Matratzen Discount Omdömen

15 106
TrustScore 4 av 5

4,2

Väldigt nöjd. Madrassen är precis som utlovat. Levererades på en vecka(inkl helg+en röd dag) från tyskland till syd-östra sverige. Det enda jag hade kunnat efterfråga är bättre uppdateringar kring lev... Se mer

Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Förväntade mig inte att madrassen skulle vara av så bra kvalité med både snabb leverans och smidigt köp på hemsidan. Sovit ett antal nätter på den nu och även om den... Se mer

Känns som att de kanske lovar lite för mycket gällande leverans, beställde 8:e och enligt spårlänken har den inte ens lämnat tyskland än . står 1-2 dagar vilket det gått redan, lite synd för hade... Se mer

Hej. Leverans och allt fungerade perfekt. Madrassen har vi iof bara testat en natt än sålänge men den natten slutade med att vi låg i soffan med ryggont både frun och jag. Nu har vi vänt på den så vi... Se mer

1. Madrassaffär
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler
  4. Butik med hushållstextilier

Ihr discount Matratzen-Shop aus Deutschland. Designed in Germany, made in EU. Unsere Produkte werden in Deutschland entwickelt. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Partnern in der EU können wir die Einhaltung der hohen Qualitätsstandards gewährleisten.

Bra

TrustScore 4 av 5

15 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(15 106)

5 616 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag har köpt många madrasser i Sverige…

Jag har köpt många madrasser i Sverige men har aldrig fått en madrass som känts bra för min rygg,iallafall inte i en prisklass jag haft råd med.Denna madrass var hård men inte för hård

21 juni 2025

Hej Elisabet,

tack för din fantastiska feedback! 😊 Det gläder oss enormt att höra att madrassen inte bara är bra för din rygg, utan också passar inom din prisklass! Det är härligt att höra att du är så nöjd med ditt köp.

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, låt oss bara veta. Vi önskar dig en god natt och många avslappnade nätter på din nya madrass! 🌙

Hallo Elisabet,

danke für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns riesig zu hören, dass die Matratze nicht nur gut für deinen Rücken ist, sondern auch in deiner Preisklasse passt! Es ist schön, dass du mit deinem Kauf so zufrieden bist.

Wenn du noch Fragen hast oder weitere Unterstützung benötigst, lass es uns einfach wissen. Wir wünschen dir eine gute Nacht und viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! 🌙

Mycket bra madrass

Mycket bra madrass, är mer än nöjd.
Den är dessutom vändbar, lite mjukare/ lite hårdare vilket är så bra.

21 juni 2025

Hej Peggy! 😊

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är jätteglada att höra att du är så nöjd med din nya madrass och att du uppskattar vändfunktionen. Det gör den verkligen mångsidig och anpassningsbar för alla smaker!

Vi önskar dig många trevliga och avkopplande nätter på din nya madrass!

Hallo Peggy! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit deiner neuen Matratze so zufrieden bist und dass du die Wendefunktion schätzt. Das macht sie wirklich vielseitig und anpassungsfähig für jeden Geschmack!

Wir wünschen dir viele angenehme und erholsame Nächte auf deiner neuen Matratze!

Allt Ok

Allt Ok ,tack så mycket

26 maj 2025

Hej Marek! 😊

Wow, tack för din fantastiska recension! Det gläder oss mycket att höra att allt är okej och att du är nöjd. Tack för att du valde oss!

Om du har några frågor eller behöver hjälp någon gång, tveka inte att höra av dig.

Vi önskar dig en god natt och många trevliga drömmar! 🌙

Hey Marek! 😊

Wow, danke für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass alles okay ist und du zufrieden bist. Tack för att du valde oss!

Falls du noch Fragen hast oder irgendwann Hilfe benötigst, zögere nicht, dich zu melden.

