Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 305 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med servicen och upplever den som smidig och effektiv. Personalen beskrivs som hjälpsam, professionell och trevlig, vilket bidrar till en positiv upplevelse. Många uppskattar den höga kvaliteten på städningen, som ofta godkänns utan anmärkningar vid besiktningar. Vissa kunder har dock upplevt problem med kommunikationen, särskilt gällande ändrade tider eller svårigheter att kommunicera med städpersonalen på svenska. En del har också noterat att städningen inte alltid varit helt felfri, med enstaka missade detaljer eller att sopor lämnats kvar. Prissättningen har också varit en punkt där åsikterna går isär.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service. Många uppskattar snabb återkoppling, tydlig... Se mer

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen. Många kunder uppskattar det professionella,... Se mer

Quality

Kunder delar positiva åsikter om kvaliteten på städningen. Många rapporterar att städningen var "väldigt fint... Se mer

Customer communications

Kunder hade tvetydiga upplevelser med kontakt. Många rapporterar snabb och enkel kommunikation, med beröm för... Se mer

Price

Konsumenter tycker att priset är tvetydigt. Vissa kunder upplever att priserna är bra och att de får snabb... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Städningen blev toppen. Dock fick vi ett sms samma morgon som städningen skulle ske om att personalen inte kunde komma förrän tre timmar senare än planerat. Det gav tyvärr ett rörigt intryck även om d... Se mer

Kom i tid och lämna nyckeln på ett smidigt sätt. Städade bra förutom förmodligen slarvfel vad det gällde ugnen och vid spisen. Men speciellt ugnsluckan och runtom som jag själv fick lägga en stund på... Se mer

Tyckte att det var bra städat. De hade inte fått bort all kalk vid duschen o missat lite på en kakelvägg i duschen , men det tog jag bort innan besiktning. Jag hade missat att ta bort grejor i ett l... Se mer

Fick tid snabbt och till bra pris. Städbesiktningen blev godkänd förutom 1 grej (insidan av ugnen) vilket är varför jag ger 4 stjärnor snarare än 5. Hörde av mig på sms till han som ansvarade för städ... Se mer

1. Städtjänst

Qleano är en digital tjänst för flyttstädning och flytthjälp.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Väldigt nogrant och väl utfört arbete…

Väldigt nogrant och väl utfört arbete med en hög ambitionsnivå.

26 november 2025

Hej Arif,

Tack så mycket för din recension!
Det glädjer oss verkligen att du upplever arbetet som noggrant och väl utfört. Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det är roligt att det märks.

Varmt välkommen åter till oss!

Allt gott så länge!

Dåligt genomförd städning

Qleano ansvarade för städningen i en lägenhet som jag skulle flytta in i. Städningen blev totalt underkänd vid besiktningen och det fick komma tillbaka och åtgärda. Inte ens efter andra tillfället blev städningen okej. Köksluckor fortfarande smutsiga och flottiga inne i skåpen. Duschutrymmet var fortfarande inte rent, smuts på fönsterbrädor och balkongen hade de inte städat överhuvudtaget. De själva ansedde att de städat riktigt, så jag fick åtgärda resten själv. Väldigt oprofessionellt och kan ej rekommendera.

28 november 2025

Hej Ludwig,

Vill börja med att beklaga din upplevelse. Det är inte en sådan upplevelse vi vill förmedla så tråkigt att du inte är nöjd efter städningen.

Hade i detta fallet behövt veta lite mer info kring hur de berörda ytorna såg ut för att kunna ge mer svar i och med att alla bostäder/ytor är unika.

Därav önskar vi att du kontaktar oss på: 010-3309955 eller på support@qleano.se om du fortsatt inte upplevt du fått tillräckliga svar/bemötande på dina vidare frågor där.

Återigen väldigt tråkigt att du inte är helt nöjd!

Isabell, Qleano

Jag kan varmt rekommendera Qleano och…

Jag kan varmt rekommendera Qleano och det städbolaget dom anlitat. Bra kommunikation både innan och under dagen då flyttstädningen utfördes . Dom har utfört ett fint arbete och jag är verkligen supernöjd, precis allt är till största belåtenhet. Vid eventuella framtida behov av denna tjänsten kommer jag med nöje anlita Qleano. Tusen tack!!/ Camilla

25 november 2025

Hej Camilla,

Tack för att du tar dig tiden att återkomma till oss. Dina ord gör oss väldigt glada och det är så värdefullt för oss att ta vidare internt!

Återigen tack och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp på nytt!

Dåligt städning överlag

Dåligt städning överlag
Smuts kvar i badrums skåp
Spindel nät i tak kvar
Smutsiga golv
Ventiler inte rengjorda för tilluft
Lister smutsiga
Vita väggar i erntre, kök smutsiga
Ovanpå garderober inte rengjort

24 november 2025

Hej Ove,

Tack för att du delar med dig till oss. Tråkigt att du inte är helt nöjd. Ser inte att vi fått info från dig om detta innan kring brister. Vi har därmed nu skapat en felanmälan vilket då betyder att arbetsledaren kommer att ringa dig för att boka en kostnadsfri åtgärdstid enligt garantin som finns.

Isabell, Qleano

Helt okej städ med några klagomål

Det blev rent men de bytte dag och kom fel tid. De gjorde en del mindre missar i städet som hyresvärden kritiserade vid besiktningen men överlag blev dtädet bra

23 november 2025

Svar från Qleano

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. :)

Det gläder oss att höra att du upplevde städningen som överlag bra, men vi beklagar att det uppstod missar både i planeringen av tiden och i vissa delar av städresultatet.

Det är självklart inte den upplevelse vi strävar efter att ge, och vi uppskattar att du lyfter detta så att vi kan förbättra oss.
Om det finns något mer vi kan göra för dig framåt är du alltid välkommen att höra av dig.

Tack igen för din feedback.
Den hjälper oss att hela tiden bli bättre :)

Ha en fin dag.

Jättebra städat

Jättebra städat! Både jag och fastighetsägaren va jättenöjda

28 november 2025

Hej Nancy,

Tack snälla för din recension och för ditt omdöme.
Så roligt att få ta del av din upplevelse, och att både du och fastighetsägaren var så nöjda.

Detta har vi förmedlat till personalen som var på plats som kommer att bli precis lika glada som oss! :)

Allt gott, och önskar dig en fin dag.

Bra service

Snabbt, enkelt och billigt;)

25 november 2025

Hej Lars!

Stort tack för din recension :)

Det låter som att du är helnöjd med din upplevelse från start till mål.
Precis så som det ska vara!

Tack för att du tar dig tid att dela med dig.

Önskar dig en fin dag.
Emma, Qleano

Qleano nogranna och mycket hjälpsamma.

16 november 2025

Hej Christina,

Tack snälla för din recension och ditt omdöme.
Det låter som ett du är nöjd med städningen som utförts vilket verkligen glädjer oss :)

Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver någon mer hjälp framöver!

Önskar dig en fin dag.

städning och besiktning 2 i 1 paket

Att kunna beställa en städning och samtidigt kunna ha ansvarig städare med under besiktningen ger topp betyg ! Slippa massa samtal för ombesiktning och städaren kan omgående åtgärda det som anmärks på fixat på 1 min.
Vi har haft Qleano Kalmar 2 ggr och båda gångerna blivit super nöjda pga att städaren är med under besiktningen tror inte något annat städbolag har den servicen ! Värt varje krona !

20 november 2025

Hej Sanna!

Stort tack för din recension, och vad roligt att få ta del av just din upplevelse :)

Jättekul att du känner dig så nöjd med både städningen i sig och att personalen kunde vara med under besiktningen.
Detta har vi självklart förmedlat vidare!

Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp framöver.
Lycka till med nya bostaden nu! :)

Ha en fin dag

Flyttstäd av lgh.

Nöjd med städningen. Rekommenderas.

11 november 2025

Hej Anne,

Tusen tack för din recension och för att du rekommenderar oss! Det glädjer oss att du är nöjd med flyttstädningen.

Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden!

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Perfekt flyttstäd.

Tydligt information. Snabb mejl och telefonkontakt. Ordning och reda.
Perfekt flyttstäd. Ni är en klippa.
Återkommer om hemstäd❤️

13 november 2025

Svar från Qleano

Stort tack för din recension. Det betyder verkligen mycket för oss!

Vi är väldigt glada att du är nöjd med både flyttstädningen och vår kommunikation. Att du upplevde oss som tydliga, snabba och ordningsamma är precis vad vi strävar efter varje dag.

Du är varmt välkommen tillbaka när du önskar hjälp med hemstäd. Vi finns här när du behöver oss!

Tack igen för ditt förtroende och de vänliga orden.

Mycket bra

Ordentligt städat,mycket nöjd!

13 november 2025

Hej Marie,

Tack för att du tar dig tid att återkomma till oss och delar med dig av din positiva upplevelse!

Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt!

Önskar dig en fin helg!

Jag anlitade er städtjänst

Hade ett reklamationsärende angående städning men visade sig att hyresvärd debiterat fel. Är nöjd hur kommunikationen har varit från qleanos sida.

12 november 2025

Hej Tove,

Tack för din feedback. Vill beklaga att du inte är helt nöjd med städningen som utförts eller upplevelsen i sig.

Ser att det finns ett pågående ärende just nu som min kollega gör sitt bästa i att lösa för dig.

Jag bokade en storstädning

Jag bokade en storstädning, men det kom bara en person som arbetade i köket och vardagsrummet i sju timmar. Städningen utfördes inte på ett professionellt sätt. Efter sju timmar kom ytterligare en person som verkade mer rutinerad och erfaren inom städning.

Personalen lämnade dessutom sopor och sitt städmaterial kvar i huset över natten, vilket orsakade problem med styrelsen.

Jag är missnöjd med hur uppdraget utfördes och hur situationen hanterades.

1 november 2025

Hej Suha,

Tack för att du delar din upplevelse.
Vi beklagar verkligen att städningen och hanteringen av uppdraget inte motsvarade dina förväntningar.

Vi har inte fått till oss att det funnits några anmärkningar kring städningen, och det är såklart tråkigt att höra att du inte är nöjd.

Vi följer gärna upp om det finns något vi kan göra för dig nu och hoppas att resultatet i slutändan ändå levde upp till ett godkänt slutresultat.

Du är varmt välkommen att kontakta oss, så tittar vi närmare på det tillsammans.

Allt gott, och önskar dig en fin dag.
Emma, Qleano.

Allt genomfördes precis som…

Allt genomfördes precis som överenskommet. De var i tid, gjorde jobbet utan anmärkning och återkopplade vid behov. Rekommenderas varmt!

1 november 2025

Hej Johanna,

Tack snälla för din recension, och för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vad roligt att höra att allt gick som planerat och att du är nöjd med både resultatet och kommunikationen.

Stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa dig med flyttstädningen, och tack för rekommendationen! :)

Önskar dig en fin dag, och allt gott.
Emma, Qleano.

Flyttstädningen blev ej gjord på…

Flyttstädningen blev ej gjord på bestämd dag, de kom dagen efter. Ej bra städat

31 oktober 2025

Hej Jennie,

Tack för din recension, och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att höra att städningen inte utfördes enligt plan och att du inte blev nöjd med resultatet.

Vi hoppas att du tog kontakt med oss direkt, så att vi fick möjlighet att lösa det enligt vår garanti.

Om det finns någonting vi behöver se över eller följa upp: tveka inte på att höra av dig till oss!
Du når oss via vår mail: support@qleano.se eller via telefon: 010-330 99 55.

Önskar dig en fin dag, och att du trivs bra i nya bostaden.

Mycket bra städning

Bra företag, smidigt att boka och snabb återkoppling. Bra service och nöjd med städningen

7 november 2025

Hej Adriana,

Tack snälla för din recension!

Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både städningen och servicen, och att allt kändes smidigt från start till mål.

Det betyder mycket för oss att du delar din upplevelse! :)

Hör gärna av dig om du skulle behöva någon mer hjälp framöver.

Önskar dig en fin dag, och allt gott!
Emma, Qleano.

Snabb återkoppling och noggrann städning

Snabb återkoppling gällande pris och väldigt tillmötesgående då vi behövde flyttstädning med kort varsel. Noggrann städning av trevlig personal som bad oss återkomma om hyresvärden skulle ha några evetuella anmärkningar, vilket kändes tryggt.

28 oktober 2025

Hej Tammy,

Tack snälla för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Vi blir så glada att höra att allt fungerade smidigt, särskilt med så kort varsel.

Vad härligt att du upplevde både städningen och bemötandet som noggrant och tryggt. Precis så vill vi att det ska kännas! :)

Vi önskar dig all lycka till i ditt nya hem.

Allt gott!

Tack

Rent å snygt på kor tid, får se vad min köpare tycker

2 november 2025

Hej Roger,

Tack snälla för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och att städningen gick snabbt och smidigt.

Vi hoppas verkligen att din köpare blev lika nöjd! :)

Önskar dig allt gott.
Emma, Qleano.

Qleano var lätta att kommunicera med

Qleano var lätta att kommunicera med, svarade snabbt på frågor och var trevliga. Städningen fick klart godkänt.

27 oktober 2025

Hej Margot,

Stort tack för din recension, och för att du tagit dig tiden att dela med dig av din upplevelse.

Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd med kontakten med oss och såklart även med resultatet av städningen.
Precis så det ska vara! :)

Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp i framtiden!

Önskar dig en fin dag, och allt gott.