De loopband is geweldig, maar de klantenservice moet echt opgeschaald worden. Ze lezen je bericht maar half en reageren daardoor verkeerd. En het duurt ook een aantal dagen voordat ze überhaupt reager... Se mer

Wat een service heb ik van dit bedrijf gekregen, wekelijks was er contact over de vorderingen van mijn pre order voor de run plus, omdat ik hem voor revalidatie nodig had heeft Richard zijn uiterste... Se mer
Na ontvangst van mijn loopband had ik een vraag over een nieuwe actie die kort na mijn bestelling was gestart en over de levering van de accessoires. Mijn bericht werd snel, vriendelijk en voor... Se mer
30 days to try. 2 years guaranteed.
Nederländerna

Ingen inbjudningshistorik registrerad
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel sitze, hilft es mir dabei, meine täglichen Schritte unkompliziert zu sammeln.
Das Laufband ist platzsparend, leicht zu bewegen und schnell einsatzbereit. Besonders die neue Version mit Steigung macht für mich einen spürbaren Unterschied und sorgt dafür, dass sich das Gehen noch etwas effektiver anfühlt.
Auch die Kommunikation mit dem Team war bisher immer freundlich und unkompliziert. Insgesamt eine positive Erfahrung, weshalb ich das Laufband gerne weiterempfehle.

Svar från Moov
Ich nutze das Laufband jetzt schon einige Monate mehrmals in der Woche und bin nach wie vor begeistert. Es ist eine super Alternative wenn mal schlechtes Wetter ist oder man einfach noch paar Schritte gehen will. Ich kann es sehr empfehlen.

Svar från Moov
Ich benutze das Laufband schon einige Wochen & bin so begeistert! Es ist super leise & platzsparend, da man es ganz einfach zusammenklappen kann - perfekt für eine Mietwohnung.

Svar från Moov
Ich benutze das Laufband jetzt schon mehrere Wochen und bin begeistert. Abends vorm Fernseher schön die Schritte voll machen und dabei ist es auch noch sehr leise. Kann es nur jedem empfehlen, der sich mehr bewegen möchte, dabei aber wenig Zeit hat.

Svar från Moov
Keurige bezorging, loopband voldoet aan de verwachtingen; makkelijke installatie, maakt weinig geluid, makkelijk op te bergen dankzij de wieltjes en de mogelijkheid om deze op zijn kant ergens neer te zetten. Met deze loopband in huis geen excuus meer om niet te wandelen!

Svar från Moov
Kann wirklich nur positives berichten. Bestellung, Lieferung, Kundenservice - alles perfekt. Bin auch mehr als positiv überrascht von der Qualität des Produkts. Es ist tatsächlich viel hochwertiger als ich gedacht hätte. Habe es jetzt noch nicht lange, aber würde es auf jeden Fall weiterempfehlen!

Svar från Moov
They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction.
It's misleading and no action is taken when you address this and want to return your order for this reason.

Svar från Moov
Het was een heel gedoe om de loopband bij tijdig bij mij te krijgen. Ik moest het zelf maar uitzoeken met DPD… dan wou ik gebruik maken van de 30 dagen retour garantie. Ze proberen alles op hier onderuit te komen! Tijdig aangemeld op hun website, maar ze legden op hun website naar een testformulier. Ik moest mijn aanvraag voor retour dan opnieuw doen, en dan zeggen ze gewoon doodleuk dat je te laat bent? Ik was niet te laat!

Svar från Moov
Mooie stille loopband. Start en stopt zeer soepel. Echter de loopband was voor mij minder geschikt omdat ik steun nodig heb bij het lopen en de beugel met de bedieningsknoppen kon slechts in een stand. Voor mij te ver van mij af. Ik kreeg daardoor last van mijn schouders. Mijn dochter wilde ook graag een loopband en heeft hem overgenomen.

Svar från Moov
In februari mijn loopband ontvangen. Helaas is deze groter en zwaarder dan verwacht. Er werd aangegeven dat je de loopband kunt retourneren als deze niet bevalt. Vrijwel direct contact opgenomen maar nooit iets gehoord. Zonde van het geld...

Svar från Moov
Hele fijne loopband en doet wat hij moet doen.
Echter de communicatie is wel vreemd heb nooit een bevestiging mail ontvangen en in eens stonden ze op de stoep. Uiteraard gemaild met ze maar geen reactie wel een enquête. ...
Maar goed hij is er en ben er blij mee

Svar från Moov
I’m in love with it! It‘s so convenient!! The delivery was fast and everything went well. I‘m highley satisfied with your service!

Svar från Moov
Heel tevreden met mijn loopband, maakt echt niet heel veel lawaai en makkelijk monteren. Echt een aanrader !

Svar från Moov
het helpt mij bij het laten dalen suikergehalte door stappen te nemen

Svar från Moov
Ik vind dat de loopband best veel herrie maakt hij piept en hij kraakt. Qua snelheid is het prima. Ik ben hem nog aan het uitproberen heel fijn dat dat 30 dagen mag.
Bestelling was snel binnen en keurig bezorgd.