Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 305 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med servicen och upplever den som smidig och effektiv. Personalen beskrivs som hjälpsam, professionell och trevlig, vilket bidrar till en positiv upplevelse. Många uppskattar den höga kvaliteten på städningen, som ofta godkänns utan anmärkningar vid besiktningar. Vissa kunder har dock upplevt problem med kommunikationen, särskilt gällande ändrade tider eller svårigheter att kommunicera med städpersonalen på svenska. En del har också noterat att städningen inte alltid varit helt felfri, med enstaka missade detaljer eller att sopor lämnats kvar. Prissättningen har också varit en punkt där åsikterna går isär.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service. Många uppskattar snabb återkoppling, tydlig... Se mer

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen. Många kunder uppskattar det professionella,... Se mer

Quality

Kunder delar positiva åsikter om kvaliteten på städningen. Många rapporterar att städningen var "väldigt fint... Se mer

Customer communications

Kunder hade tvetydiga upplevelser med kontakt. Många rapporterar snabb och enkel kommunikation, med beröm för... Se mer

Price

Konsumenter tycker att priset är tvetydigt. Vissa kunder upplever att priserna är bra och att de får snabb... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Städningen blev toppen. Dock fick vi ett sms samma morgon som städningen skulle ske om att personalen inte kunde komma förrän tre timmar senare än planerat. Det gav tyvärr ett rörigt intryck även om d... Se mer

Tyckte att det var bra städat. De hade inte fått bort all kalk vid duschen o missat lite på en kakelvägg i duschen , men det tog jag bort innan besiktning. Jag hade missat att ta bort grejor i ett l... Se mer

Fick tid snabbt och till bra pris. Städbesiktningen blev godkänd förutom 1 grej (insidan av ugnen) vilket är varför jag ger 4 stjärnor snarare än 5. Hörde av mig på sms till han som ansvarade för städ... Se mer

1. Städtjänst

Qleano är en digital tjänst för flyttstädning och flytthjälp.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Det blev mycket bra

Det blev mycket bra. Bl a en svårt nerkalkad duschkabin blev som ny.

Hej Jan,

Tack snälla för din fina återkoppling!

Så roligt att höra att du är nöjd och att vi kunde få duschkabinen att kännas som ny igen. Det gör oss verkligen glada att veta att resultatet levde upp till dina förväntningar.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång! :)

Allt gott, och ha en fortsatt fin dag.
Emma, Qleano

Städteamet har utfört städningen till…

Städteamet har utfört städningen till vår fulla belåtenhet. De ha varit mycket noggranna med städningen och vi har bara lovord att ge dem. De tog god tid på sig och huset riktigt sken och doftade gott när de var klara. Dessutom var de trevliga!😄👍🏾

23 augusti 2025

Hej Marie,

Tusen tack för dina fina ord!

Det betyder mycket för oss att höra att du är så nöjd och att städteamet både gjorde ett noggrant arbete och bemötte dig på ett trevligt sätt. Att du kände att huset riktigt sken och doftade gott när de var klara är precis den känsla vi vill lämna våra kunder med.

Vi blir väldigt glada över din återkoppling och kommer självklart att framföra dina lovord till teamet.
Det uppskattar de enormt! :)

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Ha en fortsatt fin dag.
Emma, Qleano

Kundtjänst var toppen men..!

Kundtjänst var toppen

Städet, inte lika toppen.

När jag påpekade att listerna var smutsiga sa hon att ”de var kladdiga och vi kan inte sitta på våra knän och skrubba hela dagen”. De sa också att de hade bråttom till nästa ställe. 4 timmars jobb på 160m2 på 2 personer? Det är klart det inte blir rent. Fläckar på golvet, fläckar runt trappen. När jag påpekade att toan inte var ren sa de att det var för att det inte fanns en toaborste. Så hon gnuggade toaletten med microfiberduk och torkade sedan bort fläckar som jag påpekat om runt badrumsfönstret med SAMMA microfiberduk. Eftersom jag upplevde dem irriterade, korta och stressade städade jag resten själv istället. Aldrig mer QLEANO

8 augusti 2025

Hej Kristina,

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Jag vill börja med att beklaga och säga att det du beskriver absolut inte är okej och långt ifrån den kvalitet och det bemötande vi vill stå för. Att du känt dig tvungen att städa själv efteråt är givetvis inte alls vår ambition.
Det ska aldrig behövas när man anlitar oss.