Wir wünschen dir eine gute Nacht und viele angenehme Träume! 🌙

Jag är ganska missnöjd

Jag är ganska missnöjd. Har inte fått den första madrassen ännu och det är ganska längesen jag beställde den.

24 maj 2025

Hej Maricka,

tack för din feedback! Jag beklagar att höra att du är missnöjd med din beställning och att madrassen ännu inte har kommit fram. Det är naturligtvis frustrerande. 😔

Du borde nyligen ha fått en leveransbekräftelse med en spårningslänk. Om du inte har tillgång till den eller behöver mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst med din beställningsnummer på customer-service@matratzen.discount så att vi kan kontrollera leveransstatus för dig.

Jag hoppas att madrassen snart kommer fram till dig och att du sedan kan koppla av på den nya sovytan!

Önskar dig en god natt och många söta drömmar! 🌙

Hallo Maricka,

danke für dein Feedback! Es tut mir leid zu hören, dass du mit deiner Bestellung unzufrieden bist und die Matratze noch nicht angekommen ist. Das ist natürlich frustrierend. 😔

Du solltest vor kurzem eine Versandbestätigung mit einem Trackinglink erhalten haben. Wenn du da keinen Zugriff drauf hast oder weitere Informationen benötigst, melde dich bitte mit deiner Bestellnummer an unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount, damit wir den Status deiner Lieferung für dich prüfen können.

Ich hoffe, dass die Matratze bald bei dir ankommt und du dich dann in der neuen Liegefläche entspannen kannst!

Wünsche dir eine gute Nacht und viele süße Träume! 🌙

Jag har väntat en hel månad på min…

Jag har väntat en hel månad på min leverans och jag vet fortfarande inte när den kommer!

22 april 2025

Hej Jacqueline,

tack för ditt feedback. Vi beklagar att du har fått vänta så länge på din leverans och inte har fått någon information om den. Det är naturligtvis irriterande!

Vänligen kolla din e-post, du borde ha fått en länk till spårningsinformationen med din leveransbekräftelse. Om du inte hittar något där kan du kontakta vår kundtjänst på customer-service@matratzen.discount. Vänligen ange din beställningsnummer (MD1000301665) så att vi kan hjälpa dig snabbare.

Vi hoppas att problemet snart löser sig och att du får din madrass snabbt så att du kan sova gott!

God natt och många avslappnade drömmar! 🌙

Hallo Jacqueline,

danke für dein Feedback. Es tut uns leid zu hören, dass du so lange auf deine Lieferung warten musstest und keine Informationen dazu erhalten hast. Das ist natürlich ärgerlich!

Bitte schau in deine E-Mails, du solltest mit der Versandbestätigung einen Link zur Sendungsverfolgung erhalten haben. Wenn du dort nichts finden kannst, kannst du unseren Kundenservice unter customer-service@matratzen.discount kontaktieren. Bitte gib dabei deine Bestellnummer (MD1000301665) an, damit wir dir schneller helfen können.

Wir hoffen, dass sich das Problem bald klärt und du deine Matratze schnell bekommst, damit du erholsam schlafen kannst!

Gute Nacht und viele entspannte Träume! 🌙

Billiga och snabba

Billiga och snabba

12 maj 2025

Hej Pia,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! 😊 Det gläder oss mycket att du är nöjd med vår service och priserna. Snabbhet och förmånliga priser är verkligen viktiga för oss, och det är fantastiskt att höra att du uppskattar det!

Om du har fler frågor eller behöver mer information, låt oss bara veta.

Vi önskar dig många avslappnade nätter! 🌙

Hallo Pia,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 😊 Es freut uns sehr, dass du mit unserem Service und den Preisen zufrieden bist. Schnelligkeit und günstige Preise sind uns echt wichtig, und es ist super zu hören, dass du das so wahrgenommen hast!

Wenn du noch Fragen hast oder mehr Informationen brauchst, lass es uns einfach wissen.

