Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 305 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med servicen och upplever den som smidig och effektiv. Personalen beskrivs som hjälpsam, professionell och trevlig, vilket bidrar till en positiv upplevelse. Många uppskattar den höga kvaliteten på städningen, som ofta godkänns utan anmärkningar vid besiktningar. Vissa kunder har dock upplevt problem med kommunikationen, särskilt gällande ändrade tider eller svårigheter att kommunicera med städpersonalen på svenska. En del har också noterat att städningen inte alltid varit helt felfri, med enstaka missade detaljer eller att sopor lämnats kvar. Prissättningen har också varit en punkt där åsikterna går isär.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service. Många uppskattar snabb återkoppling, tydlig... Se mer

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen. Många kunder uppskattar det professionella,... Se mer

Quality

Kunder delar positiva åsikter om kvaliteten på städningen. Många rapporterar att städningen var "väldigt fint... Se mer

Customer communications

Kunder hade tvetydiga upplevelser med kontakt. Många rapporterar snabb och enkel kommunikation, med beröm för... Se mer

Price

Konsumenter tycker att priset är tvetydigt. Vissa kunder upplever att priserna är bra och att de får snabb... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Städningen blev toppen. Dock fick vi ett sms samma morgon som städningen skulle ske om att personalen inte kunde komma förrän tre timmar senare än planerat. Det gav tyvärr ett rörigt intryck även om d... Se mer

Kom i tid och lämna nyckeln på ett smidigt sätt. Städade bra förutom förmodligen slarvfel vad det gällde ugnen och vid spisen. Men speciellt ugnsluckan och runtom som jag själv fick lägga en stund på... Se mer

Tyckte att det var bra städat. De hade inte fått bort all kalk vid duschen o missat lite på en kakelvägg i duschen , men det tog jag bort innan besiktning. Jag hade missat att ta bort grejor i ett l... Se mer

Fick tid snabbt och till bra pris. Städbesiktningen blev godkänd förutom 1 grej (insidan av ugnen) vilket är varför jag ger 4 stjärnor snarare än 5. Hörde av mig på sms till han som ansvarade för städ... Se mer

1. Städtjänst

Qleano är en digital tjänst för flyttstädning och flytthjälp.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Jag är så nöjd med ert arbete

15 december 2025

Hej Sofie,

Stort tack för dina fina ord!

Vi blir så glada att höra att du är nöjd med städningen, och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. :)

Tack för att vi fick förtroendet att utföra just din flyttstädning!

Great job!

Den 17 december 2025 utförde ert företag städning av min lägenhet hos Stångåstaden, belägen på Djurgårdsgatan 87.

Jag vill härmed framföra mitt stora beröm för det arbete som utfördes. Resultatet var utmärkt, och vid den efterföljande inspektionen uttryckte personalen stor uppskattning för effektiviteten och den höga graden av professionalitet.

Ett särskilt tack riktas till Arfan och hans kollega för deras mycket goda och professionella arbete.

Giovanni Inzaina
Alexis Nilsson

17 december 2025

Hej Giovanni och Alexis,

Detta glädjer oss så mycket att få till oss!
Era ord är så värdefulla för oss att ta vidare internt och viktiga för oss för fortsatt gott arbete även framåt! Tack för det!

Önskar er en riktigt fin jul i nya bostaden!

Isabell, Qleano

Bra kommunikation end to end och…

Bra kommunikation end to end och städningen höll en hög höjd och kvalitet. Kan klart rekommendera.

12 december 2025

Hej Peter,

Tack för feedback! Det gör oss så glada att du är nöjd med städningen som utförts.

Din rekommendation vidare är värdefull för oss!

Isabell, Qleano

Riktigt proffs som städade så rent och…

Riktigt proffs som städade så rent och fint!

11 december 2025

Hej Eva,

Stort tack för din positiva recension! Vi är glada att du upplevde vårt arbete som professionellt och väl utfört.

Önskar dig en fin jul i det nya!

Smidigt och enkelt.

9 december 2025

Hej Magnus,

Tack så mycket för att du tar dig tiden att återkomma och dela med dig av din positiva upplevelse du haft i samband med städningen och kontakten med oss!

Varmt välkommen åter!

Rekommenderar INTE

Jag bokade flyttstäd med Qleano. De anlitar tydligen i sin tur lokala underentreprenörer. Personen som dök upp hos mig pratade varken svenska eller engelska och det var tyvärr omöjligt att kommunicera. Jag betalade extra för tilläggstjänst för inglasad balkong men jag förstod städaren som att hon inte tänkte genomföra den. Hon pratade också om ”more money more money” men ändrade sen till ”no problem no problem”. Hela situationen kändes otroligt oseriös och jag behövde lägga tid på att ringa qleanos kundtjänst för att reda ut om städningen verkligen kommer genomföras som beställt och om det avtalade priset gäller. Städningen i sig var ok - inte mer än så. Det fanns en fläck på golvet, köksfläkten var inte helt rengjord och köksskåpen var inte särskilt noggrant städade. Med en dag kvar innan frånträde orkade jag inte hålla på med kundtjänst mer och fixade det sista själv istället. Jag har aldrig tidigare tagit mig tid att skriva en dålig recension om något men detta var tyvärr en förfärlig upplevelse.