Det är också synd att vi inte fick höra från dig direkt i samband med städningen. Hade vi fått möjlighet att ta del av din feedback på plats hade vi härifrån kunnat ordna ett återbesök och säkerställa att städningen blev fullföljd på rätt sätt.

Vi tar det du beskriver på största allvar och kommer självklart att följa upp detta internt, då det inte är något som hör till vanligheten. Din återkoppling är väldigt viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Stort tack för att du tog dig tid att skriva, även om vi såklart önskat att din upplevelse hade varit en helt annan.

Önskar dig en fin dag, och allt gott.

Fantastiskt bra städning

Städerskan dök upp i perfekt utsatt tid, var trevlig och gjorde ett fantastiskt fint jobb. Jag kan absolut tänka mig att använda mig av Qleano igen.

Hej Lisa,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att du är så nöjd både med städningen och bemötandet.
Vi blir verkligen glada över att få ta del av din upplevelse, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet dyker upp.

Tack för att du valde oss! :)

Emma, Qleano

Qleano har en mycket bra och trevlig…

Qleano har en mycket bra och trevlig kundtjänst, snabb återkoppling och åtgärd på allt som efterfrågades. Det var en underleverantör LeTa Bygg-städservice som utförde städningen till full belåtenhet.

Hej Elisabeth,

Stort tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Så himla fint att se att du känner dig nöjd, och att garantin fungerar som den ska med åtgärd om något missats.
Precis så som det ska vara! :)

Vi ser till att förmedla detta till berörd personal så att de också får ta del av din upplevelse.

Önskar dig en fortsatt fin dag, och allt gott!

Bra snabb hjälp

Bra snabb hjälp
Trevlig personal som städade
Rent och snyggt

18 augusti 2025

Hej Ann-Christin,

Tack snälla för din recension, och för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Så roligt att få ta del av din upplevelse.
Det låter som att allt varit till belåtenhet vilket gör oss så glada att få veta.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du skulle behöva vår hjälp framöver :)

Städning i Gävle

Trevligt bemötande både från adm. och städaren. Städningen var mycket väl genomförd, snyggt, rent och väldoftande.

Mvh Perra Olsson

16 augusti 2025

Hej Perra,

Stort tack för din fina återkoppling!

Vi blir väldigt glada över att höra att du är nöjd både med bemötandet och resultatet av städningen.
Det betyder mycket för oss att få bekräftelse på att vi lever upp till förväntningarna som finns på upplevelsen! :)

Vi har förmedlat detta till personalen som kommer bli lika glada som vi!

Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver vår hjälp nästa gång.

Emma, Qleano.

Punktliga och trevliga

Punktliga och trevliga, smidig kommunikation och skinande ren lägenhet.

20 augusti 2025

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Det låter som att allt har flutit på precis som det ska i samband med din städning :)

Det glädjer oss verkligen att få ta del av detta, och tack för att vi fick ditt förtroende att hjälpa till med städningen.

Hör gärna av dig om du skulle behöva någon mer hjälp i framtiden.

Önskar dig en fin dag!
Emma, Qleano.

Qleano har jag använt nu två gånger för…

Qleano har jag använt nu två gånger för flyttstäd inom loppet av 14 dagar. Den första lägenheten städades av en oengagerad städerska för uppdraget som inte brydde sig om att städa uteplatsen vilket jag fick skicka meddelande till arbetsledaren som bad städerska att åtgärda det. För övrigt är mitt intryck att lägenheten blev halvdant städad då jag fann utrymmen som inte blivit omhändertagna. Dessutom luktade lägenheten avlopp efteråt.

I fall två utförde städerskan ett magiskt arbete med fläckar och fick ugn samt köksskåp ovanför fläkt att verka nya. Min sammanfattning är att det beror vem som utför uppdraget, städerskan Axa är en stjärna på sitt jobb. Axa har dessutom koll på bra husmorsknep som gör att det inte förstör ytor samt doftade det rent när hon var klar.