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte! 🌙

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans.
Sover som en prinsessa nu!
👍

7 maj 2025

Hej A J! 😊

Tack för din fantastiska feedback! Vi är jätteglada att du är nöjd med din beställning och den snabba leveransen. Och att du nu sover som en prinsessa gör oss extra glada! 👑

Om du har några frågor, låt oss veta. Annars önskar vi dig många avslappnade nätter på din nya madrass! Sov gott och dröm sött! 🌙

Hey A J! 😊

Danke für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig, dass du mit deiner Bestellung und der schnellen Lieferung zufrieden bist. Und dass du jetzt wie eine Prinzessin schläfst, macht uns besonders happy! 👑

Wenn du noch Fragen hast, lass es uns wissen. Ansonsten wünschen wir dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Jag ville gärna ha någon maddras som…

Jag ville gärna ha någon maddras som hjälper mig att släppa från ryggvärk när jag vaknar påorgonen.

29 april 2025

Hej Akram,

Tack så mycket för din recension! 😊 Vi är glada att höra att madrassen förväntas hjälpa dig att lindra din ryggvärk. Det är naturligtvis en viktig sak, och vi hoppas verkligen att den hjälper dig bra!

Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig. Vi önskar dig en återhämtande natt på din nya madrass och många trevliga drömmar! 🌙

Hallo Akram,

vielen Dank für deine Bewertung! 😊 Es freut uns zu hören, dass die Matratze dir helfen soll, deine Rückenschmerzen zu lindern. Das ist natürlich eine wichtige Sache, und wir hoffen, dass sie dir dabei wirklich gut hilft!

Wenn du noch weitere Fragen hast oder Unterstützung benötigst, melde dich gerne. Wir wünschen dir eine erholsame Nacht auf deiner neuen Matratze und viele angenehme Träume! 🌙

Liebe Grüße!

Madrassen skickades och betalades den…

Madrassen skickades och betalades den 25 april...Fick beskedet att leveransen skulle komma mig tillhanda den 29 april!
Madrassen var här den 6 maj...
Byt leverensbolag!

Tyvärr har jag inte hunnit använda madrassen tillräckligt för att kunna verifiera dess bekvämligheter...

Mvh,,/Kajsa!

25 april 2025

Hej Kajsa,

tack för din feedback! 😊 Jag beklagar att leveransen av din madrass har försenats så mycket. Jag förstår att det är frustrerande, särskilt när man ser fram emot sin nya madrass.

Vi gör allt vi kan för att göra din beställningsprocess så trevlig som möjligt, men vi samarbetar med externa fraktleverantörer som vi tyvärr inte har direkt kontroll över. Vi tar gärna emot dina kommentarer som konstruktiv feedback och kommer att försöka optimera vårt val av leveranspartners.

Jag hoppas att din madrass nu äntligen är bekväm och att du kan tillbringa många avslappnade nätter på den i många år 🌙

Hallo Kajsa,

danke für dein Feedback! 😊 Es tut mir leid zu hören, dass die Lieferung deiner Matratze sich so stark verzögert hat. Ich kann verstehen, dass das frustrierend ist, besonders wenn man sich auf seine neue Matratze freut.

Wir setzen alles daran, deinen Bestellprozess so angenehm wie möglich zu gestalten, arbeiten jedoch mit externen Versanddienstleistern zusammen, auf die wir leider keinen direkten Einfluss haben. Wir nehmen deine Anmerkung gerne als konstruktives Feedback mit und werden versuchen, unsere Auswahl der Lieferpartner zu optimieren.

Ich hoffe, dass du deine Matratze nun letztendlich bequem ist und du über Jahre viele entspannte Nächte darauf verbringen kannst🌙

Beställde madrassen för jag kände att…

Beställde madrassen för jag kände att det den skulle vara bra och samtidigt till ett bra pris. Det mesta har hittills motsvarat mina förväntningar.

