Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 305 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med servicen och upplever den som smidig och effektiv. Personalen beskrivs som hjälpsam, professionell och trevlig, vilket bidrar till en positiv upplevelse. Många uppskattar den höga kvaliteten på städningen, som ofta godkänns utan anmärkningar vid besiktningar. Vissa kunder har dock upplevt problem med kommunikationen, särskilt gällande ändrade tider eller svårigheter att kommunicera med städpersonalen på svenska. En del har också noterat att städningen inte alltid varit helt felfri, med enstaka missade detaljer eller att sopor lämnats kvar. Prissättningen har också varit en punkt där åsikterna går isär.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service. Många uppskattar snabb återkoppling, tydlig... Se mer

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen. Många kunder uppskattar det professionella,... Se mer

Quality

Kunder delar positiva åsikter om kvaliteten på städningen. Många rapporterar att städningen var "väldigt fint... Se mer

Customer communications

Kunder hade tvetydiga upplevelser med kontakt. Många rapporterar snabb och enkel kommunikation, med beröm för... Se mer

Price

Konsumenter tycker att priset är tvetydigt. Vissa kunder upplever att priserna är bra och att de får snabb... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Städningen blev toppen. Dock fick vi ett sms samma morgon som städningen skulle ske om att personalen inte kunde komma förrän tre timmar senare än planerat. Det gav tyvärr ett rörigt intryck även om d... Se mer

Kom i tid och lämna nyckeln på ett smidigt sätt. Städade bra förutom förmodligen slarvfel vad det gällde ugnen och vid spisen. Men speciellt ugnsluckan och runtom som jag själv fick lägga en stund på... Se mer

Tyckte att det var bra städat. De hade inte fått bort all kalk vid duschen o missat lite på en kakelvägg i duschen , men det tog jag bort innan besiktning. Jag hade missat att ta bort grejor i ett l... Se mer

Fick tid snabbt och till bra pris. Städbesiktningen blev godkänd förutom 1 grej (insidan av ugnen) vilket är varför jag ger 4 stjärnor snarare än 5. Hörde av mig på sms till han som ansvarade för städ... Se mer

1. Städtjänst

Qleano är en digital tjänst för flyttstädning och flytthjälp.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Effektivt och bra städat

Effektivt och bra städat, åtgärdade det som var missat inom rimlig tid enkelt och smidigt.

25 september 2025

Hej Maria,

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att städningen blev bra och att allt löstes snabbt och enkelt.

Det betyder mycket för oss att du delar din upplevelse! :)
Hör gärna av dig om du behöver någon mer hjälp framöver.

Allt gott, och önskar dig en fin dag.
MVH
Emma, Qleano

Flyttstädning

Qleano utför ett fantastiskt och noggrant jobb.. tummen upp👍😊
Hyresvärden hade inget o påpeka på!

27 oktober 2025

Hej Carl,

Tack för att du tar dig tiden att återkomma till oss och dela med dig!

Vi är så glada att både du och även hyresvärden är nöjda efter städningen som utförts!

Önskar dig en fortsatt fin torsdag!

Isabell, Qleano

Jätte bra städat för flyttstädet är…

Jätte bra städat för flyttstädet är nöjd och tusen tack för lagningen av balkongen

2 november 2025

Hej Sandra,

Tack för att du återkommer till oss!

Det glädjer oss så att du är nöjd med allt!

Varmt välkommen åter till oss!

Bra och smidig kontakt

Bra och smidig kontakt, även på plats. Bra städat. Mycket nöjd.

26 oktober 2025

Hej Maria,

Tack för att du tar dig tid att dela med dig till oss med din positiva upplevelse!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Flyttstädning

Snabb offert, trevlig personal som utförde städningen samt en grymt bra genomförd flyttstädning

30 oktober 2025

Hej Jonas,

Tack för din positiva recension!

Vi är väldigt glada att du är nöjd med både servicen och städningen. Din feedback betyder mycket för oss!

Önskar dig en fortsatt fin vecka i det nya!

Isabell, Qleano

Vid besiktningen dagen efter…

Vid besiktningen dagen efter flyttstädningen sa besiktningskvinnan att detta var det absolut bästa städflyttet hon har sett och att de inte slarvat någonstans. Jag är supernöjd och hela processen var så smidig!

31 oktober 2025

Hej Matilda,

Vad roligt att både du och besiktningskvinnan var så nöjda med städningen och att allt gick smidigt från start till mål.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden!

Mycket fin flyttstädning

Bra kontakt och noggrann flyttstädning.

17 oktober 2025

Hej Kenth,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att du är nöjd med flyttstädningen!

Önskar dig en fortsatt fin tisdag!

Isabell, Qleano

Bra städare och jättefint ,Kommer…

Bra städare och jättefint ,Kommer rekommendera er till andra . Jag är supernöjd

29 oktober 2025

Hej Catharina,

Tusen tack för din fina recension!
Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med städningen och att du vill rekommendera oss vidare. Det betyder mycket för oss!

Lycka till i det nya nu!

Isabell, Qleano

Väldigt flexibla och var lätt att få…

Väldigt flexibla och var lätt att få och ha löpande kontakt med och Jasmina som städade gjorde ett mycket fint arbete och vi är så nöjda!

17 oktober 2025

Hej Mari,

Stort tack för din positiva recension!
Vi blir verkligen glada att du är nöjd både med kontakten och med städningen. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Isabell, Qleano

Jag fick löpande info om när städningen…

Jag fick löpande info om när städningen skulle utföras, när städarna anlände så jag kunde låsa upp. Städarna informerade i god tid när dom avsåg att vara klara. Fick även ett sms från arbetsledaren om att städningen var klar.
BRA UTFÖRT ARBETE

15 oktober 2025

Hej Tacksam resenär,

Vi är så glada att du är nöjd och att vi fick äran att hjälpa dig på bästa sätt i samband med din flytt.

Hoppas du trivs bra i det nya!

Välkommen åter till oss!

Isabell, Qleano

Trevlig och kunnig personal.

Trevlig och kunnig personal.
Jobbet utfört med beröm godkänt.
Mvh
Peja

22 oktober 2025

Hej Peja,

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och att du är nöjd med både vårt arbete och personalens bemötande.

Varmt välkommen att anlita oss igen!

Väldigt nöjd med flyttstädet

Väldigt nöjd med flyttstädet! Man är sällan nöjd men detta var 10/10!
Rekommenderar varmt

6 oktober 2025

Hej Caroline,

Tack snälla för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada att flyttstädningen levde upp till dina förväntningar och lite till!

Tack för att du rekommenderar oss.Din rekommendation är värdefull för oss!

Önskar dig en fin helg i det nya!

Trevliga och duktiga

Bra och tydlig information och kommunikation, trevlig städpersonal som gjorde ett fantastiskt jobb. Enkelt, smidigt och 10/10 resultat!

20 oktober 2025

Hej Alexandra,

Detta glädjer oss att läsa! Vi är så glada att vi kunde få hjälpa dig på bästa sätt i samband med din flytt. Dina ord och feedback är värdefull för oss att ta vidare internt framåt.

Önskar dig en fortsatt fin vecka i det nya!

Pålitligt företag! ⭐️

Flyttstädningen blev godkänd av hyresvärden så jag är nöjd :)

28 september 2025

Hej Malin,

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Det glädjer oss att flyttstädningen blev godkänd av hyresvärden och att du är nöjd med resultatet.

Varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden!

Isabell, Qleano

Tyckte att det var bra städat

Tyckte att det var bra städat.
De hade inte fått bort all kalk vid duschen o missat lite på en kakelvägg i duschen , men det tog jag bort innan besiktning. Jag hade missat att ta bort grejor i ett litet köksskåp, det sa de inget om än att jag var där en stund innan de var klara med städningen . Men annars var jag helnöjd.

30 september 2025

Hej Margaretha,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension, och vad roligt att höra att du på det stora hela var nöjd med städningen!

Vi uppskattar verkligen att du delar dina iakttagelser då det hjälper oss att bli ännu bättre framöver.
Vi tar med oss den feedbacken och framför till berörd personal för att säkerställa att även de små detaljerna sitter perfekt nästa gång! :)

Tack igen för ditt förtroende och för dina vänliga ord!
Vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen framöver.

