Matratzen Discount Omdömen 14 459

TrustScore 4 av 5

4,2

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

VÀldigt nöjd. Madrassen Àr precis som utlovat. Levererades pÄ en vecka(inkl helg+en röd dag) frÄn tyskland till syd-östra sverige. Det enda jag hade kunnat efterfrÄga Àr bÀttre uppdateringar kring lev... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag Àr vÀldigt nöjd med mitt köp. FörvÀntade mig inte att madrassen skulle vara av sÄ bra kvalité med bÄde snabb leverans och smidigt köp pÄ hemsidan. Sovit ett antal nÀtter pÄ den nu och Àven om den... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Tack för snabb leverans frÄn er. TyvÀrr slussades paketet till felaktig adress och jag fick kontakta distributionen för att fÄ paketet sÀnt till rÀtt adress. Paketet kom fram igÄr, lördag 14/2, Med... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

BestÀllde 7de och madrassen Àr fortfarande pÄ samma terminal i Tyskland dÀr den stÄtt i flera dagar. Inget mer Àn generiskt svar frÄn kundsupport. Hade gladligen betalat en normal fraktavgift och fÄt... Se mer

1. MadrassaffÀr
  2. SÀnglinnesaffÀr
  3. Sovrumsmöbler
  4. Butik med hushÄllstextilier

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen QualitÀtsstandards gewÀhrleisten.

4,2

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

InnehÄll frÄn riktiga mÀnniskor Àr i fokus pÄ Trustpilot. Det hÀr företaget kan dock Àven anvÀnda vÄrt AI-verktyg för att skriva sina svar.

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Hej Stefan,

Tack för din recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med den snabba leveransen och vÄra produkter. Vi hoppas att du fÄr mÄnga goda nÀtter pÄ din nya madrass.

Sov gott och dröm sött! 🌙

Hallo Stefan,

Danke fĂŒr deine Bewertung! Wir freuen uns, dass du mit der schnellen Lieferung und unseren Produkten zufrieden bist. Wir hoffen, du hast viele gute NĂ€chte auf deiner neuen Matratze.

Schlaf gut und trĂ€um sĂŒĂŸ! 🌙

Verkligen skön madrass

Verkligen skön madrass, sover mycket bra pÄ den.

1 februari 2025

Hej Thomas,

Tack för din recension! Vi Àr glada att höra att du sover mycket bra pÄ din nya madrass. Vi hoppas att du fÄr mÄnga goda nÀtter pÄ den.

Sov gott och dröm sött! 🌙

Hallo Thomas,

Danke fĂŒr deine Bewertung! Wir freuen uns, dass du auf deiner neuen Matratze sehr gut schlĂ€fst. Wir hoffen, du hast viele gute NĂ€chte darauf.

Schlaf gut und trĂ€um sĂŒĂŸ! 🌙

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

I liked that I could turn it around due

I liked that I could turn it around due to what my guests feel
👍👍👍

26 januari 2025

Hey Kerstin,

thanks for your feedback! We're glad to hear that you liked the flexibility of our product and that it worked well for your guests.

We wish you all the best for the future! 😊

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Köp inget jĂ€kla dĂ„ligt skickade min

Köp inget jÀkla dÄligt skickade min madrass npgon annanstans och vÀntar fortfarande pÄ mina Pengar nu i 2 veckor inget svar nör man mejlar

10 januari 2025

Hej Barbara,
Tack sĂ„ mycket för din feedback. Vi beklagar verkligen att du har problem med din bestĂ€llning, men vi skrev till dig tre gĂ„nger igĂ„r och en gĂ„ng idag. Jag Ă€r mycket förvĂ„nad över uttalandet ”inget svar frĂ„n kundtjĂ€nst”.
Vi förstÄr att du inte vill vÀnta pÄ en Äterbetalning tills vi har fÄtt varan, men tyvÀrr Àr det vÄr policy. För tillfÀllet finns varan i en uthÀmtningsbutik och kan teoretiskt sett fortfarande hÀmtas av dig.
Förresten, eftersom du nÀmnde att vi skickade varan nÄgon annanstans: Den levererades till ett postkontor för upphÀmtning, vilket sÄvitt vi vet Àr vanligt i Skandinavien. Hemleveranser erbjuds inte av GLS dÀr.
Vi önskar dig all lycka i framtiden!

