Nicemobil Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nicemobil gir den dårligste kundeservicen til sine kunder, aldri kommer med noe logisk svar, og bruker den verste App applikasjon viser ingen detaljer og ingen spesifikk faktura profil i appen. eSIM o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg ble kunde i november. Etter en måned kunne jeg ikke logge meg inn på appen. Fikk beskjed om at kontoen eksisterte ikke. Via chat, lovet de å fikse problemet. Fire ganger mellom midten av desembe... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

NiceMobil gir villedende informasjon ved bestilling av abonnement. Abonnementpris som vises på hjemmesiden vises som pris per måned men dette stemmer ikke – man betaler for kun 30 dager – ikke for e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg klarte å bytta abonnement for tidlig som resulterte i at jeg betalte 2 ggr. Dette var min feil siden det står på bytte av abonnement, men jeg ikke klarer å lese. Jeg sendte inn en endringsønske at... Se mer

Företagsinformation

1. Telefonoperatör

Skrivet av företaget

NiceMobil er inngangsbilletten til ditt billige mobilabonnement! Du laster ned appen og bestiller det abonnement som passer deg best. Du kan få eSIM rett på mobilen eller bestill et fysisk SIM-kort. Alt er opp til deg! Både eSIM og SIM-kort aktiveres helt enkelt sammen med oss i appen. Som en innovativ aktør, leter vi etter de beste digitale løsningene for deg, til en billig penge! Vi har lavere priser, ingen faktura, kredittsjekk eller bindingstid. Et enklere tilbud – helt billig.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Enkelt og greit abonnement

Enkelt og greit abonnement. Det eneste negativet for min del er at data roll over gjelder kun en måned, dvs. hvis jeg ikke bruker data i 2 måneder for jeg kun en måned godskrevet.

Svar från Nicemobil

Tusen takk for tilbakemelding, Gabor :-) Det setter vi stor pris på!

Billig og enkel

Billig og enkel. Null stress :)

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Niwiz :-) Det setter vi stor pris på!!

Dårlig

Utrolig, utrolig dårlig dekning. Går nesten ikke an å ringe hjemmefra. Bare to plasser det går an å sende sms. Ikke alltid eg får bildene som folk har sendt meg. Vil ikke anbefale abonnementet til noen og kommer til å bytte

Svar från Nicemobil

Hei Marte. Så utrolig kjedelig å høre at du har en dårlig opplevelse! Dekningen vår skal være veldig god, så anbefaler deg å ta kontakt med kundeservice som kanskje kan gi deg noen tips for hvordan du kan få en bedre opplevelse

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sikkert billig om en bare ringer i…

Sikkert billig om en bare ringer i Norge. Veldig dyrt om en ringer til Sverige, står vel med liten skrift et sted. Aldri mer Nice Mobil.

Svar från Nicemobil

Hei Helge. Vi er ikke noe dyrere enn andre operatører ved å ringe til Sverige, vi er også billigere en flere. Det stemmer at det koster ekstra når man ringer fra Norge til utlandet, men er du i EU/EØS og ringer hjem eller til EU/EØS er dette inkludert i abonnementet ditt, men slik er det hos de aller fleste operatører. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et bra abonnement med den beste prisen

Et bra abonnement med den beste prisen. Ikke vært i kontakt med kundeservice enda. Ryddig app med de fleste muligheter. Veldig fornøyd.

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, KEW:-) Det setter vi stor pris på!

Enkel app

Enkel app, god kundeservice, gode priser

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Cesilie:-) Det setter vi stor pris på!!

anbefaling

Kjempe fornøyd

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Morten:-) Det setter vi stor pris på!!

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, ingen ansvarsfølelse, elendig dekning. En tilbyder som tydeligvis kun er ute etter kortsiktig profitt fremfor å behandle kunder på en grei måte.

Svar från Nicemobil

Hei Geir. Takk for at du gir oss tilbakemelding! Dette er noe vi synes er veldig leit å høre, da fornøyde kunder er det aller viktigste for oss og noe vi jobber veldig hardt for at vi skal ha. Ta gjerne kontakt med oss for å forklare problemet, slik at vi kan rydde opp i opplevelsen din

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Nesten alt fungerer optimalt.

Nesten alt fungerer optimalt.
Det eneste som savnes er 1. Sim for smartklokke.

Svar från Nicemobil

Hei Fritz, takk for tilbakemeldingen din :) Det er fullt mulig å si opp abonnementet i appen, det skal være like enkelt som å bli kunde. Du trykker bare på abonnementet ditt fra forsiden og kan velge å avbryte det derfra. Vi begynner også å få 5G dekning på flere steder i Norge og det bygges stadig ut. Sim for smartklokke håper vi også komme snart!

Alt er helt perfekt.

Alt er helt perfekt.
Men det er en ting dere trenger å det er apple Watch sim card. Jeg skal kanskje bytte fordi dere ikke har apple Watch sim card

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Det setter vi stor pris på! Vi håper også dette kommer snart!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fikk ikke portert til ny operatør

Fikk ikke portert til ny operatør og måtte få nytt nummer. Anbefales ikke med mindre du har stockholm syndrom.

1 juni 2023

Svar från Nicemobil

Hei Thomas. Beklager at du har hatt en dårlig opplevelse. Det du beskriver skal være fullt mulig og vi kjenner ikke til noen feil med det. Håper du var i kontakt med kundeservice for de kan evenutelt bistå med problemer du opplever.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Data forsvinner kjappere enn bruk(?)

Dårlig oversikt over dataforbruk, får plutselig bare en melding «du har nå brukt opp din mobildata»
Kjøpte ekstra 5gb for 200kr som såvidt fungerer etterpå 🙃

Skal angivelig ha brukt 12gb på 3 dager når jeg sjeldent bruker 8gb på en hel mnd på forrige abbonnement.

Vik unna, ikke verdt å betale «mindre» for dårligere.
Quality over quantity 🫡

2 mars 2023

Svar från Nicemobil

Hei Maiken. Beklager at du har hatt en dårlig opplevelse. Fint om du kontakter oss på support så vi kan se på saken din, for det er ikke noe forskjell på dataforbruk hos oss og andre operatører.

Skuffende

Når det tar lang tid å motta sim-kort når de lover rask levering, og når en må bruke timer på å finne ut hvor det blir av sim-kortet er det ikke verd å bytte leverandør til Nicemobil selv om de har lavere priser. Nicemobil er et Ice-produkt, og jeg kunne jeg kanskje ikke forvente mer. Skuffet over at de ikke gjør noe for å finne ut hvorfor du ikke får sim-kortet og presenterer et svar som ikke er sant.

15 december 2022

Svar från Nicemobil

Hei. Vi hadde beklageligvis utfordringer med levering av SIM-kort siste uken før jul, da det ble forsinkelser i sending pga. mange pakker som ble sendt fra vår leverandør. Det er tilbake til normalen nå og det skal derfor kun ta 1-3 dager å motta det.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

virker ikke i Hellas.

Helt topp i Norge. Virker ikke i Hellas.
Etter chat med kundeservise i Norge har jeg forsøkt alt de foreslo, men til ingen nytte.

25 juli 2022

Svar från Nicemobil

Hei. Så synd du opplevde problemer i sommer! Det skal virke helt fint i utlandet, men håper det løste deg til slutt og at du ikke opplever noen problemer nå. Skulle det være noe som helst, så ta kontakt med oss :)

Skeptisk, men solid.

Som de fleste så var jeg skeptisk til en ny operatør på markedet som ikke sender noe fysisk i Posten sånn som alle andre gjør. Har prøvd NiceMobil nå på andre måneden og det var litt problemer i starten, men bra kundeservice løste det uten de største problemene.

Dekningen de har, som jeg har forstått det bruker ICE sitt nett og ikke Telia/Telenor. Kanskje ikke like bra dekning overalt, men her jeg bor og hvor jeg ferdes så har det ikke vært noe å klage på så langt fra dere.

Prisene er også Norges billigste, men det beste er vel at du slipper tenke på faktura, så lenge det trekkes direkte fra bankkontoen din. Så veldig bra, anbefales på det sterkeste!

8 maj 2022

Svar från Nicemobil

Så utrolig hyggelig at du er fornøyd med oss! Vi jobber hver dag for å ha de mest fornøyde kundene og levere de billigste mobilabonnementene, og da er ekstra stas med gode tilbakemeldinger.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ikke alle esim-mobiler støttes, dette kommer ikke klart frem.

Dette er et abonnement som bruker såkalt e-sim. De skriver nederst på nettsiden sin (dette ser du først hvis du scroller litt ned) "For å ha abonnement gjennom NiceMobil må mobilen din ha innebygd eSIM. Under har vi samlet en liste med kompatible mobilmodeller", og lister opp flere mobiler. Men de gjør det ikke klart at ikke alle mobiler med e-sim støttes. Iphone SE (nyeste versjon) støttes ikke, selv om Apple oppgir at den har støtte for Esim. Vi bestilte abonnement til vår sønn, som ikke virket grunnet dette, og han er nå uten mobil. Kundeservice svarte raskt på chat, men opplevdes arrogante. Da jeg sa informasjonen ikke var tydelig på at ikke alle telefoner som støtter Esim kan ha abonnement hos Nicemobil, skrev de at "Det er vanskelig å gjøre det tydeligere enn hva som allerede foreligger". Jeg ba om en epostadresse til en person (samme hvilken) som jobbet i firmaet så jeg kunne melde inn forbedringsforslagene mine, men det fikk jeg ikke. Jeg bytter nå til annen leverandør. Fikk ikke pengene igjen heller, selv om jeg spurte. Anbefaler ikke.

18 mars 2022

Svar från Nicemobil

Hei. Vi har nå lansert vanlig SIM-kort, så håper du vil prøve oss igjen :) Beklager at du opplevde en dårlig opplevelse med kundeservice! Vi er veldig opptatt av at våre kunder skal være fornøyde og tar veldig gjerne i mot tilbakemeldinger på nettsiden vår, under tilbakmeldinger.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.