Allt gott, och önskar dig en fortsatt härlig höst!

MVH
Emma, Qleano

Varnar alla för detta städbolag!

Varnar alla för detta städbolag!

Bokade egentligen flyttstäd via en annan firma men detta bolag tog över uppdraget. Sedan skickade Qleno ut ett tredje bolag som skulle komma och städa. Vet fortfarande inte vad detta är för bolag. När jag ringt dit för att prata har städledaren svarat "hej bror".

Det var bokat att de skulle komma kl 9, de kom cirka 12.20. Jag som redan hade flyttat hade vänner som hjälpte till med nycklarna, men blev rörigt efter förseningen. Städningen skulle ta 4 timmar, men städbolaget som väl var på plats lämnade efter 1,5 timme. Städningen blev INTE godkänd i besiktningen. Städbolaget skyllde på petig hyresvärd. De erbjöd sig att komma och åtgärda städningen, men jag hade redan lämnat in nycklar till hyresvärden. Det skulle krävas fullmakt och min legitimation för att få tillbaka nycklarna, något jag inte ville lämna ut till ett bolag jag inte ens vet namnet på.

Efter detta kontaktar Qlenos kundtjänst mig och säger att de varit där och åtgärdat städningen. Detta stämde INTE eftersom de inte hade nycklarna. I slutändan fick jag ett litet prisavdrag på en snabb, försenad städning som inte blev godkänd i besiktningen och massa huvudvärk. Rekommenderar verkligen inte!

28 juli 2025

Hej Julia,

Vill börja med att beklaga att du inte är riktigt nöjd med tjänsten som utförts. All din feedback är viktig för oss och något vi tar vidare internt för vår utveckling framåt.

Ser att du i samband med din städdag var i kontakt med min kollega. Ser då att hon försökt agera och hjälpa på bästa sätt utefter den förutsättning som fanns och bas av problem som uppstått.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du skulle ha några vidare frågor gällande agerandet och bemötandet i ärendet så finns vi här för dig.

Vill passa på att önska dig en fin helg i det nya!

Bra service

Bra service, hjälpsam personal. Lite våldsam städning som orsakade repor på fönster m.m. Besiktningen blev godkänd.

17 september 2025

Hej Morgan,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Vi är glada att du upplevde en bra service och ett hjälpsamt bemötande från vårt team.

Vi beklagar samtidigt att du upplevde repor på fönster i samband med städningen. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi tar till oss din feedback och kommer att följa upp detta internt för att säkerställa att våra rutiner alltid ger ett så skonsamt resultat som möjligt.

Stort tack igen för att du delar med dig och vad bra att besiktningen blev godkänd!

Isabell, Qleano

Bra bemötande och suveränt städat

Bra bemötande och suveränt städat. Ibland kan man tycka att bostadsbolagen har orimliga krav men det är en annan femma.

29 september 2025

Hej Stefan,

Vi är så glada att du är nöjd både med bemötandet som varit och städningen!

Detta är en viktig och värdefull info att ta vidare internt för oss.

Önskar dig en fin höst i den nya bostaden!

Under all kritik👎🏼..

Under all kritik👎🏼..

26 september 2025

Hej Anna,

Tack för din feedback. Vill börja med att beklaga om du inte är helt nöjd med städningen som utförts. Det är väldigt tråkigt att vi aldrig fick en chans att få hjälpa vidare enligt den garantin som finns vilket betyder att vi kommer tillbaka helt kostnadsfritt och åtgärdar om brister finns.

Om frågetecken finns kvar gällande garantin eller något övrigt så finns vi här för att besvara dina frågor vidare på bästa sätt.
Du når oss då på: 010-3309955 eller på support@qleano.se.

Isabell, Qleano

Mycket bra slutstädning av vår…

Mycket bra slutstädning av vår lägenhet! Rekommenderas 👍

12 september 2025

Hej Charlotta,

Tack så mycket för att du tar dig tiden att återkomma till oss! Vi är så glada att du är nöjd!

Din rekommendation är värdefull för oss!

Hoppas du trivs bra i det nya!