Wynająłem sprzęt który dotarł niekompletny i w opakowaniu noszącym ślady wcześniejszego otwierania. Gdy zgłosiłem brak akcesoriów, firma obciążyła mnie kwotą ponad dwukrotnie wyższą niż ich rzeczywist... Se mer
Företaget har svarat
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Se mer
Företaget har svarat
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Se mer
Företaget har svarat
Naprawdę polecam! Super ludzie! :) Szybkie zamówienie - dostarczenie, realizacja, finalizacja! Plus luźna rozmowa. Dawno nie widziałem takiego Customer Service: szybko reaguje, pomocny, z uśmiec... Se mer
Företaget har svarat
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Polen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez firmę Plenty. Obsługa klienta była bezproblemowa, a dostarczony sprzęt w 100% sprawny. Nie miałem żadnych negatywnych doświadczeń, i szczerze polecam tę firmę.

Svar från Plenti
Telefon podany do kontaktu nie istnieje. Bot na stronie pokazuje słabe możliwości kontaktu, a wręcz je ogranicza... Produkt "wypożyczony" 31.01 bez żadnego oznaczenia o czekaniu... "Produkt dostępny"
Tydzień później dostaję ofertę jak od jakiegoś gangstera... albo czekasz miesiąc, albo płacisz więcej i wypożyczasz inną, podobną rzecz, albo mrozimy środki i se czekaj.
Kontakt i podejście - tragedia.
Możliwość wykręcania podzespołów z urządzeń - super, bo nikt nie sprawdza

Svar från Plenti
Bardzo polecam wynajem w plenti, wypożyczyłem 2 razy słuchawki na tydzień żeby sobie porównać do obecnych i taka usługa jak wynajem krótkoterminowy jest świetną opcją i w dodatku w przystępnej cenie.

Svar från Plenti
Akurat wtedy kiedy bardzo potrzebowałam odkurzacza piorącego dostałam go bardzo szybko. Polecam!

Svar från Plenti
Szybki wynajem i bezproblemowy, dobry kontakt z pomocą zawsze doradzą i wytłumaczą.

Svar från Plenti
Piszę tę opinię dla wszystkich, którzy chcą wypróbować Plenty, ale nigdzie nie mogą znaleźć rzetelnych informacji od realnych użytkowników ani dowiedzieć się, jak w praktyce wygląda cały proces wynajmu.
Całość jest naprawdę prosta. W aplikacji wybierasz interesujące cię produkty (polecam polować na zniżki i kupony - można sporo zaoszczędzić). Jako nowa użytkowniczka dostałam rabat oraz darmową dostawę do mnie - warto pamiętać, że zwrotna wysyłka nie jest wliczona w cenę.
Potem trzeba przejść weryfikację i podłączyć konto bankowe. To element oceny wiarygodności klienta. Nie wiem, co dokładnie sprawdzają, ale da się to przejść - choć nie zawsze za pierwszym razem. U mnie poszło dopiero przy drugiej próbie; nie jest to najprzyjemniejsze, ale do zaakceptowania.
Po zatwierdzeniu konta możesz opłacić zamówienie. Ja zapłaciłam i paczka została wysłana następnego dnia. Można też wybrać odbiór osobisty - wtedy dostawa w obie strony jest darmowa.
Zamówiłam gogle VR. Przyszły zupełnie nowe, z fabrycznymi plombami, co bardzo na plus. Korzystałam z nich przez 7 dni - bez żadnych problemów.
Gdy przyszedł czas zwrotu, wybrałam wysyłkę przez InPost. Trzeba samodzielnie spakować produkt i opłacić nadanie. I tutaj ważna rzecz: koszt zwrotu pokrywa użytkownik. W aplikacji nie było to jasno opisane, dlatego mocno zwracam na to uwagę.
Dalszy proces jest prosty: wysyłasz paczkę i to wszystko.
Widziałam opinie, że serwis straszy dłużników sądem. Cóż… wystarczy oddać sprzęt na czas i obchodzić się z nim normalnie - wtedy nie ma żadnych problemów.
Podsumowując - jestem zadowolona. W aplikacji jest duży wybór produktów, a w Warszawie nie znalazłam innej usługi o podobnym modelu. Minimum kontaktu z obsługą, przejrzysty proces, wygoda i estetyka - wybierasz produkt, testujesz, odsyłasz. Dla mnie to duży plus.
Poza płatną wysyłką zwrotną nie dostrzegłam żadnych minusów. Byłoby świetnie, gdyby serwis dokładniej opisał cały przebieg zamówienia, ale sam wynajem oceniam jako bardzo pozytywny.

