O’TAY Omdömen 1 419

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lĂŠkker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sĂŠrligt godt om, nĂ„r mor/ datter prĂŠsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har fulgt O'TAY lige siden LĂžvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fĂžrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Jeg var i fĂžrste omgang tilfreds med denne cashmere-trĂžje – pasformen er fin, og den fĂžles blĂžd og behagelig. DesvĂŠrre viste kvaliteten sig hurtigt at vĂŠre for dĂ„rlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Årh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kĂŠreste er snart trĂŠt af at hĂžre pĂ„ mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har kĂžbt herfra et par gange, og kan kun anbefale der... Se mer

Företagsinformation

1. DamklÀdesbutik

Skrivet av företaget

Feminint online univers med fokus pÄ Affordable Luxury.

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

LĂŠkkert strik

LĂŠkkert strik, god kvalitet, hurtig forsendelse.

1 augusti 2025

Hej Malene,
Tak for din sĂžde anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse! ❀

Endnu en lĂŠkker ordre fra OTAY ♄

Endnu en lĂŠkker ordre fra OTAY ♄
OTAY skuffer aldrig. KĂžbte deres lĂŠkre hĂžrbukser og et par cardigans. Alt sammen i den lĂŠkreste kvalitet og pasform. Mit tĂžj fra OTAY bliver alt brugt maaaange sĂŠsoner og er det jeg bruger igen og igen..

1 augusti 2025

Hej Lene,
Tusind tak for din meget sĂžde anmeldelse. Vi er sĂ„ glade for at hĂžre, at du er tilfreds med bĂ„de kvalitet og pasform pĂ„ dine styles. Det betyder meget for os at vide, at vores styles bliver brugt sĂŠson efter sĂŠson ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fik hjĂŠlp af Cecilie over telefon

Fik hjĂŠlp af Cecilie over telefon , da jeg havde problemer med betalingen.

Hej Jette,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at hĂžre, at Cecilie kunne hjĂŠlpe dig godt videre over telefonen. Vi hĂ„ber, du bliver glad for dit kĂžb ❀

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Blandet

Super hurtig levering:-)

Gode varer.

Meget langsommelig tilbagebetaling minimum en mdr. GÄr lÊnge fÞr modtagelse af retur er bekrÊftet modtaget og meget meget lang tid fÞr tilbagebetaling. Det forekommer hver gang

2 juli 2025

Hej Mai,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for din positive feedback vedrĂžrende vores levering og produkter.

Jeg er ked af at lÊse din oplevelse af vores returbehandling, da det ikke er sÄdan de hÄndteres. NÄr du sender en vare retur, modtages den pÄ vores lager i Herning. De giver os besked, nÄr de har gennemgÄet den og sikret at indholdet stemmer. Herfra kan der gÄ op til 8 hverdage, fÞr din returnering er behandlet.

PÄ baggrund af din anmeldelse, blev jeg nysgerrig pÄ din historik. Jeg har derfor tjekket i vores system, og kan se pÄ dine seneste 3 returneringer, at de er blevet refunderet til dig inden for 14 dage efter, du havde bestilt ordren.

Vi kan derfor ikke genkende billedet af, at tilbagebetalingen tager minimum en mÄned. Skulle du alligevel opleve det, kan det skyldes dine bankforhold.

Du kan evt. prĂžve at sammenligne dit kontoudtog med vores mails (der bekrĂŠfter at refunderingen er lavet). Det kan muligvis give dig klarhed omkring din banks behandlingstid.

Du Ăžnskes en dejlig dag!

De bedste hilsner,
Cecilie

Altid godt

Hurtig levering og virkelig gode produkter altid

7 juli 2025

Hej Sidse,
Tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er sĂ„ glade for at du oplever bĂ„de hurtig levering og gode produkter - det betyder meget for os ❀

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. Hurtig levering. Meget flot bluse i lĂŠkker cashmere

Hej Birte,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er glade for at lĂŠse, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er blevet glad for din bluse i cashmere ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Som altid hurtig levering og skþnneste

Som altid hurtig levering og skþnneste strik modtaget. Elsker min nye Abbelone i den smukkeste gule farve 💛

3 juli 2025

Hej Heidi,
Tak for din meget sĂžde anmeldelse. Hvor er det dejligt at hĂžre, at du elsker din nye Abbelone. Vi er glade for at leveringen har vĂŠret en god oplevelse ❀

God oplevelse

Har flere trþjer fra O’TAY de er virkelige gode.
Det er nemt at bestille og kommer hurtigt efter bestillingen.
Er flot pakket ind.

Jeg vil helt sikkert bestille her igen.

8 juli 2025

Hej Annegrethe,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er glade for at hĂžre, at du er tilfreds med bĂ„de bestilling og levering. Vi glĂŠder os til, at du kommer igen ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Langt under 24 timer efter bestilling, kunne jeg afhente varen - en lÊkker brun tanktop, som jeg glÊder mig til at fÄ i brug.
Jeg er umiddelbart meget begejstret, og overvejer bestemt at kÞbe noget mere pÄ et tidspunkt

Hej Helle,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at hĂžre, at du havde en god oplevelse med vores levering, og at du er glad for dit kĂžb. Vi glĂŠder os til, at du kommer igen ❀

Nem bestilling, lĂŠkkert produkt

Nem bestilling, hurtig levering og super lĂŠkkert produkt

19 juni 2025

Hej Camilla,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hĂžre, at du har haft en god oplevelse med bestilling og levering, og at du er blevet glad for dit kĂžb ❀

Fantastisk hjemmeside og kvalitetsvare

Fantastisk hjemmeside og kvalitetsvare. Elsker jeres styles og kvalitet.

3 juni 2025

Hej Betina,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse, det betyder meget for os. Hvor er det dejligt at hĂžre, at du er glad for vores webshop, styles og kvalitet ❀

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Stþrelsen var meget lille efter at jeg

StÞrelsen var meget lille efter at jeg kÞbt 2 fÞrskellige trÞjer fÞrr og kÞpte nu en stÞrelse stÞrre fÞr at fÄ mer vidd men den var enormt lille i stÞrelsen sÄ Êr ikke tilfreds med det

16 juni 2025

Hej Åsa,

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris pÄ bÄde ris og ros, sÄ vi pÄ den mÄde kan blive bedre.

Alle vores styles bliver designet med forskellig pasform. Derfor er vores bedste rĂ„d, at gĂžre brug af vores stĂžrrelsesguide pĂ„ hjemmesiden. Derudover er det ogsĂ„ muligt at kontakte os, hvor vi altid gerne vil hjĂŠlpe dig med vejledning ❀

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen,
Emilie

TrĂžjen som Ăžnsket

Meget fin forsendelse, emballagen intakt.
TrĂžjen som Ăžnsket!

17 juni 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er glade for at hĂžre, at du er glad for dit kĂžb, og at trĂžjen er som Ăžnsket - det betyder meget for os ❀

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer