Pettadore Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De pettadore laser app werkt zeer slecht. Om het apparaat weert te verbinden moet je telkens de hele app verwijderen en opnieuw instaleren. Hij zegt telkens "waarschuwing, apparaat is verwijderd of o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze Pettadore begon na bijna een jaar teveel geluid te produceren. Toen we dit bij Pettadore meldden kregen we snel een reactie met goede tips. Toen ons probleem hiermee niet verholpen was kregen we... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij maken nu jarenlang gebruik van de drinkwater fonteinen van pettadore, wij hebben er twee van. Een daarvan wordt gebruikt door onze kleine hond, de andere door onze kat. De fonteinen zijn hand... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pettadore verkoop producten voor katten en honden! Die met liefde gemaakt worden! Ook de mensen achter Pettadore zijn zeer bekwame en denken overal in mee en ook in oplossing! Zijn laag drempel kun... Se mer

Företagsinformation

1. Foderbutik

Skrivet av företaget

Welkom bij Pettadore. Als je vragen hebt stel ze gerust, we helpen graag om de verzorging van jouw kat eenvoudig en gezond te maken.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Erg blij met Pettadore

Erg blij met Pettadore. Geweldige klantenservice en een mooi merk!

17 augusti 2023

Hi Luuk,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met Pettadore en onze klantenservice. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Toppie

Super goed en snel verder geholpen.
Goede communicatie en snelle reactie.
Onze kat is weer gelukkig dat zijn speeltje terug werkt!

17 juli 2023

Hi Gigi,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen en dat het speeltje van je kat weer werkt. Goede communicatie en tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Groetjes,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service

Slechte service. Bij hun 4 filters besteld. Eerste filter erin gedaan; water klotste tegen de bak aan en zo ontstond er een plas water op de vloer. De pomp draaide veel te hard. Veel mailtjes, filmpjes, foto’s en uitleg later en alles gedaan wat Pettadore geopperd heeft in hun mail. Blijkbaar was 1 pakket filters niet goed, want bij het installeren van filter nummer 3 (binnen 3 dagen), ging het wel goed. Dus 2 niet werkende filters gekocht, welke ik vergoed wil zien. Nu doet het bedrijf moeilijk over niet genoeg informatie te hebben gekregen (afgezien van alle filmpjes, bestelnummers, etc.).
Geen Pettadore meer voor mij!

27 juli 2023

Omruil

Een Pettadore Air Eliminator gekocht welke zeer snel werd geleverd. Gedurende het transport is er iets gebeurd waarbij de gehele verpakkingen qverscheurd en kapot te zijn. Resultaat dat de Eliminator niet goed werkte. Contact gezocht en meteen er een nieuwe gestuurd. Wat een geweldige service.

10 juli 2023

Hi Ron,

Bedankt voor het delen van je ervaring met de aankoop van de Pettadore Air Eliminator. We betreuren het dat de verpakking tijdens het transport beschadigd is geraakt, waardoor de Eliminator niet goed werkte. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn.

We zijn blij om te horen dat ons klantenserviceteam snel heeft gereageerd en direct een nieuwe Eliminator naar je heeft gestuurd. We streven ernaar om onze klanten een geweldige service te bieden en het doet ons goed om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goede service en helpen je ook…

Super goede service en helpen je ook erg goed als er iets miss is of wat dan ook zal iedereen pettadore aanraden

10 juli 2023

Beste klant,

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. Bij Pettadore streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Het doet ons goed te weten dat je ons zou aanraden aan anderen. Dit betekent veel voor ons en we waarderen je vertrouwen in ons bedrijf.

Als je in de toekomst nog meer hulp of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Dit is al de tweede keer online dat ik een vraag heb en 2 keer goed geholpen

4 juli 2023

Hi Kristel,

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze service :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ondanks wat issues met de levering via…

Ondanks wat issues met de levering via DHL (waarbij DHL uiteindelijk toch wel 4 pogingen nodig had om eindelijk bij een DHL pakketpunt te kunnen leveren) toch heel erg tevreden met het bestelproces en de geleverde kwaliteit. Lisa van Pettadore was heel behulpzaam in het proberen oplossen van de leverings issues. De katten zijn ook erg happy met hun nieuwe drinkwater fontein.

21 juni 2023

Hi Lesley,

Bedankt voor de feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent met de producten en de geleverde service :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze drinkbak

Waardeloze drinkbak. We hebben de compact versie maar sinds de nieuwe filters blijft deze eindeloos overstromen. Laminaat vernield en een veel te dure drinkbak waar we niets mee kunnen. Om over die mega dure filters nog te zwijgen. Waardeloos product.

21 juni 2023

Svar från Pettadore

Beste, we helpen je graag en komen het liefst samen tot een oplossing. Zou je contact met ons willen opnemen via de chat functie op de website? Dan reageren we gebruikelijk binnen enkele uren.