Svar från Plenti
Nie polecam ponieważ bez znanego powód dostałem werifikacje nie udanana i do tego zablokowali mi dostęp do wynajmu bardzo nie polecam

Svar från Plenti
wszystko uporządkowane jednak dostępność sprzętu pod wynajem mocno ograniczona - mały wybór.np. PlayStation 5 jest 20 różnych wersji PlayStation 4 : 0 , PlayStation 3 : 0 , głośniki bluetooth mały wybór itp

Svar från Plenti
Bardzo dobra obsługa ze strony Pani Natalii. Wynajmuje od nich drugi telefon na testy. Początkowo dostalem pixela ale nie mieli danej pamięci jaka mnie interesowała więc zaproponowała mniejsza pamięć, jak zamówiłem to okazało się, że sami z siebie dali mi rabat. Potem zamówilem drugiego smartfona na testy i mogłem poczekać z wysyłka poprzedniego żeby móc sobie na spokojnie sklonowac telefon. Dla mnie jakość obsługi jak i sama współpraca z Plenti na 5! Maja też bardzo szybkie wysyłki i spory asortyment w dobrym stanie technicznym.

Svar från Plenti
Szereoki wybór asortymentu oraz łatwy i zrozumiały sposób zamawiania i zwrotu urządzeń. Można korzystać z urządzeń wtedy kiedy potrzeba za ułamek wartości.

Svar från Plenti
Jest okej, trochę słaby system płatności i straszenie kancelaria prawną po 6 dniach od nie zapłacenia, termin spłaty mam 2 dnia miesiąca a wypłatę 10 dnia miesiąca

Svar från Plenti
Wypożyczałem 2 produkty kierownice logitech g923 na 3 miesiące oraz oculus quest 3s pierw 1 miesiac teraz mam na 3 nie ma do czego się przyczepić support aktywny nie ma do czego się przyczepić

Svar från Plenti
Sama usługa wynajmu ok, ale fakt straszenia kancelarią prawną po 5 dniach zaległości w płatności (spowodowaną problemem z ich systemem płatności), zamiast bezpośredniego kontaktu ze mną informując o zaległości sprawia że niestety muszę odradzić wszystkim korzystanie z usług Plenti

Svar från Plenti
Jestem po wypożyczeniu pierwszego produktu od Plenti i mam bardzo pozytywne wrażenia. Wysyłka była szybka, aplikacja/strona działa intuicyjnie, a urządzenie dotarło w pełni sprawne. Dałbym 4,5 gwiazdki, ale niestety nie ma takiej opcji – więc zostaje 4.
Dlaczego nie 5? Ponieważ zamówiłem dodatkowe akcesorium, którego – jak się później okazało – nie mieli na stanie. Gdybym sam nie napisał do supportu z pytaniem, dlaczego przesyłka nie została wysłana w ciągu 24h (tak jak było napisane przy produkcie), to pewnie czekałbym dłużej bez żadnej informacji o opóźnieniu. Na szczęście udało się szybko ustalić zamiennik (kabel 10 m zamiast 3 m) i finalnie wszystko dotarło w porządku.

Svar från Plenti
Super sprawnie szybko tanio bez problemów polecam

Svar från Plenti
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.