Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pięknie wydana fotoksiążka. Bardzo prosty proces dodawania zdjęć, a co najważniejsze mogłam dodawać zdjęcia z różnych urządzeń (telefon, komputer, dysk zewnętrzny). Na pewno tu wrócę

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Albumy i fotoksiążki można bardzo wygodnie samodzielnie komponować. W każdym czasie dostępny ktoś na czacie, kto służy pomocą. Zamówienie z gwarancją dostarczenia na Święta zostało zrealizowane ale na... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Chcąc skorzystać z promocji czułam presję czasu, a słabo mi idzie w pracy na komputerze, natomiast tutaj spotkałam się z sympatycznym przyjęciem przez Panią Patrycję, została mi udzielona pomoc i cał... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kalendarz ze zdjęciami okazał się strzałem w dziesiątkę! Jakość wydruku jest świetna – kolory są żywe, a zdjęcia bardzo wyraźne. Całość wygląda elegancko i solidnie, idealnie nadaje się na prezent. Ka... Se mer

Företagsinformation

1. Fotoutskrift

Skrivet av företaget

Stwórz fotoksiążkę według własnego pomysłu! W projektowaniu pomogą Ci gotowe szablony na każdą okazję oraz prosty w obsłudze edytor. Zapewniamy, że Twoje wspomnienia zostaną wydrukowane z dbałością o najmniejsze detale.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fotoksiążka została przygotowana bardzo profesjonalnie

Fotoksiążka została przygotowana zgodnie z moim projektem, kolory zdjęć są takie same, jak w projekcie, nie ma przesycenia ani przekoloryzowania. Wszystko jest idealnie i na pewno będzie to idealny prezent na urodziny. Dziękuję za taką niespodziankę.

22 januari 2025

Svar från PRINTU

To my dziękujemy za zaufanie! <3 Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli pomóc w tworzeniu pięknych pamiątek.

Printu jest najlepsze

Printu jest najlepsze, co roku zamawiam prezenty dla dziadków! I mega jestem zadowolona ja i rodzina

23 januari 2025

Bardzo dziękujemy za zaufanie 💖

Po pierwsze szybki kontakt

Po pierwsze szybki kontakt. Źle skorzystałam z kodu promocyjnego - napisałam maila - po chwili była odp i zwrócili mi różnice na konto
Sam produkt - wykonany jakościowo, ładne żywe kolory, super pamiątka na lata no i w końcu zdjęcia nie tylko w komórce
Łatwość wykonania fotoksiążki - bez ściągania programu, gotowy szablon w który wkładasz zdjęcia - zrobiłam wszystko telefonem
Kupowałam już kilka fotoksiążek - tu było najlepiej - tak, bardzo polecam 🥳

Pani Katarzyno,
cieszymy się, że zarówno jakość fotoksiążki, jak i obsługa klienta spełniły Pani oczekiwania. Tworzenie pamiątek powinno być proste i przyjemne, dlatego tym bardziej cieszy nas, że proces projektowania był dla Pani wygodny – i to w całości na telefonie! 📱📸

Pozdrawiamy serdecznie ❤

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na pewno wrócę po więcej

Jestem pod wrażeniem szybkości, profesjonalizmu a przede wszystkim estetyki wykonania fotoalbumu. Album dla Babci i Dziadka był moim pierwszym produktem zamówionym na Printu, lecz na pewno nie ostatnim. Bardzo polecam!

20 januari 2025

Svar från PRINTU

Jest nam miło czytać takie słowa :) Cieszymy się, że nasze pierwsze spotkanie nie będzie ostatnim.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ksiazka fotograficzna przyszła naprawdę bardzo ładna i dość szybko. Jestem bardzo zadowolona

24 januari 2025

Pani Kasiu,
dziękujemy za zaufanie do naszej fotoksiążki! Polecamy się do przyszłych projektów 😉

Serdecznie polecam firmę

Serdecznie polecam firmę, która stworzyła dla mnie wyjątkowy kalendarz na Dzień Babci i Dziadka! Produkt przerósł moje oczekiwania – jakość wykonania była doskonała, a każdy szczegół dopracowany. Zdjęcia wyglądały pięknie, kolory były żywe, a całość prezentowała się bardzo elegancko. Obsługa klienta była niezwykle pomocna i uprzejma, a czas realizacji zamówienia był zaskakująco szybki. Babcia i Dziadek byli zachwyceni i wzruszeni tym wyjątkowym prezentem. Na pewno wrócę do tej firmy przy kolejnych okazjach! Gorąco polecam!

16 januari 2025

Svar från PRINTU

Cieszymy się, że fotokalendarz spełnił Pani oczekiwania i sprawił tyle radości najbliższym. Tworzenie tak wyjątkowych pamiątek to dla nas ogromna przyjemność! 😊

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fotoksiazka i kalendarz

Fotoksiążka wyszła wspaniale. Jedyne uwagi mam co do szablonu żeby te ramki były nieprzesuwalne bo jak się ręka omsknie przy wgrywaniu zdjęć to długo zajmuje ponowne ich proste ustawienie. A co do kalendarzy mam także zastrzeżenie - moje zostały złożone niefortunnie i wypada ostatnia strona. Poza tym jakość wykonania super.

22 januari 2025

Pani Małgorzato,

dziękujemy za opinię i miłe słowo o jakości. Jednocześnie dziękujemy za cenne uwagi dotyczące kreatora i oprawy kalendarza – to dla nas bardzo ważne sygnały do dalszego udoskonalania naszych produktów.