Geweldig drink fontein

Mijn jongens 5 stuks drinken veel beter
Prettig stroompje

1 juni 2023

Hee Danielle,

Wat goed om te horen dat jouw 5 jongens veel beter drinken met de drinkfontein, dat doet ons deugd :) En bedankt voor de feedback!

Snelle verzending via bol.com

Snelle verzending via bol.com
Ik kreeg hem niet aan de praat, is uiteindelijk wel gelukt. Maar wat fijn is, dat ze wel snel reageren op je bericht via de site.

De waterfontijn werkt uitstekend, de katten zijn er dol op. De eerste keer waren ze beide met het water aan het spelen, nu drinken ze er lekker van.

Het geeft zacht geluid, is niet vervelend om te horen.

Wij zijn er blij mee.

27 maj 2023

Hee Mascha,

Wat fijn om te horen dat de drinkfontein bevalt en we je konden helpen met het probleem, bedankt voor je feedback :)

Verkeerde kabel

Ik kreeg een verkeerde kabel bij de pettadore play red dot. Na de melding bij de klantenservice binnen een dag antwoord en nieuwe kabel opgestuurd.

Hi,

Bedankt voor de feedback, goed om te horen dat je onze service fijn hebt ervaren :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niet zomaar een drinkfontein maar 1 met…

Niet zomaar een drinkfontein maar 1 met ook nog eens een fantastisch design! Wij hebben 2 katjes waarvan eentje niet uit ons oude fontein dronk. Dit kwam omdat er na verloop van tijd een vies, glibberig laagje op kwam. De fontein van pettadore krijgt dat niet, mede door het reinigen van alle bacteriën. Wij en onze katjes zijn daarom fan! Niet alleen een fantastische uitstraling en werking maar ook een erg handige en eenvoudige app. Je ontvangt meldingen op de app wanneer je het water moet verversen, het filter moet ontvangen en op de Ultra zit ook nog eens een UV-sterilisatie. Ideaal!

Super service!! Thanks.

I had a broken part on my petfeeder that needed replacement. I contacted Lisa informing her of it, she responded very quickly. After sharing some photos of the broken part, the replacement part was sent free of charge without any back and forth. Within a short period of time I was able to use the full functionality of my petfeeder again. Very efficient! Thanks Pettadore and thanks Lisa!!

Hi Wikus,

Thanks a lot for the feedback! It is good to hear that you were happy with the help we could offer :)

Storing in voerautomaat.

Ik had problemen met de meldingen van de voerautomaat. Contact gelegd met Lisa en zij heeft heel prettig geholpen. Eerst via de mail en later door het opgestuurde apparaat te checken. De problemen zijn nu opgelost dankzij het adequaat handelen en meedenken.

1 maj 2023

Hee Marianne,

Bedankt voor de feedback :) Goed om te horen dat je tevreden bent met de hulp die we je konden bieden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige Service, Geweldige producten. (#8258)

Na veel eerder al besteld bij ze te hebben en een zeer goede ervaring the hebben gehad, besloten om direct via de website te bestellen. De service was geweldig, en ik kreeg vlotte reactie op mijn vraag.
Verder kreeg ik de producten binnen 24 uur geleverd.
Het zat goed verpakt met niet te veel loze ruimte in de doos (Eco vriendelijk dus).
De producten kwamen ook in perfecte staat aan, en na snel een testronde gedaan te hebben met alle producten in hun zeer makkelijk te gebruiken app kunnen we nu wachten tot de kittens 6 weken oud zijn om ze op te halen, maar als ze met dit systeem opgroeien is het zeker dat het goed gaat werken.

25 april 2023

Hi Dylan,

Bedankt voor de feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de hulp die we je konden bieden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer goed duidelijk en goed…

Ik ben zeer goed duidelijk en goed geholpen. Probleem opgelost. Ik ben er erg blij mee.
Nogmaals mijn dank

18 april 2023

Hi Done,

Bedankt voor je feedback, goed om te horen dat je tevreden bent met onze hulp :)

4 Pettadore producten in bezit

We hebben 1x de waterfontein, 1x de laser dot en 2x de nutri fresh. Allemaal ideaal. De Nutri Fresh app had moeite met verbinden met 1 van de 2 Nutri Fresh apparaten. Dit kenbaar gemaakt bij Pettadore en binnen een week was alles weer werkend en werd ik tussentijds op de hoogte gehouden. Erg blij met de producten en uitstekende (customer) service

18 april 2023

Hi Martijn,

Bedankt voor de feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent met de hulp die we je konden bieden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The customer support is very quick and pro-active

The customer support is very quick with answers and they are actively asking questions to find out what might be the issue that causes your device to malfunction. I immediately received a replacement device when it was not possible to fix it from my end and the new one was behaving as expected.

10 april 2023

Hi Mark,

Thank you for your kind feedback :) Good to hear that you have been helped.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efficiënte hulp bij problemen!

Efficiënte hulp bij problemen (re)ïnstallatie drinkfontein na WiFi problemen

31 mars 2023

Svar från Pettadore

Hi Marina, bedankt voor je feedback, fijn om te horen dat goed geholpen bent :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.