Företaget har svarat
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Se mer
Företaget har svarat
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Se mer
Företaget har svarat
Naprawdę polecam! Super ludzie! :) Szybkie zamówienie - dostarczenie, realizacja, finalizacja! Plus luźna rozmowa. Dawno nie widziałem takiego Customer Service: szybko reaguje, pomocny, z uśmiec... Se mer
Företaget har svarat
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Polen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Firma Plenti to firma która ma przejrzyste warunki wynajmu. Polecam
Szybka wysyłka, dobry sprzęt, świetna obsługa klienta oraz korzystne ceny. Polecam!
Jestem bardzo zadowolona z całego procesu. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo – od złożenia zamówienia po dostawę. Świetny kontakt z obsługą klienta, szybka realizacja oraz profesjonalne podejście. Produkt zgodny z opisem i spełnił moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam, korzystam już wiele lat !⭐⭐⭐⭐⭐
Wynająłem sprzęt który dotarł niekompletny i w opakowaniu noszącym ślady wcześniejszego otwierania. Gdy zgłosiłem brak akcesoriów, firma obciążyła mnie kwotą ponad dwukrotnie wyższą niż ich rzeczywista cena w oficjalnym sklepie producenta. Osobną kwestią jest naliczenie opłaty za cały miesiąc za 20 minut spóźnienia oraz przekazanie sprawy do windykacji bez jakiegokolwiek wcześniejszego kontaktu z mojej strony z firmą. Nie polecam i zgłaszam sprawę do UOKiK oraz Inspekcji Handlowej.

Svar från Plenti
Wynajem kamery sportowej GoPro przebiegł bez zastrzeżeń.

Svar från Plenti
Ta firma to kpina. Składam zamówienie na iP 17 pro. Weryfikacja jakbym chciał zakupić statek kosmiczny Nagranie twarzy, rachunek bankowy, obroty na koncie i to na firmę. Następnie twierdzą ze nie mają iP 17 Pro i wyślą zwykłą 17 stkę bo to w zasadzie taki sam telefon i jeśli ok to odrazu wysyłają. Potem okazuje się ze i tego telefonu na stanie też nie mają i trzeba czekać może 3 dni może 7 nie wiedzą. Mimo że wynajem bez kaucji kasę już z karty ściągneli (telefonu dalej nie ma ) 180 zł za iphona 17 :D .Najlepsze na koniec . Telefon dochodzi . Miał być nowy jest rozpakowany , zainstalowane jakieś ich oprogramowanie. Telefon w ogóle zawinięty w kawałek foli bąbelkowej i .... gumkę recepturkę. Piszę ze chce odstąpić dostaje odpowiedź ze nie mogę ale oni łaskawie skrócą mi okres wynajmu do 7 dni jesli do tych 180 zł dopłacę im jeszcze 120 zł . W tym momencie napisałbym co o nich myśle ale moderator zablokowałby pewnie tego posta.

Svar från Plenti
Dobrzy sprzęt. B3z zbędnych problemów jestem z nimi od kilku lat. Jest naprawdę OK

Svar från Plenti
Ogólnie wszystko super ale kontakt z plenti jest tragiczny

Svar från Plenti
Brak produktu zamówionego po skomplikowanym procesie weryfikacji, duże podejrzenie że jest to scam służący do wyciagania danych użytkowników
na stronie same najnowsze produkty, po kontakcie z obsługą okazuje się że dostępny jest jedynie ułamek proponowanych produktów od ręki, same starocie

Svar från Plenti
Łatwy wynajem z małą ilością formalności. Wypożyczalem już kilka sprzętów i 0 problemów

Svar från Plenti
Swietna firma jesten z nia juz prawie rok

Svar från Plenti
Fatalnie. Przedłużony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem że trzeba czekać i że czas pracy plenti kończy się o 17 I do tego czasu trzeba czekać. Bez sensu, w sytuacji kiedy ktoś potrzebuje coś na już lub na jutro a nie ma za tydzień.

Svar från Plenti
Można sprawdzić sprzęt zanim się kupi, obsługa cudowna same cuda

Jestem naprawdę bardzo zadowolony
Jeśli potrzebujesz danej rzeczy tylko na chwilę lub chcesz przetestować przed zakupem to idealna opcja. Długość wynajmu elastyczną czas wysyłki szybki. Kontakt z Plenti super. Polecam
Napewno jeszcze coś znajdę

Svar från Plenti
Jestem bardzo zadowolony.Sprzęt przyszedł na czas.

Svar från Plenti
Szybka dostawa, produkt przyjechał dobrze zapakowany, sprawny, bardzo łatwe zwrócenie przedmiotu. Super opcja dodatkowa przy wynajmie odkurzacza jest opcja “oddaj bez czyszczenia”. Polecam

Svar från Plenti
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.