Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 305 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med servicen och upplever den som smidig och effektiv. Personalen beskrivs som hjälpsam, professionell och trevlig, vilket bidrar till en positiv upplevelse. Många uppskattar den höga kvaliteten på städningen, som ofta godkänns utan anmärkningar vid besiktningar. Vissa kunder har dock upplevt problem med kommunikationen, särskilt gällande ändrade tider eller svårigheter att kommunicera med städpersonalen på svenska. En del har också noterat att städningen inte alltid varit helt felfri, med enstaka missade detaljer eller att sopor lämnats kvar. Prissättningen har också varit en punkt där åsikterna går isär.

Ämnen som oftast nämns

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service. Många uppskattar snabb återkoppling, tydlig... Se mer

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen. Många kunder uppskattar det professionella,... Se mer

Quality

Kunder delar positiva åsikter om kvaliteten på städningen. Många rapporterar att städningen var "väldigt fint... Se mer

Customer communications

Kunder hade tvetydiga upplevelser med kontakt. Många rapporterar snabb och enkel kommunikation, med beröm för... Se mer

Price

Konsumenter tycker att priset är tvetydigt. Vissa kunder upplever att priserna är bra och att de får snabb... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Städningen blev toppen. Dock fick vi ett sms samma morgon som städningen skulle ske om att personalen inte kunde komma förrän tre timmar senare än planerat. Det gav tyvärr ett rörigt intryck även om d... Se mer

Kom i tid och lämna nyckeln på ett smidigt sätt. Städade bra förutom förmodligen slarvfel vad det gällde ugnen och vid spisen. Men speciellt ugnsluckan och runtom som jag själv fick lägga en stund på... Se mer

Tyckte att det var bra städat. De hade inte fått bort all kalk vid duschen o missat lite på en kakelvägg i duschen , men det tog jag bort innan besiktning. Jag hade missat att ta bort grejor i ett l... Se mer

Fick tid snabbt och till bra pris. Städbesiktningen blev godkänd förutom 1 grej (insidan av ugnen) vilket är varför jag ger 4 stjärnor snarare än 5. Hörde av mig på sms till han som ansvarade för städ... Se mer

1. Städtjänst

Qleano är en digital tjänst för flyttstädning och flytthjälp.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Superduktiga killar 👍🏼

Trevliga och duktiga killar.Fint städat och snabbt gick det(6 tim)Ett extra plus till killen som hämtade och lämnade igen nyckeln.Kan verkligen rekommendera dom.

2 mars 2026

Hej Gun,

Stort tack för dina fina ord!

Vad härligt att höra att du är nöjd och att allt flöt på smidigt.
Extra kul att du uppmärksammar nyckelhanteringen.
Vi vet hur skönt det är när sådana saker bara funkar! :)

Vi kommer självklart att föra vidare din fina feedback till personalen, det kommer de att bli väldigt glada för.

Tack snälla för rekommendationen, det betyder mycket för oss!
Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver

Super bra

Super bra. Kommer att anlita dem igen om jag flyttar.

23 februari 2026

Hej Charina,

Stort tack för dina fina ord!
Det betyder verkligen mycket för oss att du är nöjd med städningen. :)

Du är varmt välkommen att anlita oss igen om det blir dags för flytt.
Vi hjälper dig mer än gärna igen!

Önskar dig all lycka till i ditt nya boende!
Emma, Qleano

2 manliga städare kom och gjorde min…

2 manliga städare kom och gjorde min flyttstädning. Jag mötte upp kl 9 och de höll på i 6 timmar. Både jag och hyresvärden var mycket nöjda.

18 februari 2026

Hej Catrine,

Stort tack för din recension, och för att du lämnar ett omdöme.

Vad roligt att hör att flyttstädningen gick bra med ett godkänt resultat från både dig och hyresvärden.
Vi har förmedlat detta till personalen som kommer bli superglada över den fina feedbacken. :)

Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver någon mer hjälp framöver.

Allt gott, och hoppas att du får en härlig vår.

Noggrannt städat överallt

Noggrannt städat överallt. Ahmed, hade 2 medhjälpare med sig, vänliga, kom i tid. Tog ca 2,5tim för 49kvm. Hjälpte också till att ta ner en taklampa. Är väldigt nöjd och rekommenderas varmt.

1 mars 2026

Hej Marjana!

Tack snälla för din recension.
Så fint att få ta del av din upplevelse!

Jättekul att höra att du är så nöjd, och att allt flutit på bra under städningen.
Det är precis så det ska kännas :)

Tack för att du delar med dig, och hör gärna av dig om du behöver någon hjälp framöver.

Ha en fortsatt fin dag!

Nöjd

Helt enligt förväntan

19 februari 2026

Svar från Qleano

Tack snälla för din recension, och för att du delar med dig av din upplevelse.

Det gläder oss att du är nöjd och att städningen levde upp till dina förväntningar.
Just precis så vi vill att det ska kännas efter en bokad städning med oss! :)

Önskar dig en fin dag, och en härlig vår!
Emma, Qleano

Jag fick slutföra viss städning själv…

Jag fick slutföra viss städning själv .personalel kunde inte svenska .väldigt högt pris för icke godkänt resultat

18 februari 2026

Hej John Rikard,

Tack för att du tar dig tiden att lämna en recension.

Det är självklart inte vår ambition att någon kund ska behöva slutföra städning på egen hand, och vi beklagar om det är din upplevelse.

Vi kan dessvärre inte koppla din recension till någon specifik bokning.
Om du har upplevt brister i resultatet vill vi givetvis att du kontaktar oss enligt vår garanti, så att vi får möjlighet att åtgärda eventuella missar. Vi erbjuder alltid kostnadsfri åtgärd inom garantitiden på 14-dagar.

Du är varmt välkommen att kontakta oss med mer information om din bokning så att vi kan se över vad som hänt.

Bra städat och bemötande

4 februari 2026

Hej Tor-Björn,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse!

Det låter som att allt gått precis som förväntat, och att du är nöjd med resultatet.
Extra härligt att höra att du blivit trevligt bemött av personalen! :)

Du är varmt välkommen att höra av dig om du skulle behöva någon mer hjälp framöver.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Mycket duktiga och trevliga

Mycket duktiga och trevliga. Blev väldigt nöjd.

26 februari 2026

Hej Christoffer!

Tack snälla för din recension och för ett fint omdöme.

Vi blir så glada över din upplevelse med ett gott resultat på städningen och trevligt bemötande av personalen.
Precis så det ska vara! :)

Hör gärna av dig om du skulle behöva någon mer hjälp i framtiden.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Ha en fin dag, och allt gott.
Emma, Qleano

Bra bemötande trots lite…

Bra bemötande trots lite språksvårigheter. Mycket bra städat. Min kundvärd var så nöjd med städningen.

25 februari 2026

Hej Carina,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du upplevde ett bra bemötande och att både du och din kundvärd är nöjda med städningen.
Det betyder mycket för oss!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Varmt välkommen att höra av dig till oss igen om du behöver någon hjälp i framtiden! :)

Oseriös städfirma

Om du vill ha flyttstäd senast en vecka innan du behöver flytta ut så kan du kanske anlita Qleano, eftersom de har villkor som innebär att synpunkter på städningen behöver åtgärdas av Qleano först inom tre dagar. Qleanos städutförare kommer inte självklart på utlovad tid. Och räkna inte med att det går att kommunicera med städutförarna eftersom de inte självklart pratar svenska. Det som städutföraren lovar dig kan du inte räkna med att Qleano tar ansvar för - inte ens om du får löften skriftligen. Vi har anlitat städfirmor vid flera tillfällen tidigare men Qleano kommer vi aldrig mer att anlita.

25 februari 2026

Hej Anette,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Det är självklart tråkigt att läsa att du känner så här efter avslutat uppdrag.

Jag har gått igenom ärendet och kan se att du kontaktade oss gällande en synpunkt på en golvbrunn.
Enligt våra garantivillkor åtgärdar vi alltid eventuella brister helt kostnadsfritt inom tre arbetsdagar som en trygghet för både oss och våra kunder om det funnits några anmärkningar på städningen.

I det här fallet kan jag se att min kollega, trots att ärendet inkom samma dag och med önskemål om omedelbar åtgärd, arbetade aktivt för att hitta en lösning snabbare än våra utlovade garantitider.
En tid bokades samma eftermiddag, och när den första tiden behövde justeras säkerställde vi att ett annat team kunde vara på plats tidigare för att möta ert önskemål.

Vår ambition är alltid att vara tillgängliga, lösningsorienterade och tydliga i vår kommunikation.
Vi tar självklart till oss din feedback, även om vi i detta fall upplever att vi gjorde vad vi kunde för att tillmötesgå situationen inom ramen för våra villkor.

Vi beklagar att du inte är nöjd, men tackar för att vi fick möjlighet att åtgärda städningen och hoppas att allt gått bra i samband med överlämningen av bostaden.

Emma, Qleano

Väldigt dåligt och blev en mardröm

Väldigt dåligt och blev en mardröm.
Städade inte ordentligt och de hade gjort skador på en lysrör, locket till tvättmaskinen och diskmaskinen fick problem och det var inte godkänt vid flyttbesiktningen och tjejen som städade skulle komma och göra det igen men hon kom aldrig, jag fick tillbaka pengarna för städningen men jag fick aldrig ersättning för skador dom gjort och det fick jag betala själv och det var starten på en mardröm och väldigt missnöjd och arg hyresvärd och jag fick ta skiten och krävde extra betalt för skadorna som städarna gjort och qleano ansåg att de inte ska betala för skadorna så ännu idag har de inte gjort något och jag vägrar anlita de igen för det förstörde verkligen min första månaderna efter jag flyttat ut. Pga hur misslyckat städningen var och skadorna som gjorde hyresvärden väldigt arg och jag fick som sagt ta skiten. Jag fick betala själv för något som de gjorde och det var inte billigt! Anlita inte qleano. Inte i Göteborg/Halland.

