Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meal Plan box/Snap Meal, hetzelfde bedrijf, hetzelfde adres onder een andere naam. Mijn bestelling was niet compleet hoewel ik er wel voor betaald had. Na moeizame mail communicatie met Mealplanbox en... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na het invullen van je gegevens, wordt er een maaltijdplan gemaakt door een AI. Deze kun je aanpassen naar je eigen voorkeuren, maar let op dat de timer niet afloopt, want dan reset het plan. Dit vin... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het eten is op zich goed op smaak maar de structuur van het eten is vaak te zacht. We hebben pasta gehad die echt niet lekker was omdat de pasta te gaar en te zacht was. Ook andere gerechten zijn te z... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een tijdje zelf aan het meal preppen te zijn gegaan heb ik Meal Plan Box ontdekt. Niet meer 3 recepten die ik dan soms 2 weken moest eten, maar gevarieerd en lekkere maaltijden die elke week geleve... Se mer

Företagsinformation

1. Matleverans

Skrivet av företaget

Gepersonaliseerde maaltijdboxen om jouw doel te behalen! Van afvallen tot spiergroei, of gewoonweg een gezonde levensstijl. Heerlijke & gezonde maaltijden en snacks elke week vers thuisbezorgd.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verlies gewicht en weet wat je eet

Al een aantal maanden bezig met Meal Plan Box en zeer tevreden over de resultaten tot nu toe. Het is niet zo zeer de kilo's die je er mee verliest maar ook een mindset dingetje. Je denkt beter na over wat je eet en wat je laat staan.

Ik heb de box van 1800 calorieën voor 5 dagen in de week. In het begin had ik de box 7 dagen in de week, maar dit heb ik nu afgebouwd naar 5 zodat ik in het weekend zelf keuzes kon maken over wat ik ging eten. Dit gaat fantastisch!

Ik kan het eigenlijk niet anders verwoorden dan DE makkelijkste manier om gewicht te verliezen.

5 oktober 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Met heerlijk eten afvallen en gezond leven!

Meal Plan Box is mij zeer goed bevallen. Het eten is altijd lekker en als je iets niet bevalt kan je hier feedback op geven. Elke week kan je een formulier invullen met feedback over het eten en je voortgang met betrekking tot het behalen van doelen. De service vanuit Meal Plan Box is mij altijd goed bevallen. Ik zou het iedereen aanbevelen om Meal Plan Box te gebruiken!

5 augusti 2021

Smakelijk afvallen

Ongelofelijk! Dit gaan mijn verwachtingen te buiten. De verpakking stelt teleur, het ziet er niet uit, ik mis een handleiding maar blijkt per mail te zijn verzonden. Dan de maaltijden want daar gaat het om. Ik ben positief verrast. Ik heb een 1500 calorieën sessie voor 5 dagen besteld, eet iedere dag iets anders en... geniet ervan. Dat afvallen zo lekker kon zijn heb ik niet durven dromen. Zelfs de kippensoep is heerlijk. Meestal doe ik er nog wat zout en peper bij maar dat is niet nodig. Niet nadenken, geen boodschappen doen, alles kant en kaar en vers. Waarom was dit er nog niet eerder...?

30 juli 2021

Fantastisch!

Na mijn eerste box ben ik helemaal overtuigd van de toegevoegde waarde. Niet langer urenlang zoeken naar recepten en je eigen monotone voedingsschema's samenstellen. Niet langer je porties afwegen, je calorieën tellen, de hoeveelheid eiwitten etc. Je bestelt de box en klaar! Supergezond en erg voordelig!

Ik heb m'n volgende box alweer besteld! Aanrader!

4 maj 2021

Zorgeloos!

Concept wat goed in elkaar steekt! Verse producten in de box aanwezig. Voedingsplan wat goed is afgestemd op behoefte. Alle maaltijden zijn snel klaar waardoor het zorgeloos is. Aanrader!

21 april 2021

Zeer positief

Pakket binnengekregen samen met een duidelijk schema wat je op welk deel van de dag moet eten. Makkelijk en snel klaar te maken en ook nog is lekker en gevarieerd voedsel. Naast dat het mij veel tijd heeft bespaard ben ik ook nog is zeer aangenaam verrast over de prijs kwaliteit verhouding van het pakket. Helemaal top!

