Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik betaal bij ONVZ voor de tandfit module b 33,25 euro per maand, dus 399 euro per jaar. Nu blijkt mij dat ze maximaal maar 500 jaar aan tandzorg vergoeden en dat ook nog onder bepaalde voorwaarden. I... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fysiotherapie bij artrose heup wordt 12 keer per 12 maanden vergoed uit de basisverzekering. Maar dan moet de factuur wel precies zo zijn opgesteld zoals ONVZ dat graag ziet. Als er iets niet klopt d... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Weer een slechte ervaring met ONVZ. Ze vergoeden de facturen niet omdat zij blijkbaar als enige verzekeraar dit jaar geen contract hebben met de enige kliniek in Twente waar wij al jaren zitten. Moe... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onvz was goed, lijkt er nu op uit te zijn zo min mogelijk te willen vergoeden. Aanvraag huisarts voor mri wordt afgewezen, wordt wel door andere zorgerverzekeringen vergoed vanuit aanvraag huisarts..p... Se mer

Företagsinformation

1. Pengar och försäkring

Om ONVZ

Skrivet av företaget

Er wordt niet op de reviews vanuit Trustpilot.nl gereageerd. Wilt u een ervaring delen? Dat kan via een Google review.

Een collega reageert zo snel mogelijk op uw ervaring.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Onbegrijpelijk

Omdat mijn verwijsbrief niet op een datum staat voor mijn eerste gesprek met arts in België wordt er niets vergoed. Wel mag je naar deze arts voor intake en mri zonder de verzekering in te lichten. Hoe kunnen wij dit als leek nog begrijpen.Waarschuwing verzeker je hier niet.

4 augusti 2025

Bureaucratische maatschappij

We hebben nu voor de 4de keer een declaratie afgewezen gekregen omdat deze niet zou voldoen aan het GDS format Zorgtrajectnummer. Als we bellen zijn we een half uur kwijt en niemand kan ons exact vertellen wat er nu echt niet goed is.

18 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mensen ik geef jullie een advies blijf…

Mensen ik geef jullie een advies blijf van dit waardeloos verzekering weg! Je moet letterlijk alles zelf betalen! onvz hou zich veel bezig mensen onnodig rekeningen sturen en bedreigen met deurwaarders en dergelijke. nou ik heb goede nieuws voor jullie niet bang zijn trek ze voor de rechter! Ik heb vorige week me vonnis binnen. 09 en wat blijkt hun zijn veroordeeld wegens nodeloos procedure en false rekeningen! Ken je recht mensen! En blijf weg van deze oplichters

3 september 2025

IJskoude douche”…

Helaas is de dure “vrije keuze” verzekering van de ONVZ in korte tijd afgegleden van een goede restitutieverzekering naar een slechte naturaverzekering. Vele jaren zeer tevreden trouwe klant geweest maar voel me nu misleid. Want deze zeer verschraalde polis wordt pas echt duidelijk als je hem nodig hebt. Van een rekening van een specialist werd maar 60% vergoed! Reden? Er is geen contract met die kliniek. Maar in januari 2025 ( factuur kwam in juli 2025!) waren zij nog in onderhandeling en konden wij dat dus niet weten! Ook stelt de ONVZ dan zelf maximale vergoedingen vast die veel te laag zijn! Voor het bedrag dat zij vergoeden kun je in Nederland nergens terecht. Als je naar een specialist gaat is ook je behandelcode vooraf niet bekend. Hoe moet je de kosten dan vooraf kunnen inschatten?
ONVZ heeft ons vertrouwen zeer beschaamd! Stop met de kreten als “vrije keuze” , “eersteklas zorgverzekering” ,“ruime vergoedingen” en “alles goed geregeld.” Dit alles is inmiddels echt achterhaald! Helaas is de klantenservice -die altijd prima was- o.a daardoor ook in een vrije neerwaartse val geraakt.

25 juli 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hele slechte zorgverzekeraar die geen…

Hele slechte zorgverzekeraar die geen menselijke maat kent . Empathie, medemenselijkheid en vriendelijkheid zit standaard niet in het D.N.A. van deze verzekeraar.
en dan heb ik het niet eens over de afdeling debiteuren-beheer.

24 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Extremely disappointed and frustrated…

Extremely disappointed and frustrated with onvz. I was led to believe the Niped check was free and TIGRA would be around €50. A year later, I was unfairly charged €180 for TIGRA because Niped supposedly used the allowance. This is misleading, and support was unhelpful. I'm discouraging all colleagues from this insurer and telling everyone I know to switch. Just avoid.

