Mjuk Omdömen 2 714

TrustScore 4 av 5

4,2

Av de varor som jag köpt till min nya lägenhet i Stockholm var det bara Mjuk som levererade i tid och utan trassel. Jag beställde Mjuks egna Take two soffa med fantastiskt tyg från Lauritzon. Otroligt... Se mer

Jättesmidigt köp och leverans. Fick toppservice av både kundtjänst med frågor och funderingar innan köp samr leveransteamet. Efter att ha tittat runt är priserna lite väl höga, går ofta att hitta bill... Se mer

1. Online-marknadsplats
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Leveranstjänst
  4. Second hand-butik

The marketplace that removes the hassle of buying and reselling pre-loved furniture. Extending the life of great design since 2019.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

3 tn omdömen

Bristande återkoppling gällande…

Bristande återkoppling gällande leverans. Vad värre är att leveransen, ett soffbord levererats utan ben, bara överdel.

Hela köpupplevelsen förefaller ovanligt oprofesionell. Mycket besviken. Förväntar mig komplett återbetallning och att den felaktiga leversnsen antingen plockas upp hos oss eller att jag får ersättning för att slänga det oanvänbara overdelen till ett bord.

4 maj 2026

Hej Martin!

Tack för din feedback! Jag ber verkligen om uräkt för detta och att benen fattades i leveransen! Jag har svarat på ditt mejl i kundtjänsten och vi väntar på svar från lagret med lösning på detta! Jag återkommer på mejlen omedelbart när jag fått svar.

Fick en trasig vara

Fick en trasig vara, sånt kan hända och det känns som det var transportföretagets fel. Men att få tag i någon hos er att prata med går inte. Eran urusla chattbot som inte alls kan svara på något, utan hänvisar bara till kundtjänst öppettider. Till slut fick jag tag på en i eran chat som jag kunde prata med, men efter två meningar så hänvisade personen till att det var överbelastad kundtjänst, och sedan inget mer svar. Har skickat flera mail till er utan svar också. Nu är det 6 dagar sen jag fick min trasiga vara och jag får inte tag i nån hos er, riktigt uselt.

Svar från Mjuk

Tack för din feedback! Jag ber verkligen om ursäkt för förlängda svarstider hos oss på det senaste samt att lampan skadats i transport. Jag har skickat vidare feedback om detta för att undvika liknande problem i framtiden!

Jag ser att vi fått detta löst med dig per mejl och du fått ersättning för denna tråkiga upplevelse! Ifall något känns oklart eller olöst får ni gärna kontakta oss på mejlen kundservice@mjukhome.com så hjälper vi gärna till!

Jag önskar dig en trevlig helg!

Ida / Mjuk

För lång leverans och returtid

Leveranstiden som stod när köpet gjordes blev dubbelt så långt och när vi samma dag som vi fick soffan och inte var nöjda meddelade vi att vi ville göra en retur. Självklart tar detta nästan en hel månad till... Att använda Klarna för att betala när man vet att man gillar varan och slippa ligga ute med pengar om man skickar tillbaka den blev alltså inte smidigt när det tog betydligt längre tid än 30 dagar totalt. Trevliga personer som levererar iallafall!

Svar från Mjuk

Tack för din feedback! Jag är ledsen för de långa transporttiderna! Jag har skickat vidare feedbacken till vår transportavdelning. Ni får gärna vara i kontakt med vår kundtjänst på mejlen kundservice@mjukhome.com ifall det finns något vi kan hjälpa med fortfarande!

Ha det så fint!

Toppenleverans

Alltid lika hjälpsamma på mjuk och fina grejer till bra pris.

29 april 2026

Svar från Mjuk

Tack för din feedback! Detta glädjer oss verkligen att höra!

Ha en så fin helg!

Långsam leveranstid och returhantering

Väldigt missnöjd med hela köpupplevelsen. Leveransen tog lång tid och när produkten väl kom valde vi att returnera den. Det tog sedan nästan 3 veckor innan produkten hämtades upp efter att returen registrerats. Nu har det gått över 40 dagar sedan returärendet startades och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Kundservicen och återbetalningsprocessen har varit extremt långsam och frustrerande. Kan tyvärr inte rekommendera.

Svar från Mjuk

Tack för din feedback. Jag är så ledsen att höra att ni haft en tråkig upplevelse och att det varit dröjsmål i transporterna! Detta är självklart inte i enlighet med den standards service vi vill erbjuda!

