Outdoorhaven Omdömen

1 639
TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Weer zo’n bedrijf dat de indruk wekt spullen vanuit Nederland te leveren. Nergens staat duidelijk op de website dat alles uit Azië komt (temu en AliExpress waarschijnlijk), vaak in aparte verzendingen... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

OutdoorhavenNL heeft een mooie website maar blijkt een dropshipper te zijn vanuit Azië waar ik te laat achter kwam. Ontving een verkeerde maat van kleding wat volgens hun regels niet geretourneerd kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik vind dat de bedrijf echt persoonlijke attentie geeft. Mijn ervaring met ze website, hen dienst en het hele process van begin tot einde verloopt prima.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 639)

506 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beste en makkelijkste

23 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en onze service als eenvoudig en prettig heeft ervaren.

We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Snel

Snelle levering.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichting! Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Ik had een zonnehoed besteld en werd na 14 dagen geleverd. De maat was van een kind en het artikel viel tegen. Terugsturen dacht ik! Echter je krijgt geen verzendlabel en je mag het naar China opsturen!!!!!! Koop nooit bij deze site!!!! De site wordt door Safari als gevaarlijk ⚠️ aangeduid. Koop nooit via deze Chinese site want dan weet je zeker dat je het geld kwijt bent! Weg 35 euro.
Zo worden de eu regels omzeild.

2 juli 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat de zonnehoed niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u ontevreden bent over de levertijd en de retourprocedure.

We begrijpen uw teleurstelling. We willen graag benadrukken dat onze retourprocedure en het gebruik van ons centrale retourmagazijn duidelijk op onze website vermeld staan, zodat klanten hiervan vooraf op de hoogte zijn. Als uw situatie nog niet is opgelost, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Outdoorhaven is een verkoper van goede…

Outdoorhaven is een verkoper van goede campingspullen die ook nog eens snel geleverd worden.
Ik heb inmiddels meerdere producten van Outdoorhaven en ben er erg tevreden mee.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze kampeerproducten en de snelle levering. Het doet ons extra plezier dat u inmiddels meerdere producten van Outdoorhaven heeft en daar zo positief over bent.

Bedankt voor uw vertrouwen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik vind dat de bedrijf echt…

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze persoonlijke service waardeert en dat uw ervaring met onze website, dienstverlening en het volledige bestelproces naar tevredenheid is verlopen.

Uw positieve feedback betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Retouren moeten op eigen kosten naar…

Retouren moeten op eigen kosten naar China gestuurd worden.

Beste,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat de retourkosten een belangrijk punt zijn en dat dit voor u teleurstellend is.

We willen graag benadrukken dat onze retourprocedure en het gebruik van ons centrale retourmagazijn duidelijk op onze website vermeld staan, zodat klanten hiervan vooraf op de hoogte zijn. Mocht u vragen hebben over uw retourzending, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar om met u mee te denken.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Annuleren van een bestelling niet mogelijk

Annuleren van een bestelling niet mogelijk. Zeer kortaf in communicatie. Retour zending moet naar een warehouse in Azie waarvoor je zelf de kosten moet dragen. Lijkt op een dropshipping bedrijf. Mijn advies is niets bestellen van deze website.

NB
De reactie van outdoorhaven is net zo bevredigend als hun "service". Ja, wat er wordt geschreven klopt, het staat inderdaad op hun website. Echter staat er ook:
Wil je toch proberen je order te annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via EMAIL nadat je je order hebt geplaatst.

Ik heb 12 minuten na de bevestigingsemail van outdoorhaven een email gestuurd om de order te annuleren. Hoe snel moet je zjjn?
Daar komt bij dat elk ander bedrijf een bestelling gewoon geannuleerd kan worden hoe geautomatiseerd het systeem ook is.

Contact opnemen met de klanten"service" heeft geen zin want dat is waarschijnlijk dezelfde persoon waarmee ik eerder heb gecommuniceerd.

Dit bedrijf is er alleen om makkelijk geld te verdienen en heeft is totaal niet klantvriendelijk.

Artikelen van deze website kun je ook op aliexpress bestellen waar je een bestelling wel kunt annuleren zonder problemen.

Beste,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over het annuleringsproces, de communicatie en de retourprocedure. We begrijpen dat dit frustrerend voor u is.

