O’TAY Omdömen 1 420

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sĂžd dame om de stadig havde en blazer pĂ„ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lĂžrdag. Fredag... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lĂŠkker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sĂŠrligt godt om, nĂ„r mor/ datter prĂŠsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Jeg var i fĂžrste omgang tilfreds med denne cashmere-trĂžje – pasformen er fin, og den fĂžles blĂžd og behagelig. DesvĂŠrre viste kvaliteten sig hurtigt at vĂŠre for dĂ„rlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har fulgt O'TAY lige siden LĂžvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fĂžrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Se mer

Företagsinformation

1. DamklÀdesbutik

Skrivet av företaget

Feminint online univers med fokus pÄ Affordable Luxury.

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

TrĂžjen som Ăžnsket

Meget fin forsendelse, emballagen intakt.
TrĂžjen som Ăžnsket!

17 juni 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er glade for at hĂžre, at du er glad for dit kĂžb, og at trĂžjen er som Ăžnsket - det betyder meget for os ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super hurtig levering og unikt

Super hurtig levering og unikt kvalitets knit wear!

16 juni 2025

Hej Tina,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med levering, og at du er tilfreds med vores kvalitet ❀

Alt virker

Alt virker - og dejlig blþd pakke at modtage🙌🙌

25 juni 2025

Hej Hanne,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hĂžre, at alt virker - det betyder meget for os ❀

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Udnytter smÄ virksomhedsdrivende

Udnytter smÄ virksomhedsdrivende - nÊgter at betale regninger efter arbejde er udfÞrt og hÄndvÊrkere er pÄbegyndt arbejde.

12 juni 2025

Hej Nicklas,

Vi har pÄ tvÊrs af vores organisation drÞftet din anmeldelse, og vi kan ikke nikke genkendende, til det du skriver. Vi kan end ikke genkende dit navn, som en vi har samarbejdet med - mÄske du arbejder under et andet navn?

Som virksomhedsdrivende gÄr vi hÞjt op i, at drive forretningen pÄ professionel og retfÊrdig vis - ogsÄ nÄr det kommer til afregning. Derfor, hvis du mener, at vi har et udestÄende, vil jeg bede dig kontakte os pÄ vores mail info@otay.dk. SÄ kan vi tage hÄnd om det professionelt - og ikke over Trustpilot :)

Du Ăžnskes en dejlig dag,
Cecilie

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg holder meget af cashmere da andet

Jeg holder meget af cashmere da andet uld kradser. Min nye bluse fra Otay er rigtig fin og jeg glĂŠder mig til den nĂŠste der allerede er lagt i kurven.

8 juni 2025

Hej Joan,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Hvor er det dejligt at hĂžre, at du er glad for din nye bluse, og at vores cashmere fĂžles behageligt mod huden. Vi glĂŠder os til, at du kommer igen ❀

Fristende

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lékker/ kvaliteten 👌
Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sĂŠrligt
godt om, nÄr mor/ datter prÊsenterer moden.
Jeg er meget optaget/ interesseret i mode, som ogsÄ
gerne mÄ afvige, fra normen.
Produkterne, er nok lidt i den dyre, skala, men man
fĂ„r det, man betaler for‱

3 juni 2025

Hej Laila,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Vi bliver sĂ„ glade for at hĂžre, at du som ny kunde allerede har haft en god oplevelse hos os. Det betyder ogsĂ„ meget for os, at du bĂ„de vĂŠrdsĂŠtter kvaliteten og vores univers ❀

Super tilfreds

Endnu engang er jeg super tilfreds med de sweaters og toppe jeg har kÞbt hos Otay. Fantastisk kvalitet, super behageligt at have pÄ og selvfÞlgelig rigtig pÊnt pÄ.

17 maj 2025

Hej Pernille,
Tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er glade for at hĂžre, at du endnu engang er tilfreds med dit kĂžb. ❀

LĂŠkre produkter

LĂŠkre produkter, hurtig ekspediering/levering

19 maj 2025

Hej Caroline,
Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du synes om vores produkter, og at du har haft en god oplevelse med ekspedition/levering ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

TĂžj i en helt fantastisk kvalitet

TĂžj i en helt fantastisk kvalitet, som bare sidder behageligt og er i smukt og elegant design!

