Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vakkundige geholpen met mail en foto's, mijn display was defect van mij mate , op de foto's zagen ze direct dat mijn display wat ouder was en de fiets rond de 32km/u kon (250w), deze konden/ mog... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In het verleden een Watt fiets aangeschaft via MOEVS. Nu is onlangs de lader plots stuk gegaan, en om dat te onderzoeken naar een servicepoint in de buurt gegaan (omgeving Rotterdam). Hier heel slec... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schandelijke service en gevaarlijk product. Op 13-5 een Pure Advance Flex gekocht (€699). Thuisbezorgd in een reeds geopende, stoffige doos. De scooter heeft een levensgevaarlijk defect: de motor schi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs Tenways fiets gekocht, echter soms haperde de ondersteuning. Dit gemeld bij Moevs, direct werd actie ondernomen. Vervangend onderdeel werd meteen besteld, was snel binnen waarna het niet goed... Se mer

Företagsinformation

1. Elbutik

Skrivet av företaget

MOEVS staat voor een serie revolutionaire vervoersmiddelen waarmee iedereen zich trendy en duurzaam kan bewegen in een steeds vollere en snellere wereld. MOEVS is geen standaard, geen merk, geen vandaag. MOEVS is een beweging, een lifestyle, de toekomst. Volg de beweging, de lifestyle en maak het ook jouw toekomst.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Slechte levering naar goede levering

Eerder deze week was de fiets niet geleverd op de afgesproken dag. Door het snelle reageren en oppakken van dit probleem is vandaag dan toch de fiets geleverd.

26 april 2023

Hi Sylvana,

Allereerst bedankt voor de order van je bike. We hebben zoals besproken doorgegeven aan onze transporteur Van Spreuwel dat je de bike vandaag bezorgd wilde hebben en ze geven aan dat dit vanochtend om 7.24 uur om precies te zijn ook gebeurd is. Klopt dit?

Mocht dit niet zo zijn ontvangen we graag even een mailtje hierover zodat we bij Van Spreuwel kunnen bekijken wat er aan de hand is.

Voor nu vertrouwen we op de levering en wensen we je alvast veel plezier met je bike! We horen het graag per mail als we iets voor je mogen betekenen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling geplaatst en helaas…

Bestelling geplaatst en helaas incompleet bezorgd. Ondanks meerdere mailtjes niet hersteld door MOEVS. Ik heb de moet inmiddels opgeven en mijn verlies genomen….

23 mars 2023

Hi Steven,

Allereest vervelend om te horen dat je zo teleurgesteld bent. Echter hebben wij de MATE Silicone Shine nog niet op voorraad mogen ontvangen, als dit zo is sturen we dit direct naar je op! Mocht je dit deel van je bestelling willen annuleren is dat ook mogelijk.
We hopen je gerust te stellen en dan je je geld zeker niet kwijt bent!
Mocht je nog vragen hebben horen wij het graag!

Hi Xavi,

Allereerst bedankt voor je bestelling! Zoals aangegeven op de website toen je bestelde waren de GRZLY banden van SUPER73 niet op voorraad waardoor wij deze niet direct kunnen leveren. We verwachten ze deze week weer binnen dus sturen je order dan direct uit.

Als je nog vragen hebt mag je ons hier altijd over bellen of mailen. Anders vast veel plezier met je order!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

de levering van de spullen deurt…

de levering van de spullen deurt ongelooflijk lang het is dat ze me een email stuurde maar als nog als goede gekomen mis komen catie tussen vialen

8 mars 2023

Hi,

Allereerst bedankt voor je bestelling! Ik vermoed dat je order niet op voorraad was op moment van bestellen waardoor deze nog niet uitgestuurd was.

Goed om te horen dat het inmiddels goed gekomen is! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag.