21 april 2025

Hej Mikael,

tack för din feedback! Det gläder mig att höra att madrassen hittills motsvarar dina förväntningar och att du kunde köpa den till ett bra pris. 😊

Om du har fler frågor eller behöver hjälp, finns vi alltid tillgängliga för dig. Jag hoppas att du kommer att tillbringa många avslappnade nätter på din nya madrass!

Hallo Mikael,

danke für dein Feedback! Es freut mich zu hören, dass die Matratze bis jetzt deinen Erwartungen entspricht und du sie zu einem guten Preis erwerben konntest. 😊

Wenn du noch Fragen hast oder Unterstützung benötigst, stehen wir dir jederzeit zur Verfügung. Ich hoffe, dass du viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze verbringen wirst!

Bra kvalitet

Bra kvalitet. Tack!

13 april 2025

Hej Besma! 😊

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med kvaliteten. Om du har frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss!

Vi önskar dig många avslappnade nätter på din produkt! 🌙

Hey Besma! 😊

Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns riesig zu hören, dass du mit der Qualität zufrieden bist. Wenn du Fragen hast oder Unterstützung benötigst, zögere nicht, uns zu kontaktieren!

Wir wünschen dir ganz viele entspannte Nächte auf deinem Produkt! 🌙

Schlaf gut und träum süß! 🌙

Mycket bra service och beskrivning av…

Mycket bra service och beskrivning av madrass. Snabb leverans.

10 april 2025

Hej Susanne,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! 😊 Det gläder oss mycket att du är så nöjd med vår service och beskrivningen av madrassen, och att leveransen kom så snabbt till dig. Det motiverar oss att fortsätta ge vårt bästa!

Vi önskar dig många avslappnade nätter på din nya madrass! Sov gott och dröm sött! 🌙

Hallo Susanne,

vielen Dank für dein fantastisches Feedback! 😊 Es freut uns sehr, dass du mit unserem Service und der Beschreibung der Matratze so zufrieden bist und dass die Lieferung schnell bei dir angekommen ist. Das motiviert uns, weiterhin unser Bestes zu geben!

Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deiner neuen Matratze! Schlaf gut und träum süß! 🌙

Hej Annette,

Tack så mycket för din feedback! Det var tråkigt att höra att leveransen tog längre tid än väntat. Vi skickar vanligtvis beställningar samma arbetsdag, men ibland kan det uppstå förseningar i transiteringen.

Vi hoppas att du snart kan njuta av många avkopplande nätter på din nya produkt! 🌙

Bästa hälsningar!

Hallo Annette,

danke für dein Feedback! Es tut mir leid zu hören, dass die Lieferung länger gedauert hat als erwartet. Wir versenden die Bestellungen in der Regel noch am gleichen Werktag, aber manchmal kann es auf dem Transportweg zu Verzögerungen kommen.

Wir hoffen, dass du bald viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt erleben kannst! 🌙

Hej Tony! 😊

Tack för din feedback. Jag är ledsen att höra att madrassen är för hård för dig. Tyvärr bedöms ligghårdheten alltid individuellt. Därför har du gjort ett bra val med en vändbar madrass. Tänk på att man oftast behöver en kort anpassningsperiod på en ny madrass, vilket du förmodligen känner igen från hotellsängar på semestern. Om en sida fortfarande känns för hård eller mjuk efter det, försök att vända på den. En vändbar madrass H2/H3 innebär nämligen att du kan växla mellan den hårdare eller mjukare sidan genom att vända på madrassen, det kan hjälpa.

Bra att veta är också att hårdheten på madrassen kan påverkas upp till en viss grad med ribborna på ribbotten. Hur mjuk eller fast en madrass känns beror upp till 40 % på ribbotten. På så sätt kan liggläget på en madrass enkelt justeras mjukare eller fastare vid behov, utan att behöva köpa en ny madrass eller madrassöverdrag direkt.