2 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rekken en nog eens rekken

Mijn vriendin was vorig jaar gevallen met de fiets, waardoor een stuk tand was afgebroken. Zij heeft een uitgebreide tandartsverzekering, die dit soort schade vergoed. Maar voordat ze behandeld kon worden bij haar tandarts moest er eerst goedkeuring komen, vanuit ONVZ. Dit heeft onderhand een jaar geduurd(!) De verzekeraar stuurde haar continu vd kast naar de muur. Uiteindelijk had de tandarts goedkeuring gekregen en is mijn vriendin vorige week behandeld. Nu heeft ze een incasso van de tandarts gekregen (via Infomedics), waarop vermeld werd dat ze maar 18 Euro door ONVZ vergoed krijgt! Ze heeft gelijk ONVZ gebeld met de vraag waarom ze het niet volledig vergoed krijgt, aangezien ze hiervoor verzekerd is. De ONVZ medewerker zei doodleuk dat de tandarts waarschijnlijk een verkeerde meldcode heeft opgegeven. Ongelooflijk dat na een jaar rekken, ze met zo'n k*tsmoes komen. Wij gaan nu juridische hulp zoeken, aangezien dit veel te lang geduurd heeft en zij nu door al deze ellende psychische klachten heeft gekregen. Gezien de vele slechte reviews wordt het tijd dat een programma zoals Kassa, of Radar hier aandacht aan gaat besteden.

30 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ze betalen niet uit en doen moeilijk…

Ze betalen niet uit en doen moeilijk over elke factuur. Ze verschuilen zich achter kleine lettertjes en veranderde wet- en regelgeving per 1 januari 2025. Waar gaat deze wereld heen met zulke bedrijven... Wees gewaarschuwd!!

9 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima verzekeraar

Ik ben nu al vele jaren verzekerd bij ONVZ en ik heb nog nooit enig probleem gehad; ik betaalde correct de premies en ONVZ betaalde altijd alles zodra het eigen risico van € 385 gepasseerd was. En dat waren geen goedkope vergoedingen voor diverse botbreuken, open hartoperatie, darmoperatie, uitgezaaide prostaatkanker e.d. Het past dan niet om te spreken van dieven en leugenaars, maar wel van goede proactieve meedenkers die de polis correct uitvoeren.

14 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen vergoeding chronische medicatie na verhuizing andere apotheek

Mijn man gebruikt al jaren medicatie op doktersrecept. Vanwege onze verhuizing, zijn we naar een andere apotheek overgestapt. Toen hij zijn medicatie ophaalde, zelfde producent, zelfde dosering, moest hij dat betalen. Hij diende de factuur in bij ONVZ, maar die werd niet vergoed, omdat er blijkbaar iets misgegaan was met het overzetten van zijn patiënten dossier van de ene naar de andere apotheek. Er zal wel een vinkje verkeerd zijn gezet. Dit kunnen wij niet weten, en wij hebben er ook geen invloed op.
Ik vind dit een onvriendelijke en bureaucratische houden, die procedures belangrijker vindt dan mensen.

1 maj 2025

Echt een verschrikkelijke verzekering

Echt een verschrikkelijke verzekering. Alle declaraties worden onterecht afgewezen en de service is ook heel slecht. Ze hebben eerder toestemming gegeven voor een behandeling maar die toestemming trekken ze nu weer in. Ik heb bij veel verschillende verzekeraars gezeten maar dit is de slechtste van allemaal. Oplichters zijn het

30 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden
Ondanks de reacties hier ben ik vol lof over ONVZ

Ze doen wat ze zeggen en kijk goed naar de vergoedingen

Tip voor iedereen : neem wereldfit !!

Dus ik ben nu 5 mnd. klant maar erg tevreden

23 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Grootste hufters die er bestaan

Grootste hufters die er bestaan. Alles wijst hier op professionele oplichters. Je wordt alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd. Ze hebben mij beloofd een spoedopname van 20.000,- te vergoeden. En alles zou zogenaamd ingediend kunnen worden. Nadat ik verlenging nodig had, zeiden ze zelfs dat dit ook mocht. Om vervolgens later te verzinnen dat het opeens niet kon. Ze doen er echt werkelijk alles aan om je naaien. 15 belafspraken op rij zijn niet nagekomen. Het zijn echt honden, stuk voor stuk, iedereen die daar werkt.