11 augusti 2025

Hej Maria,

Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att den första städningen inte levde upp till dina förväntningar.
Vår strävan är alltid att varje enskilt uppdrag ska hålla högsta kvalitet och lämna ett slutresultat som känns tryggt och belåtet.

Vi kan dessvärre inte se exakt vilka bokningar det gäller i ditt fall, men vi vill gärna följa upp närmare för att förstå varför upplevelserna skiljde sig så pass mycket åt och för att kunna agera vidare på det.
Hör gärna av dig direkt till oss med mer information!

Samtidigt är vi väldigt glada över att höra om din positiva upplevelse vid det andra tillfället.
Den typen av återkoppling uppskattar vi verkligen och vill se till att berörd personal får ta del av dina fina ord.
Så hör mer än gärna av dig så att vi kan ordna det. :)

Att vi får feedback som denna är otroligt värdefullt för oss, då det ger oss möjlighet att fånga upp situationer och hela tiden bli bättre.
Stort tack för att du tog dig tiden att dela med dig av just din upplevelse, och för att vi fick möjligheten att hjälpa till med dina städningar.

Önskar dig en fin dag, och allt gott!

Rent

Rent, fint, trevligt bemötande i kundtjänst.

5 augusti 2025

Hej Catrin,

Stort tack för din fina recension!

Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både städningen och bemötandet från vår kundtjänst likaså.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!

Isabell, Qleano

Vi är mycket nöjda med Qleano som…

Vi är mycket nöjda med Qleano som fixade vår flyttstädning när vi flyttade från vårt hus. Uppskattade extra mycket att man hade möjlighet att komma dit såfort städningen var klar för att godkänna resultatet.

2 augusti 2025

Hej Helena,

Tack för att du delar med dig till oss! Din feedback och ord är värdefulla för oss!

Så roligt att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt!

Önskar dig en fortsatt bra vecka!

Toppenbra städning

Vi anlitade Qleano både före och efter uthyrning av huset och de gjorde förträffliga jobb båda gångerna. Allting blev mycket bra städat, inklusive putsning av fönstrena. Kommunikationen var också bra både med företaget samt med de trevliga städarna. Dessutom var det prisvärt. Allting toppen!

1 augusti 2025

Hej Fredrik,

Tack för att du tar dig tiden att återkoppla till oss!

Vi är så glada att du hittade tillbaka till oss och är lika nöjd denna gång!

Varmt välkommen tillbaka på nytt igen!

Inget för flyttstädning

Både i den lägenheten jag flyttade in i och lägenheten jag sålde använde Qleano som städfirma via hemfrid. De var slarviga och flera ställen missades att städa båda gångerna!

4 juli 2025

Hej Evelin,

Tack för din feedback. Det är väldigt tråkigt att du inte är helt nöjd efter städningarna som utförts. Kan dessvärre inte hitta vilka bokningar detta gäller men vi hoppas att vi fick hjälpa dig eller ny ägare vidare enligt den garantin som finns som en trygghet om brister finns efter utförd tjänst. D.v.s. att vi kommer tillbaka helt kostnadsfritt och åtgärdar.

Vår ambition är alltid att alla städningar ska bli 100% godkända direkt däremot så har vi garantin som en trygghet om brister finns.

Flytt städning

De kom i tid, det var bara en städerska som gjorde nästan alla flyttstäd av min lägenhet. Tror att det kändes mycket för henne och kunde inte hinna städa allt ordentligt. Jag påpekade flera saker som inte var helt bra och hon försökte åtgärdande direkt. Men visar ligger kvar efter de för att det är lite svårt att kolla över allt. Jag fick att städa hela badrum, en del av köket och hela golvet efter de. Jag är inte nöjd med städningen.

27 juli 2025

Hej Ruth,

Tack för att du återkommer till oss! Vi beklagar om du inte är helt nöjd.

I samband med din städning så kan det vara värt att veta att både du men även ny ägare har en städgaranti vilket betyder att om brister finns så kommer vi tillbaka helt kostnadsfritt och åtgärdar detta från det att vi får infon om det.