Hallo Barbara,
vielen Dank fĂŒr dein Feedback. Es tut uns sehr leid, dass du Probleme mit deiner Bestellung hast, allerdings haben wir dir gestern dazu 3x und heute 1x geschrieben. Über die Aussage "keine Antwort vom Kundendienst" muss ich mich doch sehr wundern.
Wir verstehen, dass du nicht auf die RĂŒckerstattung warten möchtest, bis wir den Artikel erhalten haben, aber das ist leider unsere Politik. Im Moment befindet sich der Artikel in einem Abholshop und könnte theoretisch noch von dir abgeholt werden.
Übrigens, da du erwĂ€hnt hast, dass wir den Artikel anderswohin geschickt haben: Er wurde an ein Postamt zur Abholung geliefert, was soweit wir wissen, in Skandinavien ĂŒblich ist. Hauslieferungen werden von GLS dort nicht angeboten.
Wir wĂŒnschen dir alles Gute fĂŒr die Zukunft!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

VÀntade ett tag pÄ att fÄ madrassen

VÀntade ett tag pÄ att fÄ madrassen, men nu har den kommit, bra inpackad. Och pÄlitligt företag

3 januari 2025

Svar frÄn Matratzen Discount

Tack, Jasmin! Vi Àr glada att höra att madrassen har kommit fram och att du Àr nöjd med förpackningen och vÄrt företag. Vi önskar dig ett gott nytt Är 2025 och en bra start pÄ veckan. Sov gott pÄ din nya madrass!

Danke, Jasmin! Wir freuen uns, dass die Matratze angekommen ist und du mit der Verpackung und unserem Unternehmen zufrieden bist. Wir wĂŒnschen dir ein frohes neues Jahr 2025 und einen guten Start in die neue Woche. Schlaf gut auf deiner neuen Matratze! 😊

JĂ€ttebra madrass

JÀttebra madrass. Snabb frakt. Kommer bestÀlla dÀr igen

1 december 2024

Hej Anita,

tack för ditt fantastiska omdöme! Det glĂ€der oss att höra att du Ă€r nöjd med madrassen och den snabba leveransen. 😊

Jag önskar dig en trevlig fjÀrde advent och en bra start pÄ veckan!

Hallo Anita,

danke fĂŒr dein tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass du mit der Matratze und der schnellen Lieferung zufrieden bist. 😊

Ich wĂŒnsche dir eine schöne vierte Adventswoche und einen guten Start in die neue Woche!

Gjorde en bestÀllning den 8/12 och inte

Gjorde en bestÀllning den 8/12 och inte fÄtt den Àn
Tycker att det Àr dÄligt

15 december 2024

Svar frÄn Matratzen Discount

Tack för din recension. Vi beklagar om du mÄste vÀnta lÀngre Àn förvÀntat pÄ din bestÀllning. Med leveransbekrÀftelsen fick du en lÀnk för att spÄra din försÀndelse frÄn vÄr frakttjÀnstleverantör. HÀr kan du se leveransstatus och leveransdatum för din bestÀllning.

Om det finns nÄgra problem med att spÄra din försÀndelse hjÀlper vi dig gÀrna. Skicka i sÄ fall ett e-postmeddelande till vÄr kundtjÀnst till customer-service@matratzen.discount (med ordernummer) sÄ att vi kan kontrollera leveransstatus Ät dig och informera dig om leveransdatum.

Vi ser fram emot att höra frÄn dig och önskar dig en trevlig stund tills dess!

Din madrassrabatt

Super

Super, jag Àr nöjd med den.

27 november 2024

Hej Larysa,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med ditt köp. Vi önskar dig en trevlig adventstid och mÄnga sköna nÀtter pÄ din nya madrass!

Hallo Larysa,

vielen Dank fĂŒr dein Feedback! Es freut uns, dass du mit deinem Kauf zufrieden bist. Wir wĂŒnschen dir eine schöne Adventszeit und viele erholsame NĂ€chte auf deiner neuen Matratze!

Kanon

Toppen, gick smidigt

10 december 2024

KĂ€ra Anna,

Tack för din fantastiska recension! Vi Àr glada att höra att allt gick smidigt och att du Àr nöjd med ditt köp. Vi önskar dig mÄnga sköna nÀtter med vÄra produkter!

Med vÀnliga hÀlsningar, Ditt Sleezzze-team

Liebe Anna,

vielen Dank fĂŒr deine tolle Bewertung! Es freut uns zu hören, dass alles reibungslos verlief und du mit deinem Kauf zufrieden bist. Wir wĂŒnschen dir viele erholsame NĂ€chte mit unseren Produkten!

Mit freundlichen GrĂŒĂŸen, Dein Sleezzze-Team

Super

Super. Snabbt och enkelt

2 november 2024

Svar frÄn Matratzen Discount

Tack för ditt positiva omdöme.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snabb leverans och madrassen kÀnns

Snabb leverans och madrassen kÀnns jÀttebra.

1 oktober 2024

Svar frÄn Matratzen Discount

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att leveransen var snabb och att madrassen kÀnns jÀttebra för dig. Om du har nÄgra frÄgor eller behöver hjÀlp framöver, tveka inte att höra av dig. Sov gott!

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Svar frÄn Matratzen Discount

Vad roligt att höra att du Àr riktigt nöjd med madrassen! Skönt att den fungerar bra för dig. Om du har nÄgra frÄgor framöver eller behöver tips för Ànnu bÀttre komfort, Àr du alltid vÀlkommen att höra av dig. Sov gott!

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har försökt att fĂ„ tag pĂ„ dom i veckor

Har försökt att fĂ„ tag pĂ„ dom i veckor nu och inget svar đŸ€ŹđŸ˜Ą

14 oktober 2024

430 / 5.000
Tack för din recension. Vi beklagar att du inte Àr helt nöjd. Det skulle vi vilja Àndra pÄ. VÀnligen skicka ett e-postmeddelande till vÄr kundtjÀnst till kundservice@matratzen.discount (inklusive ordernummer). Vi kommer dÄ att kontakta dig omgÄende för att tillsammans hitta en lösning pÄ ditt problem.

Vi ser fram emot att höra frÄn dig och önskar dig en trevlig stund tills dess!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Köper absolut till de andra sÀngarna med.

Köpte en 120 madrass och bÀddmadrass, först kom bara bÀddmadrassen, och jag trodde jag blivit lurad, men efter ett par dagar till, kom madrassen, Ä sÄ gott jag sov. BestÀllt tvÄ till nu till 90 sÀngar, nu nÀr jag vet att det Àr sÀkert.

26 september 2024

😍👍

Suspekt företag

Har bestÀllt en madrass som aldrig kom fram. Inget svar pÄ mail. Ytterst suspekt transport som vill ha mina bankuppgifter.

1 september 2024

Svar frÄn Matratzen Discount

Tack sÄ mycket för ditt meddelande och din feedback. Vi Àr ledsna att höra att du inte har fÄtt din madrass Àn. Vi har redan skickat e-postmeddelanden till dig angÄende din bestÀllning och din förfrÄgan. Det Àr möjligt att dessa e-postmeddelanden hamnat i din skrÀppost- eller skrÀppostmapp. Vi ber dig dÀrför att kontrollera denna folder. I e-postmeddelandet hittar du Àven spÄrningslÀnken för att spÄra leveransstatus för din bestÀllning.

Vi vill ocksÄ försÀkra dig om att vi vanligtvis behandlar alla kundförfrÄgningar som skickas till customer-service@matratzen.discount samma dag. Om du fortfarande har frÄgor eller inte kan hitta ett e-postmeddelande, vÀnligen kontakta oss igen.

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Hej! Jag har fortfarande inte fÄtt nÄgon orderbekrÀftelse, och heller inte svar pÄ tidigare mail som nedan skulle ha besvarats igÄr 10.49. Ser att flertal kunder haft liknande problem dÀr orderbekrÀftelse har uteblivit. Ni fÄr gÀrna Äterkomma pÄ nytt till mig pÄ min mail som börjar pÄ saraohlsson och avslutas med @hotmail.com

7 september 2024

Svar frÄn Matratzen Discount

Tack för din recension igen. Vi beklagar att du Ànnu inte har fÄtt vÄra mejl. Eftersom vÄra orderbekrÀftelser skickas automatiskt och vi Àven har skickat manuella e-postmeddelanden till den e-postadress du angett, verkar det vara ett problem med din e-postadress. Kontrollera att stavningen Àr korrekt och kontrollera Àven om mejlen kan ha hamnat i en SPAM-brevlÄda. Alternativt kan du Àven kontakta vÄr kundtjÀnst per telefon pÄ det nummer som anges pÄ hemsidan.

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Ingen uppdatering pÄ min order

Ingen uppdatering pÄ min order snart en hel vecka och omöjligt att fÄ tag pÄ företaget

3 september 2024

Svar frÄn Matratzen Discount

Tack för att du ger oss din feedback. Vi beklagar att det blev en försening i uppdateringen av din bestÀllning och att du hade svÄrt att nÄ oss. Detta uppfyller inte vÄr servicestandard och vi ber uppriktigt om ursÀkt för eventuella besvÀr.

Vi ser till att din förfrÄgan behandlas sÄ snabbt som möjligt och att du informeras om status för din bestÀllning. VÄr kundtjÀnst hjÀlper dig gÀrna om du har ytterligare frÄgor.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer