POWER.se - Lund Pilsåker Omdömen

2 826
TrustScore 4.5 av 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Se mer

Urdålig instruktion för installationen. QR-kod på kartongen skulle ge instruktioner, men som ledde till antivirus abonnemang. Lyckades till sist avbryta abonnemanget då jag insåg att jag lurats. R... Se mer

acceptabelt, ingen dårlig service och heller ingen god service ! Inget bemötande och frågor om jag behöver hjälp! Man for klara sig själv når man kommer til Power! Jag har undrar hur personalen har de... Se mer

Mycket bra bemötande! Bästa upplevelse någonsin. Bästa personalen och bästa service. Mkt nöjd med mina produkter, telefon med tillbehör och dammsugare. Jag kommer absolut tillbaka till Power den t... Se mer

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Sverige

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(2 826)

15 743 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Trevliga

Trevliga, proffsiga, ingenting att klaga på här inte!

6 juli 2026

Hej Jane,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket i Lund Pilsåker upplevdes som trevligt och proffsigt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Duktig säljare

Säljaren otroligt duktig lyssnade på oss lugn och förklarade sakligt vill handla av honom fler gånger👍

6 juli 2026

Hej Stefan,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett så bra bemötande i Lund Pilsåker och att upplevelsen kändes lugn, tydlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta, och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka igen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Otroligt trevlig och hjälpsam personal

Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Dessutom kunniga!

Hej Karin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så trevlig och kunnig hjälp i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Diskmaskinen är inte helt perfekt så…

Diskmaskinen är inte helt perfekt så jag har rapporterat som ett problem.

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig. Tråkigt att diskmaskinen inte fungerar helt som den ska, men bra att du redan har rapporterat problemet.

För större produkter som en diskmaskin gäller olika nästa steg beroende på hur den togs emot. Om den levererades kan upphämtning ordnas, och om den hämtades i varuhus kan den lämnas tillbaka där om du har möjlighet att transportera den.

Om det dessutom finns skada, fel delar eller något som saknas är det bra att behålla emballaget och ta tydliga bilder på både produkten och förpackningen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet och hoppas att ärendet får en smidig lösning.

Hej Nils-Lennart,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är väldigt fint att höra att varan blev ersatt till fullo och att ärendet löste sig på ett bra sätt. Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och att du tog dig tid att skriva några rader.

Utmärkt och bra

Hej Ilya,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du hade en utmärkt upplevelse hos POWER Lund Pilsåker.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Bra med extra bra priser ibland.

Bra med extra bra priser ibland.

Hej Vera,

Tack för din recension! Kul att höra att du uppskattar våra extra bra priser ibland. Vi hoppas att du fortsätter att hitta erbjudanden som passar dig hos oss.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Väldig bra bemötande och jättebra råd.

Väldig bra bemötande och jättebra råd.
Berömmer killen som hjälpte mig .
Tack!

Hej AnnMarie,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett väldigt bra bemötande och bra råd i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar också att du tog dig tid att lyfta hjälpen du fick i butiken. Sådant betyder mycket.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Lund Pilsåker⚡

Bra service på utlastning

Jag hade inte förstått att man måste in i anläggningen för att hämta på snabborder
Men tjejen som lämnade ut hjälpte mig så jag inte behövde gå den långa vägen in i butiken

Hej kund,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vad fint att höra att du fick bra hjälp vid utlastningen och att upphämtningen löste sig smidigt trots missförståndet kring snabborder.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag avPOWER Lund Pilsåker⚡

Hej Annika,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så bra och trevligt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Hej Sten,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade en så bra upplevelse och att du upplevde personalen som både trevlig och kompetent.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.

Personalen

Personalen

Hej Gigit liseLotte Svensson,

Tack för det fina omdömet! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse av personalen i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och vi hoppas att få välkomna dig igen.

Tack

Tack så mycket

Hej Ferdi,

Tack så mycket för din fina återkoppling. Det är verkligen uppskattat att du tog dig tid att lämna ett omdöme om POWER Lund Pilsåker.

Allt fungerade

Allt fungerade, trevlig personal

Hej Peter,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du fick ett trevligt bemötande i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Hej Åke,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är tråkigt att det blev strul i samband med betalningen, även om leveranstiden upplevdes som låg.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet, och din feedback är värdefull för oss.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Lund Pilsåker⚡

Vi fick en supertrevlig säljare som…

Vi fick en supertrevlig säljare som löste allt smidigt och snabbt.

Hej Inger,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick så smidig och snabb hjälp i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa er igen framöver.

Bra produkt

Bra produkt. Bra service.

Hej Magnus,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både produkten och servicen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Lund Pilsåker⚡

Trevlig personal och smidig hantering.

Trevlig personal och smidig hantering.

25 juni 2026

Hej Magnus,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde både trevlig personal och smidig hantering.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver.

Hej Saliha,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är jättenöjd med upplevelsen hos POWER Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Service!

Kort och gott riktigt bra service och bra bemötande!

22 juni 2026

Hej Malin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick riktigt bra service och ett bra bemötande i Lund Pilsåker.