Nicemobil Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nicemobil gir den dårligste kundeservicen til sine kunder, aldri kommer med noe logisk svar, og bruker den verste App applikasjon viser ingen detaljer og ingen spesifikk faktura profil i appen. eSIM o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg ble kunde i november. Etter en måned kunne jeg ikke logge meg inn på appen. Fikk beskjed om at kontoen eksisterte ikke. Via chat, lovet de å fikse problemet. Fire ganger mellom midten av desembe... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

NiceMobil gir villedende informasjon ved bestilling av abonnement. Abonnementpris som vises på hjemmesiden vises som pris per måned men dette stemmer ikke – man betaler for kun 30 dager – ikke for e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg klarte å bytta abonnement for tidlig som resulterte i at jeg betalte 2 ggr. Dette var min feil siden det står på bytte av abonnement, men jeg ikke klarer å lese. Jeg sendte inn en endringsønske at... Se mer

Företagsinformation

1. Telefonoperatör

Skrivet av företaget

NiceMobil er inngangsbilletten til ditt billige mobilabonnement! Du laster ned appen og bestiller det abonnement som passer deg best. Du kan få eSIM rett på mobilen eller bestill et fysisk SIM-kort. Alt er opp til deg! Både eSIM og SIM-kort aktiveres helt enkelt sammen med oss i appen. Som en innovativ aktør, leter vi etter de beste digitale løsningene for deg, til en billig penge! Vi har lavere priser, ingen faktura, kredittsjekk eller bindingstid. Et enklere tilbud – helt billig.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Helt enkelt

Helt enkelt - både enkelt og meget billig.
Perfekt for en pensjonist med et middels databehov.

16 juni 2023

Svar från Nicemobil

Tusen takk for tilbakemelding, det setter vi stor pris på :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Billigst og mest for pengene

Billigst og mest for pengene, kjekk app som viser alt av nødvendig informasjon. Eg anbefaler å bytte til Nicemobil, spar nokre tusenlapper 😎👍

16 juni 2023

Tuuuuuuuusen takk, Arne :) Det var hyggelig tilbakemelding

Stort sett fornøyd

Stort sett fornøyd, men litt dårlig dekning rundt omkring. Spesielt hvis man oppholder seg i en kjellerleilighet. Da kan dekningen forsvinne helt.

8 juni 2023

Svar från Nicemobil

Hei Jørn. Godt å høre at du stort sett er fornøyd. Hvis du tar kontakt med kundeservice hos oss, kan det være de har noen triks for å hjelpe deg med å utbedre dekningen :-)

Veldig fornøyd

Har vært kunde her en god stund nå og bare hatt positive opplevelser så langt. God pris, hyggelig kundeservice og god dekning.

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Richard:-) Det setter vi stor pris på!!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I give you 4 stars because of the …

I give you 4 stars because of the Nice mobile app. I'd like to see my calling, SMS, data using history. None of the mentioned are available in the app. Another annoying thing is that I almost every time have to log in with data brick and personally password which I think is exaggerated security procedure. ... Otherwise coverage is good, never ever any issues with the network. ... One more thing (Columbo) ; Telefonsvarer can't be switched off. .... mvh. Michael Szabo

Svar från Nicemobil

Thank you for your feedback Michael. More customer analytics is something we are working on and will release this autumn. As of the login method this should not be that way, you are supposed to be able to use biometric, so if you contact customer service, they can help you.

Fungerer helt ok

Fungerer helt ok . Sliter med wifi i Norden.

5 juni 2023

Svar från Nicemobil

Hei Milja. Anbefaler deg å ta kontakt med kundeservice hos oss som eventuelt kan hjelpe deg!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er utrolig fornøyd med Nicemobil!🤩 Har…

Er utrolig fornøyd med Nicemobil!🤩 Har allerede fortalt flere av mine venner om det!😃

Svar från Nicemobil

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Elias:-) Det setter vi stor pris på! Vi lanserer snart en nyhet som gjør at du kanskje får litt belønning for å anbefale til venner ;-) Så følg med!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lav pris er bra

Lav pris er bra, tungvint å bli kunde hvis man er lite kjent med data.

Svar från Nicemobil

Hei Egil. Takk for tilbakemeldingen din! Vi jobber hver dag for at det skal bli så enkelt som mulig å bli og være kunde, så gi oss gjerne konkrete tilbakemeldinger på hvordan vi kan gjøre det lettere :) Fornøyde kunder er svært viktig for oss og vi vil tilpasse produktet for dere.

Enkelt

Enkel, billig og bra.

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Eddie:-) Det setter vi stor pris på!!

Helt greit abonnement som

Helt greit abonnement som, i motsetning til andre, setter prisen ned :-)

8 juni 2023

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-) Det setter vi stor pris på!!

Enkelt og rimelig mobilabonnement

Enkelt og rimelig mobilabonnement. Noe var litt vanskelig med appen (mulig det var brukerfeil 😊), men etter det har det fungert veldig bra. I starten var det kun mulig med ett simkort pr abonnement, men det ble endret etterhvert.

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Nina :-) Det setter vi stor pris på!!

Fornøyd

Fornøyd, bra pris

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Isak :-) Det setter vi stor pris på!!

Enkelt og oversiktlig

Enkelt og oversiktlig. Markedets rimeligste abonnement for mitt behov.

Svar från Nicemobil

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Hilde :-) Det setter vi stor pris på!!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.