23 februari 2025

Hej Moa,

Det är verkligen tråkigt att läsa att du upplevt situationen så här.
Vi förstår att en flytt i sig är en stressig period, och att problem i samband med städning och besiktning kan skapa både frustration och oro.

Vi kan i nuläget inte hitta något ärende som direkt kopplar till din beskrivning, men vi tar självklart din upplevelse på allvar och vill gärna få möjlighet att se över det närmare.

Om det finns något i ärendet som fortfarande är olöst är du varmt välkommen att kontakta oss direkt så att vi kan gå igenom det tillsammans.

Martin, Qleano

Helt fantastiskt fint blev det

Helt fantastiskt fint blev det! Var jättesmidigt att boka och de kunde komma ut på kort varsel. Kostar lite mer än många städfirmor, men de lämnade lägenheten i toppskick verkligen. Tack!

16 februari 2026

Hej Jacqueline,

Tack snälla för din fina recension!

Vad härligt att höra att du upplevde både bokningen som smidig och att vi kunde hjälpa till med kort varsel.
Och extra roligt att lägenheten lämnades i toppskick.
Det är just precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha. :)

Tack för ditt förtroende och för att du valde oss! 🌟

Allt gott, och önskar dig en fortsatt fin dag.
Emma, Qleano

Väldigt trevligt bemötande.. Jätte bra o fint städat..👍

Trevligt med cleano.. Inga skuggor alls

10 februari 2026

Hej Pernilla,

Stort tack för dina fina ord!

Vad roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och resultatet, och extra härligt att det inte fanns några “skuggor” alls! :)

Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva!
Det gör oss så himla glada att få ta del av.

Emma, Qleano

Erbjuder garanti men när den väl ska…

Erbjuder garanti men när den väl ska nyttjas på grund av underkänd besiktning så får man ingen hjälp. Synd då 95% av städningen var utmärkt.

15 januari 2026

Svar från Qleano

Tack för din recension, men vad tråkigt att höra om ditt missnöje.
Det är ju självklart inte så här vi vill att det ska kännas eller gå till.

Vi vill gärna höra mer om detta för att kunna följa upp varför garantin inte har appliceras som den bör i detta fall.
Vill du vänligen återkomma till oss på telefon eller mail så att vi kan fånga upp situationen?

Du når oss på telefonnummer: 010-330 99 55 eller på mail: support@qleano.se

Tack på förhand, och beklagar att din upplevelse inte levt upp till förväntningarna.

Emma, Qleano

Jättebra o snabbt utfört bra…

Jättebra o snabbt utfört bra återkoppling

3 februari 2026

Hej Katarina,

Tack snälla för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse :)

Så roligt att höra att du känner dig nöjd med städningen och att allt fungerat bra gällande återkopplingen också.

Hör gärna av dig om du behöver någon mer hjälp framöver. :)

Emma, Qleano

Bra bemötande och fick snabbt svar med…

Bra bemötande och fick snabbt svar med en offert.

2 februari 2026

Hej Maria,

Stort tack för din recension, och för ett fint omdöme.

Härligt att alltid flutit på smidigt från det att du mottog offerten till att städningen blev slutförd.
Det gläder oss även att få höra att du känner dig väl bemött i samband med bokningen :)

Tveka inte på att höra av dig om du behöver vår hjälp framöver igen!

Gjorde sitt jobb

30 januari 2026

Hej Per,

Tack för din recension och för fem stjärnor!
Vi uppskattar det, och blir glada att höra att allt verkar ha fungerat precis som man kan förvänta sig :)

Ha en fin dag, och allt gott!
Emma, Qleano

Rent och fint vid besiktningen av min…

Rent och fint vid besiktningen av min lägenhet. Mycket trevlig personal.

30 januari 2026

Hej Micke,

Tack snälla för din recension!

Vi är glada att höra att allt var rent och fint vid besiktningen och att du upplevde personalen som trevlig.

Varmt välkommen åter! :)

Emma, Qleano

Mycket bra städning samt trevlig och…

Mycket bra städning samt trevlig och bra personal som jag mötte upp, kan varmt rekomendera

29 januari 2026

Hej Mikael,

Tack snälla för din recension!

Så himla roligt att få ta del av just din upplevelse, och att allt fungerat så bra.

Hör gärna av dig om du behöver någon hjälp framöver igen. :)

Allt gott,
Emma, Qleano

nogranna och ser fint ut

Att dom klarade av att tvätta fönstren fast var flera minusgrader.

4 februari 2026

Hej Göran,

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd och att fönsterputsningen fungerade bra trots minusgraderna.
Det kan ju i dessa tider bli lite bekymmer gällande just fönsterputsningen, men härligt att höra att det gick smidigt! :)

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Hör gärna av dig om du behöver någon hjälp i framtiden igen!

Ha en fin dag, och allt gott.