Hier snap je niets van

2 maart oplader besteld. Was niet op voorraad maar zou de week er na binnen komen en dan gelijk naar mij verstuurd worden met verzendkosten van €6,95. 8 maart spatborden besteld. Volgens website op voorraad. Ook hier weer €6,95 verzendkosten betaald.
Ruim een week week na het bestellen van de spatborden toch maar eens gebeld waar de spatborden bleven. Telefonisch niet bereikbaar (ik blijf niet langer dan 15min in de wacht staan) ook middels whatsapp is het een drama om contact te krijgen. En als je dan contact krijg sturen ze het volgende als het niet over een aankoop doen gaat maar over een open staande bestelling ; Bedankt voor je bericht. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren. Door de grote drukte kan het momenteel langer duren dan je van ons gewend bent. We streven ernaar binnen twee werkdagen te antwoorden. Team MOEVS.
Je snapt wel dat je daarna niets meer van ze hoort.
19 maart de bestelling van de spatborden maar geannuleerd. Ik had niet het idee dat die op voorraad was. 21 maart krijg ik bericht terug dat ze de bestelling hebben geannuleerd en de spatborden en lader binnen hebben. De lader zou de volgende dag verstuurd worden. Het gevoel dat ze dubbele verzendkosten willen rekenen en alles in 1 pakketje willen proppen laat mij niet los, gek hè? 3 april de lader ook maar geannuleerd want ook die heb ik nooit ontvangen.
Hoe kan je op deze manier een fietsenwinkel hebben? Als je op deze manier met je klanten om gaat. Hier koop ik niets meer en kan andere mensen aanraden het zelfde te doen als ze niet om de tuin geleid willen worden.
Het zal me niets verbazen als ze hier op reageren met een slap aftreksel van een excuses. Met dingen als technische problemen en drukte bla bla bla.
Ik wil ze bij deze adviseren dat niet te doen en in plaats daar van te zorgen dat ze die energie steken in het voorkomen dat dit soort onkunde nog meer voor komt.

1 mars 2023

Hi,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet afgerond is als gehoopt. Het klopt inderdaad dat wij lange tijd gewacht hebben op laders en spatborden van SUPER73 omdat deze niet leverbaar waren bij SUPER73. We hebben deze inderdaad in maart binnen gekregen dus zo te lezen is dit net qua timing voor je order slecht gelopen, waarvoor ook onze excuses.

Wij zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur goed bereikbaar, enkel de maandag zijn we gesloten en zaterdags door de grote drukte soms wat minder bereikbaar. Ik vermoed dan ook dat dat je net op een druk moment gebeld hebt of toen we gesloten waren. Het bericht op Whatsapp is een automatisch bericht en Whatsappjes worden veelal binnen twee werkdagen beantwoord. Verder mag je ons ook altijd mailen met je vraag, die worden eveneens binnen twee werkdagen beantwoord over het algemeen.

In ieder geval goed om te horen dat de order dan nu geannuleerd is gezien deze niet tijdig binnen kwam naar je mening. Mocht je de parts alsnog willen bestellen is dit altijd mogelijk en bij eventuele andere vragen horen we het graag.

We hopen op je tevredenheid en willen nogmaals namens ons excuses aanbieden voor het ongemak.

Step niet op voorraad

Ik had een step besteld die niet meer op voorraad was. Ik had goed contact met de klantenservice waardoor ik de showroom step mocht ophalen in Antwerpen. Ook daar was de verkoper heel vriendelijk!

27 februari 2023

Svar från MOEVS

Heel goed om te horen, dankjewel voor je review!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De schroeven en moeren die bij de…

De schroeven en moeren die bij de spatlappen geleverd werden, passen niet op elkaar.

29 mars 2023

Hi,

Wat vervelend om te horen dat de bijgeveleverde schroeven niet passen. Zou je ons hierover even willen bellen of mailen zodat wij je alsnog kunnen voorzien van de juiste parts?

Excuses voor het ongemak en we horen het graag.

Bad service

Bad service, they do not guarantee what they sell you, if something breaks after a week, they will repair it for 6months

3 april 2023

Hi,

How annoying to hear that your product is broken. Could you please call or email us about this so we can help you? I can't tell from this review what the case is.

We look forward to hearing from you!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I had a frustrating experience with…

I had a frustrating experience with MOEVS store and their service center. My partner bought a scooter from them last year, and ever since, we have been dealing with multiple issues with the product.

Despite our continuous attempts to get the problems fixed, the service center has been consistently delaying the repairs and failing to provide a satisfactory solution. The consultant and assistant who have been handling our case, Brian, has been unhelpful and has only made the situation worse.

The issues with the scooter include problems with the GPS, maximum speed, battery, and range. We have been told repeatedly that these issues can be fixed, but after months of waiting, the problems still persist. The latest repair even resulted in the front light not working.

We have been patient and understanding throughout the process, but the lack of progress has been extremely frustrating. When my partner requested a refund, they were denied and told to wait for an upgrade to the scooter, which will take an unspecified amount of time.

In summary, our experience with MOEVS store has been disappointing. The level of service we received was unsatisfactory, and the product has yet to be fixed, even after several attempts. I would advise against purchasing from this store, as they have not lived up to our expectations as customers.

2 april 2023

Hi Elina,

So bad to hear that you are having this experience with the Segway E-Scooter of your partner. As you know we are doing our very best to solve it for you, as of course everything should work properly.

Since this is in the software of the scooters, we cannot replace a part that fixes it quickly, we really need Segway for this. As you know we are doing our utmost to find a solution with Segway as soon as possible.

We promise you, as indicated by phone and email, that we will come up with a solution for your partner. If this does not come quickly enough from Segway we will resolve it ourselves, but for now we have been told by Segway that they will come up with a solution for your partner as soon as possible.

We are working hard to resolve your partner's case as soon as possible. If you have any questions you know how to reach us!

Communicatie 0 levertijd 0

Alles, ik heb mijn onderdeel nog niet ontvangen! Niet eens een track nummer. Laatste bestelling bij jullie bedrijf. Teleurstellend!

25 mars 2023

Hi,

Vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent in de service. Door een technische fout stond het nog op voorraad op de site, echter hebben we het product al in bestelling staan en verwachten we dit binnen een week. Hierover hebben we je over de mail geïnformeerd. We doen er alles aan om het product zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Team Moevs

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hi Leoni,

Wat vervelend om te horen! Ik zou je willen vragen om contact met ons op te nemen, mocht je het correcte rekje nog niet ontvangen hebben. Dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.

日本から注文しました

日本から注文しました。こちらのミスで現地引き取りにしてしまいましたが、すぐ対応して頂きありがとうございました。お店とグーグル翻訳に感謝です!

27 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zijn nu nog aan het wachten op de…

Zijn nu nog aan het wachten op de levering van een bestelling van een paar weken geleden
Krijg ook geen mail dat we iets besteld hebben
Mijn man heeft laatst gebeld wanneer bezorgd zou worden toen werd er gezegd dat er iets was mis gegaan met de bestelling en dat deze alsnog geleverd zou worden
Tot op heden nog niks gehad

28 februari 2023

Hi Geraldine,

Bedankt voor je bericht. Zo te zien heb je twee producten besteld die wij niet op voorraad hebben. De producten staan in nabestelling. Dat betekend dat we deze direct naar je toesturen als we de producten ontvangen hebben. Ik heb even voor je gekeken en de producten verwachten we ieder moment binnen.

Wanneer we de producten naar je toesturen, ontvang je een track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Zo te zien heb je je andere bestelling wel in goede orde ontvangen. We hopen dat de producten bevallen!

Mochten we je verder ergens bij kunnen helpen of mocht je nog vragen hebben horen wij het natuurlijk graag van je!

Waardeloos

Een spatbord voor mijn WATT besteld. Helaas bijna een maand later en het nog steeds niet ontvangen. Ook reageren ze niet op hun mail. Echt waardeloos. Maar wel mailtjes sturen hoe het product bevalt.

18 februari 2023

Hoi Nicky,

Wat vervelend om te lezen dat je je spatbord nog niet ontvangen hebt en geen reactie hebt mogen ontvangen op je eerder verstuurde berichten! Afgelopen zaterdag, zondag en maandag waren wij namelijk gesloten waardoor wij niet op je bericht hebben kunnen reageren. We hebben je nu ook per mail geïnformeerd.

Het spatbord hadden wij helaas niet op voorraad waardoor we deze niet eerder konden uitsturen. Zojuist hebben wij weer voorraad mogen ontvangen vanuit Watt en kunnen we je spatbord toesturen. We hebben je bestelling gelijk ingepakt en klaargezet voor verzending. Naar verwachting heb je deze morgen of uiterlijk overmorgen in huis. Excuses vanuit onze kant dat het langer geduurd heeft!

Mochten we je verder nog ergens bij kunnen helpen, horen wij het natuurlijk graag van je.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.