Det gav tyvärr ett rörigt intryck även om d... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Qleano är en digital tjänst för flyttstädning och flytthjälp.
Kungsgatan 43, 63220, Eskilstuna, Sverige
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Mycket nöjd med flyttstädningen. Gnistrande rent.

Svar från Qleano
Ordentlig leverans av trevlig personal. Inget att invända mot.

Svar från Qleano
Jag bokade flyttstäd genom Hemfrid, men blev hänvisad till Qleano eftersom det var ett dotterbolag som hade tid. Jag vill ha kvalitetsstädning. Tidigare har jag anlitat småföretagare som varit betydligt billigare men inga proffs. Bemötandet på kundservice var mycket trevligt men tyvärr var de som städade inga proffs. Fönstren var inte rena, listen på duschdörrarna var inte rengjord alls och dessutom hade man tvättat hallens kaklade golv med något som gjorde att det blev fotspår när man gick på det. Utöver det så låg det en sur trasa kvar i lägenheten. Jag betalade för samma städ som om jag hade tagit en billigare firma.

Svar från Qleano
Jag är väldigt nöjd med servicen från Qleano! Snabb och flexibel när jag behövde boka om tiden för flyttstädningen.

Svar från Qleano
Bra uppstyrt, snabba svar och smidig kommunikation!

Svar från Qleano
En oprofessionell underleverantör som Qleano använder sig av gjorde en riktigt usel städning. Är riktigt besviken och det var inte värt det jag betalade. Kommer inte rekommendera Qleano till någon. Välj något annat företag.

Svar från Qleano
Vi är jättenöjda med vår flyttstädning, lägenheten var skinande ren efteråt - inga anmärkningar från hyresvärd.

Svar från Qleano
Qleno utförde flyttstädnings hos oss, vi blev super nöjda!

Svar från Qleano
Bra städat och prisbilden stämde inga konstigheter

Svar från Qleano
Efter städning var det mycket som inte var städat. Exempelvis fanns damm på golv, listor och dörrkarmar.
Mindre miss av golvmopp och spisfläkten hade inte ens vidrörts.
Efter skumma kommentarer och en hel del klagomål åtgärdade de problemet. Ända pluset..

Svar från Qleano
1272 SEK/timme... Lite väl j*vla blodigt för städning...
De har inte direkt gjort något fel och städningen var OK genomförd, men jag känner mig ändå grundlurad av säljarna här kring vad som lovats, hur mycket tid vi trodde skulle behövas och vad som faktiskt levererats.

Svar från Qleano
Väldigt bra städat, bra pris, tydliga med priset. Inga gömda kostnader som tyvärr många har. Kung upplevelse

Svar från Qleano
Beställde flyttstäd till min 2a på 42 kvadrat, förväntade mig att det skulle bli klart, godkänt och relativt smidigt samt smärtfritt då den var liten och relativt städad innan. Men så var absolut inte fallet.
Efter första tillfället var det en hel drös med saker som behövde städas/åtgärdas (10-15 punkter) varav de flesta var helt orörda. Städaren kom för en andra gång, städade men fixade bara en del saker och lämnade resten. Trots att jag gick runt och visade exakt vad som behövde fixas, samt att de hade anteckningar skriftligt på allt. Blev som sagt inte godkänt den andra gången heller.
Ringde tidigt på fredagen och sa att jag MÅSTE få min lägenhet klar och godkänd innan Söndagen då jag flyttade ut. Fick till mig från kundtjänst och städaren att det skulle komma andra att göra klart städningen under helgen. Fick ingen bokning, fick inga samtal och därav ingen städning under helgen (enligt garantin) trots att det var bestämt. Kunde inte kontakta Qleano under helgen då de har stängt.
Försökte få kontakt med städaren, inget svar, helt otroligt faktiskt. Gick runt i ovisshet hela helgen med en enorm stress. Till slut lade jag hela min lediga dag (söndag/igår) på att städa klart allt själv varav det blir godkänt. Utöver det sa lade jag ner tid, resor fram och tillbaka för att möta upp städaren, för att närvara på extra slutbesiktningar. Köpte städprylar, tog ledigt från jobbet, slet inpå natten för att bli klar. Utöver det så gick en dyr toalettsits sönder under städningen vilket som vår gräddet på moset.
Kundservice må vara trevliga, men det är dessvärre inte det som får städningen gjord. Hela min vecka förra veckan blev totalförstörd.
Sedan är det helt klart en varningsflagga att de sätter stort fokus och marknadsför deras ”garanti”. Är väl betydligt bättre att istället satsa på att förbättra städningen, vilka ni hyr in, fixa kundservice även på helgerna. Blir det bra första gången så tjänar ni själva på det, samtidigt som ert omdöme blir bättre.
Finner inga ord om jag ska vara ärlig.

Svar från Qleano
Otroligt kass upplevelse. Dåligt städat och när de skulle åtgärda problemet kom de sent! Lat och oengagerad person som organiserade. Får en känsla av köpta omdömen.

Svar från Qleano
Det blev väldigt bra och köparen måste varit nöjd med för han har inte hört av sig. :)

Svar från Qleano
Smidig och snabb service på mail. Däremot så hade inte information nått städarna om kod och vem som skulle höra av sig till efter städningen. Det kan förbättras och minska kommunikationsproblem.
Väl genomförd städning. Lister, utrymmen i lådor och högt upp där det lätt missas var välstädat.

Svar från Qleano
Snabb och trevlig kundtjänst, enkelt attboka, bra pris. Då Qleano själva inte städar utan anlitar underleverantörer känns det missvisande att betygsätta själva städningen/städfirman. Med det sagt blev min städning godkänd av hyresvärd 👍