Matratzen Discount Omdömen 14 115

TrustScore 4 av 5

4,2

Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Förväntade mig inte att madrassen skulle vara av så bra kvalité med både snabb leverans och smidigt köp på hemsidan. Sovit ett antal nätter på den nu och även om den... Se mer

Hej. Leverans och allt fungerade perfekt. Madrassen har vi iof bara testat en natt än sålänge men den natten slutade med att vi låg i soffan med ryggont både frun och jag. Nu har vi vänt på den så vi... Se mer

Tack för snabb leverans från er. Tyvärr slussades paketet till felaktig adress och jag fick kontakta distributionen för att få paketet sänt till rätt adress. Paketet kom fram igår, lördag 14/2, Med... Se mer

Fullständigt vad som utlovats, tog 4 dagar få hem till Sverige i julrusch. Otroligt. Madrassen ska tydligen vara,olika mjuk på olika sidor av den. H1,h2. Svårt o tyda vilken sida som är vad. Då jag... Se mer

1. Madrassaffär
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler
  4. Butik med hushållstextilier

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

14 tn omdömen

Varan blev ett par dagar försenad men…

Varan blev ett par dagar försenad men detta berodde säkert på påsken. Kvaliteten verkar mycket bra och var förpackad i dubbla påsar. Bra!

30 mars 2026

Hej Sven,

tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten på produkten och att förpackningen motsvarade dina förväntningar.

Vi ber om ursäkt för den lilla förseningen i leveransen som orsakades av helgdagarna.

Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp.

Hej Sven,

vielen Dank für dein Feedback! Es freut uns sehr, dass du mit der Qualität des Produkts zufrieden bist und dass die Verpackung deinen Erwartungen entsprach.

Wir entschuldigen uns für die kleine Verspätung bei der Lieferung, die durch die Feiertage verursacht wurde.

Wir hoffen, dass du viel Freude mit deinem Kauf hast.

Skön

Madrassen var precis som vi önskade

30 mars 2026

Hej Frida,

tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att madrasserna motsvarar dina önskemål. 😊

Vi önskar dig många trevliga nätter på din nya madrass!

Hallo Frida,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass die Matratzen genau deinen Wünschen entsprechen. 😊

Wir wünschen dir viele angenehme Nächte auf deiner neuen Matratze!

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Leveransen dröjde längre än beräknat men antar att transporten i Sverige fördröjdes av påsken. Jag är dock väldigt nöjd med madrassen. Superkvalitet!

7 april 2026

Hej Anders,

tack så mycket för din fantastiska feedback! 😊 Vi är glada att du är så nöjd med din nya madrass och att kvaliteten har övertygat dig.

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än beräknat.

Vi önskar dig många avkopplande nätter på din nya madrass!

Hallo Anders,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr, dass du mit deiner neuen Matratze so zufrieden bist und die Qualität dich überzeugt hat.

Wir bedauern, dass die Lieferung länger gedauert hat.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze!

Inget att klaga på.

Inget att klaga på.. madrassen verkar ok.

9 mars 2026

Hej MLundin,

tack för din feedback! Vi är glada att höra att madrassen är okej. Om du har några frågor eller behöver hjälp, står vi gärna till tjänst.

Vi önskar dig en god natt!

Vänliga hälsningar!

Hallo MLundin,

vielen Dank für dein Feedback! Es freut uns zu hören, dass die Matratze in Ordnung ist. Wenn du Fragen hast oder Unterstützung benötigst, stehen wir dir gerne zur Verfügung.

Wir wünschen dir eine gute Nacht!

Liebe Grüße!

Har inte fått de varor som beskrivs

Har inte fått de varor som beskrivs. En madrass var för tunn och den andra resårmadrassen var för hård, en riktig ryggknäckare.
När man vill ha kontakt så svarar dom inte. Klarna fick rycka in o hjälpa till.

14 januari 2026

Very poor quality

Very poor quality. Brand new mattress with a big hole and starting to pill after 2 days. Don't buy their rubbish mattresses.

7 april 2026

Perfect

Super 100 % rekommenderas

22 mars 2026

Hallo Piotr! 😊

Vielen Dank für deine wunderbare Bewertung unserer Taschenfederkernmatratze Sleezzz Diamond! Es freut uns unglaublich, dass du mit der Qualität und deinem neuen Schlafgefühl so zufrieden bist. Deine Rückmeldung bedeutet uns sehr viel und motiviert uns, weiterhin hervorragende Produkte anzubieten.

Solltest du Fragen haben oder Unterstützung benötigen, zögere bitte nicht, uns zu kontaktieren. Wir sind jederzeit für dich da und helfen dir gerne weiter.

Wir wünschen dir viele erholsame Nächte und viel Freude mit deiner neuen Matratze!

När ni säljer i Sverige önskar jag…

När ni säljer i Sverige önskar jag svara på svenska!
Leveransen tog fem dagar och inte till hemadress. Utlovat var 2-3 dagar och hem!
Jag hoppas att madrassen är OK när den har släppt den starka lukten.

15 mars 2026

Szia Per,

köszönjük a véleményedet! Sajnáljuk, hogy a szállítás nem a várt módon történt, és neked kellett elmenned a matracért. Valójában a szállításnak a bejárati ajtóig kellett volna történnie, de mivel sajnos nincs saját szállítószolgálatunk, és külső szállítmányozóktól függünk, nem mindig tudjuk garantálni, hogy azok valóban úgy hajtják végre a megbízást, ahogyan mi kérjük. Jó, hogy kiszellőzteted, hogy csökkentsd a szagot. Ez általában pár nap múlva eltűnik, és valószínűleg már eltűnt.

Ha fontolgatod, hogy matracvédőt vásárolsz hozzá, szívesen segítünk tanácsokkal. Reméljük, hogy hamarosan élvezheted az új matracodat, és az megfelel az elvárásaidnak.

Ha további kérdéseid vannak, szívesen segítünk.

Üdvözlettel és szép álmokat! 🌙

Svarar inte på mail förrän efter 5-6…

Svarar inte på mail förrän efter 5-6 veckor
Varorna kommer inte och inget meddelande om fördröjning
Ett oseriöst företag

13 mars 2026

Hej Jonny,

tack så mycket för din feedback. Jag är ledsen att höra att din beställda produkt ännu inte har kommit. Under tiden har det ju gått lite tid. Hur ser det ut nu? Har den kommit fram till dig?

Jag skulle uppskatta en kort uppdatering. Om den fortfarande inte har kommit, kan du gärna kontakta vår kundtjänst med ditt beställningsnummer (MD1000756048) på customer-service@matratzen.discount så att vi kan lösa problemet så snabbt som möjligt.

Det motsvarar inte våra standarder att du har haft problem med vår kundtjänst och leveransen, och jag ber om ursäkt för besväret.

Vänligen notera att vissa kunder av misstag svarar på våra no-reply-adresser, vilket inte levereras. Se till att du anger vår e-postadress korrekt; den slutar med "@matratzen.discount". Ibland försöker kunder lägga till extra ändelser som .de eller .com, vilket kan orsaka problem. Dessutom tar vi inte emot e-post om det finns för många stora bilagor. Vänligen skicka oss bara den nödvändiga informationen. Våra svar hamnar ibland i skräppostmappen, så det skulle vara bra om du kontrollerar den regelbundet.

Jag hoppas att problemet har löst sig nu och att du snart kan njuta av många trevliga nätter på din produkt. Om den har kommit, skulle jag vara tacksam om du kunde uppdatera din recension.

Hallo Jonny,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass dein bestelltes Produkt noch nicht angekommen ist. Inzwischen ist ja etwas Zeit vergangen. Wie schaut es denn inzwischen aus? Ist es bei dir eingetroffen?

Ich würde mich über ein kurzes Update freuen. Falls es immer noch nicht angekommen ist, kannst du dich gerne mit deiner Bestellnummer (MD1000756048) an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount wenden, damit wir das Problem schnellstmöglich klären können.

Es entspricht nicht unseren Standards, dass du Schwierigkeiten mit unserem Kundenservice und der Lieferung hattest, und ich entschuldige mich für die Unannehmlichkeiten.

Bitte beachte, dass einige Kunden versehentlich auf unsere no-reply-Adressen antworten, was nicht zugestellt wird. Achte darauf, dass du unsere E-Mail-Adresse korrekt eingibst; sie endet mit "@matratzen.discount". Manchmal versuchen Kunden, zusätzliche Endungen wie .de oder .com hinzuzufügen, was zu Problemen führen kann. Außerdem empfangen wir keine E-Mails, wenn zu viele große Anhänge enthalten sind. Bitte sende uns nur die notwendigen Informationen. Unsere Antworten landen erfahrungsgemäß manchmal im Spam-Ordner, daher wäre es hilfreich, wenn du diesen regelmäßig überprüfst.

Ich hoffe, dass sich das Problem inzwischen gelöst hat und du bald viele angenehme Nächte auf deinem Produkt verbringen kannst. Wenn es angekommen ist, wäre ich dir dankbar, wenn du deine Bewertung aktualisieren könntest.

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Står leverans 1-2 arbetsdagar men den…

Står leverans 1-2 arbetsdagar men den kom efter 1 vecka.

12 mars 2026

Hallo Flutra,

vielen Dank für deine Bewertung. Es tut mir leid zu hören, dass die Matratze einen unangenehmen Geruch hat und dir zu hart erscheint. Der Geruch kann in der Tat durch den Herstellungsprozess entstehen und sollte in der Regel innerhalb weniger Tage verfliegen.

Da du eine H2/H3 Wendematratze gekauft hast, versuch bitte mal, sie umzudrehen. H2/H3 bedeutet, dass du eine weiche Seite und eine härtere hast. Falls dir das bisher nicht bewusst war und sie einfach nur irgendwie ins Bett gelegt hast, liegst du vielleicht versehentlich auf der zu harten Seite und hättest noch eine weichere Seite zur Auswahl.

Falls du bereits auf der weicheren liegst und dir das immer noch zu hart ist, gibts noch eine weitere Möglichkeit: Mit den Federleisten des Lattenrostes lässt sich der Härtegrad der Matratze bis zu einem gewissen Grad beeinflussen. Wie weich oder fest sich eine Matratze anfühlt, hängt bis zu 40 % vom Lattenrost ab. Viele Menschen unterschätzen diesen Effekt oder vergessen sogar, dass er überhaupt existiert. Selbst orthopädische Matratzen zeigen ihre Wirkung erst mit korrekt eingestelltem Unterbau.

Falls du dir unsicher bist, ob dein Lattenrost verstellbar ist, lohnt sich ein kurzer Blick auf die Leisten im Becken- und Lendenbereich. Wenn dort kleine Schieberegler oder doppelte Leisten sitzen, die man nach innen oder außen schieben kann, dann lässt sich der Härtegrad anpassen.

Die Einstellung selbst ist ganz einfach: Wenn dir die Matratze zu hart vorkommt, schiebst du die Regler weiter nach außen – dadurch wird der Bereich flexibler und gibt mehr nach, die Matratze fühlt sich weicher an. Gerade der Bereich unter dem Becken ist entscheidend, weil er deine Wirbelsäule entweder sauber ausrichtet oder sie in eine unnatürliche Position zwingt. Oft reicht schon eine kleine Anpassung, um das Liegegefühl deutlich zu verbessern.

Falls dein Lattenrost nicht verstellbar ist oder auch das nichts bringt, haben wir die beiden kostenlosen Möglichkeiten leider durch. Dann gäbe es noch die Möglichkeit, bei uns im Shop einen Topper dazu zu kaufen, damit kann man die Matratze nachträglich noch etwas weicher machen.

Falls der Geruch weiterhin bestehen bleibt oder du unterstützung beim Lattenrost oder Topper benötigst oder sonst weitere Fragen hast, zögere bitte nicht, unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount zu kontaktieren.

Wir hoffen, dass du bald eine bessere Erfahrung mit deiner Matratze machst und wünschen dir alles Gute!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

För drygt en vecka sen beställde och…

För drygt en vecka sen beställde och betalade en madrass. Har än så länge inte fått mail/sms/bekräftelse från företaget, ej heller svar på mitt mail. Hittar inget telnr eller anbat vis att gå kontakt med fötetaget.
Har jag blivit blåst?

23 mars 2026

Hej Kristin,

tack så mycket för din feedback. Jag är ledsen att höra att du inte har fått någon bekräftelse efter din beställning. Det är förstås långt ifrån idealiskt.

Vänligen skicka ett e-postmeddelande till vår kundtjänst på customer-service@matratzen.discount så att vi kan hjälpa dig. Var noga med att inte svara på våra no-reply-adresser, eftersom dessa e-postmeddelanden inte levereras. Dessutom kan vi inte ta emot e-postmeddelanden om de innehåller för många stora bilagor.

Se till att e-postadressen slutar korrekt med ”@matratzen.discount”, utan ytterligare ändelser som .de eller .com. Det kan också hända att våra svar hamnar i skräppostmappen, därför vore det bra om du kunde kolla där.

Ange gärna i ditt meddelande att du redan har lagt en beställning, så att vi snabbt kan kolla upp det.

Jag hoppas att allt klarnar snart och att du får din madrass!

Sov gott och dröm sött! 🌙

Dålig service för att jag ännu väntar…

Dålig service för att jag ännu väntar på min beställning👎

7 mars 2026

Hej Victoria,

Tack så mycket för din feedback. Jag är ledsen att höra att du fortfarande väntar på din beställning. Det har ju gått en tid nu. Hur ser det ut nu? Har din madrass kommit fram än?

Jag skulle uppskatta en kort uppdatering. Om den fortfarande inte har kommit fram är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på customer-service@matratzen.discount med ditt ordernummer (MD1000770178) så att vi kan kontrollera statusen på din leverans.

Jag hoppas att problemet snart löser sig och att du får många sköna nätter på din nya madrass!

Vänliga hälsningar!

Good quality

Good quality, good price and fast delivery

6 mars 2026

Hey Ted,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Qualität, dem Preis und der schnellen Lieferung zufriedengestellt bist. Wir geben unser Bestes, um unseren Kunden einen hervorragenden Service zu bieten.

Wir wünschen dir viele angenehme Nächte auf deinem neuen Produkt! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Very nice mattress

Very nice mattress, thank you.🙂👍

27 februari 2026

Hallo Radoslavs,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass dir die Matratze gefällt. Wir wünschen dir viele angenehme Nächte damit!