POWER.se - Bäckebol Omdömen

2 049
TrustScore 4 av 5

Transportgatan 19, 422 46 Hisings Backa, Göteborg, SE

Bästa! Filip på Power Bäckebol vet verkligen vad service är! Lång historia kort, i samband med ett köp av en Apple Watch bytte vi mobiloperatör. Bytet skulle ske ett halvår senare. När vi väl sku... Se mer

Beställde upphämtning i butik. Fick ett mail och sms att min vara var redo att hämtas. När jag kom till butiken och gick fram i kassan var inte alls min vara reserverad utan jag fick gå och hämta den... Se mer

Gick till butiken för att köpa en torktumlare. På den avdelningen fanns ingen personal. Jag bokade själv framplockningen på min telefon. Gick till kassan och betalade. Körde runt för att få min mas... Se mer

Personen som hjälpte oss var mycket professionell, hjälpsam och engagerad. Han tog sig tid att lyssna på våra behov och arbetade aktivt för att hitta lämpliga lösningar. Vi uppskattade även den vänl... Se mer

1. Nr. 8 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag

• Transportgatan 19, 422 46, Hisings Backa, Göteborg, Sverige

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Bäckebol

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(2 049)

15 672 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Stort utbud till bra pris!

Stort utbud, det mesta till ett bra pris. Trevlig och hjälpsam personal.

27 juli 2026

Hej Göran,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du uppskattade både utbudet, priserna och bemötandet i Bäckebol.

Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Bra service '!

25 juli 2026

Hej Anne,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service i Bäckebol.

Hej Claes,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så tillmötesgående bemötande i Bäckebol.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Hej Taisto,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att bemötandet från personalen i Bäckebol gjorde ett så gott intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig och proffsig personal

Trevlig och proffsig personal

Hej Regina,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och proffsig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Bra bemötande.

Bra bemötande.

Hej Reza,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande hos oss i Bäckebol. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Allt funkar jättebra säljare är duktiga…

Allt funkar jättebra säljare är duktiga och tillmötesgående när jag köpte AEG spis så mikrovågsugn blev onödigt när jag köpte AEG spis på 😉

Hej Gote,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att allt fungerade jättebra och att du fick ett så bra bemötande i Bäckebol.

Härligt också att köpet av din AEG-spis blev så lyckat att mikrovågsugnen kändes överflödig på köpet.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Bra service och der går snabbt

Bra service och der går sna

Hej Johnny,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde bra service och att allt gick snabbt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Superkunnig och trevlig säljare

Superkunnig och trevlig säljare. Och han vid utlämningen hjälpte mig bära hela vägen in i bilen. Tack

19 juli 2026

Hej Cat,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så kunnig och trevlig hjälp i Bäckebol, både i butiken och vid utlämningen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket.

Hej Lennart,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och träffade trevlig personal i Bäckebol.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Hej Jasmina,

Tack för ditt omdöme. Roligt att höra att du uppskattade bemötandet i Bäckebol. Det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig.

Trevlig bemötande

18 juli 2026

Hej Parivash,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du hade ett trevligt bemötande hos POWER Bäckebol.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Köp av fläktJag reserverade varan online och åkte…

Jag reserverade varan online och åkte direkt till varuhuset. Fick min vara levererad innan 30 minuter. Snabb service och mycket trevlig personal.

16 juli 2026

Hej Jagoda,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att din reservation gick smidigt, att du fick din vara så snabbt och att du upplevde servicen som både snabb och trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Bäckebol.

Servicekänsla

Uppmärksam personal som tog sig tid att förklara och ge mer information

16 juli 2026

Hej Bengt,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett uppmärksamt bemötande och tydlig information i Bäckebol.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Fantastisk service och en bra recension…

Fantastisk service och en bra recension om produkten jag köpte…. Även en kaffe som pricken över i:et 👌

11 juli 2026

Hej Anders,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick fantastisk service, bra vägledning kring produkten och dessutom en kaffe som satte pricken över i:et.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Bäckebol. Sådant värmer och betyder mycket.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Bra bemötande och stor service

Bra personal och mycket service inriktning

14 juli 2026

Hej Conny,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett bra bemötande och upplevde hög servicenivå i Bäckebol.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

Power har ingen kontrol över sitt lager

Power har ingen kontroll över sitt lager. Kundeservicen eller effektiviteten fungerar inte heller.

12 juli 2026

Hej Magnus,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen inte den nivå man ska mötas av när det gäller lagerinformation, service och effektivitet, och jag förstår att det skapar irritation. 😕💬

Din feedback om Bäckebol har redan förts vidare internt så att butiken kan se över både lagerhanteringen och hur bemötande och uppföljning fungerar. Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom den typen av synpunkter hjälper oss att förbättra upplevelsen framåt. 🙏😊

Jag hoppas att vi får möjlighet att ge ett betydligt bättre intryck nästa gång.

Väldigt bra service

Väldigt bra service, vi behövde en ny tv och kom 1 min innan stängning.
Allt var löst på 5 min

9 juli 2026

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att ni fick snabb och smidig hjälp i Bäckebol, även precis innan stängning.

Härligt att allt kunde lösas på bara några minuter när ni behövde en ny tv.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Bäckebol⚡

En mus jag köpte för 99 kr hade ingen…

En mus jag köpte för 99 kr hade ingen sladd och connectade inte med datorn

9 juli 2026

Hej Daniel,

Tack för att du delar detta. Det är verkligen inte bra att musen varken verkade komplett eller fungerade med datorn, och jag förstår att det känns frustrerande 😊

Din synpunkt har redan förts vidare till varuhuset i Bäckebol så att de kan se över ärendet närmare 💬

Vi tar också med oss återkopplingen om både produktkontroll och hanteringen av sådana här situationer för att förbättra våra rutiner framåt 🤗

Tack igen för att du uppmärksammade detta. Din återkoppling är viktig och hjälper oss att bli bättre.

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Powerstation

Varan som köptes var förbokas så upplevelsen var något smal.
Men var inne i butiken några dagar innan utan att köpa något den gången och bemötandet var bra och informativ från säljaren i fråga.

8 juli 2026

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är fint att höra att du fick ett bra och informativt bemötande i butiken, även om själva upplevelsen blev lite begränsad eftersom produkten var förbokad. Vi uppskattar verkligen att du delar både det positiva och det som kunde kännas lite smalare i köpupplevelsen.