10 december 2025

Svar från Qleano

Vill börja med att beklaga din upplevelse! Vår ambition är alltid att allt ska bli bra och att allt ska bli godkänt på en gång efter en städning så tråkigt det inte blivit så i detta fallet.

Bra att veta är att en städgaranti finns som en trygghet om brister finns efter städningen utförts. Garantin innebär då att vi kommer tillbaka helt kostnadsfritt och rättar till detta. Kan tänka mig att det är stressigt vid överlämning men även ny ägare har i ett sådant fall garantin även dom som en trygghet så bara återkom om detta är något vi kan få fullfölja enligt avtalet och hjälpa vidare.

Vad gäller hur vi i övrigt arbetar så är vi på Qleano förmedlare av städtjänsten och har underleverantörer som i sin tur är egna städbolag men som städar i vår flagg och enligt de avtal som finns i bokning med oss.

Det är därav oss på Qleano du kan vända dig till om du upplevt att problem fanns på plats gällande kommunaktionen eller något övrigt.

Vi hoppas du återkommer vidare till oss om du upplever att det finns fortsatt frågor kring hur vi jobbar eller om vi kan få fullfölja garantin som finns som en trygghet i samband med städning.

Önskar dig en fortsatt fin torsdag!

Isabell, Qleano

Huset är i nyskick efter en fantastiskt…

Huset är i nyskick efter en fantastiskt bra städning! Fläckar i ugnen, som vi aldrig trodde skulle gå bort, är helt försvunna! Bra kommunikation. Rekommenderar denna firma starkt!

15 december 2025

Hej Tove,

Stort tack för de fina orden! Vi är väldigt glada att ni är nöjda med städningen och att även ugnen blev som ny igen.

Tack också för att ni lyfter vår kommunikation. Det betyder mycket för oss.

Ni är varmt välkomna att höra av er igen framöver!

Önskar en god jul och ett gott nytt år i nya bostaden!

Isabell, Qleano

Riktigt nöjd med min flyttstäd.

6 december 2025

Hej Tristan,

Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt i samband med din flytt!

Önskar dig en god jul i den nya bostaden!

Flyttstädning

Vi anlitade Qleano för en flyttstädning och resultatet var skinande. Dom dök upp på utsatt tid, var lätta att kommunicera med och hela lägenheten var ordentligt städad. Vitvaror och andra möbler var tillbakaställda efteråt. Jag kan tänka mig att anlita dom igen

12 december 2025

Hej Mattias,

Så roligt att du är nöjd med flyttstädningen och att allt fungerade smidigt från start till mål.

Vi uppskattar verkligen dina ord om både resultatet och kommunikationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Flyttstäd blev inte godkänd

Flyttstäd blev inte godkänd, fick städa själv. Ändå tar de betalt för det de inte har gjort. De har inga kunskaper hur en flyttstäd ska utföras.
Jag rekommenderar INTE detta företag. Är mycket besviken.
Åsa Pettersson Luleå

26 november 2025

Hej Åsa,

Tack för att du delar din upplevelse.
Vi är ledsna över att städningen inte blev godkänd och för den besvikelse detta har orsakat.

Jag har kikat på ditt ärende och kan se att min kollega gjorde sitt yttersta för att försöka hitta en bra lösning.

I det här fallet försökte vi ordna ett återbesök enligt vår städgaranti, men då det inte var möjligt att genomföra samma dag valde du att själv åtgärda anmärkningarna.
Vår personal strävar alltid efter att återkomma så snart som möjligt och senast inom tre arbetsdagar, men tidsramen gjorde dessvärre att garantin inte kunde fullföljas på plats i detta ärende.

Vi kom därför gemensamt överens om en lösning i form av ersättning, i hopp om att möta situationen på bästa möjliga sätt utifrån omständigheterna.

Vi hade önskat att din upplevelse helt och hållet kunde leva upp till förväntningarna, men hoppas ändå att den lösning vi enades om kändes rimlig utifrån situationen.

Emma, Qleano

Mycket bra städat och trevliga…

Mycket bra städat och trevliga människor. Supernöjd.

11 december 2025

Hej Bo,

Vi är så glada och tacksamma att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det är värdefullt för oss och en viktig information att framföra vidare internt.

Önskar dig en fin jul i nya bostaden!

Nya ägarna var nöjda

Nya ägarna var nöjda

3 december 2025

Hej Åsa,

Tack för din recension!

Härligt att höra att städningen blev godkänd, och att nya ägarna kände sig nöjda!
Det glädjer oss :)

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Allt gott, och önskar dig en God Jul!