15 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een slechte verzekering is dit

Wat een slechte verzekering is dit. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Al staat er een naam in de bevestigingsbrief, en je wilt degene spreken wordt je niet doorverbonden. Alles wordt afgeschermd, je komt geen stap verder. de paarse krokodil is hier echt van toepassing. En dat voor een enorm maandbedrag wat je moet betalen. Het woord Service is onbekend bij ONVZ. je moet zelf met ideeën komen, en dat als klant.

24 mars 2025

Slechte dekking Vrije Keuze Topfit

Ruptuur binnen knieband en ruptuur voorste kruisband. Een brace bij revalidatie voorgeschreven. ONVZ vergoedt deze brace a EUR 44 niet ‘omdat dit loophulpmiddel niet levenslang gebruikt wordt’. 🤯 Per maand betaal ik bijna 2x een brace aan aanvullende premie. Wat slecht dit!! Per januari as dekking flink verlagen want dit is bespottelijk!

13 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik baal ervan dat ik in januari niet…

Ik baal ervan dat ik in januari niet ben overgestapt. Wat een slechte verzekering!! Mijn zoontje heeft zijn been gebroken tijdens de skivakantie in Zwitserland. Alle schade mbt de afgebroken reis is al lang vergoed door de reisverzekering, Centraal Beheer. Ook was de thuisreis met ambulance vlekkenloos verzorgd door Centraal Beheer. De ziektekosten daarentegen zijn in eerste instantie afgewezen. Ik heb de claim opnieuw ingediend en het is totaal onduidelijk wat de status is. Ook voor de klantenservice is dit niet te achterhalen. Het gaat om heel veel geld, maar de hele afwikkeling is zo slecht bij ONVZ en staat in schril contrast met de fantastische service van Centraal Beheer. Andere declaraties gaan ook moeizaam.

11 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer oneerlijk en niet te vertrouwen

Had gebruikt gemaakt van de uitloop periode die je heb om een nieuwe zorg verzekering te zoeken.
Dit houd in dat ik heel de maand januari bezig ben geweest met het uitzoeken wel bij mij zou passen (blijkbaar niet goed genoeg)

Onvz kwam per telefoon en vragen voor mij goed uit de bus maar dit duurde jammer genoeg zeer kort.
Zodra ze je op contract hebben en het gaat om rekkeningen waar je het niet mee eens ben dan krijg je het volgende te horen:
Dit is niet ons probleem wij mogen afschrijven en jij bewijs maar dat wij fout zitten want wij gaan dat niet doen.

Misschien zit ik er compleet naast, dat kan maar geef me dan fatsoenlijk antwoord en verwijs me door naar de overheid website waar dit in staat of de polis voorwaarden waar ik akkoord mee ben gegaan.

Maar nee je krijgt korte arrogante antwoorden tot mijn verbazing.

Probleem was als volgt:
Er werd voor de maand Januari afgeschreven terwijl ik pas per 1 Februari bij hun de verzekering starte en dit is via de telefoon bevestigd.
De verzekering is ook pas aangevraagd op 28 Januari.
Dus van 1 tot en met 28 januari was ik onverzekerd wat volgens de overheid binnen de wet valt.
Als ik in die periode onverzekerd ben en zelfs mijn ziekenhuis schriftelijk heb laten weten dat dit het geval was en ik alle gemaakte kosten zelf moet betalen,
Hoe kan het dan zijn dat onvz mij toch afdwingt om die maand te betalen terwijl ik wettelijk in mijn recht stond en ook volgens mijn ingediende papier werk niet had ingevuld dat het per 1 Januari in moest gaan.

Wat mij het meeste kwaad maakt is de arrogantie van de antwoorden en onbeschoftheid.
Ze zijn goede verkopers op je naar binnen te lokken maar zodra je verzekerd ben dan beginnen de problemen.

Zeer jammer had hoge verwachtingen.

7 mars 2025

Onpersoonlijke klootzakken

Ik probeerde voor mijn vader die 73 is, er achter te komen of ze de declaratie voor zijn bril goed hebben ontvangen. Ik liet merken dat ik de zoon bent omdat mijn vader het allemaal niet meer zo snapt. Ze zei tegen mij dat ze niet met zekerheid kon zeggen dat ik niet me vader was. Er moest opnieuw met digid ingelogd worden om te bevestigen dat pa, pa was. Daarna was het nog steeds niet zeker voor hun en hielpen ze me niet verder. Wat een k.u.t bedrijf.

17 februari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.