Matratzen Discount Omdömen

15 107
TrustScore 4 av 5

4,2

Väldigt nöjd. Madrassen är precis som utlovat. Levererades på en vecka(inkl helg+en röd dag) från tyskland till syd-östra sverige. Det enda jag hade kunnat efterfråga är bättre uppdateringar kring lev... Se mer

Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Förväntade mig inte att madrassen skulle vara av så bra kvalité med både snabb leverans och smidigt köp på hemsidan. Sovit ett antal nätter på den nu och även om den... Se mer

Känns som att de kanske lovar lite för mycket gällande leverans, beställde 8:e och enligt spårlänken har den inte ens lämnat tyskland än . står 1-2 dagar vilket det gått redan, lite synd för hade... Se mer

Hej. Leverans och allt fungerade perfekt. Madrassen har vi iof bara testat en natt än sålänge men den natten slutade med att vi låg i soffan med ryggont både frun och jag. Nu har vi vänt på den så vi... Se mer

1. Madrassaffär
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler
  4. Butik med hushållstextilier

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

Bra

TrustScore 4 av 5

15 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(15 107)

5 616 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Utmärkt,snabt och enkelt best.

27 december 2025

Hej ismet,

tack så mycket för din fantastiska recension! Det är roligt att höra att din beställning var enkel och snabb. 😊

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig den bästa servicen i framtiden. Sov gott och dröm sött! 🌙

För frågor, kontakta oss gärna på customer-service@matratzen.discount.

Hallo ismet,

vielen Dank für deine großartige Bewertung! Es ist schön zu hören, dass deine Bestellung unkompliziert und schnell war. 😊

Wir freuen uns darauf, dir auch in Zukunft weiterhin den besten Service anzubieten. Schlaf gut und träum süß! 🌙

Jättebra kvalitet

Jättebra kvalitet

Hallo Nana,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Qualität unserer Produkte so zufrieden bist. 😊

Wir sind stets bemüht, unseren Kunden nur die besten Produkte anzubieten.

Falls du noch Fragen oder weitere Anmerkungen hast, stehen wir dir jederzeit zur Verfügung.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Bra produkt

29 november 2025

Hallo Eman,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass dir unser Produkt gefällt. 😊

Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, stehe ich dir gerne zur Verfügung. Ansonsten wünschen wir dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze!

Liebe Grüße und gute Träume! 🌙

Snabb leverans och bra madrass

Snabb leverans och bra madrass

23 november 2025

Hej Linda,

tack så mycket för din fantastiska recension! 😊 Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och din nya madrass.

Vi önskar dig många avkopplande nätter på din nya madrass!

Produkten kom snabbt

Produkten kom snabbt, bra produkt till bra pris

30 november 2025

Hej Gerd,

tack för din fantastiska feedback! 😊 Vi är mycket glada att höra att din beställning kom fram snabbt och att du är nöjd med produkternas kvalitet.

Hos oss är snabbhet och prisvärdhet vår högsta prioritet, och det är roligt att veta att du uppskattar det. Om du behöver fler produkter i framtiden, tveka inte att titta in hos oss!

Vi önskar dig många avkopplande nätter med dina nya produkter! 🌙

Snabb leverans.

Snabb leverans.

18 november 2025

Hej Sirpa,

tack för din fantastiska recension! 😊 Vi är mycket glada att höra att leveransen gick snabbt.

Vi hoppas att du kommer att få många avslappnande nätter med din kallskummadrass K16.

Madrass

Det var smidigt att köpa madrass ser bra ut Tack

25 november 2025

Hej Lena! 😊

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är mycket glada att höra att det var så enkelt att köpa din madrass och att den ser bra ut. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp står vi gärna till tjänst.

Vi önskar dig många avkopplande nätter på din nya madrass! 🌙

Vänliga hälsningar!

Beställde madrass från er men efter jag…

Beställde madrass från er men efter jag har testat den så var jag missnöjd och kontaktade eran kundtjänst. Ber om en annan madrass som kan passa mig bättre.
Istället får jag till svar att packa ihop madrassen o skicka tillbaka den..

2 november 2025

Svar från Matratzen Discount

tack för din recension. Jag är ledsen att höra att kallskummadrassen Supportho Premium inte har den kvalitet du förväntade dig.

Vi beklagar att du är besviken och att vår returprocedur gjorde dig ännu mer besviken.

Jag önskar dig allt gott för framtiden och hoppas att du snart hittar den sömn du söker! 🌙

Snabb leverans av en väldigt skön madrass.

Leveransen från Tyskland gick fort och det var lätt att hämta ut och att bära hem gick bra då madrassen inte är tung alls.
Lät madrassen ligga och vidga sig i lugn och ro ett par dagar och nu har jag den i min 140 cm breda säng och den är jätteskön!

