Städningen blev toppen. Dock fick vi ett sms samma morgon som städningen skulle ske om att personalen inte kunde komma förrän tre timmar senare än planerat. Det gav tyvärr ett rörigt intryck även om d... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Qleano är en digital tjänst för flyttstädning och flytthjälp.
Kungsgatan 43, 63220, Eskilstuna, Sverige
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Trevliga och duktiga killar.Fint städat och snabbt gick det(6 tim)Ett extra plus till killen som hämtade och lämnade igen nyckeln.Kan verkligen rekommendera dom.

Svar från Qleano
2 manliga städare kom och gjorde min flyttstädning. Jag mötte upp kl 9 och de höll på i 6 timmar. Både jag och hyresvärden var mycket nöjda.

Svar från Qleano
Noggrannt städat överallt. Ahmed, hade 2 medhjälpare med sig, vänliga, kom i tid. Tog ca 2,5tim för 49kvm. Hjälpte också till att ta ner en taklampa. Är väldigt nöjd och rekommenderas varmt.

Svar från Qleano
Jag fick slutföra viss städning själv .personalel kunde inte svenska .väldigt högt pris för icke godkänt resultat

Svar från Qleano
Mycket duktiga och trevliga. Blev väldigt nöjd.

Svar från Qleano
Bra bemötande trots lite språksvårigheter. Mycket bra städat. Min kundvärd var så nöjd med städningen.

Svar från Qleano
Om du vill ha flyttstäd senast en vecka innan du behöver flytta ut så kan du kanske anlita Qleano, eftersom de har villkor som innebär att synpunkter på städningen behöver åtgärdas av Qleano först inom tre dagar. Qleanos städutförare kommer inte självklart på utlovad tid. Och räkna inte med att det går att kommunicera med städutförarna eftersom de inte självklart pratar svenska. Det som städutföraren lovar dig kan du inte räkna med att Qleano tar ansvar för - inte ens om du får löften skriftligen. Vi har anlitat städfirmor vid flera tillfällen tidigare men Qleano kommer vi aldrig mer att anlita.

Svar från Qleano
Väldigt dåligt och blev en mardröm.
Städade inte ordentligt och de hade gjort skador på en lysrör, locket till tvättmaskinen och diskmaskinen fick problem och det var inte godkänt vid flyttbesiktningen och tjejen som städade skulle komma och göra det igen men hon kom aldrig, jag fick tillbaka pengarna för städningen men jag fick aldrig ersättning för skador dom gjort och det fick jag betala själv och det var starten på en mardröm och väldigt missnöjd och arg hyresvärd och jag fick ta skiten och krävde extra betalt för skadorna som städarna gjort och qleano ansåg att de inte ska betala för skadorna så ännu idag har de inte gjort något och jag vägrar anlita de igen för det förstörde verkligen min första månaderna efter jag flyttat ut. Pga hur misslyckat städningen var och skadorna som gjorde hyresvärden väldigt arg och jag fick som sagt ta skiten. Jag fick betala själv för något som de gjorde och det var inte billigt! Anlita inte qleano. Inte i Göteborg/Halland.

Svar från Qleano
Helt fantastiskt fint blev det! Var jättesmidigt att boka och de kunde komma ut på kort varsel. Kostar lite mer än många städfirmor, men de lämnade lägenheten i toppskick verkligen. Tack!

Svar från Qleano
Trevligt med cleano.. Inga skuggor alls

Svar från Qleano
Erbjuder garanti men när den väl ska nyttjas på grund av underkänd besiktning så får man ingen hjälp. Synd då 95% av städningen var utmärkt.

Svar från Qleano
Jättebra o snabbt utfört bra återkoppling

Svar från Qleano
Bra bemötande och fick snabbt svar med en offert.

Svar från Qleano
Rent och fint vid besiktningen av min lägenhet. Mycket trevlig personal.

Svar från Qleano
Mycket bra städning samt trevlig och bra personal som jag mötte upp, kan varmt rekomendera

Svar från Qleano
Att dom klarade av att tvätta fönstren fast var flera minusgrader.