POWER.se - Heron City Omdömen

2 819
TrustScore 4 av 5

Dialoggatan 2, 141 75 Huddinge, Stockholm, SE

Trevligt och bra bemötande i butik när jag hämtade upp min på nätet beställda dammsugare. Butiksmedarbetaren tog sig verkligen tid att förklara och jämföra, även om det märktes att han var ny och kans... Se mer

Otroligt bra personalen hälsade och var hjälpsamma genom hela butiken Hon som sen hjälpte mig att välja produkt hjälpte till hela vägen till betalning fick mig att köpa tillbehör hon gjorde det mjukt... Se mer

Om jag hade blivit informerad att det finns olika varianter av Samsung laddare skulle jag hade köpt laddare också av er … men nu måste jag åka till Kjell och Company att hitta rätt laddare. Ni förlora... Se mer

Bäst personal hjälpsamt 🥰 hade två olika handningar och skulle springa till jobbet hade ont om tiden dem löste jättesnabb med leede och varm hjärta. Man fick redan vid entré en varmt wälkomem ++++❤... Se mer

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 12 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 17 av de 24 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 6 av de 10 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se - Heron City

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bra

TrustScore 4 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(2 819)

15 702 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hjälpsam personal

29 april 2026

Hej Josefin,

Tack för de fina orden om servicen och den hjälpsamma personalen i Heron City. Det är väldigt roligt att höra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Kunde utnyttja rabatten som som jag…

Kunde utnyttja rabatten som som jag haft länge.

Hej Andersson,

Härligt att höra att rabatten gick att använda och att allt fungerade som det skulle.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det uppskattas verkligen.

Bra saker

Jag är jätteglad att köpa den här switch 2 Nintendo och jag är väldigt nöjd.

Hej Berhan,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du är så nöjd med ditt köp och med din Nintendo Switch 2.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Kent,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen präglades av trevlig personal och bra service.

Sådant uppskattas verkligen och betyder mycket.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag tror jag blev såld en begagnad…

Jag tror jag blev såld en begagnad vara, laddkabeln var död

Hej Henric,

Tack för att du hör av dig. Det låter riktigt frustrerande att få en laddkabel som inte fungerar, det ska så klart vara en ny vara i toppskick. Vi tar detta på allvar och kommer att följa upp internt för att säkerställa bättre kontroll.

Hoppas vi kan ge dig en bättre upplevelse framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Smidigt...

Hej Ilias,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att allt gick smidigt.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Inte så påträngande säljare som…

Inte så påträngande säljare som tidigare när jag köpt ny mobil

27 april 2026

Hej Lasse,

Tack för omdömet. Kul att besöket upplevdes som lugnare och mer behagligt den här gången.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela det.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag fick bra service från början men…

Jag fick bra service från början men jag skulle mer produkt och behövde hjälp och frågats om produkten rätt säger att personen som jobbar rätt och tog hem när jag öpnade den blev fel.

Hej Fatuma,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att servicen kändes bra från början, men det låter samtidigt som att produkten du fick med dig inte blev rätt för ditt behov.

Om du fick något annat än det som utlovades behöver detta ses över direkt. Kontakta vår kundtjänst så att rätt hjälp kan ges vidare i ärendet.

Hej Bengt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som bra och vänlig. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra service trevligt Personal

Bra service trevligt Personal

23 april 2026

Hej Niko,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var så bra och att servicen uppskattades.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Fick väldigt proffetionell hjälp av…

Fick väldigt proffetionell hjälp av personalen

Hej Anna,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att hjälpen i Heron City upplevdes som professionell.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta.

Mycket serviceminded

Snabb hjälp och mkt serviceminded, När vi ej Hittade en vagn, hjälpte personal mig dessutom ut till parkering med Tv.

Hej eva,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett så bra bemötande i varuhuset. Extra kul att höra att personalen också hjälpte till hela vägen ut till parkeringen.

Personalen hjälpte mig mycket

Personalen hjälpte mig mycket, trots att jag inte kan så mycket svenska. Det räcker med att de var otroligt vänliga och hjälpsamma. Om jag vore chefen hade jag gjort så mycket mer för dem. Tack.

Service och Personal bästa

Bästa service och personal 100%service minded

19 april 2026

Hej Moo Ku,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Heron City var så bra och att servicen gjorde ett så starkt intryck.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Fick erbjudande köp 3 får billigaste…

Fick erbjudande köp 3 får billigaste kostnafsfri. Trevlig service.

18 april 2026

Hej Sandra,

Tack för omdömet. Vad roligt att höra att servicen var trevlig och att du är nöjd med upplevelsen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

trevlig personal

21 april 2026

Hej Anders,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Heron City var så bra och att bemötandet uppskattades.

en positiv upplevelse

trevlig och hjälpsam personal vid kassan. köper gick super smidigt!

17 april 2026

Hej Sarah,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket blev så smidigt och att hjälpen i kassan uppskattades.

Sådant här är alltid extra kul att få läsa, och det är härligt att upplevelsen blev så positiv.

Trevlig personal

Hej Annalisa,

19 april 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du är nöjd med servicen.