Hej Lena,

tack så mycket för din fantastiska recension! 😊 Vi är mycket glada att höra att leveransen gick så snabbt och att du kunde ta med madrassen hem utan problem. Det är fantastiskt att du är så nöjd med madrassens bekvämlighet i din 140 cm breda säng!

Vi önskar dig många avkopplande nätter och söta drömmar på din nya madrass!

Sov gott! 🌙

Det har inte kommit någon madrass o…

Det har inte kommit någon madrass o ingen har mejlat när de var här
Har sett en bil från schenker men de bara körde igen
Jag är handikappad o kan inte hämta madrassen
Vad har hänt? Jag väntade hela dagen

16 november 2025

Hej Claudia,

tack för din feedback. Kan du vara snäll och lämna din negativa omdöme hos Schenker och ompröva ditt omdöme hos oss? Du omdömer just nu Matratzen Discount, vi är bara återförsäljaren som skickade madrassen. Vi har inget eget transportföretag. Vi är lika beroende av att transportföretagen gör sitt jobb korrekt som du är. Du har ju med egna ögon sett att det var företaget Schenker som gjorde felet. Varför får vi 1 stjärna för det?

Samma sak gäller tyvärr även för e-postmeddelandena. Schenker borde egentligen ha informerat dig :(

Om du fortfarande har problem och madrassen fortfarande är försvunnen kan du kontakta vår kundtjänst på customer-service@matratzen.discount. Vi kan då åtminstone försöka undersöka hos GLS (vår tyska transportör, som uppenbarligen har överlämnat varan till Schenker vid landsgränsen) var beställningen befinner sig just nu.

Vänliga hälsningar och jag håller tummarna för dig! :)

Hallo Claudia,

danke für dein Feedback. Könntest du deine negative Bewertung dann bitte bei Schenker hinterlassen und deine Bewertung bei uns nochmal überdenken? Du bewertest hier gerade Matratzen Discount, wir sind lediglich der Händler, der die Matratze losgeschickt hat. Wir haben keine eigene Spedition. Wir sind ebenso darauf angewiesen, dass die Versanddienstleister ihren Job richtig machen, wie du. Du hast doch mit eigenen Augen gesehen, dass die Firma Schenker hier den Fehler gemacht hat. Wieso bekommen wir 1 Stern dafür?

Das gleiche gilt leider auch für die eMails. Schenker müsste dich eigentlich informieren :(

Wenn du aber immer noch ein Problem hast und die Matratze weiterhin verschollen ist, kannst du dich gern mal an unseren Kundenservice wenden unter customer-service@matratzen.discount. Wir können dann zumindest versuchen bei GLS (unser deutscher Versanddienstleister, der die Ware an der Landesgrenze offenbar an Schenker übergeben hat) nachzuforschen, wo die Bestellung sich aktuell befindet.

Liebe Grüße und ich drücke dir die Daumen! :)

Bra kvalitet och bra pris snabb leverans

Bra kvalitet och bra pris snabb leverans

25 oktober 2025

Hej Stig,

Tack så mycket för din feedback! 😊 Det gläder mig mycket att höra att du är nöjd med kvaliteten och priset och att leveransen gick snabbt.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna till ett rimligt pris och det är trevligt att veta att vi lyckades i ditt fall. Om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss!

Jag önskar dig många avslappnade nätter och söta drömmar! 🌙

Hallo Stig,

vielen Dank für dein Feedback! 😊 Es freut mich sehr zu hören, dass du mit der Qualität und dem Preis zufrieden bist und die Lieferung schnell erfolgt ist.

Wir bemühen uns, unseren Kunden die besten Produkte zu einem fairen Preis anzubieten und es ist schön zu wissen, dass wir in deinem Fall erfolgreich waren. Wenn du Fragen hast oder weitere Unterstützung benötigst, zögere nicht, dich bei uns zu melden!

Ich wünsche dir viele entspannte Nächte und süße Träume! 🌙

Okej ser bra ut

Den ser helt okej ut

8 november 2025

Hej Kjell,

tack för din recension! 😊 Vi är mycket glada över att madrassen ser bra ut för dig och att du är nöjd med den.

Om du har fler frågor eller vill ge mer feedback, tveka inte att kontakta oss.

Vi önskar dig många sköna nätter på din nya madrass! 🌙

Hallo Kjell,

vielen Dank für deine Bewertung! 😊 Es freut uns sehr, dass die Matratze für dich in Ordnung aussieht und du damit zufrieden bist.

Wenn du weitere Fragen hast oder mehr Feedback geben möchtest, zögere nicht, uns zu kontaktieren.

Wir wünschen dir viele angenehme Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Snabb

Snabb, billig & bra

19 oktober 2025

Hej Stefan,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det gläder mig mycket att höra att du är nöjd med vår service och kvalitet. 😊

Om du någonsin har frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi finns alltid här för att hjälpa dig.

Jag önskar dig många trevliga nätter på din nya produkt!

