Schandalige bezorgdienst, pakketje ligt al 2 weken in Rotterdam bij hun depot, geen update helemaal niks. Meerdere e-mails gestuurd en geen reactie gekregen. Inmiddels is is het pakketje weer terug in... Se mer
Det här tycker kunderna
Bedrijf laat niet weten wanneer ze komen en vervolgens krijg je bericht dat er een gemiste bezorging is geweest omdat ze het adres niet kunnen vinden. Als je dan contact moet opnemen zijn ze niet ber... Se mer
the most restarted delivery service i have ever met, and that say allot considering they are always crap. here in holland you are responsible for it not the customer. no communication, no responses t... Se mer
pakket nr pdn 0064273501 schijnt bij de buiten deur van de flat neergelegd te zijn maar het lag er niet meer ik was gewoon thuis om 11,23 gewoon neer gelegd als of ik niet thuis was hoe gaan we dit op... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
This company is a joke
This company is a joke. I ordered something a month and a half ago, and it has been out for delivery for 22 days. No answer whatsoever when contacting their 'customer support' service. Stay away.
Bezorgen mijn pakket bij iemand anders…
Bezorgen mijn pakket bij iemand anders nie eens in mijn buurt
Want ik ben letterlijk deur voor deur afgegaan geen kaartje waar ik het kan ophalen
Ik zit zelf over aangiftes te denken als mijn pakket niet word bezorgt of het geld terug word gestuurd
Maybe AliExpress should take another look at this delivery method
I received an e-mail notification that the package had been delivered. There was also a photo attached, showing the package halfway in the mailbox. When I got home, I didn’t find anything in the mailbox. When I unlocked the front door with my key, I found a package on a chair—it turned out to be my package. Just then, a couple of neighbors came in; they had found the package on the ground in the hallway, that is accessible to everyone, and placed it on this chair.
Maybe AliExpress should take another look at this delivery method.
Positief verrast
Met alle negatieve reviews was ik er niet gerust op dat het goed zou gaan, ik had dan ook nog nooit een pakket via PDN bezorgd gekregen.
Maar ik ben positief verrast!
De website geeft niet overdreven veel informatie, maar je ziet wel de status van je pakket.
Via email kreeg ik een bevestiging van bezorging, met 3 foto's en dit kon ik ook via de website bekijken als ik mijn postcode in gaf.
De bezorger had het pakket iets beter in een hoek kunnen leggen in plaats van midden op de mat, maar gelukkig gaat het in mijn appartementencomplex tot op heden allemaal nog goed.
Het pakket zag er goed uit en had geen overdreven deuken/scheuren, ik heb ze veel slechter gehad vanuit China.
Erg slecht er wordt niet aangebeld het…
Erg slecht er wordt niet aangebeld het paket is in een centrale hal neergezet op de foto te zien . Bezorger beweerd het persoonlijk afgegeven te hebben wat niet zo is en nu is het paket verdwenen. Geen telefoon nummer om klacht te behandelen. Erg slecht geregeld.
We zijn gewoon thuis en nog leggen die…
We zijn gewoon thuis en nog leggen die 💣🔥☠️’ers het pakket op de stoep voor de voordeur. En ze sturen daar gewoon een foto van: Zo, neergekwakt, DOEI!
Wat een waardeloos bedrijf en na 2…
Wat een waardeloos bedrijf en na 2 weken eindelijk antwoord op de vraag waarom mijn pakje in de centrale hal is neergelegd want het is door iemand meegenomen
Ik moet de buren of camera’s raadplegen want er waren volgens het bedrijf geen instructies, volgens mij is een huisnummer om op het huisnummer afgeleverd te worden, camera’s hebben we niet in de centrale hal en als de buren het hadden meegenomen om aan mij af te geven dan hadden ze dat wel gedaan, waardeloos bedrijf en waardeloze service
Wisselende ervaringen
Wisselende ervaringen. Soms gaat het prima, een andere keer zonder verder bericht wordt het pakket in de struiken gedumpt. Terwijl we thuis zijn nota bene.
Nooit fout nu wel
Nou altijd kunnen ze mijn adres vinden en gisteren niet nee wat je wat het hele probleem is dat is ook bij post.nl dhl te beroerd om een stukje moeten lopen woon aan een fietspad waar geen auto's mogen komen adres onjuist niet kunnen vinden uit een auto stappen ennstukje lopen en je komt me huis tegen en dan zoek je contact met het bedrijf niet bellen voicemailbox vol
Adres "onvindbaar"
Pakket niet geleverd omdat het adres "niet te vinden is". Op de foto's staat een bouwterrein dat bij mij om de hoek is. Klanten "service" alleen via mail bereikbaar en reageren niet. Verwacht niet dat ik mijn pakket nog ontvang.
Pakket 1 dag na melding keurig bezorg
Pakket 1 dag na melding keurig bezorg . Was wel in de vooravond rond half 8
Pakket in het zicht voor de deur…
Pakket in het zicht voor de deur afgeleverd/gelegd. Dit kan echt niet in deze tijd!!!
Pakket buiten neergelegd bij algemene…
Pakket buiten neergelegd bij algemene ingang. Pakket spoorloos. Daarna ander pakket kan niet worden afgeleverd onbekende reden. Dit is gewoon absurd hoe slecht dit bedrijf is
Zoals bij velen bij mij ook voor de…
Zoals bij velen bij mij ook voor de tweede keer binnen drie weken een pakje van Ali op de deurmat gelegd terwijl ik thuis was. Ze bellen aan, hebben kennelijk geen tijd om te wachten tot er opengedaan wordt, en leggen het pakje op de deurmat. Gelukkig kon ik beide keren het pakje snel binnen halen. Kon de bezorger er vandaag nog op aanspreken en hij zei dat hij niets wist over bezorging bij de buren. Maar als die niet snel genoeg open doen ligt het daar voor de deur. Slechte bezorgdienst. Waarom is Ali overgestapt van PostNL naar PDN? Ging altijd goed bij PostNL. Ga klacht indienen bij AliExpress.
