POWER.se - Nacka Omdömen

1 923
TrustScore 4 av 5

Forumvägen 12, 131 53 Nacka, Nacka, SE

Ej för påflugna säljare utan lagom snabb kontakt med frågan om jag behövde hjälp. Eftersom jag hittade det jag sökte snabbt hjälpte jag mig själv efter att ha bestämt exakt vilken modell av varan jag... Se mer

Trevlig, hjälpsam och kunnig i sitt område. Redan i affären kändes på omgivningen att personalen verkade trivas. Så hjälpsam på alla sätt och nsturligtvis köpte jag min klocka där.✨️✨️✨️✨️✨️Det var ra... Se mer

Fick vänta i över 40 min på att få köpa en I-phone trots nästan tomt på kunder. Trots upprepade förfrågningar om att få hjälp. Att det inte bara blir en stjärna beror på den kvinnliga mycket tjänstv... Se mer

Jag besökte den fysiska butiken power i Nacka forum. Jag var nyfiken på en specifik mobiltelefon. En trevlig säljare som heter Gabriel hälsade mig välkommen. Säljaren bistod efter det med exceptionell... Se mer

1. Nr. 7 av de 10 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 13 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 14 av de 23 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 6 av de 10 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se - Nacka

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(1 923)

15 518 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

28 maj 2026

Hej Bo,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Köp er tv från Marc - Nacka Forum

Marc från Nacka forums butik är anledningen till att vi köpte vår tv.
Imponerade hur kunnig han var inom sitt område.

24 maj 2026

Hej Andre,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Nacka Forum gjorde så starkt intryck och att den goda kunskapen hjälpte er i valet av tv.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av detta.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Hade förbeställt en skrivare för att…

Hade förbeställt en skrivare för att det skulle gå fort att hämta men den fanns inte i kassan så jag behövde gå till data avdelningen och vänta länge.

24 maj 2026

Hej Maria,

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse, även om det i det här fallet rör sig om något vi behöver förbättra.

Det är givetvis inte vår målsättning att du som kund ska behöva vänta extra länge när du har förberett ditt köp i förväg. Vi vill att det ska vara effektivt att handla hos oss och vi kommer att se över hur vi kan kommunicera bättre internt i butiken för att undvika liknande situationer framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Hej Gunvor,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Nacka. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden om det trevliga bemötandet.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Nacka var så bra.

Hej Hans,

Tack för de fina orden om kompetensen och teknikintresset.

Det är väldigt uppskattat att höra att upplevelsen i varuhuset gav ett så gott intryck.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Trevliga och mycket hjälpsamma säljare…

Trevliga och mycket hjälpsamma säljare i Nacka Forum.

26 maj 2026

Hej Ingela,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Nacka Forum.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och hjälpsamt.

21 maj 2026

Hej Marie,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Hej Kund,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så trevlig.

Trevlig personal

Trevlig personal, smidig hantering och uppdaterat lager! Åkte till Länna dagen innan i onödan där det stod 5+ på Power’s sida men ändå var det slut!

25 maj 2026

Hej Per,

Tack för den fina återkopplingen! Vad roligt att höra att du upplevde trevlig personal, smidig hantering och ett uppdaterat lager i Nacka.

Det uppskattas också att du delar skillnaden du upplevde mellan butikerna. Sådan feedback är värdefull.

Bra service

Bra service och bemötande .

20 maj 2026

Hej Håkan,

Tack för de fina orden om servicen och bemötandet i Nacka.

Det är väldigt roligt att höra att besöket gav ett så bra intryck.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Säljaren hade en bra information om…

Säljaren hade en bra information om uppgradering av abonnemang när det gällde min mobil samt bra info angående skrivaren vi köpte.

21 maj 2026

Hej Barbro,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att du fick bra information både om uppgradering av abonnemanget och om skrivaren. Det är fint att upplevelsen i varuhuset kändes hjälpsam och tydlig.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Säljare som bryr sig om kunden

Säljaren bemödade sig om att hjälpa mig till ett bra köp. Han ordnade också bra rabatt på den mobil jag köpte. Allmänt trevlig och intresserad av mig och mina önskemål.

18 maj 2026

Hej Erik,

Tack för den fina recensionen.

Det gläder oss att höra att du fick ett så bra bemötande och hjälp till ett köp som passade dina önskemål. Det är extra roligt att läsa att upplevelsen kändes både trevlig och engagerad.

20 maj 2026

Hej Sopha,

Tack för de fina orden om den trevliga personalen i Nacka. Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss.

All the best, Erik at POWER! ⚡

när jag väl fick uppmärksamhet så jag…

när jag väl fick uppmärksamhet så jag allting smidigt.

Hej OLA,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Det är fint att höra att allt gick smidigt när du väl fick hjälp.

Vi uppskattar också din återkoppling. Den hjälper oss att bli ännu bättre.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Blev bort trollad av försäljaren genom…

Blev bort trollad av försäljaren genom snabbt tal och resultatet blev en felaktig order

Hej Claes,

Tack för ditt omdöme. Det är tråkigt att höra att du upplevde situationen som stressig och att beställningen inte blev korrekt. Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga och väl informerade i sina köp.

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta, så tveka inte att kontakta vår kundservice på kundservice@power.se eller 08 517 66 000.

Felix på POWER! ⚡️

Hej Rikard,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var väldigt tillmötesgående.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Väldigt positivt att ni har samarbete…

Väldigt positivt att ni har samarbete med olika företag som även ger oss kunder fördelar!

14 maj 2026

Hej Agneta,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att samarbeten som ger extra fördelar uppskattas. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig

Bra, trevlig personal

14 maj 2026

Hej Anette,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som bra och att personalen gav ett trevligt bemötande.

Tack!

Bra pris, Tack!

Hej Lena,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du är nöjd med priset.