Jag har haft deras fiberuppkoppling i över 10 år och är väldigt nöjd och imponerad av både hastigheten (1000/1000mbit) och stabiliteten. Vid de få tillfällena det varit driftstörningar vid uppgraderin... Se mer

Levererar en uppkoppling i betydligt lägre hastighet än du betala för och med konstanta kortare avbrott. Kundtjänst menar att det är fel på kundens utrustning, trots att byte till en ny router fort... Se mer

Sämsta skitet någonsin, tecknade abonnemang för fiber som de utlovade en nedladdning på 1000. Gav bara 270 vid bredbands koll med internetsladd rakt in i datorn. Det skulle felsökas och tydligen fun... Se mer

Nätverket har fungerat bra och stabilt under hela sommaren, vi hade det i sommarstugan maj - sep. Däremot var det dålig info om hur man kom in på mina sidor vilket renderade i påminnelseavgift på för... Se mer

1. Internetleverantör

Internetleverantör i Växjö

3,4

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Hög avgift för autogiro

Tar ut en avgift på flera hundra kr per år om man vill ha autogiro. Så fort mina rabatterade månader är förbrukade så är det bara att byta leverantör.

27 mars 2020

Fruktansvärt företag

Fruktansvärt företag, undvik om ni har möjlighet. Stödjer inte e-faktura och tar betalt för auto-giro. är snabba som attan att skicka påminnelse samt stänga av tjänstern

20 februari 2020

5 stjärnor till Victor C

Jag vill ge ett omdöme med 5 stjärnor till Victor C. En arbetare hos er som hjälpte mig på rättvis efter en konstigt problem som jag har haft men den här support människan hade bra erfarenheter som hjälpte honom förstör den konstiga situationen direkt och lösa up detta plötsligt. 5 stjärnor till Victor C.
Mvh/ Yousef Almetwally

27 december 2019

Vad skall man säga mer än det som alla…

Vad skall man säga mer än det som alla andra redan skrivit!

Har du ett val.. Välj då något annat bolag. Det är ett skojjar bolag som inte håller vad de lovar. Instabil funktion med en tv som regelbundet "fryser " och pixlar ur.

Fick en gång kontakt med en Jerry Bengtsson som visst skall driva bolaget... Vilket skämt. Det enda han pratade om var kostnader och inget intresse alls fanns för att få en lösning på våra problem! 18månader till därefter är de ÄNTLIGEN borta från vår Brf! Tusan vad skönt det skall bli!

3 november 2019

Välj inte netatonce

Personal som lovar mer än vad dom kan hålla. skulle uppgradera hastigheten men efter 1 vecka från datum på orderbekräftelse så har där fortfarande inte hänt något. Kundservice lovar återkoppling varje gång jag kontaktar dom men det händer aldrig.

20 augusti 2019

Oerhört smart affärssystem

Oerhört smart affärssystem. Mailfaktura är gratis, men dom struntar i att skicka ut någon. Sedan tar de ut en påminnelseavgift på 60:- via pappersfaktura. Detta återkommer varannan var tredje månad. När man försöker ringa dom svarar dom inte i telefon så man får vackert och väl betala avgiften för att behålla abonnemanget. Övriga betalsätt tar dom ut en avgift för, så det är inget alternativ.

15 augusti 2019

Varning ett riktigt uselt företag

Varning ett riktigt uselt företag. Bad mig dra av 39kr på fakturan skriftligt via mail. Nu skickar ni ut påminnelse pga att jag drog bort dessa 39kr som jag hade blivit fel debiterad. När jag försöker ringa så är det ingen som svarar. Mail besvaras ej heller!! Väntat mer än 30 tim men inte ett ljud.

13 augusti 2019

I 6 månader har mitt internet varit…

I 6 månader har mitt internet varit katastrof! försökt med att byta router 3 ggr som de skickat och inte fungerat ändå! Har haft en tekniker hemma hos mig, har kopplat upp mig mot väggen direkt, gjort 1000 felsökningar och varit med på deras kontroller och lämnat testmätningar och allt möjligt! DERAS INTERNET ÄR JÄTTEDÅLIGT!!
ska ha 1000/1000 fiber men kommer inte ens upp i 30 ibland.. varierar, 5,30,100,70! Det ända jag kan säga som är bra med det företaget är deras kundtjänst/ tekniska support! de är jätte trevliga och försöker allt för att hjälpa dig! men hur än bra de är kan de inte rå för deras produkt som är urkasst! Tycker bara synd om dom som sitter och får ta emot all kritik när de är super service inriktade och hjälpsamma! så tänk på det när ni ringer in om ni skaffat netatonce innan ni läst deras recensioner! Ta inte ut det på kundtjänst/teknisk support dom gör allt dom kan och lite där till tro mig!
Tror jag har pratat med en kille som heter Wiktor och han e guld men han kan tyvärr inte trolla..

Personal 10/10 poäng
tjänsten 0/10!!

6 maj 2019

Ojojoj.....varning för Netatonce!

Ojojoj.....varning! Detta företag rekommenderas verkligen inte. Deras tekniska support är urusel och det enklaste ärende kan ta väldigt lång tid att åtgärda. Netatonce är ett företag som jag upplevt stora problem med när det gäller just bemötande och nonchalans och som kund hamnar du ofta i ett moment 22. Det är mot bakgrund av detta som jag här lägger min varning till er alla som överväger att välja dem som leverantör av bredbandstjänster, framför allt inom ramen för Svenska Stadsnät! Svenska Stadsnät är i sin tur ett riktigt skämt och jag kan inte annat än att skaka på huvudet och häpna över urusel kundvård. En föga överraskande info är att Svenska Stadsnät är ett Telia-ägt företag.

14 mars 2019

Net at Once suger.

Netatonce lever inte upp till förhoppningen om ett snabbt och stabilt bredband. En undermålig router och frekventa avbrott. Detta till en hög kostnad. Min mobila router fungerade mycket bättre. Tänk till två gånger innan du slänger pengarna i sjön.

21 februari 2019

Sämsta fiberleverantör

Totalt värdelöst. Går tamejfan snabbare och stabilare med ADSL än detta skräp till leverantör. Kundservice 1/10, stabilitet 1/10, reparationer 1/10.

18 februari 2019

Ni har säkert läst om mina erfarenheter…

Ni har säkert läst om mina erfarenheter med NetatOnce. Jag har sagt upp mitt avtal med dom nu ,fast det löper 10 månader till.Det kostar mig flera tusenlappar, men det är skönt att bli av med ett av Sveriges sämsta företag.
Till slut körde dom till och med med rena rama lögnar för att skylla ifrån sig deras inkompetens.
Alltså: vill du ha en seriös provider med god service och hjälp när nånting är fel -
undvik NetatOnce, du kommer att ångra dig med all säkerhet! !!!!!!!

13 februari 2019

NetAtOnce sämre än uselt

Jag har internet via min bostadsrättsföreningen. Föreningen betalar för 1000/1000 men det funkar uselt. Ibland inte alls. Hela dagen idag har jag fått fått surfa med min mobil som surfpunkt. Vill du ha värdelöst bredband väljer du NetAtOnce som min förening valde.

Detta är förstås inte en engångsföreteelse utan händer hela tiden. Ibland har du bredband, ibland inte. Men betalar gör du förstås.

24 oktober 2018