Hallo Stefan,

vielen Dank für dein positives Feedback! Es freut mich sehr zu hören, dass du mit unserem Service und unserer Qualität zufrieden bist. 😊

Solltest du irgendwann Fragen haben oder Hilfe benötigen, zögere nicht, uns zu kontaktieren. Wir sind immer hier, um dir zu helfen.

Ich wünsche dir viele angenehme Nächte auf deinem neuen Produkt!

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Mjuk och skön madrass

Mjuk och skön madrass, full belåtenhet!

18 oktober 2025

Hej Mats,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det gläder oss mycket att höra att du är så nöjd med din nya madrass och att du gillar den! 😊

Vi hoppas att du kommer att ha många avslappnade nätter på din nya madrass. Sov gott och dröm sött! 🌙

Hallo Mats,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deiner neuen Matratze so zufrieden bist und sie dir gefällt! 😊

Wir hoffen, dass du viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze haben wirst. Schlaf gut und träum süß! 🌙

Dåligt!!

Dåligt!!
Jag vill skicka tillbaka madrassen men får inget svar!

19 oktober 2025

Hej Jessica,

tack för din feedback. Vi beklagar att madrassen inte uppfyller dina förväntningar och att du har problem med returen. Har du fått tag på någon och löst problemet?

Om inte, vänligen kontakta vår kundtjänst på customer-service@matratzen.discount så att vi kan hjälpa dig.

Vi hoppas att du snart får en god natts sömn på din nya madrass! 🌙

Hallo Jessica,

danke für dein Feedback. Es tut uns leid zu hören, dass die Matratze nicht deinen Erwartungen entspricht und du Schwierigkeiten bei der Rücksendung hast. Hast du inzwischen jemanden erreicht und das Problem lösen können?

Wenn nicht, bitte kontaktiere unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount, damit wir dir helfen können.

Wir wünschen dir bald eine gute Nacht auf deiner neuen Matratze! 🌙

Inte som beskrivet

Jag beställde sleezzz smart madrass i komfort skum. Den va alldeles för hård. Står att den ska ha två sidor en medium och en fast h2 och h3 men den är lika hård på båda och det står att de h3 bara. Sen stöder den inte kroppen via de 7 zoner som beskrivet fick ont istället. Står oxå att den ska vara 18 cm hög den ca bara 14. Jätte dåligt att de inte som beskrivet. Kartongen va trasig vid leverans och madrassen blev smutsig. Sen så hade den gått upp i sömmarna på flera ställen. Väldigt dålig kvalitet. Bad om retur eller återbetalning men har inte fått någon svar av dem. Väldigt dålig service.

Hej Sasha,

tack för din feedback. Vi beklagar att madrassen inte motsvarar beskrivningen och att du är missnöjd.

God service

God service

17 oktober 2025

Hello Melinda,

Thank you very much for your feedback! I am very happy to hear that you are satisfied with our service! 😊

If you have any questions or comments at any time, please do not hesitate to contact us.

I wish you many restful nights and all the best!

Sleep well and sweet dreams! 🌙

Sovkomfort

Mycket fin madrass,ligger skönt och avsvlappnande, jättenöjd med produkten

17 oktober 2025

Hej CITYTORGET SPEL & TOBAK,

tack så mycket för din fantastiska feedback! 😊 Det gläder oss mycket att höra att du är så nöjd med din nya madrass och att den ger dig en behaglig och avslappnande sömn.

Om du har några frågor i framtiden eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för dig när som helst!

Jag önskar dig många återhämtande nätter på din nya madrass! 🌙

Hallo CITYTORGET SPEL & TOBAK,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass du mit deiner neuen Matratze so zufrieden bist und sie dir einen angenehmen und entspannenden Schlaf ermöglicht.

Solltest du in Zukunft noch Fragen haben oder weitere Unterstützung benötigen, zögere nicht, dich bei uns zu melden. Wir sind jederzeit für dich da!

Ich wünsche dir viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans. Produkten var mycket bra.

12 oktober 2025

Hallo AnnaKarin,

vielen Dank für dein Feedback! Es freut mich sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und der Qualität des Produkts zufrieden bist! 😊

Ich wünsche dir viele angenehme Nächte auf deinem neuen Produkt! 🌙

T6 Topper

Snabb leverans och bra kvalitet.
Den bekväma madrassen bidrar till god sömn. Jag är mycket nöjd.

16 oktober 2025

Hej Kerstin 😊,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och kvaliteten på vår madrass. En bekväm madrass är nyckeln till en god natts sömn, och det är trevligt att veta att du nu kan tillbringa sköna nätter.

Vi önskar dig fortsatta sköna nätter på din nya madrass! 🌙

Hallo Kerstin 😊,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der schnellen Lieferung und der Qualität unserer Matratze zufrieden bist. Eine bequeme Matratze ist der Schlüssel zu einem guten Schlaf, und es ist schön zu wissen, dass du jetzt angenehme Nächte verbringen kannst.

Wir wünschen dir weiterhin viele erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