Wat een fantastische plek om even helemaal tot rust te komen. Vanaf het eerste moment dat je binnenstapt in deze secret escape, merk je aan alles dat het personeel super is: ontzettend vriendelijk, at... Se mer
Företaget har svarat
Vliegtuig lande nadat de autoverhuurder al dicht was. De volgende dag wilde ik de auto alsnog ophalen en bleek deze geannuleerd te zijn. Uiteindelijk een veel duurdere auto gehuurd bij een andere maat... Se mer
Företaget har svarat
Wij hadden een pakket reis nr Zadar geboekt, prachtig Hotel en omgeving. Het bedrijf van de huurauto’s stond precies nog in begin schoenen, daar hebben lang moeten wachten Verder alles super gere... Se mer
Företaget har svarat
Mooie omgeving, prachtig hotel, hele lieve mensen, heerlijk eten en drinken, in een woord fantastisch, dank jullie wel Secret Escapes. P.S. wij hebben kamer upgrade naar een bijzonder mooi kamer op e... Se mer
Skrivet av företaget
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Storbritannien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was een mooie vakantie. Niks op aan te merken. Alleen jammer dat je na het boeken een beetje aan je lot wordt overgelaten. Er is geen aanspreekpunt en contact leggen gaat erg moeizaam. Chat reageert niemand en bellen moest ik uren wachten. Toen ik iemand aan de lijn had, was ze wel erg lief en behulpzaam.

Svar från Secret Escapes
Leuk hotel, mooie en goede kamer voorzien van eigen badkamer alles zag er erg nieuw uit.
Helaas lag het hotel in een soort van slechte buurt in de buurt Garde du Nord, veel zwervers, ongure mensen die rond het hotel rondhangen en een onprettige situatie geven om ‘s avonds nog eens rond te lopen, niet verantwoord en onveilig

Svar från Secret Escapes
Goede deals voor mooie plekken, makkelijk te reserveren. Alles goed geregeld!

Svar från Secret Escapes
Ik had een secret escape boeking en een normale boeking, rechtstreeks met het hotel gemaakt, omdat ik twee kamers nodig had . Door deze "dubbele boeking" vroeg het hotel na of er sprake was van een fout. Deze mail heb ik gemist. Hierdoor heeft het hotel de boeking niet aangenomen. Dus in het hotel kon ik niet inchecken. Zowel hotel als ik diverse malen met Secret Escape contact gehad met de belofte dat het goed zou komen en ik geen dubbele betaling zou hebben. Helaas niet gelukt en zit ik met dubbele kosten.

Svar från Secret Escapes
Duidelijke site, goede deal, snel gereserveerd

Svar från Secret Escapes
Snelle afwikkeling van de boeking wel heel veel informatie, niet alles even duidelijk.
Wel snel antwoord via mail en telefonisch bereikbaar, niet in het nederlands, wel engels.

Svar från Secret Escapes
Telefonisch goed bereikbaar, alleen jammer dat het niet in het Nederlands is. Maar ben goed geholpen.

Svar från Secret Escapes
We hebben genoten op Phuket was door secret escape allemaal goed geregeld.
Wat bij jullie ook fijn is dat er altijd wat extra,s bij zit

Svar från Secret Escapes
Je denkt een mooie aanbieding te boeken. Die aanbieding is niet te annuleren ivm < 30 dagen. Blijkt zelfde boeking via hotel € 200,00 lager te zijn.

Svar från Secret Escapes
Prima hotel; vlakbij de metro
Grote ruime kamers, goede bedden
Het enige wat ik niet prettig vond waren de vluchtroutes( die je nooit hoopt nodig te hebben ) er waren een aantal vleugels die in het midden gezamenlijk bij elkaar komen; alleen daar waren liften en trappen; voelt niet prettig op de 5e etage zonder balkon en/of ramen die open kunnen
Gelukkig is er niets gebeurd ; prima verblijf gehad

Svar från Secret Escapes
vlot programma, alle details gekend, makkelijke reservering

Svar från Secret Escapes
Vlot een leuk hotel kunnen vinden en boeken.

Svar från Secret Escapes
Lekker snel platform waar je via scherpe aanbiedingen een top hotel kunt boeken

Svar från Secret Escapes
Wij hebben via Secret Escape in februari een autorondreis in Ierland in april 2025 aangevraagd. Deze reis wordt onder het label van Secret Escape aangeboden, maar de verantwoordelijkheid voor de uitvoering lag en ligt bij een andere reisorganisatie. Secret Escape aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid. Niet duidelijk is hoe de met veel bombarie door Secret Escape aangeboden korting in de prijs is verwerkt. Maart was al vergeven, de prijzen vanaf april lagen op een gebruikelijk niveau.
Er wordt een kleine auto aangeboden. Bij navraag blijkt dit een handgeschakelde auto te zijn zonder GPS. Als het meezit kan je Google maps/apple car play projecteren. Of niet natuurlijk. Handig wanneer je links moet rijden in een land waar je heg nog steg kent. De trukendoos van de Europese autoverhuurders wordt weer eens volop benut. GPS is 50 tot 70€ extra. Een automaat 150 tot 165 €. Secret Escape tracht via reclame-uitingen zich een luxe imago toe te eigenen. Deze insteek verhoudt zich slecht daarmee. Heb de reis geannuleerd.

Svar från Secret Escapes
Er waren bij de boeking 2 kamers gereserveerd, bij aankomst in het hotel bleek er maar 1 kamer gereserveerd.
Hotel heeft dit netjes opgepakt.
Het hotel zelf (Mercure Antwerp South) was
echt prima! Goede bedden, prima ontbijt.

Svar från Secret Escapes
Fijn hotel, mooie kamer, vriendelijk personeel, ontbijt heerlijk,parkeerprobleem was maar klein en konden voor een heel lage prijs op loopafstand 4 dagen parkeren via ParkBee

Svar från Secret Escapes
Accomodatie is heel fijn!! Jammer dat er in de directe omgeving niets te beleven valt. Alleen per taxi kun je op stap.

Svar från Secret Escapes
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.