Wat een fantastische plek om even helemaal tot rust te komen. Vanaf het eerste moment dat je binnenstapt in deze secret escape, merk je aan alles dat het personeel super is: ontzettend vriendelijk, at... Se mer
Företaget har svarat
Vliegtuig lande nadat de autoverhuurder al dicht was. De volgende dag wilde ik de auto alsnog ophalen en bleek deze geannuleerd te zijn. Uiteindelijk een veel duurdere auto gehuurd bij een andere maat... Se mer
Företaget har svarat
Wij hadden een pakket reis nr Zadar geboekt, prachtig Hotel en omgeving. Het bedrijf van de huurauto’s stond precies nog in begin schoenen, daar hebben lang moeten wachten Verder alles super gere... Se mer
Företaget har svarat
Mooie omgeving, prachtig hotel, hele lieve mensen, heerlijk eten en drinken, in een woord fantastisch, dank jullie wel Secret Escapes. P.S. wij hebben kamer upgrade naar een bijzonder mooi kamer op e... Se mer
Skrivet av företaget
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Storbritannien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Topvakantie gehad in Duitsland via secret's!
Boek al vele jaren via hun mijn vakanties.
Bijna altijd naar volle tevredenheid.
Het rare is als ik volgend jaar wéér boek, dan is het alsof het de eerste keer is!
Geen herkenning of iets wat er maar op lijkt, dat ik al jaren vaste klant ben!
Héél irritant!

Svar från Secret Escapes
Het is een gebruiksvriendelijke site en makkelijk om te boeken. We hebben regelmatig geboekt bij Secret Escapes.

Svar från Secret Escapes
Betalen gaat moeizaam. Alle gegevens van Mastercard ingevuld. Betaling door Mastercard approved. Daarna geweigerd door Secret. Is al jaren zo. Vervolgens maar betaalt met iDeal. Lijkt een bewuste keus van Secret om provisie te besparen. Maar waarom wordt het dan aangeboden?

Svar från Secret Escapes
Een prachtig hotel, met een super mooie kamer, voorzien van een balkon waar je samen kunt genieten van het uitzicht.

Svar från Secret Escapes
De deal was wererom fantastish.
Het Rehlegg hotel is een echte aanrader, niet goedkoop maar wel elke eurowaard.
Zo als altijd is het boeken een makkie en is krijg je wat er in de deal beschevenstaat.
De gastvriendelijkheid van het Rehlegg is super en de faseliteiten erg goed.
Maar het uitzicht op de bergen is onbetaalbaar.

Svar från Secret Escapes
Voor deze digbeet zelfs heel makkelijk gelijk booking bevestigd.
Kreeg net een mail met mededeling upgrade voor je week maar dat lukt mij niet .

Svar från Secret Escapes
De airconditioning was kapot in het hele hotel, de kamertemperatuur was 26 graden. Een verfrissende douche konden wij niet nemen want de afvoer was verstopt met smerigheid en haren. Het douche water liep de kamer in. De volgende dag moest ik naar een feest maar ik kon mijn haren niet wassen vanwege de verstopping. Het ontbijt buffet was niet aangevuld en het was bijna leeg. De kok kon geen ei bakken want hij had het te druk zei hij, om hem vervolgens alleen maar te zien staan kletsen met collega’s en andere gasten.

Svar från Secret Escapes
Hotel Dorint Düsseldorf was perfect. Nieuw Hotel met grote kamers grote badkamer. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

Svar från Secret Escapes
We verbleven in hotel Les Plumes in Parijs. Een prima hotel met goed ontbijt en de hele dag gratis koffie en thee. De ontbijtruimte heeft wat vreemd meubilair, lage stoelen (vol vlekken) aan een te hoge tafel, dat zou beter kunnen. Onze kamer was wat klein maar keurig netjes. Vriendelijk personeel. Ook belangrijk in Parijs: het was er heel stil. Alleen wat geluiden vanuit woningen. Groot voordeel: op loopafstand van Gare du Nord en 3 minuutjes lopen van een metrostation.

Svar från Secret Escapes
De aanbiedingen zijn goed. Hotels tot zo ver ook goed en mooi. Helaas niet alle details zijn duidelijk vanaf begin. Nu hebben we vakantie geboekt maar blijkt dat business class waar we extra voor hebben betaald geen volledig openende stoelen heeft! We moeten dus 9 uur lang in de nacht in een een beetje naar achter leunende stoel zitten. Belachelijk, toch? Heb ik nog nooit meegemaakt en dat stond niet in de offerte

Svar från Secret Escapes
We kregen een andere kamer dan dat we hebben geboekt. Deels ook eigen schuld omdat we de bevestiging niet goed hebben gecontroleerd. We zijn er 100% van overtuigd dat we een andere kamer (duurder) geboekt hebben dan dat we hebben gekregen. De telefonische medewerking was niet erg hulpvaardig. Afspraak om terug te bellen komen ze pas na nadat ik zelf 2x heb moeten bellen.

Svar från Secret Escapes
Hotel werd op de hotelsite zelf veel goedkoper aangeboden. Kregen een kleine verouderde kamer waar de airco van kapot was. Dit hotel stond als luxe aangemerkt, maar helft van het hotel was in zeer verouderde staat en niet de luxe die we hadden verwacht zoals was beschreven op de site. Op locatie ook geen contact met een medewerker kunnen krijgen, maar we voelden ons een beetje bedonderd. Geen goede reclame voor secret escapes, terwijl ik normaal enorm fan ben van deze site.

Svar från Secret Escapes
Het was een heel aantrekkelijke aanbieding en uiteindelijk een topweek in Portugal, alles klopte als een bus! Helemaal voldaan aan onze verwachtingen, genoten! Het hotel was prachtig, personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam, zeer comfortabele kamer, fijn zwembad, uitgebreid en goed ontbijt, omgeving rustig, maar vlakbij strand en ander vermaak. Kortom, fantastisch naar ons zin gehad.

Svar från Secret Escapes
Heerlijk verblijf gehad in Villa Barbarich in Mestre!
Zonder de SE korting hadden wij dit nooit kunnen boeken.
Ook dat het zo'n beetje verborgen lokatie is, beviel ons prima.

Svar från Secret Escapes
Snel boekingsproces. Tijdig ontvangst van de reispapieren.
Hotel en vlucht prima.
Verhuurbedrijf auto Green Motions heel slechte ervaring! Ze brachten mij een schade in rekening die ik niet heb veroorzaakt. Als ik het schadedocument 'onder protest' zou tekenen, werd mijn waarborg niet terugbetaald. Afhandeling van mijn klacht verloopt zeer moeizaam via Rentalcover.com.

Svar från Secret Escapes
P.S. wij hebben kamer upgrade naar een bijzonder mooi kamer op een hoger niveau met een adembenemend uitzicht ❤️

Svar från Secret Escapes
gelijk steeds verliep alles zeer vlotjes, hebben al zeer vaak via Secret Escapes gereserveerd en steeds alles naar wens hoe afgesproken, vaak zelfs nog beter dan verwacht, een echte aanrader

Svar från Secret Escapes
Boeking is soepel verlopen. Enige nadeel is dat de omschrijving van dekking van de huurauto niet volledig is en belangrijke details ontbreken. Ook na contact via de chat geen duidelijk antwoord ontvangen.

Svar från Secret Escapes
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.