Wynająłem sprzęt który dotarł niekompletny i w opakowaniu noszącym ślady wcześniejszego otwierania. Gdy zgłosiłem brak akcesoriów, firma obciążyła mnie kwotą ponad dwukrotnie wyższą niż ich rzeczywist... Se mer
Företaget har svarat
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Se mer
Företaget har svarat
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Se mer
Företaget har svarat
Naprawdę polecam! Super ludzie! :) Szybkie zamówienie - dostarczenie, realizacja, finalizacja! Plus luźna rozmowa. Dawno nie widziałem takiego Customer Service: szybko reaguje, pomocny, z uśmiec... Se mer
Företaget har svarat
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Polen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Testowałem w firmie i jest to super rozwiązanie. Teraz zamawiam dla siebie - potrzebujesz konsoli na miesiąc? Zero problemu. Można potestować dużo sprzętów. Dla mnie bomba!

Svar från Plenti
Super apka do sprawdzania urządzeń przed zakupem

Wypozyczylem quest 2 br i nintendo wrazenia niesamowite polecam

Svar från Plenti
Wypożyczyłam sprzęt, który mnie interesował. Po prawie tygodniu oczekiwania otrzymałam maila, że tego sprzętu nie ma i zaproponowano mi inne, które oczywiście nie pasują do tego wybranego przeze mnie.
Finalnie zostałam bez produktu, który chciałam wynająć. Kiepskie rozwiązanie, że firma oferuje sprzęt na wynajęcie, którego wcale nie ma na stanie 🤡 Już więcej nie skorzystam.

Svar från Plenti
Zamówienie z 12 grudnia miało zostać zrealizowane w ciągu 7 dni. W dniu 17 grudnia postanowiłem przypomnieć o sobie, ponieważ zależało mi na otrzymaniu sprzętu przed świętami. Pani zapewniła, że paczka zostanie wysłana następnego dnia, ponieważ obecnie weryfikują zwróconą sztukę.
19 grudnia ponownie przypomniałem o moim zamówieniu. Otrzymałem informację, że kierownica jest sprowadzana od dostawcy i mam się cieszyć, bo dostanę nową. Obiecano, że dotrze następnego dnia, czyli w sobotę.
Dziś, 23 grudnia, otrzymałem informację, że kierownica od „dostawcy” okazała się wadliwa, i zaproponowano mi inną. Dobrze, że to sprawdziłem, bo do zamówienia z grą na PS5 Pani proponowała mi kierownicę do Xboxa (sic!). Po raz kolejny obiecano, że kierownica zostanie wysłana dzisiaj. Jednak, pisząc ten komentarz o godzinie 17:00, nie otrzymałem żadnego listu przewozowego i jestem przekonany, że przed świętami sprzętu nie dostanę.
Polecam zamawiać w lipcu, jeśli ktoś chce coś otrzymać od nich na święta. Szczególnie irytująca jest ich praktyka składania optymistycznych obietnic, które nie są dotrzymywane. Gdybym wcześniej wiedział, że istnieje ryzyko opóźnienia, miałbym szansę kupić sprzęt u innego dostawcy. Zamiast tego dostaję puste obietnice, co jest najbardziej frustrujące.

Svar från Plenti
Prosta,szybka aplikacja.Super ceny wynajmu to się opłaca.

Wynajem szybki i prosty
Zamówienie i zwrot bezproblemowy
Testowałem kierownicę i fotel ze stelażem, na pewno coś jeszcze wypożyczę 😁

Svar från Plenti
doskonała obsługa. profesjonaliści w swojej dziedzinie. warunki wynajmu są bardzo dobre. Polecam to.

Svar från Plenti
Czytałem negatywne opinie i nie rozumiem naprawdę...
Moją weryfikację zrobiłem w pracy na przerwie i w ciągu tejże przerwy zostałem zweryfikowany pozytywnie. Mam konto z wpływami i kaucji nie mam żadnej. Od ręki dostałem Apple Watch ultra 2 na 12 miesięcy. Czekam jeszcze na dostawę, wszystko robiłem dzień przed pisaniem tej opinii. Cena uczciwa i możliwość wykupu. Ja jestem póki co zadowolony. Oby się sprawdziło 💪🏻
Edit: zegarek przyszedł w stanie idealnym i z szkłem hartowanym (albo to folia w co wątpię ;p) 😍 w ciągu niecałych dwóch dni od zamówienia. Sprawdza się idealnie i każdemu polecam aby skorzystał z usług Plenti 🥰

Svar från Plenti
Wynajem ok, nawet sprawnie poszło.
Firma wymaga by sprzęt wrócił naładowany a tymczasem sama wysyła rozładowany towar. Więc swoje pierwsze godziny zmarnowałem na ładowanie

Svar från Plenti
Szybka wysyłka. Sprzęt wygladał jak nowy. Bezproblemowy kontakt.

Svar från Plenti
Ostrzegam - firma widmo. Zamówienie opłacone 3 dni temu, towar rzekomo na stanie i nagle sie okazuje, że 3 dzień czekają na kuriera inPost aby odebrał "ponad sto przesyłek" 😂
Najpewniej albo nie mają towaru, za który zapłaciłem albo nie płacą InPostowi, więc im zablokowano obsługę paczek.
Pieniądze ode mnie jednak wzięli 😳

Svar från Plenti
Weryfikacja i wysyłka sprzętu przebiegła szybko i bezproblemowo. Same urządzenie było w dobrym stanie i korzystało się przyjemnie. Proces zwrotu również był prosty i szybki. Ogólnie polecam.

Svar från Plenti
Wynajmowałem sprzęt do gamingu, i jestem bardzo zadowolony że mogę spróbować wiele rzeczy i w dostępnej cenie.

Svar från Plenti
Błyskawiczna dostawa, bezproblemowa weryfikacja, sprzęt w idealnym stanie. Polecam

Svar från Plenti
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.