nuubu.com Omdömen

4 636
TrustScore 4 av 5

4,1

Jag klagade på Nuubu plåstren då de ej satt fast utan släppte under natten vilket ledde till att det blev fullt av fläckar i sängen. Efter kontakt med deras kundtjänst har jag nu fått viss kompensatio... Se mer

Ja vad skall man svara på den här frågan. eftersom jag inte har hållit på så länge ännu. men jag har märkt att jag börja sjunka i vikt då det är en fördel för min räkning, även om det tar sin tid för... Se mer

Blev väldigt förvånad hur svarta plåstren blev. Har nu använt dem i 5 dagar, känner mej piggare. Mindre ont i mina leder och mina blodprover har blivit bättre på så kort tid. Jag har beställt en omgån... Se mer

Har använt nuubu flera ggr. Med jämna mellan rum renar jag kroppen! Enkelt och så smidigt. Jag tycker att det är bara positivt. Jag mår så mkt bättre nu , sover gott och känner mig utvilad. Jag fick s... Se mer

1. Hälsa- och skönhetsbutik

Improve your body and mind with an all-natural Japanese solution! Traditional Wisdom: Nuubu was created based on Centuries-old traditional Asian medicinal knowledge, passed on by generations. True trust is earned by passing a test of time! Natural Ingredients: Nuubu is made of all-natural herbs and herbal extracts. Forget about harmful, toxic chemicals and embrace the healing power of nature! Holistic Healing: Treat the cause, not the symptoms - your body is riddled by toxins & metabolic waste, which harms your blood flow and increases stress. Nuubu helps to heal your mind, body and soul!* Cost-Effective: Medical costs can skyrocket in no time! Each medication treats a single problem, together they cost a fortune. Nuubu is an affordable solution to multiple symptoms at once.

Bra

(4 636)

254 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nöjd

Jag blev väldigt dåligt bemött när jag ville annullera min beställning. Men nu har allt ordnat upp sig o jag har fått mina pengar återbetalda. Så jag är helt nöjd och ett stort tack.
Ulla Funk

27 juli 2023

Hej Ulla,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Vi är glada att veta att ditt problem togs om hand och vi uppskattar ditt bidrag till vår utveckling.

Tveka inte att höra av dig om du har några andra frågor, vi hjälper dig mer än gärna.

Nuubus Support Team

Ja samma som alla andra fyllde i av…

Ja samma som alla andra fyllde i av misstag 1 st till då det står gratis..de lade dessutom till en själva detta är inte ok. Har mailat fram och tbk med ngn på nån slags kundtjänst med idiot svar.hallå chefen nu får du hjälpa till detta är inte ok att ni lägger på produkter själva. Ni får annulera hela min order betalar inte för att ni luras. Ser många varit drabbade.
Också nu till slut fått alla pengar tillbaka så tack för att någon av er tar tag i det när vi skriver här. Ni kanske ska ta bort vissa automatiska knappar som lätt gör beställningen fel. Era produkter är nog bra!

15 augusti 2023

Hej Ann-Christine,

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som denna situation har orsakat dig.

Vänligen låt oss undersöka ditt problem. Vi kommer inledningsvis att behöva viss information som vi skickade en begäran om till dig via Trustpilot. Det hjälper oss att få tillgång till ditt transaktionsregister och göra det nödvändiga.

Vänligen ange följande:
- E-postadress som användes för att göra din beställning
- Order-ID-nummer som du kan se längst upp på din Nuubu-faktura
- Fullständigt namn som användes för att göra beställningen

Tack för ditt tålamod, och vi väntar tålmodigt på ditt svar så att vi kan lösa ditt problem i enlighet därmed.

Nuubu Support Team

En stor eloge till Nuubu ordningen återställd.

Jag har nu fått tillbaka alla pengar som ni debiterade på en order då jag endast beställde detoxplåster. Även om detta tog två månader och vägen dit varit jobbig, så En stor eloge att ni gjorde det rätta! Då det framstår som de andra varorna är gratisprodukter fast att de inte var det. Jag fick en smärre chock när jag såg att jag fått betala för alla dessa varor. Jag behövde inte heller skicka tillbaka alla dessa varor då det skulle kosta frakt för mig och jag fick en jättefin kockkniv! All heder till chefen på Nuubu Joan Torres! Jag är väldigt tacksam! Beställning #n2z1018.
Mvh Linda Wedin

4 augusti 2023

Hej Linda,

Nuubu Support Team

Nuubu la till produkt i min beställning som jag inte beställt!

Så snart jag såg ordebekräftelen 1 juli, och såg att det var tillagt
Ginger Detox Patches - x4 - 460,00 kr, som INTE jag hade beställt, så svarade jag på mail. Jag skrev att jag vill att dom tar bort
Ginger Detox Patches - x4 - 460,00 kr från min beställning.
Fick svar 1 juli: ...du vill ta bort vissa varor från din beställning...förstår, kan ha skett ett misstag när du beställde...har bett vårt lager...om de kan ändra beställningen... 5 juli skriver Nuubu att det tyvärr var försent att ändra...
VILL NU UPPDATERA, då Nuubu hörde av sig till mig och har löst detta på ett bra sätt för mig. Jag har fått mycket bra kompensation för det inträffade. Tack till Nuubu för det!
⭐⭐⭐⭐⭐ 2023-07-31

1 juli 2023

Hej Christina,

Vi ber om ursäkt för det besvär som denna situation har orsakat dig.

Vänligen låt oss undersöka ditt problem.

Vi kommer inledningsvis att behöva viss information som vi skickade en begäran om till dig via Trustpilot. Det kommer att hjälpa oss att komma åt din transaktionshistorik och göra det nödvändiga.

Vänligen ange följande:
- E-postadress som användes för att göra din beställning
- Order-ID-nummer som du kan se längst upp på din Nuubu-faktura
- Fullständigt namn som användes för att göra beställningen

Nuubu Support Team

Tack för ett slutligt affärsmässigt beteende!

Jag upplever mig lurad, då jag godkände köp för en (1) produkt, därefter rullas det upp erbjudanden om "Gratis" produkter med förfrågan, om jag vill lägga till dem gratis. Jag klickar Ja och nästa erbjudande om "gratis" produkt kommer före hela beställningen av min enda, av mig godkända köp av produkt för 522 kr inklusive frakt kan avslutas. När jag snart börjar tycka det är märkligt, ana oråd med alla påstådda "gratis" produkter börjar jag klicka Nej, det vill säga, att jag inte vill ha fler "gratis" produkter, för att avsluta processen, då har mitt enda godkända köp slutat på 1 870 kronor, trots att jag endast godkände 522 kronor med bank-id och kortköp. Jag har både försökt nå dem via chatt och e-post, men inte fått bekräftat någon annullering av ordern, eller återbetalning av förbjudna, stulna transaktioner på mitt kreditkort. Jag har även anmält köpet till Klarna och deras utredningsavdelning, som pausat alla transaktioner och sagt, att jag först ska ta det med säljaren, vilket jag försökt. Ohederliga säljmetoder. Jag har begärt pengar tillbaka för dessa produkter som inte alls var gratis utan drogs på mitt kort utan tillåtelse. Order nr: 800 52 12. Återställs detta köp och pengarna betalas tillbaka för 3 av 4 icke gratis produkter ska jag ändra mitt betyg med högre kredit för företaget.

Tillägg till Nuubus Svar: Ordernr enligt ovan 8005212 och enligt samma nedan:
• Order 800 52 12 – 104 373 86 => 428 SEK
• Order 800 52 12 – 104 37 378 = > 460 SEK
• Order 800 52 12 – 104 37 370 => 460 SEK
Dessa orders ovan påstods vara gratis, vilket betyder att de INTE skulle debiterats, dragits från mitt kreditkort, eller framöver tillåts faktureras. Jag har redan mejlat denna information igår den 30 maj och direkt via chatt den 29 maj. Jag har dessutom bett om att hela ordern med alla fyra transaktioner ska annulleras, vilket skedde redan den 29 maj via e-post, då jag inte upplever det som seriöst att dra fler debiteringar än det första köp jag tänkte köpa.
E-post: charlotta @ somhemma . biz
Namn: Charlotta Andersson

Uppdatering 1 juni:

Jag rekommenderar Nuubu, att ta bort den mycket missledande möjligheten till "gratis" produkter efter ett valt köp av en (1) produkt på er webb-sida, då det skapar mycket problem för både kund och Nuubu.

Fortsätt erbjud era produkter, vilka säkert är mycket bra, som många säger, men ge inte information att dessa är gratis, för det lurar kunden att tro att produkterna är helt utan kostnad, vilket är själva betydelsen med ordet gratis. Nuubu behöver ingen falsk marknadsföring, då bra produkter säljer sig själva.

Jag tackar Klarnas utredningsavdelning och slutligen John Torress, chef på Nuubu, för ett visat affärsmässigt och professionellt bemötande med återbetalning av pengar samt en kommande gåva som kompensation.
med bästa hälsningar,
Charlotta Andersson

29 maj 2023

Hej Charlotta,
Vi förstår din besvikelse och vi vill be om ursäkt för det besvär som orsakats. Vi har redan skickat dig en e-postuppdatering angående din oro efter din recension daterad 30 maj 2023.
Om du inte har fått det, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret på https://nuubu.com/contact.

Tack för att du stöder våra ansträngningar att förbättra oss.
Ha en riktigt bra dag!

Nuubu Support Team

Blev lurad av gratis erbjudande från…

Blev lurad av gratis erbjudande från detta företag som ej var gratis alls! Var väldigt uppmärksam när du beställer från detta företag.

Produkterna är jättebra men de har en skamligt ful marknadsföring som lurar dig att köpa något gratis som de sedan debiterar för!

Jag anmälde mitt köp via både Mail upprepade gånger direkt efter köpet och sedan med kundsupport per telefon som inte kunde göra någonting, både Mail och kundsupport svarade exakt likadant, att de var ledsna för min dåliga upplevelse men tyvärr kunde inget göras då produkten redan skickats från lagret. (Efter 1-6 timmar efter beställning!! Från Kina till Sverige! Säkert att det inte går att stoppa!)

Men då anmälde jag köper till klarna och då hände grejer!! Ansvarig för detta företag på Klarna blev besviken på hanteringen och erbjöd fullt återköp av hela min order!

Jag blev enormt tacksam och lättad!
Fick dessutom 2 påsar detoxpads som plåster på såren och även en kniv (!) som ursäkt för den dåliga hanteringen kring mitt köp.

Måste säga att mitt förtroende för företaget är återställt tack vare detta återköp och trevliga bemötande från Klarna support. Det känns nu tryggt igen att handla av er.

Ni har bra produkter så ni behöver inte lura oss konsumenter med rena scams. Kör hederlig försäljning så kommer ni få fem stjärnor. Nu blir det då 3 som är mellan botten och toppen tack vare återköp och present!

18 maj 2023

Hej Anna,
Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Vi är glada att veta att ditt problem togs om hand. Vi uppskattar ditt bidrag till vår utveckling.

Tveka inte att kontakta oss om du har några andra frågor, vi hjälper dig mer än gärna.

Nuubus support team

Blev skickad produkter jag inte beställt och fick stå för returkostnader själv!

Lurad av detta företag! Jag beställde hem en produkt men jag fick hem 8 andra förpackningar med andra produkter som jag inte hade beställt och som jag inte heller vill ha. Fakturan landade på över tusen kronor. Har varit väldigt svårt att få ett rakt svar från kundservice och dom försöker att få mig behålla produkterna till rabatterat pris vilket jag inte vill. Jag måste även
själv stå för spårbar frakt till Litauen vilket kostade mig över 300kr! För varor jag aldrig beställt utan fått skickat till mig. Förstår att vissa företag har en returpolicy där konsumenten står för retur kostnader men i detta fall hade jag inte beställt dessa varor. Kommer kontakta konsumentverket.

19 maj 2023

Hej Yvonne,

Vi värdesätter din feedback och tackar för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss efter att ha löst dina problem.

Vi är glada att kunna informera dig om att vårt kundtjänstteam lyckades lösa ditt problem den 25 maj 2023. Tveka inte att höra av dig om du behöver ytterligare hjälp.

Dina insikter är ovärderliga för oss och vi är tacksamma för möjligheten att lära och förbättra av din input. Tack för ditt fortsatta stöd.

Fått oönskade varor

Hej
Jag har varit med om samma sak som flera skrivit om tidigare här.
Ville beställa Detox plåster för några hundra, och fick erbjudande om att få saker gratis. När min beställning gick iväg så kostade det plötsligt 3 400 kronor!
Jag kontaktade er direkt och fick svar omgående från supporten som skulle se om det gick att cancellera ordern.
Men någon dag senare kom besked att det inte var er policy att ta bort ordnar.

Så nu sitter jag här med 5 paket som jag inte vill ha och har fått veta att jag ska stå för returkostnaden. Uruselt gjort av er!

‐--------------
31 maj 2023
Jag vill berätta att företaget efter en del mejlande fram och tillbaka ordnade upp situationen och jag behövde inte betala något.

17 maj 2023

Hej Runa,
Jag ber om ursäkt för det som har hänt. Du kan vara säker på att vi kommer att ta hand om detta så snart som möjligt.

Vi skickade en begäran via Trustpilot för att få tillgång till och verifiera din beställningsinformation så att vi kan vidta nödvändiga åtgärder för att lösa ditt problem:
- E-postadress som användes för att göra beställningen
- Beställningsnummer som finns på din faktura

Om du inte har fått den kan du uppdatera din recension eller kontakta oss via kontaktformuläret på https://nuubu.com/contact.

Tack för att du stöder våra ansträngningar att förbättra oss.

Nuubu supportteam

För mig fick jag energi och jag är…nöjd

För mig fick jag energi och jag är multisjuk men nackdelen är priset jag köpte 20 packet men nu får jag snåla håller med attdet svarta var lika svart alla plåstret Gun

28 april 2023

Svar från nuubu.com

Det är underbart att höra att du är nöjd med vår produkt. Tack för att du delar din erfarenhet med oss.
Ha en bra dag och ta hand om dig!

Handläggningen.

12 mars 2023

Hej Ulf,
Tack för din femstjärniga recension. Om du har några problem, tveka inte att kontakta oss när som helst.
Ha en bra dag!

Seriöst företag

Seriöst företag, håller vad som lovats, varor levererades i tid! Kommer att beställa mer av plåstren, känns verkligen skönt efter två dagars användning.

7 mars 2023

Kära Michella,
Vi uppskattar dina vänliga ord om vår produkt. Tack för ditt stöd och för att du delar med dig av din positiva erfarenhet.

Nuubu Support Team

Nubu som John blund för mig

Köpte Nubu plåster som verkar fungera för mig. Sover mycket bättre.

4 mars 2023

Hej, Gollum!
Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter till oss. Det var en ära för vårt team att skapa en sådan meningsfull upplevelse för dig. Vi uppskattar verkligen din feedback!

Nuubu Support Team

Att avgiftningen fungerade på mig

Att avgiftningen fungerade på mig, och att ni inte är något bluff företag

15 februari 2023

Hej Marina,

Tack för kommentarerna!
Vi är glada över att höra om din underbara upplevelse och vi hoppas innerligt att vi får en ny möjlighet att få dig att le i framtiden.

Nuubu Support Team

Att känslan efteråt kändes ”lättare”

Att känslan efteråt kändes ”lättare”
”piggare” än innan

21 januari 2023

Hallå Anna,

Tack för din feedback! Vi är glada över att höra om din fantastiska upplevelse och hoppas att vi får en chans att göra dig glad igen i framtiden!

Nuubu Supportteam

Gratisprodukter faktureras efter utloggning från Klarna

Att först logga ur betalningen och sedan få "gratisprodukter" debiterade EFTER utloggning från Klarna är bedrägeri. Kommer att gå vidare till både Klarna och ARN om ni inte krediterar "gratisprodukterna".

Vi beställde enence-ck-14621327 209:- vilket vi godkände via Klarna.
Efter utloggning från Klarna blev vi erbjudna gratisprodukter som fakturerades ref-7055666-9174703 samt  ref-7055666-9174698

Vi har fått svar från Nuubu att ni ska fixa detta. Men min "dåliga recension" kommer att raderas om jag inte kontakta er. Jag har nu gjort detta och hoppas att recensionen på Trustpilot finns kvar samt att "extrafakturorna" krediteras omgående

Dåliga recensioner raderas per omgående.

