Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lĂŠkker/ kvaliteten đ Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sĂŠrligt godt om, nĂ„r mor/ datter prĂŠsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Se mer
Företaget har svarat
Jeg var i fĂžrste omgang tilfreds med denne cashmere-trĂžje â pasformen er fin, og den fĂžles blĂžd og behagelig. DesvĂŠrre viste kvaliteten sig hurtigt at vĂŠre for dĂ„rlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har fulgt O'TAY lige siden LĂžvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fĂžrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Se mer
Företaget har svarat
à rh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kÊreste er snart trÊt af at hÞre pÄ mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har kÞbt herfra et par gange, og kan kun anbefale der... Se mer
Feminint online univers med fokus pÄ Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Den skĂžnneste brushed cashmere cardigan modtaget til samlingen

Svar frĂ„n OâTAY
Hurtig forsendelse, samt lĂŠkker kvalitet og fantastisk pasform.

Hurtig betjening
Hurtig levering
Flot pakket ind
Utrolig lĂŠkker strik.

Svar frĂ„n OâTAY
SĂ„ lĂŠkker kvalitet til virkelig fin pris. Altid lĂŠkkert pakket ind og en fryd at modtage.

Svar frĂ„n OâTAY
Jeg har udelukkende haft gode oplevelser med at handle hos OâTAY. Virkelige lĂŠkre produkter og hurtig levering.

Svar frĂ„n OâTAY
Elsker Otay - fordi det er rene vare. uld, bomuld, silke og cashmere. Ingen akryl osv.đ„°

Svar frĂ„n OâTAY
Modtog mit seneste kĂžb en smuk âLaceâ sweater.
Farven og stylen var SĂ
smuk, og som forventet.
KĂŠmpe anbefaling af dette firma, smukke varer, og hurtig afsendelse af vare.

Svar frĂ„n OâTAY
God kundeservice ved henvendelse - varerne er af lĂŠkker kvalitet. Bedste anbefaling hvis man Ăžnsker kvalitets strik.âïžâïžâïžâïžâïž

Svar frĂ„n OâTAY
Jeg plejer at vĂŠre tilfreds med at handle hos O'Tay. Den 11.9. modtog -og returnerede jeg en bestilt vare. Varen er afleveret hos O'Tay den
12.9.
O'Tay har endnu ikke refunderet mit kĂžb - 12 dage efter de har modtaget varen retur. Det kan de gĂžre bedre.

Svar frĂ„n OâTAY
Farven og kvaliteten af den trĂžje, jeg kĂžbte og ikke mindst den flotte og lĂŠkre indpakning.

Svar frĂ„n OâTAY
Super service og hurtig levering

Svar frĂ„n OâTAY
Elsker alle de ting jeg har kĂžbt fra Oâtay. SĂ„ lĂŠkker kvalitet og flotte unikke styles.
Kan bestemt anbefales đž

Svar frĂ„n OâTAY
Meget lĂŠkker tĂžj. SĂ„ dejlig blĂždt. Hurtig og nem levering.

Svar frĂ„n OâTAY
LĂŠkre varer, fin indpakning og hurtig levering. Jeg har kĂžbt mange varer og det gĂžr man kun hvis man er tilfreds med kvalitet og varernes designđž

Svar frĂ„n OâTAY
Endnu en skĂžn strik modtaget.
Min fĂžrste brushed cashmere og jeg elsker den đ€©â€ïž

Svar frĂ„n OâTAY
Kort sagt sĂ„ knus elsker jeg virkelig Otay! IsĂŠr der 100% cashmere strik đ TidlĂžst og elegant đ

Svar frĂ„n OâTAY
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre (173 OT OTDK49610). Jeg har kontaktet virksomheden flere gange uden at fĂ„ svar. Meget skuffende kundeservice â hĂ„ber at fĂ„ en hurtig lĂžsning

Svar frĂ„n OâTAY
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.