nuubu.com Omdömen

4 636
TrustScore 4 av 5

4,1

Jag klagade på Nuubu plåstren då de ej satt fast utan släppte under natten vilket ledde till att det blev fullt av fläckar i sängen. Efter kontakt med deras kundtjänst har jag nu fått viss kompensatio... Se mer

Ja vad skall man svara på den här frågan. eftersom jag inte har hållit på så länge ännu. men jag har märkt att jag börja sjunka i vikt då det är en fördel för min räkning, även om det tar sin tid för... Se mer

1. Hälsa- och skönhetsbutik

Improve your body and mind with an all-natural Japanese solution! Traditional Wisdom: Nuubu was created based on Centuries-old traditional Asian medicinal knowledge, passed on by generations. True trust is earned by passing a test of time! Natural Ingredients: Nuubu is made of all-natural herbs and herbal extracts. Forget about harmful, toxic chemicals and embrace the healing power of nature! Holistic Healing: Treat the cause, not the symptoms - your body is riddled by toxins & metabolic waste, which harms your blood flow and increases stress. Nuubu helps to heal your mind, body and soul!* Cost-Effective: Medical costs can skyrocket in no time! Each medication treats a single problem, together they cost a fortune. Nuubu is an affordable solution to multiple symptoms at once.

Bra

Alla omdömen

(4 636)

254 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Har inte fått mitt paket än trots ni…

Har inte fått mitt paket än trots ni säger det är levererat mejlat flera gånger.

6 februari 2025

Hej Desiré,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Vi kontaktade dig via Trustpilot för att åtgärda problemet. Du har dock inte svarat på våra förfrågningar.

Om du inte har fått mejlen men ändå vill att vi hjälper dig kan du kontakta oss via kontaktformuläret på: https://nuubu.com/contact

Ange följande data så att vi kan komma åt och verifiera din beställning:

E-postadress där beställningen gjordes
Ordernummer
Fullständigt namn

Vi uppskattar dina bidrag till vår utveckling och tillväxt. Vi hoppas att höra från dig inom kort.

Nuubu Support Team

Beställde plåster och skulle ta 9-12…

Beställde plåster och skulle ta 9-12 dagar efter några dagar fick spårnings nr vilket fanns inte nånstans. Skiclade en e-majl efter 12 sagar till support fick svar att order precis packat och på väg till mig fick ytterligare en spårning nr som inte existerar!

26 januari 2025

Hej Delshad,

Jag hoppas att det här meddelandet finner dig vid gott mod. Vi kontaktar oss för att följa upp vår tidigare kommunikation angående dina farhågor uttryckta på Trustpilot. Tyvärr har vi ännu inte fått något svar från dig.

Om våra tidigare meddelanden inte nådde dig och du fortfarande söker vår hjälp, ber vi dig att kontakta oss direkt via vårt kontaktformulär på https://nuubu.com/contact

För att påskynda lösningsprocessen, vänligen ge oss följande information:

- E-postadressen som är kopplad till din beställning
- Ditt ordernummer
- Ditt fullständiga namn

Vi uppskattar ditt samarbete och tackar för att du ger oss möjligheten att förbättra våra tjänster.

Nuubu Support Team

Blev väldigt förvånad hur svarta…

Blev väldigt förvånad hur svarta plåstren blev. Har nu använt dem i 5 dagar, känner mej piggare. Mindre ont i mina leder och mina blodprover har blivit bättre på så kort tid. Jag har beställt en omgång till eftersom jag har fått dela ut några paket till familjemedlemmar. Kommer absolut att fortsätta att använda dessa plåster med jämna mellanrum.

1 februari 2025

Har använt nuubu flera ggr

Har använt nuubu flera ggr. Med jämna mellan rum renar jag kroppen! Enkelt och så smidigt. Jag tycker att det är bara positivt. Jag mår så mkt bättre nu , sover gott och känner mig utvilad. Jag fick så konstiga utslag på kroppen. Utslagen har gått bort. Min hud har blivit bättre, magen mår bra, Jag har berättat för släkt och vänner om nuubu och rekommenderat. Många lider av olika anledningar och känner att dom inte mår bra. Trötthet, jobbigt med magen, sover dåligt, övervikt, problem med huden etc Prova Nuubu och gör en rensning av parasiter!! // Mvh Sari

25 januari 2025

ja tycker att ja blir bättre

ja tycker att ja blir bättre

9 augusti 2024

Hej Sven,

Tack för din positiva feedback på Nuubu Foot Detox Patches! Vi är glada att höra att du känner att det har en positiv inverkan.

Om du har mer feedback eller frågor är du välkommen att höra av dig. Vi finns alltid här för att hjälpa till.

Nuubu Support Team

Dåligt det går inte att lita på.

Dåligt erfarenhet ,jag väntade länge på min varor och reste bort skickade i god tid att annullera varan sen flera meddelande fick jag aldrig någon bekräftelse och fick paketen i allafall på min dörr utan meddelande bara låg där sen flera dagar en granne fick ta hand om detta och klarna började begära betalningen flera gånger för returer.var inte bekräftat ännu ingen har hört av sig från nubbu bara automatisk svar.,oansvarigt och respektlös .

16 juli 2024

Hej Myrian,

Vi värdesätter dina kommentarer.

Vi försökte lösa detta problem genom att kontakta dig via Trustpilot. Men vi har inte hört något från dig.

Om du inte har fått mejlen men ändå vill att vi ska hjälpa dig med ditt ärende, uppdatera din recension eller använd kontaktformuläret på https://nuubu.com/contact.

Vänligen ge oss följande information så att vi kan kontrollera detaljerna i din beställning:

E-postadress där beställningen gjordes
Ordernummer
Fullständigt namn

Tack för att du hjälper oss att växa och lära oss. Jag kan inte vänta med att höra från dig snart igen.

They doing a Great job

2 augusti 2024

Hi Lena,

Thank you for your positive feedback! We're glad to hear that you're satisfied with the results of Nuubu Detox Patches.

If you have any questions or need assistance, feel free to reach out to us. We appreciate your support!

Nuubu Support Team

Jag har nu beställt mitt tredje paket…

Jag har nu beställt mitt tredje paket med plåster och den här gången fick jag en väninna med på tåget 😁 Jag har tidigare bara köpt 10-pack,men då jag märker att den nagelsvamp jag har kämpat mot i många år, börjar försvinna satsar vi båda på vars 30 plåster,så nu ska svampen väl försvinna för gott, hoppas jag 🙏 Min väninna har drabbats av en parasit till följd av borrelia,så det blir spännande att följa hennes upplevelse också. Vi beställde tillsammans,så delar vi frakten 😀 Varje krona räknas ju,men med tanke på alla de andra produkter jag testat tidigare mot svampangrepp,är detta ändå ett överkomligt pris.

19 juli 2024

Hej Mona,

Tack så mycket för att du delar med dig av din positiva upplevelse med Nuubu Foot Detox Patches! Vi är glada över att höra att du har märkt förbättringar i din nagelsvamp efter att du använt vår produkt. Det är fantastiskt att höra att du har rekommenderat det till en vän och båda ser positiva resultat.

Tack för ditt fortsatta stöd och för att du valt Nuubu Foot Detox Patches!

Nuubu Support Team

Jag Birgit Hellgren beställde en…

Jag Birgit Hellgren beställde en produkt mot nagelsvamp. Har inte fått någon bekräftelse på beställningen och det har gått mer än en vecka. Jag betalade på Klarna och undrar nu om produkterna överhuvud kommer.

11 juli 2024

Hej Birgit,

Vi är glada att kunna meddela att ditt ärende löstes av vårt kundtjänstteam den 13 juli 2024.

Om du har några ytterligare frågor eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss.

Din feedback är viktig för oss och vi uppskattar ditt fortsatta stöd i vår strävan att tillhandahålla den bästa servicen.

Jag känner mig piggare!

Lätt att använda! Det känns som att jag blivit piggare! Fått lite mer energi!

28 juni 2024

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse med Nuubu Foot Detox Patches! Vi är glada att höra att du har märkt en ökning av energinivåerna efter att ha använt dem. Vi är glada att de har varit lätta för dig att använda också.

Vi hoppas att du fortsätter att njuta av fördelarna med vår produkt. Tack för din feedback!

Ska prova dom igen

Dom hjälpte inte mig ,ska prova dom igen har inte fått dom än Mvh Rita

23 juni 2024

Hej Rita,

Vi är glada att kunna informera dig om att ditt ärende har lösts av vårt kundsupportteam den 29 juni 2024. Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Vi uppskattar din feedback angående din upplevelse med vårt team.

Tack för ditt fortsatta stöd när vi strävar efter att förbättra och ge bästa möjliga service.