Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze bezorgdienst. Levering aan huis 4x op laatste moment geannuleerd door Peddler. Aan helpdesk aangegeven, natuurlijk slap excuus. 1x levering was ik niet thuis. Hierna aangegeven wanneer wel... Se mer

1,2

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,2

Alla omdömen

212 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit bedrijf is te triest om hier…

Dit bedrijf is te triest om hier eigenlijk woorden aan vuil te maken. Nog nooit zoiets slechts meegemaakt. 4 keer wordt er gemeld dat er een poging is gedaan om mijn pakketjes te bezorgen. Op camera beelden is te zien dat er die dagen totaal niemand aan de deur is geweest. na klachten wordt er een onderzoek gedaan. De uitkomst laat zich natuurlijk al raden. men heeft geen nieuwe informatie. Met andere woorden pakketjes zijn zoek. En zoek het maar uit met de verzender. Als ik zo alle reviews bekijk moet er volgens mij wel een lampje gaan branden bij de diverse verkopers, dat ze geen pakketjes moeten versturen via Peddler. Opdoeken die handel.

3 oktober 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gooien pakket gewoon voor je deur…

Gooien pakket gewoon voor je deur zonder aan te bellen. Als je niet thuis bent ligt het gewoon daar voor iedereen te pakken. Ik zou dit bedrijf niet meer kiezen ook totaal onduidelijk hoelaat ze komen de dag zelf krijg je bericht de bezorger is onderweg en kan tussen nu en 9 uur in de avond bezorgd worden,

28 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Peddler heeft twee keer midden op de…

Peddler heeft twee keer midden op de werkdag geprobeerd af te leveren, beide keren was ik niet thuis, maar de buren zeker weten wel. Klantenservice geeft aan het 3 keer geprobeerd te hebben, maar hun eigen tracking geeft aan het maar twee keer geprobeerd te hebben. Geen aflevering bij een pakketpunt maar gelijk retour naar Amerika. Lekker gewerkt Peddler!

28 september 2026

Lost my package

Lost my package.

took 10 days to respond.

No phone support.

Wont give me a formal acknowledgement so cant get a refund.

Thank you chris for losing me 100 eur i really hope you go bankrupt.

25 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zo slecht roepen al week dat ze net…

zo slecht roepen al week dat ze net niet gaan redden de bezorging. meer dan 10 email gestuurd nul reactie voeld als of ze me paket zelf houden ofzo .en chatbot werkt ook niet hoop dat niemand te maken met ze krijg .de mail die in gehad heb .zeggen ze heel veel maar niet wat ik vraag praten we om heen .en dan de bezorging van 09.00 tot 21.00 en dan krijg je al 5 x om 19.00 we gaan het niet redden wacht al 2 weken oplichters !!!!!!

25 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service, nul flexibiliteit en onbeschofte afhandelingardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Peddler Express zou een AliExpress-pakket bezorgen. De koerier is meerdere keren aan de deur geweest toen ik niet thuis was.
Hoewel ik via hun chat duidelijk had aangegeven dat het bij de buren mocht worden afgegeven, werd dit volledig genegeerd. Het is bij hen bovendien onmogelijk om een bezorgtijd te kiezen of een afhaalpunt te selecteren.Uiteindelijk lag er een zending in de brievenbus, maar deze was zwaar onvolledig. Van de oordopjes zaten er alleen eartips in, en van de autohouder alleen de magnetische ringen. De hoofdedelen ontbreken. Heel vreemd, want waarom kon de koerier de eerste drie keer niet leveren omdat het niet paste, en ligt nu ineens de helft in de brievenbus? Er is overduidelijk iets misgegaan bij de bezorger.Als je de klantenservice hierop aanspreekt, word je totaal niet serieus genomen. Ze verschuilen zich achter standaardscripts, weigeren de bezorging te onderzoeken en schuiven de schuld direct af op de afzender. Nul verantwoordelijkheid en nul service. Koop hier niets als je de keuze hebt!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ze liegen dat ze langs zijn geweest!!!!

Ze liegen dat ze langs zijn geweest een aantal keer. De deur staat gewoon open en er zit 24 uur per dag iemand bij de receptie. Geen gemiste oproepen in de intercom en niemand te zien op camerabeelden op de tijden waarop ze zogenaamd langs zijn geweest. Nu gaat het pakket weer terug naar de afzender.

22 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Over a period of weeks I received 10+…

Over a period of weeks I received 10+ messages the package would be delivered between 9 and 21 h. Every evening followed by a message, we couldn’t make it. It will be rescheduled. The package never came. Use DHL much much better and reliable. This PEDDLER is all FAKE. Terrible company.

21 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

op de website staat geleverd

op de website staat geleverd op de Ring camera geen paket bezorger gezien dat ging met Post nl toch een stuk beter dit kost mij weer veel tijd kan weer achter mijn paket aan.

17 september 2026

Minder dan 1 ster

Minder dan 1 ster, wat waardeloos bedrijf. Ze doen maar wat.
A. Geen tijdvak kunnen kiezen.
B. Pakketten worden daarom niet efficient “bezorgd”. Als ze al bezorgd worden…
C. Ze laten pakketten onbeheerd achter.
D. Bezorgen lege verpakkingen.
E. Gooien hey voor de deur zonder aan te bellen
F. Bellen helemaal niet aan
G. Bellen aan, wachten niet en gaan meteen weer weg.
H. Klantenservice onvriendelijk en niet meedenken.

Kan nog wel even door gaan… waardeloos!!

12 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Day after day they promise to deliver…

Day after day they promise to deliver between 9.00 and 21.00. And then they don’t.
Finally they say they have delivered. At a time I was home. No one rang my doorbell and nothing was delivered. Customer service has not replied so far when I e-mailed them. Chat was abruptly finished without any explanation as to what happened.

Bestelling nooit ontvangen

'Bezorgd bij buren op nummer ..' een nummer wat niet bestaat. Ik was ook gewoon thuis de hele dag. Als ik probeer contact op te nemen met Peddler reageren ze niet.

Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.