Kan dock inte se vilken bokning detta gäller dessvärre så du är därav varmt välkommen att kontakta oss på: 010-3309955 eller på support@qleano.se så vi kan hjälpa dig vidare där.

Vad gäller antalet personer som städar på en yta så är detta baserat mycket på hur stor den aktuella ytan är som ska städas. Det är utifrån den som vår operatör i sin tur lägger upp en bra planering för detta. Det är därav svårt att besvara vidare här då vi inte vet hur stor ytan som skulle städas var.

Ser fram emot att få mer återkoppling från dig!

Isabell, Qleano

Andra gången jag anlitade Qleano och väldigt nöjd.

Andra gången jag anlitade Qleano.
Blev lika fantastisk nöjd nu som vid första gången.
Skinande överallt och glänsande fönster.
Så nöjd och rekommendera verkligen Qleano.
Nästa gång jag behöver hjälp med flyttstädning så kontaktar jag dom igen.
Bästa någonsin och så nöjd.

31 juli 2025

Hej Marianne,

Tack så mycket för att du delar med dig! Vi är så glada att vi har fått förtroendet att få hjälpa dig igen och att du är nöjd med allt även denna gången!

Varmt välkommen åter igen!

Önskar dig en fortsatt fin sommar i det nya!

Isabell, Qleano

Väldigt enkel och smidigt att boka

Väldigt enkel och smidigt att boka, smidig överlämning med nyckeln. Fick SMS direkt när det var klart. Var städat perfekt!

14 augusti 2025

Hej Alessandra,

Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten som levererats!

Hoppas du trivs bra i det nya!

Städningen var mycket bra

Städningen var mycket bra. Man lyckades tom få en riktigt ingrodd spis/ugn ren👍 Även alla väggar samt toaletter blev otroligt fina.
Det enda negativa var att man slängde sopor i fel kärl i soptunnorna som vi fick sortera om eftersom kärlen inte tömdes av NSR då de var felsorterade.

29 juli 2025

Hej BS,

Stort tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi blir väldigt glada att du är nöjd med städningen och att vi lyckades få både spisen/ugnen och övriga ytor så fina.

Vi ber om ursäkt om soporna sorterades fel. Det är absolut något vi tar på största allvar och ska se över med vårt team så att det inte händer igen. Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen framöver!

Perfekt städning!

Jag är extremt nöjd med flyttstädningen. Rekommenderar Qleano starkt!

11 augusti 2025

Hej Sebastian,

Tack så mycket för att du återkommer till oss med din upplevelse!

Det gör oss så glada att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt!

Önskar dig nu ett stort lycka till i det nya!

Isabell, Qleano

Kom i tid och lämna nyckeln på ett…

Kom i tid och lämna nyckeln på ett smidigt sätt. Städade bra förutom förmodligen slarvfel vad det gällde ugnen och vid spisen. Men speciellt ugnsluckan och runtom som jag själv fick lägga en stund på att rätta till. Kunde ju ringt och bett dom göra det men kände att det skulle bli mer krångligt än att få färdigt direkt. Annars allt bra

23 juli 2025

Hej Mats,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att du är nöjd med punktlighet, nyckelhantering och det mesta av städningen.

Samtidigt vill vi beklaga för missarna vid ugnen och spisen – det är självklart något vi vill undvika. Vi uppskattar att du löste det själv men vi hade gärna fått chansen att åtgärda det direkt för att spara dig tid och besvär enligt den garantin som finns d.v.s. att vi kommer tillbaka helt kostnadsfritt och åtgärdar om brister finns.

Din feedback hjälper oss att bli ännu bättre!

Tack igen för att du valde oss och varmt välkommen åter!

Rekomenderar

Inga som helst problem. De kom i tid och hade med sej allt de behövde. Låste när de var klara och lämnade nyckeln i brevinkastet för jag jobbade. Lägenheten var skinande ren och godkändes av hyresvärden utan anmärkning. Rekomenderar starkt!

26 juli 2025

Hej Lina,

Tack för att du återkommer till oss! Vad härligt att allt flöt på smidigt och att lägenheten blev godkänd utan anmärkning. Vi är glada att vi kunde underlätta din flytt och uppskattar verkligen din starka rekommendation!

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen!