Bieden proefabo aan, maken niet duidelijk dat het om een volwaardig abo gaat en weigeren op te zeggen. Ergens ook mijn fout om een fatsoenlijke werkwijze te verwachten van een rechtse krant.
Företaget har svarat
Onvoorstelbaar. Wat een waardeloze bezorging. Wij hebben alleen een zaterdagkrant maar in juni 2x niet ontvangen en afgelopen zaterdag weer niet. Schaam jullie. Wij worden er wel doodziek van. En besp... Se mer
Företaget har svarat
Heb een 3 jarig digitaal abonnement bij NRC. Aanmelden ging super eenvoudig. Opzeggen daarintegen ,dat is een ander verhaal. Na 3 keer bellen ging het pas. Dan een vervelende mijnheer aan de lijn die... Se mer
Företaget har svarat
Sloot in september een abonnement af voor de weekeind editie. Heb de krant nooit ontvangen. Iedere maandag gebeld met klantenservice. Meestal vriendelijk te woord gestaan. Eenmaal afgebekt. Maar o... Se mer
Företaget har svarat
NRC Handelsblad, often abbreviated to NRC, is a daily evening newspaper published in the Netherlands by NRC Media.
Rokin 65, 1012 KK, Amsterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Onafhankelijke pers? T heeft t niveau van belgische frieten in afgewerkte (linksomdraaiende) olie

Svar från Mediahuis NRC
Kan NRC een keer keer luisteren en ophouden me te stalken met telefonische aanbiedingen? IK WIL GEEN NRC ABONNEMENT MEER!

Svar från Mediahuis NRC
Na 4 weken proefabonnement gaat er een gewoon abonnement (10,83) in werking. Dat wist ik, heb ik nog niet opgezegd, maar ik kan geen artikel lezen, want dan moet betalen….
Terugboeken van de 10,83 ( voor geen krant) lukt ook niet.

Onvoldoende communicatie,
Reeds was ik opgebeld over een factuur dat nog openstond, en ik heb dat factuur vervolgens betaald. Tijdens het gesprek heb ik ook gevraagd of dit de enige factuur was die ik moest betalen. Nu blijkt echter dat er nog een factuur openstaat van een maand geleden die ik ook had moeten betalen. Als gevolg hiervan worden er nu incassokosten van 31 euro aan mij doorberekend.
Abonnementen worden zomaar zonder melding omgezet naar een duurder abonnement, ziet u een leuke korting bij NRC, NIET AAN BEGINNEN, voor je het weet laten ze je 6 keer zoveel betalen. Ronduit onbeschoft.

Svar från Mediahuis NRC
En ja hoor, ook nu weer word ik door mijn bankafschrift geconfronteerd dat de NRC wederom de prijs stevig heeft verhoogd.
Vroeger kreeg je over een prijsstijging een keurige mail. Nu niet meer.
Na mijn vorige bezwaar, in november!, toen de prijs ook al weer steeg, kreeg ik van de klantenservice de reactie dat men dat (ergens) in de krant had vermeld.
Ik neem het NRC extreem kwalijk hoe zij deze verhoging wederom (niet) fatsoenlijk comminiceert.
Los van het feit dat ik NCR zeer waardeer wil ik niet langer geconfronteerd worden met hun verhogingsbeleid en neem daarom rap afscheid van deze krant.
Dat kan echt niet.

Svar från Mediahuis NRC
Zonder melding abonnement verhoogd van 4 euro naar 19 euro, maar wanneer ze geld van je verwachten krijg je wel opeens overal meldingen

Svar från Mediahuis NRC
Beëindiging abonnement, een week voor einddatum al geen krant meer ontvangen. Om dit goed te maken zou ik twee premiums ontvangen. Dat is er een geworden, een andere “zal wel niet op voorraad geweest zijn” . Daar komt niks voor in de plaats. Ook was mij bij de beëindiging nog een half jaar de digitale krant aangeboden. Leuk, doe maar. Niks hoor. Weer bellen, vrij lomp te woord gestaan. Hier kon hij niks over vinden. Foutje bedankt.

Svar från Mediahuis NRC
Ik word er werkelijk helemaal achterlijk van om keer op keer gebeld te worden voor een abonnement aanbieding. Ik ben zeer duidelijk geweest dat ik hier niet van ben gediend, maar kennelijk moet ik echt boos worden en dan nog bellen ze je doodleuk een maand later weer. Beschamend is het! Ik zal iedereen die het wil horen aanraden om zover mogelijk weg te blijven van NRC want je komt er nooit meer vanaf!

Svar från Mediahuis NRC
Ongewenste reclame in de bus, ook met nee-nee sticker. Zeer ongewenst

Svar från Mediahuis NRC
In 2020 een weekend abonnement genomen, krant werd nooit bezorgd. Opgezegd. Dat ging niet zomaar, ze weigeren gewoon de opzegging te verwerken totdat ik sociale media inzette. Vervolgens in 2021 ee weer ingetrapt door telefonisch aanbod. Werd natuurlijk weer niet bezorgd. Afgelopen december digitaal proefabonnement genomen. Want daar kan niet zo veel misgaan, zou je denken. Wel dus. Na afloop proefperiode konden we nier meer inloggen en konden we met geen mogelijkheid login gegevens opvragen oid ("uw gegevens zijn niet bekend")
Maar worden nu wel gesommeerd om te betalen. Wat een prutsbedrijf is dit geworden zeg! Stop eens met alles uitbesteden en zorg voor een gedegen ledenservice, administratie, automatisering en self service!

Svar från Mediahuis NRC
Als ik een nee nee sticker heb, heb ik geen behoefte aan reclame. Ook niet als deze geadresseerd is 'aan de bewoners van "adres"'. Stop met doelbewust spam maatregelen omzeilen.

Svar från Mediahuis NRC
Nu al twee keer gebeld na het opzeggen van mijn abonnement met een kortingsdeal. Dat is natuurlijk prima en logisch, maar de manier waarop is echt ongehoord. Nee is geen nee voor ze. NRC is naar mijn mening met een veel te agressieve sales partij in zee gegaan. Ik hoop ten zeerste dat NRC dit inziet en verandert.

Svar från Mediahuis NRC
En weer, nu voor de 5e (!) keer, geen weekend NRC in de bus. Ik geef het op en heb per direct het waardeloze en zinloze abonnement opgezegd. Schandalig hoe NRC met de trouwe lezer om gaat, "je kunt de boom in, we doen er toch niets aan". Ik wil geen compensatie , ik wil de krant. Jammer dat Egeria niet meer de eigenaar is van NRC, de toenmalige CEO had dit niet gepikt.
De klantenservice is helaas bijzonder laks. Data worden niet correct verwerkt. Na zeer intensief en regelmatig contact via WhatsApp overgestapt op brief. Nog steeds niet correcte bedrag retour na stopzetten wegens overlijden. Laat heel naar gevoel achter. Nooit reactie per email (2x beloofd) of post gekregen, 2 incorrecte bedragen maken samen nog steeds niet het correcte bedrag helaas.
Naar aanleiding van een aanbieding een abonnement afgesloten op het NRC, digitaal met op zaterdag bezorging van een fysieke krant. Helaas lukt de fysieke bezorging op zaterdag niet. Inmiddels een maand verder en slechts een keer is de krant bezorgd. Op de bezorg klachten ontvang ik keurig een autoreply dat ik de krant ook digitaal kan lezen..
Uiteindelijk maar gevraagd om het abonnement op te zeggen, maar het weinig meelevende antwoord is dat ik een contract van een jaar heb en dat dit dus niet kan. Ik moet maar accepeteren dat het NRC in slechts 1 op 4 van de zaterdagen waarvoor ik betaal bezorgd wordt.
En zo wordt de dood van de krant versneld door de eigen organisatie.
De nrc wordt bij ons niet goed bezorgd. Telefonische verkoper benaderde mij na een aantal maanden. Hij garandeerde dat de bezorging nu wel goed zou gaan. Nee dus - nu blijkt dat ik er voor 3 jaar aan vast zit terwijl er geen krant bezorgd wordt.
Ik klik regelmatig op links naar NRC. Om een artikel te kunnen lezen, moet je inloggen met de postcode en relatie nummer. Bij mij werkte dit niet. Na diverse malen dit meegemaakt te hebben, ben ik gaan graven. Inmiddels betaal ik sedert augustus 2022, dus nam ik contact op. De klantenservice beaamde dat dit bij mij niet werkte, maar had geen idee waarom het niet werkte. Ik zou teruggebeld worden. Na 10 dagen kreeg ik wel betalingsherinneringen (ik had twee maanden gestorneerd), maar geen telefoontje. Vervolgens heb ik contact gezocht via de app, maar de betreffende persoon wilde enkel zijn/haar gelijk halen en schuwde niet om on-argumenten in de strijd te gooien. Ik heb nog een laatste keer wat zaken uiteen gezet en ben benieuwd hoe ver ze nu wensen te gaan. Per saldo hebben ze een wanprestatie geleverd (ik werd technisch niet in staat gesteld om toegang te verkrijgen tot artikelen), maar men wil mij op geen enkele wijze tegemoet komen. Erg tijdrovend en vervelend. Ook omdat de klantenservice zelfs ‘argumenten’ uit de kast trok als ‘mijn collega’s vinden dat ik gelijk heb’. Ongelooflijk simpel en onprofessioneel.
Geen service ervaring bij NRC: Ben je ooit lid geweest dan wordt je overladen met berichten (aanbiedingen) om lid te worden. Maar neem je een abonnement en let je even niet op dan gaat de prijs ineens met 200% (!) omhoog zonder ook maar 1 telefoontje of email bericht. Telefonische navraag levert niets op.. dan de steun aan de geschreven journalistiek toch maar opzeggen.. verbeterpuntje afdeling communicatie NRC
We have had a running subscription for quite a while now. Paper gets delivered maybe 33% of the time. You refuse to cancel our subscription. Lack of couriers in and around Vroomshoop is not our problem. I've tried being kind. It has been enough. We offered you a solution- to give us a voucher at no additional cost and we would pick the paper up ourselves at our local Bruna. You said no. We asked kindly to cancel our subscription, you said no. I've had enough. We would like to cut ties and have our subscription canceled. I'm sick and tired of calling your customer service and speaking to someone who couldn't care less. Do better and fix our issue by canceling our subscription
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.