16 februari 2021

Svar från Meal Plan Box

Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn erg blij dat je een positieve ervaring hebt gehad.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt een heel modern en uniek concept!

Echt een heel modern en uniek concept. Ze denken heel graag met je mee en het contact loopt fijn met hen.

Middels een stappenplan die ze voor je maken wordt er professioneel naar je situatie gekeken en daarnaast wat er verwacht wordt en of je doelstelling haalbaar is.

Al met al een hele fijne en smakelijke ervaring.

Een dikke aanrader!

4 februari 2021

Svar från Meal Plan Box

Bedankt voor de mooie review! Wij zijn erg blij dat het goed is verlopen en het plan succesvol is geweest.

Echte aanrader!

Afgelopen 2 weken het plan gevolgd. Moet eerlijk zeggen dat ik aangenaam verrast was. Het plan was goed volgbaar en ik had voldoende eten voor heel de week. Ik merk dan ook dat ik mezelf een stuk gezonder voel. Echt een aanrader voor iedereen die een gezondere levenstijl wil aannemen!

27 januari 2021

Svar från Meal Plan Box

Bedankt voor deze review, erg goed om te horen dat het plan succesvol is geweest!

Perfecte ervaring:

Perfecte ervaring:
Na een week de maaltijden te hebben gegeten ben ik 4 kilo kwijt geraakt. Het eten was ook super en het grote voordeel is dat je niet hoeft na te denken over de boodschappen. Ook zeer tevreden over de goede begeleiding......top!

22 januari 2021

Svar från Meal Plan Box

Bedankt voor deze mooie review, wij zijn blij dat je een stap dichter bij je doel bent!

Afgelopen 2 weken een plan gevolgd

Afgelopen 2 weken een plan gevolgd, er wordt netjes contact opgenomen om je te ondersteunen. En ik ben 4,5 kilo kwijt in 2 weken. Het grote voordeel is dat je zelf niks hoeft te doen en alles wordt voor je berekend. De producten kwamen iets minder bevroren aan maar ik heb begrepen dat dit normaal is en geen kwaad kan. De maaltijden, snacks en shakes smaken goed! Ik kan het zeker aanbevelen.

20 januari 2021

Svar från Meal Plan Box

Bedankt voor de review, en goed om te horen dat het succesvol is geweest!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Deze week begonnen met de maatijdboxen…

Deze week begonnen met de maatijdboxen van meal plan box. Ik hoef nergens meer aan te denken en het eten is heerlijk. Een combinatie van vers en kant en klare producten om zo de dag gezond door te komen. Een aanrader!

12 januari 2021

Svar från Meal Plan Box

Bedankt voor de review, erg fijn om te horen dat het in de smaak is gevallen!

Erg tevreden!

Onlangs een box besteld bij Mealplanbox.nl. Werd netjes geleverd. De box is zeer compleet je hoeft dus echt geen boodschappen meer te halen (op wat melk na). Het schema is erg goed vol te houden en ben toch binnen 1 week al een kilo afgevallen. Het eten was ook erg lekker vooral de Mexicaanse wrap en de panini’s! Ik ga het in de toekomst zeker nog een keer bestellen.

19 december 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik was nog niet bekend met dit concept…

Ik was nog niet bekend met dit concept en voor het eerst de Meal Plan Box geprobeerd en ben direct fan. Lekker eten en hoef niet meer na te denken over de boodschappen en of het wel gezond is. Kan het iedereen aanraden!

16 december 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgelopen maandag heb ik de Maaltijden…

Afgelopen maandag heb ik de Maaltijden van Meal Plan Box binnen gekregen. Ik heb wel wat ervaringen met andere maaltijdboxen maar ik moet zeggen dat ik dit toch wel heel relaxed vind. Ik ben alleen, koken is niet mijn ding en zeker niet altijd even handig wanneer je kleine porties moet koken. Naast mijn werk en mijn sport is het ideaal als ik thuis kom en even vlug mijn maaltijd klaar kan maken en zo weer door kan naar mijn volgende afspraak. Het enige puntje voor verbetering zou wellicht meerdere bezorgopties/tijden kunnen zijn. De maandag avond word het bij je thuis bezorgd.. echter was dit gemakkelijk op te lossen door het te laten bezorgen op mijn werk.

3 december 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.