3 juni 2025

Hej Katrine,
Tak for din sĂžde anmeldelse. Hvor er det dejligt at hĂžre, at du er glad for bĂ„de kvaliteten, pasformen og designet pĂ„ vores styles - det betyder meget for os ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og sÄ lÊkkert og blÞdt tÞj. Alle pengene vÊrd

20 maj 2025

Hej Laura,
Tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er glade for at du synes om vores kvalitet, og at du har haft en god oplevelse med levering ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super lĂŠkker kjole i dejligste materiale

Jeg kĂžbte pĂ„ Live og var lidt nervĂžs for str. Men det var der ikke grund til. PĂ„ O’TAY stĂ„r der mĂ„l pĂ„ deres produkter, sĂ„ det er let at vĂŠlge str.
Min kjole kom efter et par dage, og jeg elsker den allerede. Tak

24 maj 2025

Hej Christell,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse, det betyder meget for os. Hvor er det dejligt at hĂžre, at du er glad for din nye kjole, og at vores stĂžrrelsesguide gjorde det nemt at vĂŠlge den rigtige stĂžrrelse ❀

Har overgivet mig 100% til O'tay

Har overgivet mig 100% til O'tay universet. Min garderobe er efterhÄnden bygget op om klassikere, der gÄr til det hele. En kvalitet der holder og som stÄr fuldt ud mÄl med kvaliteten. Mindre der kan mere - og jeg betaler gerne det ekstra - og efterhÄnden er det egentlig ikke sÄ meget mere i forhold til andre mÊrker. Vild med de mange live events, hvor man altid kan gÞre et virkelig lÊkkert kÞb. Uanset hvor travlt man fornemmer, der er, sÄ kommer pakken lynhurtigt og pakket luksuriÞst ind. KÊmpe fan !

30 maj 2025

Hej Rie,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Det gĂžr os utrolig glade at hĂžre, at vores styles er blevet en fast del af din garderobe, og at du sĂŠtter pris pĂ„ bĂ„de vores klassikere, kvaliteten og vores live events. Tak for din stĂžtte, det betyder meget for os ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service - pakken blev leveret dagen efter bestilling og tĂžjet var fint pakket ind. Jeg er stor fan!

18 maj 2025

Hej Jackie,
Tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og god service, og at din pakke kom fint frem allerede dagen efter ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Perfekt fra kundeservice til levering

Altid utrolig behjÊlpelige og hurtige med at sende deres varer afsted sÄ man har dem 2 dage senere. Meget overskuelig og godt opbygget hjemmeside med stÞrrelsesguide. Bare et gennemfÞrt godt sted at handle.

28 april 2025

Hej Kristina,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for, at du altid har haft en god oplevelse med vores kundeservice, webshop og levering. Det betyder utrolig meget for os ❀

Kun yderste positive oplevelserđŸ„°

Nem at bestille, god og grundig bekrĂŠftelse og information. Hurtig levering. Meget smuk og delikat indpakning. Meget skĂžnne produkterđŸ„°.

28 april 2025

Hej Jytte,
Tusind tak for din skĂžnne anmeldelse. Vi er meget glade for at hĂžre, at du kun har haft positive oplevelser hos os, og at du synes om vores produkter - det betyder meget ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Der kan ikke gives andet end ⭐⭐⭐⭐⭐

Der kan ikke gives andet end ⭐⭐⭐⭐⭐. Fantastisk lĂŠkre produkter, som man vender tilbage til igen og igen. NĂŠrvĂŠrende kundeservice, ingen problemer ved retur eller byt til anden stĂžrrelse. Kun ros herfra đŸ€©

25 april 2025

Hej Liselotte,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Hvor dejligt at du synes om vores produkter, kundeservice og returproces. Vi sĂŠtter stor pris pĂ„ din stĂžtte og dine rosende ord ❀

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer