Trevlig, hjälpsam och kunnig i sitt område. Redan i affären kändes på omgivningen att personalen verkade trivas. Så hjälpsam på alla sätt och nsturligtvis köpte jag min klocka där.✨️✨️✨️✨️✨️Det var ra... Se mer
Mobilförsäljare var jättebra i forum Datorkillen inget bra. Jag hade valt blå laptop i7 och OLED för 6000kr jättebra pris. Han försökte få mig att köpa en annan än dator. Sa att 8 gb inte räckte.... Se mer
Fick hjälp av en säljare med att att plocka ihop en mobil plus några tillbehör som jag ville ha. När jag skulle betala upptäckte jag att säljaren, utan att fråga mig, även lagt till ett skyddsglas +... Se mer
Forumvägen 12, 131 53, Nacka, Nacka, Sverige

Ber kunder att lämna omdömen
Trevlig och kunnig personal. Jag fick den hjälp jag behövde.

Svar från POWER.se - Nacka
Vi köpte en tv och vi fick riktigt bra service av kunnig personal

Svar från POWER.se - Nacka
Hade köpt en TV på Power (Heron city) som blev riktigt som jag tänkt mig. Returnerade den på Power (Nacka forum) 8/8. Bra trevlig service vid återköpet, snabbt och inga konstigheter. Jättebra och lyhörd guidning av säljare Marc för val av ny Tv med tillbehör. Även bra fixat med rabatt vid översyn av abbonemang. Sammantaget mycket nöjd.

Svar från POWER.se - Nacka
Usel kundservice och brutna avtal.Personalen är helt ohjälpsam och butikschefen var mycket otrevlig. De makulerade min order i efterhand och krävde 1000 kr mer för skärmen, vilket bryter mot konsumentköplagen. Varning för denna butik, handla inte här!

Svar från POWER.se - Nacka
Säljäre var mycket professionell och hjälpte jättemycket.

Svar från POWER.se - Nacka
Personalen på power i Nacka forum är riktigt ointresserade av sina kunder. Otrevliga på ett sätt. Var med stort motstånd som de ville hjälpa oss.

Svar från POWER.se - Nacka
Väldigt trevlig personal och jag fick all hjäkp jsg behövde.

Svar från POWER.se - Nacka
Jag har gått till flera firmor men Er säljare var den överlägset bästa.
Fick utförliga svar och som jag kunde förstå. Valet var lätt, äntligen en ny Tv.
Toppen säljare!!!
Sylvia Björkman

Svar från POWER.se - Nacka
Otroligt tillmötesgående personal som ville bara behjälplig, samma med kassa personal, så trevliga!! 😃