We willen graag benadrukken dat informatie over onze retourprocedure en het centrale retourmagazijn duidelijk op onze website vermeld staat, zodat klanten hiervan vooraf op de hoogte zijn. Mocht uw situatie nog niet zijn opgelost, neem dan gerust opnieuw contact op met onze klantenservice. We kijken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Site duidelijk, levertijd lang

Site duidelijk en bestellen ging gemakkelijk. Levertijd was enorm lang, 1,5 week zeker. Product moest vanuit het buitenland komen. Daarna de verkeerde kleur horloge binnen gekregen. Ik wacht al een aantal dagen op reactie, hopelijk komt het nog goed.

Beste,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vond en dat het bestellen gemakkelijk verliep. Het spijt ons dat de levering langer duurde dan verwacht en dat u een horloge in de verkeerde kleur heeft ontvangen.

We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. Als u nog geen reactie van ons heeft ontvangen, neem dan gerust opnieuw contact op met onze klantenservice met uw ordergegevens. We zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.

Goede campingstoel

Goede campingstoel, de levering duurde wat langer dan aangegeven, maar verder helemaal prima.

26 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent met uw campingstoel.

We begrijpen dat de levering iets langer duurde dan verwacht en waarderen uw begrip. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Scherpe aanbieding

Scherpe aanbieding, goed product en optijd geleverd, zoals beloofd

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de scherpe aanbieding, het product en de levering zoals beloofd.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Eenvoudig en makkelijk te bestellen

Eenvoudig en makkelijk te bestellen, zonder problemen.

26 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig en probleemloos is verlopen.

Wat een geweldige winkel

Wat een geweldige winkel, goede prijzen, geweldige producten. Super blij! 😊

8 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en prijzen.

Uw enthousiaste woorden maken ons erg blij. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET, dit is geen
NEDERLANDSE webshop . Bestellingen komen niet aan , KIJK uit !!

27 juni 2026

Beste,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u deze indruk van onze webshop heeft gekregen.

Wij nemen uw feedback serieus. Als u nog wacht op uw bestelling of als er een probleem is met uw order, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice met uw ordernummer. We kijken graag met u mee en doen ons best om tot een passende oplossing te komen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering. 👍

2 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het product en de snelle levering.

Waardeloze bedrijf

Waardeloze bedrijf, heb nog niets gehoord over mijn bestelling, en paar keer geschreven over mijn bestelling maar heb nog niets, dus mensen niets kopen, zijn bedriegers, je bent je geld kwijt voor die China troep

27 juni 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u nog niets over uw bestelling heeft vernomen en dat u geen reactie heeft ontvangen op uw berichten. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.

We nemen uw feedback serieus. Als uw bestelling nog niet is opgelost, neem dan alstublieft opnieuw contact op met onze klantenservice met uw ordergegevens, zodat we uw situatie kunnen onderzoeken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Erg blij met onze aankoop

Erg blij met onze aankoop. De verzending had een kleine vertraging, daarom 4 sterren in plaats van 5. Gelukkig hadden we ruim op tijd besteld.

18 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u erg blij bent met uw aankoop.

We begrijpen dat de kleine vertraging in de levering niet ideaal was en waarderen uw begrip. Bedankt voor uw vertrouwen, en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Slechte maatvoering. Zeer hoge retourkosten

Maat xl valt zeer klein, eerder een M ofzo. Mooi voor de verkoopcijfers. Retouren kost je nog eens een bak geld ook!

Voor mij niet weer op deze manier

24 juni 2026

Beste,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat de maatvoering niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u ontevreden bent over de retourkosten.

We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en nemen uw feedback serieus. We blijven werken aan het verbeteren van onze maatinformatie en service. Mocht uw situatie nog niet zijn opgelost, neem dan gerust opnieuw contact op met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing.

Prima horloge

Prima horloge, bevalt erg goed. Levering duurde wat lang maar kwam wel

6 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het horloge en dat het goed bevalt.

We begrijpen dat de levering iets langer duurde dan verwacht en waarderen uw geduld. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Levering duurde meer dan verwacht

Levering duurde meer dan verwacht, maar product werd correct afgeleverd en voldoet aan verwachtingen

20 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en correct is afgeleverd.

We begrijpen dat de levertijd langer was dan verwacht en waarderen uw geduld. Bedankt voor uw vertrouwen, en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Makkelijke aankoop

Makkelijke aankoop. De goederen zijn in goede staat aangekomen.

20 juni 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat uw bestelling in goede staat is aangekomen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.