Worst company I've ever worked with
Worst company I've ever worked with. Phone does not works, email they dont reply.
The delivery is terrible, lying about saying that is not possible to deliver in my address, but I live in de centrum of the city.
zeer slechte dienst
zeer slechte dienst, pakket is nu al 2 weken onderweg met de bezorger. bellen helpt niet want je krijgt alleen voicemail en mailen wordt niet beantwoord.
echt een verschrikkelijk bedrijf.
echt een verschrikkelijk bedrijf.
sinds 26-5 is het pakketje op locatie en nog steeds niet afgeleverd op 6-6.
contact is onmogelijk via telefoon en emails worden niet beantwoord.
alles wat ik voortaan wil bestellen zal ik skippen als het door PDN wordt geleverd.
5 enveloppen bezorgd op ons huisnummer…
5 enveloppen bezorgd op ons huisnummer maar in de verkeerde straat.
De foto's laten perfect zien dat het niet onze deur is.
Alles uiteraard verdwenen nu, prutsers.
Zeer slechte ervaring met deze…
Zeer slechte ervaring met deze bezorgdienst.
Volgens de tracking is mijn pakket bezorgd en er is zelfs een foto toegevoegd als bewijs. Het probleem is dat ik de hele dag thuis was en de deur op de foto niet eens mijn voordeur is. Ik heb het pakket nooit ontvangen.
Ik heb direct gecontroleerd rondom mijn woning en bij de buren, maar nergens was het pakket te vinden. Op basis van het bezorgbewijs lijkt het erop dat het pakket op een verkeerd adres is afgeleverd of volledig is kwijtgeraakt.
Ik begrijp niet waarom bedrijven nog steeds gebruikmaken van deze bezorgdienst als er zoveel vergelijkbare klachten te vinden zijn. Voor mij is dit absoluut onacceptabel. Ik ben mijn pakket kwijt en heb geen vertrouwen meer in deze bezorger.
Ik raad deze bezorgdienst niet aan.
Onbereikbaar, beantwoord geen vragen, dummy telefoonnummer
Update 14-6-2026
Nogmaals aangeschreven 7-6 uiteraard geen antwoord. 1x een standaard bericht gekregen waarin het erop neerkomt dat het je eigen schuld is, dat hun bezorgers niet komen opdagen en de foto’s die ze hebben gemaakt kunnen in elke willekeurige straat zijn genomen.
De foto’s bij hun ‘depot’ in Rotterdam laten zien dat het daar net zo’n zooitje is, als hun bezorg methode en afwezigheid van klantcontact.
Tip: betaal wat meer en laat bezorgen via bijvoorbeeld een PostNL punt.
=============
Oorspronkelike review:
PDN liegt gewoon en blijft beweren dat mijn adres niet bestaat (gewoon even aanbellen bij een normale woning is teveel gevraagd) van PDN.
Ongelofelijk. Zelfde ervaringen als andere reviews hier. “Adres onvindbaar” met een foto erbij , waar notabene mijn naambordje en huisnummer ook op staat en de deurbel zit binnen een meter naast de linkerarm van de bezorger. Maar niet aanbellen en daarna claimen dat adres niet bestaat?! Volgende pakket staat al 4 dagen op “onderweg naar u”
Telefoonnummer is een dummy telefoon met voice bericht dat de verbinding wordt beëindigd omdat de berichtenservice vol is.
Mail wordt niet beantwoord.
Eerdere kleine pakketjes zijn wél goed afgeleverd.
Ongelofelijk slecht, afzender heeft claim ingediend maar die interesseert het ook geen donder.
Dag pakketten, dag geld.
Ik heb het adres Rotterdam achterhaald en ga daar kijken of er iemand aanwezig is, die face to face dit toch nog graag wil oplossen.
—- update 6-6-2026 —
Wat een beestenboel daar. Geen woorden voor.
Op alle mails gedurende een week geen enkel antwoord. De sim van het ‘telefoonnummer’ hangt ergens in een phonefarm en zal nooit opgenomen worden en melden dat de berichtenbox vol is en daarna disconnecten. Het vestigingsadres is een puinzooi met pallets en pakketjes tot aan het plafond.
Ze beweren vandaag weer langs te zijn geweest, maar de “bewijsfoto’s” kunnen overal gemaakt zijn. Alleen het pakket is in beeld.
Na de derde escalatie bij verzender geef ik het op.
Ik krijg mijn geld terug en zal waarschijnlijk nooit meer iets van PDN horen. Medelijden met de (‘zzp’) koeriers die daar uitgebuit worden voor een habbekrats met onmenselijke routes. Moderne slavernij.
Alle video’s en het uitzoekwerk heb ik naar een onderzoeksjournalist gestuurd, misschien kan die redactie er iets mee, ik haak af.
Ik hoop dat dit “Siewert van der Lienden Mondkapjesdeal” bedrijf snel gedwongen wordt zijn activiteiten te gaan staken. Óf op zijn minst gaat reageren naar klanten en afspraken gaat bewaken.
Klanten met klachten kunnen helaas niets bereiken. Mocht je bij je bestellingen een andere vervoerder kunnen kiezen: doe dat. Of afwachten en bidden of PDN je pakketje ook echt komt afleveren.
——-/////
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.