Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nicemobil gir den dårligste kundeservicen til sine kunder, aldri kommer med noe logisk svar, og bruker den verste App applikasjon viser ingen detaljer og ingen spesifikk faktura profil i appen. eSIM o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg ble kunde i november. Etter en måned kunne jeg ikke logge meg inn på appen. Fikk beskjed om at kontoen eksisterte ikke. Via chat, lovet de å fikse problemet. Fire ganger mellom midten av desembe... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

NiceMobil gir villedende informasjon ved bestilling av abonnement. Abonnementpris som vises på hjemmesiden vises som pris per måned men dette stemmer ikke – man betaler for kun 30 dager – ikke for e... Se mer

Företagsinformation

1. Telefonoperatör

Skrivet av företaget

NiceMobil er inngangsbilletten til ditt billige mobilabonnement! Du laster ned appen og bestiller det abonnement som passer deg best. Du kan få eSIM rett på mobilen eller bestill et fysisk SIM-kort. Alt er opp til deg! Både eSIM og SIM-kort aktiveres helt enkelt sammen med oss i appen. Som en innovativ aktør, leter vi etter de beste digitale løsningene for deg, til en billig penge! Vi har lavere priser, ingen faktura, kredittsjekk eller bindingstid. Et enklere tilbud – helt billig.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Aldri opplevd mere forkastelig Kundebehandling 🤬

Lurer på om dere kan henvise til lovligheten ifb med kunde fra Nice som etter overflytting til dere å bare uten noen form for varsel fra dere plutselig oppdager å ha blitt nedgradert fra 6GB til 1GB abb tiltross for at det ved kontakt på chat etterhvert kom frem at det var pga noe utestående fra flere år tilbake hos dere så er det helt forkastelig at det tydeligvis var viktigere og at dere kun orket å ta dere bryet med å nedgradere abb til minimum UTEN at dere på noen måte kontaktet/opplyste kunden om dette! Dere hadde tydeligvis ikke noe problemer med å ta kontakt med kunden nå denne uken om at abb blir stengt om ikke utestående beløp ( for flere år siden, ikke nylig ! ) er betalt inn innen 2 uker!
Å denne kunden ble vervet til Nice i desember itillegg til selv vervet 1 kunde så 6 mnd med halvpris på 6GB abb sitt og itillegg hadde fått velkomsthilsen fra dere hvor dere spanderer mnd avgiften februar og mars samt Nice skrev at ververabatten ble forlenget med 2 mnd så til juli for vedkommende !
Dette er så forkastelig og uakseptabelt at det blir ikke bare akseptert uten å evnt få bekreftet lovligheten med måten dere behandle kunder på .
Så i mellomtiden om ikke kunden ihvertfall får beholde det hun hadde fra Nice til ut Juli og en beklagelse fra dere og dere prøver komme frem til en fornuftig løsning ang utestående beløp så oppfordrer jeg alle å ta avstand til dere og får flere på listen som er kunder hos dere med meg til ny operatør.

1 februari 2025

Synd at Nice legges ned.

Synd at Nice legges ned, har vært en helt vill pris reise siden oppstart. Håper alle som jobber der blir overført til Ice, ønsker alle lykke til!

27 januari 2025

Svar från Nicemobil

Halla Mino! 🫡 Så veldig godt å høre du har vært fornøyd med oss! 💛🙌 Ja, det er synd vi legges ned, men jeg tror riktig begrepet blir at vi blir "sammenslått" med ice 😉 Alle NiceMobil kunder får heldigvis beholde sin datapakke og fordeler, og samtidig få en fin velkomstgave, og noen deilige ekstra fordeler som å kunne endre på mobilsvar, dele data til andre, Data/Tvilling SIM, og nå kundeservice på både telefon, butikk, e-post, i tillegg til chatten vi allerede hadde 😁🙏 Lurer du på noe angående sammenslåingen? Ta kontakt med ice kundeservice via ice.no eller 21 00 00 00!
Tusen takk for en god reise med oss! Ønsker deg en strålende dag videre!

Diskriminerer utviklingshemmet personer.

De diskriminerer folk som ikke har og kan få Bank id.
De aksepterer ikk Vergefullmakt.
De vet ikke hva en Vergefullmakt er.

6 januari 2025

Svar från Nicemobil

Hei, dette er ikke for å diskriminere noen 🙏 Det er ingen kredittsjekk hos oss og derfor er det krav om BankID eller Vipps som innlogging i appen vår 😊🙏

Vergeattest kan du sende til oss på chat, her kan det nok ha vært en missforståelse om du ble fortalt noe annet og gjerne ta kontakt med oss på nytt via chat for videre hjelp 🤗

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vært fornøyd med NiceMobil fram til…

Vært fornøyd med NiceMobil fram til 14/12-2024 da eg plutselig kun var på ice+ sitt nettverk og ikke fikk sende sms lengre. Og som vanlig så gir «kundeservice» meg skylden for deres problemer som gir meg mye problemer da eg ikke får alle sms som blir sendt til meg heller.

14 december 2024

Svar från Nicemobil

Hei og takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse 🙏 Det er veldig beklagelig å høre at du har opplevd problemer med SMS hos oss og kun tilkobling til ice+ nettverket.

Det blir prioritert å bli brukt ice+ der dette er tilgjengelig imens du i tillegg skal få tilgang til Telia nettverk, men vil nok stå ice+ på din telefon når dette er tilgjengelig.

Jeg forstår godt at dette kan være frustrerende for deg om vi ikke kom frem til en løsning tidligere ved kontakt med kundeservice. Vi ønsker gjerne å finne en løsning på problemet du har opplevd hvis du ønsker å kontakte oss via chat på nytt, på denne måten kan vi undersøke saken nærmere og hjelpe deg på best mulig måte 😊🌻

Gniene på rollover-data

Man mister nesten all rollover-data fra tidligere måneder når man "nedgraderer" til et abonnement med mindre data. Dette virker ikke rettferdig for meg, da jeg allerede har betalt for det dyrere abonnementet og datamengden dette inkluderer fram til byttet. Fra å ha hatt over 45 gb oppspart data sitter jeg nå igjen med 10, bare fordi jeg har "nedgradert" til et 6 gb abonnement. Dette er ikke en god strategi for å beholde kunder. Når det attpåtil står i appen at "selvsagt beholder du data fra ditt tidligere abonnement når du bytter" mener jeg det grenser mot misvisende markedsføring.

5 december 2024

Hei! 😊

Takk for at du deler tankene dine! Jeg forstår at det kan være frustrerende. Når du nedgraderer til et abonnement med mindre data, vil du kun få overført den mengden rollover-data som er tillatt for ditt nye abonnement, som beskrevet i våre vilkår (punkt 3.1). Det betyr at den oppsparte datamengden som overstiger dette, dessverre ikke kan overføres. 📱

Vi jobber alltid med å gjøre vilkårene og informasjonen lettere å forstå for alle, så takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette! 😊 Hvis du har noen spørsmål eller trenger mer hjelp, er det bare å ta kontakt. Ha en strålende dag videre! 🌟

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

100% fornøyd med dekning fra både ICE…

100% fornøyd med dekning fra både ICE og Telia!! Pris og service er topp! Alt er digitalt i Nice appen og kundeservicen er raskere enn jeg har fått tidligere hos Telenor, Telia og Onecall.

Telenor tar hele 400kroner for 10GB, men Nice tar 248kroner for 28GB. Telenor har selvfølgelig Ubegrenset til 530kroner, men redusert hastighet (630 kroner med full hastighet).

Til de som plutselig blir fri for data behøver ikke å kjøpe de dyre datapakkene til 50-150 kroner (1-5GB), men man kan starte en ny periode på med 28 GB når som helst for 248 kroner. Så om man bruker si 55Gb en mnd, så betaler man kun 248 to ganger.

Jeg var skeptisk i starten når de startet opp, siden jeg ikke fant noe info angående bruk i EU/EØS. Men det er gratis å bruke data med Nice i utlandet som med alle andre.

Bra jobba! <3

15 november 2024

Hei Ruben! 👋

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 😍 Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med både dekning og pris hos Nice. Det er flott å vite at du opplever kundeservicen vår som rask og effektiv – det er noe vi virkelig legger vekt på. 😁

Takk igjen for din støtte! Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt på chat.

Ha en strålende dag! ❤️

Topp service

Topp service. Fikk raske og utfyllende svar.

31 oktober 2024

Hei Per!👋

Så fantastisk å høre at du er fornøyd! 😄
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele, vi er alltid her hvis du trenger noe mer! 💪😊

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Billig abbonement, men husk å sjekke hva som egentlig blir trukket på kreditt kortet

Billig abbonement, men har oppdaget at jeg blir trukket for utenlands samtaler som ikke medfører riktighet, finner heller ikke noen annen forklaring enn at det er til utlandet, kan det være alle de spam telefonene som kommer inn til meg? disse samtalen blir ikke besvart av meg, jeg trykker på avknappen, når jeg får telefon fra ukjent nummer eller fra Tunisia (eks) når disse ekstra belastningen legges til ebb så blir det ikke så billig likevel. hadde ett kreditt kort som var utløpt, noe jeg selv ikke hadde fått endret i appen, fikk gjentatte mailer om dette, så for å få betalt ubetalt måneds abbonement, ble dette trukket + flere små belysninger dvs. under hundre kr.

31 oktober 2024

Hei Arild👋

Takk for at du delte dette med oss💛Jeg kan forstå hvor frustrerende og forvirrende det må være å oppleve uventede kostnader og anrop😓 Det å ta imot samtaler vil ikke koste deg noe, vi vil veldig gjerne se nærmere på dette for deg🤗

Ta kontakt med oss på chat så vil vi undersøke dette😇

Helt ærlig

Helt ærlig, så trodde jeg at jeg hadde funnet ett ok mobilselskap. Overførte til dem, og mobilen funker ikke. Ikke får jeg ringt eller sendt SMS. Er urolig for at jeg har gjort en tabbe her, har EDs, og trenger å være trygg!

29 oktober 2024

Hei, Helle! 👋
Hvis du har eSIM, så høres det ut som telefonen fortsatt prioriterer det tidligere SIM-kortet i telefonen😁 Om du har eSIM fra oss, så kan du ta ut det gamle SIM-kortet og restarte telefonen😎

Om dette ikke fungerer, ta kontakt med oss på chat, så tar vi en titt på dette så raskt som mulig 😊📱

Håpløs kundeservice

29 oktober 2024

Svar från Nicemobil

Hei, Ine! 👋 Det er leit å høre at du synes vår kundeservice er håpløs 😞 Ta kontakt med oss på chat, så skal vi se hva vi kan gjøre for deg 😁 Ønsker deg en fin dag videre 🌻

Bra service!

En hyggelig og effektiv dame i Nice mobil rettet opp disse problemene med feil på simkort
slettingen av nummer som ikke
var slettet! Som jeg sa til henne,
hun reddet livet mitt! Takk!

24 oktober 2024

Svar från Nicemobil

Så godt å høre at du fikk god hjelp! 😍 Er bare å ta kontakt med oss om det skulle være noe 😁 Ha en fin dag videre 👋

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det nye abonnementet står på kona!

Det startet med et simkort som ikke funket. Fikk nytt
simkort, veldig raskt forresten! Der stopper det positive!
Kastet det gamle kortet, før aktivering av det nye (min
feil) selvfølgelig. Spurte om support for det nye, men
fikk ikke forståelsen av at det var så lett. Jeg ble vel noe hissig. Dagen etter tok jeg kontakt.Da fikk jeg beskjed om at nummeret var slettet! Hvordan er dette mulig? Måtte starte min voksne verden på nytt! Ikke rakk jeg å oppheve kreditt sperren, slik at jeg kunne få
et nytt abonnement. Bank ID og vipps fungerte ikke uten et gyldig tlf. nr. Fikk nytt nr. hos Ice som det tok
lang tid å aktivere. Nå er det ok, men ingen godtar et
nytt nr. uten videre. Selv epost var et problem! Hadde
vært fint om det gamle nummeret kunne aktiviseres!
Dette har vært et mareritt ! Hilsen Ivar Haug

12 oktober 2024

Svar från Nicemobil

Hei, Ivar! 👋 Det er leit å høre at du opplevde det 😞 Ta kontakt med oss på chat, så skal vi se på det 😁 Ønsker deg en fin dag videre 🌻

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Refundert ved endring av abonnement.

Jeg klarte å bytta abonnement for tidlig som resulterte i at jeg betalte 2 ggr. Dette var min feil siden det står på bytte av abonnement, men jeg ikke klarer å lese. Jeg sendte inn en endringsønske at det nye abonnement bør tre i kraft etter at det gamle utløper. Min dobbeltbetaling ble refundert umiddelbart selv om jeg ikke bad om det. 5/5

22 oktober 2024

Svar från Nicemobil

Det er så utrolig hyggelig å høre at du hadde en slik opplevelse med vår kundeservice 😍 Jeg kan forstå at det kan være litt forvirrende når det kommer til vår betalingsløsning, da det er "utradisjonelt", men vi prøver noe nytt 😉 Er bare å ta kontakt med oss på chat om det er noe du lurer på, eller opplever problemer, så hjelper vi deg til vår beste evne 💪 Ønsker deg en strålende dag videre 🌻

Mine data er stjålet

Mine data er stjålet. Etter at jeg samlet den i mer enn et år og ikke brukte den. De tok den fra meg for noen dager siden. De er tyver. De lurte meg med at de var gode i ett år. Så tok de all data som jeg ikke brukte etter et år. Unnskyldningen var en systemfeil.

30 september 2024

Svar från Nicemobil

Hei, Khalil! Leit å høre 😣 Hos oss kan du bare ha like mye Rollover som størrelsen på abonnementet ditt 📶 Ta gjerne kontakt med oss på chat så kan vi se på saken 💬

ikke til å anbefalet STYR Unna

ikke til å anbefale, jeg blei trukket for ett abomang 5gb data 2 ganger, (ved bruk av vips) den 19.09.24 alså en uke siden og sa fra samme dag, og nå når jeg skriver dette, har det gått en uke og de sier at de jobber med saken, og har ikke noe mere svar.
STYR unna.....

19 september 2024

Svar från Nicemobil

Hei, Katarina! 😁 Vi re-lanserte Vipps som en betalingsmetode for et par uker siden, og da merker vi feil når betalingsmetoden ble oppdatert til Vipps, når man hadde utestående beløp 🙏 Vi har nå imidlertidig fjernet Vipps som betalingsmetode, så undersøker vi feilen og refunderer beløpene som var trukket ekstra så fort det lar seg 🕵️ Tusen takk for tålmodigheten din, og ønsker deg en strålende dag videre 💖🤗 Ta kontakt på chat om det skulle være noe! ✨💕

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dette er det mest useriøse og…

Dette er det mest useriøse og inkompetente selskapet som man kan handle mobilløsning fra. Vi har 3 forhåndsbetalte abonnement fra Nice mobil. For 2 dager siden kansellerte de 2 av 3 nummere uten forklaring. Vi har prøvd i 2 dager å få ett svar på hvorfor men Nice mobil glimmrer med sitt fravær både med tanke på svar og løsning. Har vært i kontakt med kundeservice 50 ganger pluss uten å få et eneste svar på hvor skoen trykker. Helt sinnsykt dårlig kundeservice og ute av stand til å løse noen problemer

25 september 2024

Svar från Nicemobil

Hei, Simon! 🥰 Det er leit å høre at du har hatt en så frustrerende opplevelse. Jeg får desverre ikke sjekket saken i detaljer her, vennligst ta kontakt med oss via chat på nicemobil.no eller i appen, så vi kan undersøke saken nærmere. 😊📱

Hvis saken din allerede er eskalert til en annen avdeling, vil du motta svar fra dem på e-post så snart de har en oppdatering til deg. 📨

Håper det løser seg snart! Ha en strålende dag videre 🌼✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super pris og kundeservice!

Superfornøyd med disse abonnementene! Ikke bare er prisen best, men de har overraskende god og super hyggelig kundeservice i tillegg:)

16 september 2024

Svar från Nicemobil

Heisann, Jeanette! 👋 Så hyggelig å høre at du er fornøyd 😍 Ta kontakt igjen om det er noe mer vi kan hjelpe deg med, og ønsker deg en strålende dag videre 🥰🌻

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Forferdelig service når mobildataen min…

Forferdelig service når mobildataen min ikke fungerte.

5 september 2024

Svar från Nicemobil

Heisann! 👋 Det er leit å høre at du opplever problemer med våre tjenester, Criss 😥 Ta kontakt med oss på chat, så får vi nok løst dette 🙏 Du kan ta kontakt via appen eller nicemobil.no 🤗 Håper vi hører fra deg! Ha en fin dag videre 🌻

Mistet kontakten med simkort

Mistet kontakten med simkort, så det måtte byttes.
Bestilt ca. Kl 1745 og levert fra fra Fredrikstad til Trondheim neste dag ca. Kl 0230. Fantastisk 👌👏👏😀
5GB abonnement med "rolloverer" er rimelig og ok for meg.🫠😎

10 september 2024

Svar från Nicemobil

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, Trond! 😍 Så godt å høre at du er fornøyd og leveransen var rask! 😎 Ta kontakt med oss om det er noe mer vi kan hjelpe deg med 🧑‍🏫 Ha en fin dag videre 👋

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.