Jag klagade på Nuubu plåstren då de ej satt fast utan släppte under natten vilket ledde till att det blev fullt av fläckar i sängen. Efter kontakt med deras kundtjänst har jag nu fått viss kompensatio... Se mer
Ja vad skall man svara på den här frågan. eftersom jag inte har hållit på så länge ännu. men jag har märkt att jag börja sjunka i vikt då det är en fördel för min räkning, även om det tar sin tid för... Se mer
Improve your body and mind with an all-natural Japanese solution! Traditional Wisdom: Nuubu was created based on Centuries-old traditional Asian medicinal knowledge, passed on by generations. True trust is earned by passing a test of time! Natural Ingredients: Nuubu is made of all-natural herbs and herbal extracts. Forget about harmful, toxic chemicals and embrace the healing power of nature! Holistic Healing: Treat the cause, not the symptoms - your body is riddled by toxins & metabolic waste, which harms your blood flow and increases stress. Nuubu helps to heal your mind, body and soul!* Cost-Effective: Medical costs can skyrocket in no time! Each medication treats a single problem, together they cost a fortune. Nuubu is an affordable solution to multiple symptoms at once.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Har inte fått mitt paket än trots ni säger det är levererat mejlat flera gånger.

Svar från nuubu.com
Beställde plåster och skulle ta 9-12 dagar efter några dagar fick spårnings nr vilket fanns inte nånstans. Skiclade en e-majl efter 12 sagar till support fick svar att order precis packat och på väg till mig fick ytterligare en spårning nr som inte existerar!

Svar från nuubu.com
Jag tycker det är för mycket erbjudande efteråt som
man inte vill ha. Plåstren blir svarta hela tiden, har använt dom i ca tre veckor. Jag får mindre ömma fötter.
Smärtan, stelheten och svullnaden i mina knän gick tillbaka redan efter några dagar. Jag känner mig rörligare i hela kroppen och också gladare.
Blev väldigt förvånad hur svarta plåstren blev. Har nu använt dem i 5 dagar, känner mej piggare. Mindre ont i mina leder och mina blodprover har blivit bättre på så kort tid. Jag har beställt en omgång till eftersom jag har fått dela ut några paket till familjemedlemmar. Kommer absolut att fortsätta att använda dessa plåster med jämna mellanrum.
Jag har testat dessa footpathes mot mina benkrypningar , hittills så känns det faktiskt bättre, om det nu inte är en tillfällighet fortsätter en vecka till med dessa .
Har använt nuubu flera ggr. Med jämna mellan rum renar jag kroppen! Enkelt och så smidigt. Jag tycker att det är bara positivt. Jag mår så mkt bättre nu , sover gott och känner mig utvilad. Jag fick så konstiga utslag på kroppen. Utslagen har gått bort. Min hud har blivit bättre, magen mår bra, Jag har berättat för släkt och vänner om nuubu och rekommenderat. Många lider av olika anledningar och känner att dom inte mår bra. Trötthet, jobbigt med magen, sover dåligt, övervikt, problem med huden etc Prova Nuubu och gör en rensning av parasiter!! // Mvh Sari
Jag har inte provat än men jag tror på detta verkligen .
Har plötsligt insett att jag faktiskt kan vara sjuk - på riktigt .
Jag är helt övertygad av produkten. Kände mig mycket piggare på morgonen. Kände mig utvilad, glad och full med energi.
Funkar kanon nöjd att få ut gift från kroppen.
Sover bättre med Nuubus men de är onödigt dyra

Svar från nuubu.com
Dåligt erfarenhet ,jag väntade länge på min varor och reste bort skickade i god tid att annullera varan sen flera meddelande fick jag aldrig någon bekräftelse och fick paketen i allafall på min dörr utan meddelande bara låg där sen flera dagar en granne fick ta hand om detta och klarna började begära betalningen flera gånger för returer.var inte bekräftat ännu ingen har hört av sig från nubbu bara automatisk svar.,oansvarigt och respektlös .

Svar från nuubu.com
Jag har nu beställt mitt tredje paket med plåster och den här gången fick jag en väninna med på tåget 😁 Jag har tidigare bara köpt 10-pack,men då jag märker att den nagelsvamp jag har kämpat mot i många år, börjar försvinna satsar vi båda på vars 30 plåster,så nu ska svampen väl försvinna för gott, hoppas jag 🙏 Min väninna har drabbats av en parasit till följd av borrelia,så det blir spännande att följa hennes upplevelse också. Vi beställde tillsammans,så delar vi frakten 😀 Varje krona räknas ju,men med tanke på alla de andra produkter jag testat tidigare mot svampangrepp,är detta ändå ett överkomligt pris.

Svar från nuubu.com
Jag Birgit Hellgren beställde en produkt mot nagelsvamp. Har inte fått någon bekräftelse på beställningen och det har gått mer än en vecka. Jag betalade på Klarna och undrar nu om produkterna överhuvud kommer.

Svar från nuubu.com
Lätt att använda! Det känns som att jag blivit piggare! Fått lite mer energi!

Dom hjälpte inte mig ,ska prova dom igen har inte fått dom än Mvh Rita