Jag kan inte se din mejl eller ditt ordernummer i detta omdöme så ni får gärna ta kontakt med oss per mejl ifall ni fortfarande behöver hjälp med returen så skall jag se till att lösa det! Ni når oss på mejlen kundservice@mjukhome.com.

Ha en så fin helg!

Ida / Mjuk

Beställde en vara för snart en månad…

Beställde en vara för snart en månad sedan. Blir ombedd att lämna omdöme utan att min vara levererats.

Dålig återkoppling och kass kommunikationsflöde.

Mvh
Björn

17 april 2026

Hej Björn!

Tack för din feedback! Jag är så ledsen för strulet med leverans! Jag svarade dig nyss på mejlen och återkommer snarast med mer information från logistikpartnern.

Jag önskar dig en fin helg!

Ida / Mjuk

Toppen produkt, synd med leveransen

Väldig nöjd med produkten, skick och utseende på soffan motsvarade annonsen, fick den i princip i nytt skick för mycket billigare. Lite besviken att det inte finns någon möjlighet till leverans med inbärning inte ens för extra kostnad. Hela grejen med Mjuk är att "göra second hand köp av möbler smidigare" och jag tycker att det är frakt och inbärning som oftast ställer till när man vill köpa något större second hand. Vi var tvungna att köpa en extra inbärning tjänst från en flyttfirma för att klara det.

28 april 2026

Svar från Mjuk

Tack för din värdefulla feedback! Jag ber om ursäkt för problem med inbärning! Alla logistikpartners erbjuder tyvärr inte inbärning, även om man skulle betala extra. Fint att ni fick det löst ändå!

Ida / Mjuk

Förutom missvisande färg på bilden är…

Förutom missvisande färg på bilden är vi nöjda för övrigt. Hade väntat oss en klarröd mitt av mattan men den visade sig vara mörkröd.

15 april 2026

Svar från Mjuk

Tack för denna feedback! Vad tråkigt att mattan inte motsvarade era förväntningar riktigt! Jag ber om ursäkt för det!

Ha en fin helg!

Ida / Mjuk

Skickades en vecka efter varan skulle vara framme.

Skulle ha fått hem stolarna inom 10 dagar. Det har gått 3 veckor och jag har fortfarande inte fått dem. Skickas även mitt frakt som inte kan spåras, så jag har ingen aning om när de kommer. Rekommenderar ej!

17 april 2026

Svar från Mjuk

Tack för din feedback! Jag ber verkligen om ursäkt för dröjsmål i leveransen. Jag kan se att vi har skickat spårningen åt dig, om du har problem med att följa spårningen i framtiden får du gärna vara i kontakt med vår kundtjänst så hjälper vi gärna till!

Jag köpte sidobord från Mjuk mina

Jag köpte sidobord från Mjuk mina
förväntningars var mer än 100% nöjd jag ska fortsätta handla hos Mjuk
Leveranstjänsten det dröjde några dagrar men det har inte lovat

8 april 2026

Svar från Mjuk

Tack för denna feedback! Vad glada vi blir att du var nöjd trots litet dröjsmål i leverans!

Godkänt

Varan motsvarade förväntningarna och levererades inom två veckor utan konstigheter.

20 mars 2026

Sämsta kundtjänst ever.

Sämsta kundtjänst ever.

2 april 2026

Svar från Mjuk

Vad tråkigt att höra att du haft en så dålig upplevelse med vår kundtjänst. Vill du berätta lite mer om vad som hände?

Du får gärna skicka oss ett mejl med mer information så att vi kan kika närmare på ärendet och hjälpa dig vidare.

Henna / Mjuk

Så trevlig och snabb kundtjänst som…

Så trevlig och snabb kundtjänst som svarade på alla mina frågor.
Möblerna var i precis det skick som presenterades på hemsidan.
I mitt fall helt nya möbler till ett fantastiskt pris.

9 mars 2026

Skåpet jättefint och bra kommunikation

Skåpet jättefint och kommunikationen med kundservice funkade bra.
Blev dock besviken över att skåpet inte var rengjort invändigt. Hyllorna var gamla och räfflade av ålder, samt ojämnheter och därför svåra att rengöra. En hylla var dessutom lite kortare och sitter lite vingligt på plats.

12 mars 2026