Pozdrawiamy serdecznie,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stronę Printu poleciła mi moja…koleżanka z pracy

Stronę Printu poleciła mi moja koleżanka z pracy która niejednokrotnie zamawiała fotokalendarz a ,że nie miałam jeszcze zakupionego na nadchodzący Nowy Rok to postanowiłam stworzyć swój własny z moimi kochanymi psami i kotami a zarazem jest to forma pamiątki po tych, których już ze mną nie ma. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego zakupu.

11 januari 2025

Svar från PRINTU

Jest nam niezmiernie miło przeczytać Pani opinię! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w stworzeniu tak osobistego kalendarza ze zdjęciami ukochanych zwierzaków.

Super prezent

Album wykonany estetycznie, pięknie zapakowany.
Jedna data pomylona, ale niewykluczone, że ja w projekcie błędnie wpisałam. Uważam, że na prezent super.

10 januari 2025

Svar från PRINTU

Bardzo dziękujemy za opinię!

Kalendarz

Świetne wykonanie, jakość i możliwość dodawania swoich dodatkowych dni bardzo mi się spodobały a reszcie rodziny sprawiło dużo radości. Polecam serdecznie i dziękuję za dodatkowe naklejki 🤗

Pani Moniko,

bardzo dziękujemy za zaufanie :)

Pozdrawiamy serdecznie

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zamówiłam kalendarz dla dziadków

Zamówiłam kalendarz dla dziadków, zdjęcia miałam w telefonie, przesyłane słabej jakości niektóre ciemne. Byłam pewna że kalendarz będzie słabej jakości i szczerze spodziewałam się tego, i jakie było moje zdziwienie gdy dotarł do mnie Duży Piękny Doskonałej Jakości Wyrazisty po prostu Cudowny Kalendarz. Jestem wdzięczna że ktoś tak bardzo się przyłożył aby prezent dla dziadków był Wyjątkowy. BARDZO DZIĘKUJĘ

Svar från PRINTU

Czytamy Pani opinię z ogromnym uśmiechem! To dla nas największa satysfakcja, gdy możemy tak pozytywnie zaskoczyć. Cieszymy się niezmiernie, że mimo Pani początkowych obaw, kalendarz dla dziadków okazał się tak udany i trafił w Pani oczekiwania.

Bardzo dziękujemy za te ciepłe i pełne entuzjazmu słowa. To najlepsza motywacja dla naszego zespołu!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Świetny kontakt z klientem.

Świetny kontakt z klientem.
Panie odpowiadały na pytania jakby były moimi znajomymi od lat, bardzo mnie to ujęło, ponieważ w ich asyście czułam się pewniej i bezpieczniej.
Wysłano szybciej niż się spodziewałam.
Zamówiłam fotoksiążkę, wyszła bardzo pięknie, choć część zdjęć ciemniej niz wyobrażałam sobie oraz kilka zdjęć pomniejszyło się i inaczej rozlokowało, czego nie byłam w stanie zmienić.
Niemniej jednak JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I WRÓCĘ TU JUŻ WKRÓTCE :)
DZIĘKUJĘ !

28 december 2024

Pani Małgorzato,

Czytamy Pani opinię z ogromną przyjemnością! To dla nas największa radość, że poczuła się Pani zaopiekowana przez nasz zespół i docenia Pani tak bardzo nasz kontakt - staramy się, aby każdy klient czuł się wyjątkowo.

Bardzo dziękujemy za te piękne słowa i zaufanie. Cieszymy się, że mimo drobnych niedoskonałości przy projektowaniu, jest Pani zadowolona z fotoksiążki.

Nie możemy się doczekać Pani kolejnego zamówienia! Do zobaczenia! 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rewelacyjna współpraca i wspaniały wydruk

Pomimo mojego błędu przy utworzeniu zamówienia bez problemu udzielono mi pomocy i poprawiono zdjęcie w projekcie. Dodatkowo wysyłka była szybciej niż zapalnowana a całość realizacji Fotoalbum i fotoobraz wygląda fenomenalnie. Jakość wydruku bardzo dobra,pięknie to wygląda. Bardzo Dziękuję

Svar från PRINTU

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania i służymy pomocą przy tworzeniu kolejnych projektów! <3

Produkt wysokiej jakości

Produkt wysokiej jakości, zgodny z oczekiwaniami.

15 januari 2025

Svar från PRINTU

Dziękujemy za opinie! <3 Jest nam niezmiernie miło, że spełniliśmy oczekiwania.

Fajne

Miły i przyjemny

9 januari 2025

Svar från PRINTU

Bardzo dziękujemy za opinię! :) Polecamy się do wspólnego tworzenia wspomnień.

Satysfakcja gwarantowana

Jestem zadowolona w 100℅ Zamówienie dotarło bardzo szybko, idealnie zapakowane. Piękne wykonanie jeszcze pogłębiło zachwyt. A najważniejsze w tym wszystkim, że firma zrobiła wszystko, żeby moje zamówienie dojechało przed świętami, chociaż nie załapałam się już na gwarantowany termin. Dzięki temu prezent "wjechał" pod choinkę na czas😍Polecam z całego serca!

23 december 2024

Pani Aniu,

jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię. Cieszymy się, że wszystko się udało. :) Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli pomóc w tworzeniu pięknych pamiątek.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.