Snabb och bra service

Snabb och bra service, jag fick god kontakt och svar på vad som skulle göras samt bra priser!! Rekommenderas

1 december 2025

Hej Tobias,

Tack för din recension och för ett fint omdöme.

Det glädjer oss att du känner dig nöjd med din upplevelse, och att allt runt omkring fungerat som önskat.
Precis så det ska vara! :)

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du behöver någon hjälp i framtiden igen.

Ha en fin dag, och God Jul!
Emma, Qleano

Bra kommunikation med SMS dagen innan

Bra kommunikation med SMS dagen innan , effektiva , bra städat .

8 december 2025

Hej Anna,

Stort tack för din recension, och för att du tar dig tiden att dela med dig av just din upplevelse.

Det glädjer oss att höra att du är nöjd med resultatet av städningen och planeringen runtomkring.
Precis så det ska kännas ju! :)

Önskar dig all lycka till med nya bostaden, och du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp framöver igen.

Allt gott, och God Jul!
Emma, Qleano

Duktiga städare och väldigt noga med…

Duktiga städare och väldigt noga med alla detaljer som lister överskåp badrummen kyl spis. Kan varmt rekommendera denna firma. Ger dom 5 👍 av 👍 möjliga.

30 november 2025

Hej Robin,

Tack snälla för din recension och för ett fint omdöme.

Det verkar som att allt har flutit på precis som önskat vilket verkligen glädjer oss.
Precis så som det ska vara!

Vi har förmedlat detta till personalen som blev glada som oss! :)

Du är så välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp framöver.

Allt gott, och lycka till med nya bostaden.

Mycket ordentligt och rent

Mycket ordentligt och rent, även i "hörnen"
Märks att de är professionella.

27 november 2025

Hej Maria,

Stort tack för din fina recension!
Vi blir verkligen glada över att du upplevde städningen som ordentlig och noggrann även i detaljerna.

Det betyder mycket för oss att vårt arbete märks och uppskattas.

Tack för att du valde oss!

Önskar din en fin helg!

Isabell, Qleano

Funkade bra lite missar dusch vägg o…

Funkade bra lite missar dusch vägg o spis ej godkänt annar kanon

4 december 2025

Hej Anders,

Tack för att du återkommer till oss! Vi är så glada att du i det stora hela är nöjd med städningen som utförts.

Bra att veta är att garantin finns både för dig och även ny ägare om det är något som ej är godkänt. Bara återkom till oss om vi kan får hjälpa dig/er vidare där så finns vi här!

Mycket nöjd!…

Bra kontakt och återkoppling vid bokningen samt punktlig och noggrann personal gällande städningen. Fick bra betyg på lägenhetsbesiktningen.

25 november 2025

Hej Daniela!

Stort tack för din recension, och för att du delar med dig av din upplevelse.

Det verkar som att allt flutit på precis som man kan önska, och vi blir så glada att få ta del av det! :)

Detta har förmedlats till personalen som utförde städningen som också tackar för den fina feedbacken.

Tveka inte på att höra av dig om du behöver någon mer hjälp i framtiden.

Emma, Qleano

Dom som var och städade hade sönder…

Dom som var och städade hade sönder både diskmaskin och handdukstork, sådant som fungerade innan städningen, resulterade i två tråkiga kostnader i form av elektriker som fick komma ut och felsöka handdukstorken och ny diskmaskin efter överlämningen av lägenheten

26 november 2025

Hej Oscar,

Tack för att du delar din upplevelse, och vi beklagar att du känner att städningen lett till tråkiga kostnader.

Jag kan dessvärre inte se att vi fått någon information om att det skulle ha uppstått skador i samband med städningen. Det är något vi tar på största allvar och självklart behöver utreda om så är fallet.

Om en skada uppstår under en städning vill vi givetvis ta ansvar för det, men för att kunna göra det behöver vi få in information så att vi kan utreda händelsen och hitta en lösning.
Vi förstår det som att du redan har åtgärdat problemen, men vi vill gärna veta mer kring vad som hänt.

Hör därför gärna av dig till oss på: support@qleano.se, så följer vi upp ärendet och samlar in den information vi behöver.

Allt gott, och önskar dig en fin dag.

Mycket slarvig städning

Mycket slarvig städning. Fick lägga 5 timmar på att städa själv för att passera kontroll. Städfirma fick också komma tillbaka några dagar senare för att åtgärda slarvet från första vändan.

25 november 2025

Hej Robert,

Tack för din recension, men vad tråkigt att höra om din upplevelse och att du inte känner dig nöjd.
Det är såklart inte så vi vill att det ska kännas.

Vi har en städgaranti som innebär att personalen kommer tillbaka helt kostnadsfritt för att åtgärda eventuella anmärkningar som noterats.

Det låter som att den till viss del har nyttjats, men att du där innan valt att städa själv.
Garantin finns just för att undvika det då det givetvis inte är vår ambition att du som kund ska behöva städa själv.

Detta beklagar vi verkligen.
Tack för att du tagit dig tid att meddela oss så att vi kan följa upp detta internt.