Det är omöjligt att kontakta dom via deras hemsida.

24 januari 2023

Hej Mats,

Vi är mycket ledsna för besväret. Det här är inte den erfarenhet vi vill att du ska ha.

Du kan vara säker på att vi hjälper dig med detta så snart som möjligt.

För att lyckas hitta din beställningsinformation behöver vi att du förser oss med följande information:
-Rätt e-postadress som användes när beställningen gjordes
-Ordernummer

Vi har bett dig om information om din beställning via Trustpilot. Men om du inte har fått det, vänligen uppdatera din recension eller använd kontaktformuläret på https://nuubu.com/contact för att meddela oss.

Tack så mycket för att du arbetar med oss, och vi ser fram emot att höra tillbaka från dig.

Jag beställde en vara

Jag beställde en vara, fick då upp en massa gratis erbjudanden att tillfälligt kunna lägga i min order. Tackade ja och vips så har det plötsligt dragits närmare 4000 kr på min order. Det jag hade beställt var detox plåster på fötterna för 159kr. Blir så arg och ledsen. Vidrigt företag som lurar folk på detta sätt. Jag har kontaktat er utan svar dessutom. Ordernummer: 7053674

UPPDATERING EFTER SVAR:
Ordernummer: 7053674 (vilket jag redan skrivit ovan) tydligen får man inte skriva in sin Mail här. Så ni får nöja er med mitt ordernummer och lösa problemet.

23 januari 2023

Hej Frida,

Vi är ledsna för det som hände. Tack för att du uppmärksammade detta.

Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa detta problem så snabbt som möjligt.

Vårt team letar nu efter eventuella tekniska problem. För att hjälpa oss, kan du ge oss följande information för att komma åt och verifiera:
-E-postadress där beställningen gjordes
-Ordernummer

Vi bad om din beställningsinformation via Trustpilot, men om du inte har fått den ännu, uppdatera din recension eller använd kontaktformuläret på https://nuubu.com/contact.

Vi värdesätter ditt samarbete.

Sov gott mat 1.

Sov gott mat 1.
Röksuget försvann.
Plåstren svarta alla 5 dygnen ?

20 december 2022

Svar från nuubu.com

Hej och tack för att du kontaktar oss!

Det verkar som att du är orolig för den svarta urladdningsfärgen.

Oroa dig inte för detta, eftersom alla har olika nyans eller färg på svart beroende på deras livsstil, dvs. rökning eller hög stress.

Om kunden har dessa dåliga livsstilsvanor kan effekterna av Nuubu ta lite längre tid att utvecklas på grund av detta.

Det är viktigt att använda Nuubu i minst ett par månader innan man bestämmer sig för dess effektivitet.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att meddela oss på https://nuubu.com/contact.

Nuubu Support Team

I feel The website is sirius

7 november 2022

Hello,

Thank you for your feedback! We are excited to hear about your great experience and hope we get a chance to make you happy again in the future!

Nuubu Support Team

Jag var skeptisk till en början

Jag var skeptisk till en början, men jag har bara positiva erfarenheter. Jag äter mediciner vilket ger mig biverkningar av att jag svettas lättare. Mina fötter är jättebra, blir inte för varm, svalt och en känsla av att jag känner mig pigg och utvilad på morgonen 🙋‍♀️🫶🏼

6 november 2022

Hallå,

Tack för din feedback! Vi är glada över att höra om din fantastiska upplevelse och hoppas att du får njuta av din nya Nuubu i många år framöver!

När jag använde en…

När jag använde det första gången kändes ont svidande o det fortsatt
Med ont domningar o det svider så jag vågade inte fortsätta med den kan hjälpa mig o säga till vad är problemet.

22 september 2022

Hej Abdul,

Vi är glada att kunna bekräfta att ditt ärende har lösts framgångsrikt av vårt kundsupportteam efter att ha pratat med dig den 6 oktober 2022. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, vänligen kontakta oss.

Vi skulle uppskatta om du delar din upplevelse genom att uppdatera din recension.

Tack för att du hjälper oss att växa och lära oss.