Banner for Moov

TrustScore 4 av 5

4,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De loopband is geweldig, maar de klantenservice moet echt opgeschaald worden. Ze lezen je bericht maar half en reageren daardoor verkeerd. En het duurt ook een aantal dagen voordat ze überhaupt reager... Se mer

Företagsinformation

5. Butik med samlarobjekt inom sport

Om Moov

Skrivet av företaget

About Moov

Movement has disappeared from modern life. We're giving it back its place. Work, commutes, and packed schedules make it hard to move every day. Moov brings movement indoors close enough to get started and easy enough to pick up again tomorrow. A treadmill is the beginning. Keeping moving is the goal.

Integrity

We say what we do and do what we say. Nothing more, nothing less.

Quality

A treadmill that gets used every day needs to handle every day. That's what we build for.

Customer satisfaction

If someone buys a treadmill and never uses it, we need to do our job better. Not because the product isn't good, but because we didn't help that person keep moving. Because that's where we want to make a difference. So, got a question or just want to share your story? We're reachable by phone and email and do our best to help you the same day.

30-day trial

You have 30 days to try the treadmill at home. Not happy with it? We'll pick it up for free and give you a full refund.

2-year warranty

Every Moov treadmill comes with a two-year warranty. Standard.

Our promises

Skrivet av företaget

Integrity
How do you build something people trust? You start by being honest. At Moov, everything we do is rooted in transparency. We deliver what we promise, no fine print, no surprises. What you see is what you get — and sometimes a little more.
Quality
Movement that fits into everyday life deserves a treadmill that keeps up. One that's thoughtfully designed, built with care and made to last. At Moov, quality isn't a feature. It's the foundation. Something you feel the first time you step on and every time after.
People
Without the people who trust us, there is no Moov. That's why you always come first. Whether you have a question, a concern, or just want to talk things through, we're here. Call or email, and we'll get back to you the same day. Because being there for you isn't a policy. It's how we move.

Service guarantees

30 days to try. 2 years guaranteed.

Thirty days to give Moov a place in your day. Walk between calls. Try a few minutes before work. Step on after dinner. See how it fits into your routine no pressure, no commitment. Doesn't feel right? We'll collect the treadmill at no cost and refund you in full. No hassle, no questions. And every Moov treadmill comes with two years of warranty as standard. Built to stay. Covered for the long run.

Kontaktuppgifter

Promotion box for Moov

Discover the Moov treadmills

Feel fitter every day and boost your energy from your home!

4,1

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 99 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Motor loopband al 2 maanden stuk

Helaas is de motor van mijn loopband ongeveer 2 maanden geleden kapot gegaan hierover een mail gestuurd. Duurde wat langer voordat ik antwoord kreeg. Eerst een uitleg gekregen wat ik moest doen ( precies dezelfde uitleg als in de handleiding) dat hielp niet. Toen een filmpje opgestuurd. Duurde een week en een keer extra mailen van mijn kant voordat het mailtje uiteindelijk bij de juiste afdeling terecht kwam en ze konden aangeven dat de motor stuk was. Dus hebben ze een nieuwe opgestuurd. Deze kwam na 1,5 week eindelijk bij mij aan ( vertraging DPD ) maak ik de doos open is hij kapot. Dus mail contact opgenomen, hier hebben ze meteen op gereageerd en een nieuwe motor opgestuurd. Dit ging heel snel. DPD heeft hem niet geleverd en direct naar Moov terug gestuurd. Hier een mail over gestuurd, reactie dat ze een nieuwe naar me op zouden sturen. Dit is nu wederom een week geleden. Van de week weer gemaild, gaven ze aan erg druk te zijn met het versturen van de loopbanden. Kortom bijna 2 maanden verder en nog steeds een loopband die niet werkt en waarvan ik zelf de motor moet vervangen. Helaas heb ik door omstandigheden geen mogelijkheid tot een andere sport en ben ik afhankelijk van de loopband. Erg frustrerend dat je hem dan al twee maanden niet kan gebruiken. Erg jammer dat ik een negatieve review moet schrijven maar ik weet niet meer zo goed wat ik anders moet doen. Hoop dat dit helpt. Ik snap dat ze druk zijn, maar dit is niet klantvriendelijk ( en ja ik weet dat een deel ook door de DPD komt ) maar helaas zou ik door dit verhaal geen loopband meer bij hun bestellen. Ondanks dat ik er eerst erg tevreden over was.

