POWER.se - Lund Pilsåker Omdömen

2 799
TrustScore 4.5 av 5

Avtalsvägen 4, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Hittade allt jag behövde. Hade gjort en Click & Collect order men behövde lite extra varor när jag väl kom och hämta min order. Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt... Se mer

Aldrig varit med om bättre och schysstare service. Lager saldot var fel på hemsidan, jag reserverade en outlet vara och tog mig ut en bit för att köpa från POWER Lund. Väl på plats ursäktar pers... Se mer

1. Nr. 7 av de 10 bästa företagen i Elektronikföretag

• Avtalsvägen 4, 227 61, Lund, Klosters Fälad, Sverige

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Lund Pilsåker

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(2 799)

16 232 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hej Kristian,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälp av en väldigt trevlig och kunnig säljare i Lund Pilsåker. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Click Connect

Click Connect
Allt fungerade bra

24 juli 2026

Hej Fredrik,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att Click & Connect fungerade bra och att allt gick smidigt.

Hemsk

Hemsk, så omständig och tråkig personal.

21 juli 2026

Hej Carin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att bemötandet i Lund Pilsåker upplevdes som omständigt och tråkigt. 😊

Sådant ska självklart inte prägla ett besök hos oss, och din feedback har förts vidare till varuhuset så att de kan se över serviceupplevelsen och bemötandet närmare. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om detta, eftersom det hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Försäljaren var bra!

Försäljaren, som var tillmötesgående och lyssnade på oss! Personal i butiken, som begrep, när vi ville komplettera vår leverans!‼️👍

22 juli 2026

Hej Jan,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett så bra bemötande i Lund Pilsåker och att personalen var både lyhörd och hjälpsam när ni ville komplettera er leverans.

Sådant uppskattas verkligen, och vi hoppas att ni blir lika nöjda med hela köpupplevelsen framöver.

Hej Ernst,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen som hjälpsam och vänlig i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Kunnig och serviceminded personal som…

Kunnig och serviceminded personal som gjorde det lilla extra

23 juli 2026

Hej Håkan,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick kunnig och serviceminded hjälp och att personalen gjorde det lilla extra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med POWER Lund Pilsåker. Sådan återkoppling betyder mycket.

Bästa personal

Personalen som jag träffade var den bästa, de är trevliga, kunniga och engagerade.

21 juli 2026

Hej Sophie,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt, kunnigt och engagerat bemötande i Lund Pilsåker.

Uppmärksam personal

Hittade allt jag behövde.

Då gick jag runt leta/ läste på förpackningar för att lista ut rätt och mitt under så kom en av personalen och erbjöd sig att hjälpa mig.
Perfekt tinning och väldigt hjälpsam gick så mycket snabbare att hitta rätt. Tack för bra service.

Hej Irais,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och hjälpsam service i Lund Pilsåker, och att besöket gjorde det enklare att hitta rätt när du behövde komplettera din order. Precis sådan service uppskattas mycket.

Stort tack för de fina orden, och varmt välkommen tillbaka.

Super!! 5/5

5/5 i upplevelse!

Hej Amme,

Tack för de fina orden och för din fantastiska recension! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Lund Pilsåker var 5 av 5.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Hittade en produkt till bra pris som vi…

Hittade en produkt till bra pris som vi köpte!

Hej Christian,

Tack för din fina recension! Vad roligt att ni hittade en produkt till ett bra pris och att köpet blev lyckat.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra service!

Mycket engagerad personal som såg till att göra allt de kunde, tyvärr kunde de inte fixa fram den produkt jag helst ville ha (slut hos alla återförsäljare och går inte att beställa hem förrän nästa säsong) men ordnade ett bra pris på en så likvärdig produkt som möjligt. Tack ska ni ha :)

20 juli 2026

Hej Patrik,

Tack för de fina orden! Det är verkligen uppskattat att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vad roligt att höra att du fick engagerad hjälp och att teamet kunde hitta en så bra lösning som möjligt när produkten du önskade inte gick att få tag på.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Jag hade beställt och betalt för en…

Jag hade beställt och betalt för en vara, men två dagar senare upptäckte jag att varan inte behövdes. Inga problem att häva köpet och få tillbaka pengarna.

18 juli 2026

Hej Rolf,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Härligt att höra att det gick smidigt att häva köpet och få tillbaka pengarna när varan inte längre behövdes.

Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme om POWER Lund Pilsåker.

Fick den hjälp jag behövde

Fick den hjälp jag behövde

Hej Ann-Britt,

Tack för din recension. Vad fint att höra att du fick den hjälp du behövde i Lund Pilsåker. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Hej Bo,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du upplevde snabb service och ett bra bemötande i Lund Pilsåker. Sådant uppskattas verkligen, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Reserverade online och hämtade i butik

Reserverade online och hämtade i butik, funkade jättebra. Trevlig och serviceinriktad personal.

Hej C,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att din onlinebokning och upphämtning i butik fungerade så bra, och att du fick ett trevligt bemötande på plats.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bokat click and collect

Bokat click and collect. Kom till butiken till kassan. Då skulle jag gå ner till tv avd o hämta ut hörurarna. Ingen där. Gå tbx t kassan. Säga till. Sen kom en tjej o jag fick lurar. Gå tbx till kassan och betala.. hade med mig min son på 3 år. Inte snabbt och smidigt alls!!

Hej Sara,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det låter verkligen frustrerande att click and collect inte alls blev snabbt och smidigt, särskilt när du dessutom hade din 3-årige son med dig. 😊

Så ska det självklart inte kännas att hämta en reservation i butik, och vi förstår att det blev onödigt krångligt när du behövde gå fram och tillbaka mellan kassan och TV-avdelningen. 💬

Din feedback har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över rutinerna kring utlämning och göra processen tydligare och smidigare framöver. Tack igen för att du uppmärksammade detta för oss. 🤗

Personalen

Personalen, service

15 juli 2026

Hej Snezana,

Tack för de fina orden om personalen och servicen i Lund Pilsåker. Det är väldigt roligt att höra att du har haft en så bra upplevelse hos oss.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Aldrig varit med om bättre service

Aldrig varit med om bättre och schysstare service.

Väl på plats ursäktar personalen om att varans saldo på nätet inte stämde överens med verkligheten och kompenserade genom att ge mig en nyare, bättre och dyrare oöppnad vara till priset av vad outlet varan kostade.

Alltså betalade outlet pris för en nyare, bättre och dyrare produkt som var oöppnad. 10 poäng till personalen som var super trevliga och så genuina.

14 juli 2026

Hej Denis,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är verkligen roligt att höra att besöket i Lund Pilsåker blev så lyckat, särskilt när personalen kunde hitta en så bra lösning och samtidigt ge ett trevligt bemötande.

Vi uppskattar också att du lyfter både servicen och engagemanget i butiken. Sådant betyder mycket att få höra.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

När jag kontakta personal i butiken de…

När jag kontakta personal i butiken de jättetrevligt.

21 juni 2026

Hej Omar,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett så trevligt bemötande i butiken i Lund Pilsåker.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Lund Pilsåker⚡

Jag fick hjälp av en väldigt trevlig…

Jag fick hjälp av en väldigt trevlig och hjälpsam ung man. Servicen var mycket bra.

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick så trevlig och hjälpsam service i Lund Pilsåker.