30 juni 2026

Goed product

Eenvoudig inelkaar te zetten. Display is heel eenvoudig te bedienen. Instellen van de helling gaat heel snel, even wennen.
Lopen voelt natuurlijk aan

Beschadigd binnen gekomen

Hij kwam helaas beschadigd binnen dus we hebben hem nog niet kunnen gebruiken. Daarnaast zouden we door een actie extra accessoires krijgen maar die zaten er ook niet in.
Nu ligt het hier behoorlijk in de weg omdat een retour regelen veel tijd heeft gekost. We wachten nog steeds op een ophaalbevestiging. Hopelijk kan dit snel worden geregeld gezien de vakantieperiode die eraan komt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Veel reclames en beloftes , 0 reacties en levering!

Waarom reageren jullie niet op mijn emails en online contact formulieren en waarom nemen jullie de telefoon niet op?! Mijn revalidatie traject ligt nu stil omdat jullie niet leveren op de beloofde datum van uiterlijk 14 juni, waar we uitgebreid over hebben gesproken!
Ik heb nooit een bestel/order-bevestiging ontvangen wat ik bij jullie gemeld heb en ook dáár reageren jullie niet op! Slim om via de chatfunctie in de advertentie te communiceren zodat de klant "niets" in handen heeft!
Ik heb besteld de Run Plus incl. alle gratis accessoires, meest uitgebreide garantie en lange power kabel.
Graag nu wél een reactie!
Ombudsman en reclamecode commissie, lezen jullie mee?
Bvd.

29 juni 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Is stil, duidelijke bediening.

Stevige, stille loopband. Duidelijk bedieningspaneel.

Hi Marij,

Dankjewel voor je mooie review, wat leuk om te lezen dat je de loopband als stevig en stil ervaart. En dat het bedieningspaneel duidelijk is, dat is precies wat we voor ogen hebben.

We hopen dat je er veel plezier van hebt.

Fijne loopband

Fijne loopband met armsteunen en goede helling en snelheid wisselknoppen.

28 juni 2026

Hi,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de loopband. Fijn dat de armsteunen en de helling en snelheid wisselknoppen goed bevallen.

We hopen dat je er nog veel plezier van hebt.

De perfecte loopband

Prima product
Goed afgeleverd met begeleiding via chat

Hi Beny,

Wat fijn om te lezen dat het traject van begin tot eind goed verlopen is, en dat we je hebben kunne bij staan via de chat.
We wensen je veel plezier met je nieuwe loopband.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tot zover erg tevreden heb 4 sterren…

Tot zover erg tevreden heb 4 sterren gegeven omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Hi,

Mooi uitgangspunt, ruimte voor verbetering is er altijd. Fijn dat je tot nu toe tevreden bent. Mocht je later iets specifieks tegenkomen waar je feedback over hebt, dan horen we het graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een service heb ik van dit bedrijf…

Wat een service heb ik van dit bedrijf gekregen, wekelijks was er contact over de vorderingen van mijn pre order voor de run plus, omdat ik hem voor revalidatie nodig had heeft Richard zijn uiterste best gedaan om mij bij een van de eerste uitleveringen te zetten wat ook gelukt is waardoor ik nu heerlijk vanuit mijn huiskamer mijn opbouw programma kan doen. Ik ben dus niet alleen super blij met mijn moov run plus maar ook metbde service wat dit bedrijf bied. Daarbij is het ook nog eens een
Prachtig, easy en degelijk apparaat… op alle gebieden een aanrader dus

26 juni 2026

Hi Desiree,

Dankjewel voor je mooie review, wat leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent.

Dat Richard zijn best heeft gedaan om jou bij de eerste leveringen te zetten, zeker gezien de revalidatiecontext, is precies hoe we het graag zien. Fijn dat het contact gedurende het wachten ook goed voelde.

En dan ook nog zo blij met het apparaat zelf. Dat maakt het compleet.

We hopen dat je revalidatie goed verloopt en dat de Moov Run Plus daarin zijn werk doet.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Zeer slechte levering en beroerde communicatie

Op 1 juni 2026 heb ik bij een Moov loopband WalkPlus besteld. Ik heb vooraf herhaaldelijk contact gezocht met Moov en de vervoerder toen de leverdatum (eindelijk) bekend was omdat ik niet thuis kon zijn op het geplande bezorgmoment. Het bleek onmogelijk om contact te krijgen met de vervoerder, en de communicatie met Moov verliep moeizaam (traag en veelal via berichten gegenereerd door waarschijnlijk AI). Per e-mail is mij uiteindelijk zwart-op-wit toegezegd dat de levering zou worden verplaatst naar een dag waarop ik wel thuis zou zijn. Tot mijn grote verbazing ontving ik vervolgens op de eerst genoemde (en geannuleerde) leverdatum (toen ik aan het werk was) alsnog een afleverbevestiging, terwijl ik niet thuis was. De vervoerder (By BR) heeft de loopband zonder enig overleg of bericht onbeheerd achtergelaten in de tuin van mijn buren. Ik heb het zware pakket zelf naar binnen moeten tillen. De doos is zichtbaar beschadigd en is blootgesteld aan de vochtige buitenlucht.
Ik heb via mail direct contact gelegd met zowel Moov als de vervoerder. Behalve een automatisch gegenereerd bericht dat men mijn mail in goede orde ontvangen heeft en ik na twee werkdagen reactie zal ontvangen blijft het stil.
Volgens de wet (artikel 7:11 BW) is de verkoper verantwoordelijk voor het product tot het moment dat ik dit zelf fysiek in ontvangst neem. Door het pakket onbeheerd in een tuin achter te laten, is er niet correct geleverd en is er bovendien risico op schade ontstaan. Dat hierin geen enkele verantwoordelijk wordt genomen vind ik ronduit onbeschoft, zo ga je niet met het geld en het vertrouwen van een klant om. Ik heb Moov laten weten dat ik dit als recensie ga plaatsen, ook gezien ik nog altijd wacht op (bericht over) de beschermmat die nog altijd niet geleverd is.

Hi Gerda,

Wat ontzettend vervelend om dit te lezen, en daarvoor onze oprechte excuses. Er is in dit hele traject meer misgegaan dan we wilden, zowel in de communicatie vooraf, in de bezorging zelf, als in onze reactie daarna. Dat had niet zo mogen gaan.

We pakken dit persoonlijk met je op en zijn ook in gesprek met de vervoerder over hoe dit in de toekomst voorkomen moet worden. Je verdient meer dan een standaardreactie en die krijg je dan ook van ons.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met MoovMore.

Na ontvangst van mijn loopband had ik een vraag over een nieuwe actie die kort na mijn bestelling was gestart en over de levering van de accessoires. Mijn bericht werd snel, vriendelijk en vooral heel eerlijk opgepakt.

Richard nam uitgebreid de tijd om alles na te kijken, gaf duidelijk uitleg, corrigeerde zelfs uit zichzelf een berekening toen hij iets over het hoofd had gezien en zorgde ervoor dat het prijsverschil netjes werd terugbetaald. Daarnaast werd ik goed geïnformeerd over de vertraagde levering van de accessoires.

Juist de manier waarop mijn vraag is afgehandeld maakte voor mij het verschil. Er werd meegedacht, er was begrip voor mijn situatie en alles werd transparant opgelost. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.

Complimenten aan Richard en het hele team. Als dit de service is van een startend bedrijf, dan heb ik alle vertrouwen in de toekomst. Zeker een aanrader!

25 juni 2026

Hi,

Dankjewel voor je fijne review, wat leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent.

Richard zal dit zeker waarderen. Dat hij de tijd nam om alles goed na te kijken, de berekening zelf corrigeerde en je eerlijk informeerde over de accessoires, dat is precies hoe we het voor ogen hebben.

Fijn ook dat je het vertrouwen uitspreekt. We doen ons best om dat elke keer waar te maken.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan je loopband.

Loopband besteld

Loopband besteld. Ontvang een mail met daarin de boodschap dat ik iedere dinsdag om 12.00 uur een update over de status van mijn bestelling krijg. Geen vage beloftes zeggen ze. Het is nu dinsdag 21.57 uur, maar geen bericht ontvangen. Nadat ik een mail heirover heb gestuurd krijg ik het antwoord dat een reactie wel 2 werkdagen kan duren.
Spammen kunnen ze, maar beloftes waarmaken blijkbaar niet.

De loopband inmiddels ontvangen. Maar……geen check vanuit Moov einde week én de gratis accessoires ontbreken!!!! Helaas geen aangepaste review.

23 juni 2026

Hi Nanny,

Wat vervelend dat je hierdoor het gevoel had dat we onze belofte niet waarmaakten, daarvoor onze oprechte excuses.

Wat er gebeurd is, is dat je loopband op dinsdag zelf is verstuurd. Daarom was er die dag geen wekelijkse status-update meer nodig om 12:00. De Track & Trace had je via een aparte mail moeten ontvangen. We hadden bovendien duidelijker in onze planning moeten benoemen dat de update om 12:00 wegvalt op de dag van verzending zelf. Dat nemen we mee voor toekomstige communicatie.

Een van mijn collega's heeft je mail van gisteren vandaag beantwoord. Het kan door drukte soms wat langer duren en daarom brengen we iedereen standaard op de hoogte van een uiterlijke reactietijd. De Track & Trace-informatie is met je gedeeld en we houden je zending persoonlijk in de gaten. Later deze week checken we graag bij je of de loopband in goede orde is aangekomen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dank dem Moov Laufband habe ich jetzt…

Dank dem Moov Laufband habe ich jetzt endlich die Möglichkeit, mich im Mama Alltag zu bewegen. Das tut mir und meinem Körper so gut. Die Qualität ist wirklich bombastisch! Und durch die verschiedenen Stufen kann ich je nach Bedarf meinen Sport anpassen.😊 Echt super!

23 juni 2026

Hi Laura,

vielen Dank für deine tolle Bewertung, schön zu lesen, dass das Laufband dir im Mama-Alltag so viel Freude bereitet. Dass du dir damit Raum für Bewegung schaffst, und das genau in dem Tempo, das gerade passt, das hören wir wirklich gern.

Und dass die Qualität dich überzeugt hat, freut uns sehr.

Wenn wir noch etwas für dich tun können, sind wir gerne da.

Ich kann die Laufbänder von Moov nur empfehlen

Ich kann die Laufbänder von Moov nur empfehlen. Funktionieren einwandfrei, leicht zu verstauen und easy im Aufbau. Daumen hoch :D

20 juni 2026

Hi,

Vielen Dank für deine tolle Empfehlung. Schön zu lesen, dass alles so unkompliziert für dich war, vom Aufbau bis zum Verstauen. Genau dafür haben wir die Laufbänder gemacht.
Daumen hoch zurück und viel Spaß beim Laufen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zo onwijs blij met mijn Moov loopband

Zo onwijs blij met mijn Moov loopband! Hij loopt heerlijk comfortabel en maakt bijna geen geluid. Echt een aanrader!

1 oktober 2025

Hi Domino,

Dankjewel voor je fijne review, wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je loopband. Het comfort en het stille gebruik zijn precies waar we trots op zijn, dus fijn om te horen dat je dat ook zo ervaart.

We hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt.

Super goeie service

Super goeie service,
Na een paar maanden hoorde ik een raar geluid aan de loopband. Direct contact opgenomen. De loopband is vandaag opgehaald door UPS en er is een nieuwe naar mij onderweg!

Echt super goeie service

Hi Manon,

Dankjewel voor je fijne review, wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent.

Een raar geluid is altijd even schrikken, en fijn dat het snel opgepakt is. Dat de loopband opgehaald wordt en er een nieuwe onderweg is, zo lossen we het graag voor je op.

We hopen dat je snel weer volop kunt genieten van je nieuwe loopband. Bij vragen staan we voor je klaar.

Supergoede aftersales!

We hadden van ons buurmeisje haar SmartStep Pro3 geleend om uit te proberen of het iets voor ons (we lopen tegen de 70 en dan schijnt achteruitlopen heel goed voor je te zijn) was. Geweldig fijne loopband. Maar bij het verplaatsen deed ik een beetje onhandig, waardoor het rubber van één van de pootjes scheurde en afbrak. Zo kon ik de loopband natuurlijk niet teruggeven aan ons buurmeisje.... Contact opgenomen met Moovv en niet alleen stuurde Lise ons een nieuw pootje, ze liet het ook nog onder garantie (de loopband was nog heel nieuw) vallen. GEWELDIG! Ik zeg altijd: als mensen je wat willen verkopen is iedereen aardig en makkelijk; je merkt pas wat een bedrijf echt waard is als er problemen opgelost moeten worden. Nou, dat zit bij Moovv wel goed. Hier kun je met een gerust hart spullen kopen en dan weet je dat ze je niet in de kou laten staan als je ze later nodig hebt. Van harte aanbevolen!

Hi Hans,

Dankjewel voor je review, wat leuk om te lezen dat de SmartStep Pro 3 zo goed bevalt en dat we je zo goed hebben kunnen helpen met het nieuwe pootje! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Geweldige support met snelle reactie

Geweldige support met snelle reactie.
Zeer tevreden over de service van Moov! Hoewel ik het product zelf nog niet ontvangen heb en daar dus nog geen oordeel over kan geven, wil ik toch al even de klantenservice benadrukken (daarom 4 sterren ipv 5).
Na mijn bestelling zag ik een nieuwe promotie verschijnen en nam ik contact op. Het Supportteam reageerde snel, dacht actief mee en zorgde meteen voor een eerlijke oplossing, inclusief het verrekenen van het prijsverschil en het toevoegen van de juiste accessoires.
Heel fijn om te merken dat klanttevredenheid hier echt centraal staat. Vriendelijke communicatie en top opvolging – dat geeft vertrouwen! 🙌

Hi Glenn,

Wat fijn om te lezen dat je deze ervaring met onze support hebt gehad. Een eerlijke oplossing met het prijsverschil en de juiste accessoires, daar gaan we voor.

We zijn benieuwd hoe de loopband zelf je gaat bevallen, laat het ons gerust weten.

Dank je wel voor je vertrouwen en voor deze mooie review.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.