En justerbar ribbotten stödjer anpassningen av madrassen till kroppen genom att ge fastare stöd till tyngre kroppsdelar. Det förhindrar att kroppen sjunker igenom under sömnen och stabiliserar ryggraden i dess naturliga krökning. Bara så kan rörelseapparaten verkligen slappna av.

Om det fortfarande finns problem efter det, skicka gärna ett mail till vår kundtjänst på customer-service@matratzen.discount (med angivande av beställningsnummer), så att vi tillsammans kan hitta en lösning.

Sov gott och dröm sött!

Hey Tony! 😊

Danke für dein Feedback. Es tut mir leid zu hören, dass die Matratze für dich zu hart ist. Leider werden Liegehärten immer individuell unterschiedlich bewertet. Daher hast du mit einer Wendematratze eine gute Wahl getroffen. Bitte bedenke, dass man meist eine kleine Eingewöhnungsphase auf einer neuen Matratze braucht, das kennst du vermutlich auch von Hotelbetten aus dem Urlaub. Wenn dir eine Seite danach immer noch zu hart oder weich erscheint, versucht mal sie umzudrehen. Wendeatratze H2/H3 bedeutet nämlich, dass du durch Umdrehen der Matratze zur härteren oder weicheren Seite wechseln kannst, das könnte helfen.

Auch gut zu wissen: Mit den Federleisten des Lattenrostes kann der Härtegrad der Matratze bis zu einem gewissen Grad beeinflusst werden. Wie weich oder fest sich eine Matratze anfühlt, hängt bis zu 40 % vom Lattenrost ab. So lässt sich das Liegegefühl einer Matratze bei Bedarf problemlos weicher oder fester einstellen, ohne dafür direkt eine neue Matratze oder einen Matratzentopper kaufen zu müssen.

Ein verstellbarer Lattenrost unterstützt die Anpassung der Matratze an den Körper, indem schwerere Körperbereiche fester unterstützt werden. Das verhindert ein Durchhängen des Körpers im Schlaf und stabilisiert die Wirbelsäule in ihrer natürlichen Krümmung. Nur so kann sich der Bewegungsapparat wirklich entspannen.

Wenn es danach immer noch Probleme gibt, sende unserem Kundenservice doch bitte eine Mail an customer-service@matratzen.discount (mit Angabe der Bestellnummer), damit wir gemeinsam eine Lösung finden können.

Schlaf gut und träum süß!

Bras pris

Hemsidan helt ok

13 april 2025

Hallo Melissa,

danke für dein Feedback! 😊 Es freut mich zu hören, dass du mit unserer Webseite ganz zufrieden bist. Wenn du weitere Anregungen hast oder etwas fehlt, lass es uns gerne wissen!

Ich wünsche dir eine gute Nacht und angenehme Träume! 🌙

Enkel hemsida och fantastisk service.

Enkel hemsida och fantastisk service.
Rekommenderar varmt.

20 mars 2025

Hej Helen,

Tack så mycket för din fantastiska feedback! 🥳 Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd med vår service! Dina vänliga ord och rekommendationen betyder mycket för oss.

Om du har fler frågor eller önskemål, tveka inte att höra av dig. Annars önskar vi dig många avslappnade nätter och en trevlig tid med dina nya produkter! 🌙

Sov gott och dröm sött! 😊

Hallo Helen,

vielen Dank für dein tolles Feedback! 🥳 Es freut uns riesig zu hören, dass du mit unserem Service so zufrieden bist! Deine freundlichen Worte und die Empfehlung bedeuten uns viel.

Wenn du weitere Fragen oder Wünsche hast, zögere nicht, dich zu melden. Ansonsten wünschen wir dir viele entspannte Nächte und eine gute Zeit mit deinen neuen Produkten! 🌙

Schlaf gut und träum süß! 😊

Allt fungerade bra som första gången!

Allt fungerade bra som första gången!

17 mars 2025

Hej Hugo! 😊

Tack för din fantastiska feedback! Det gläder oss enormt att höra att allt har gått bra och att du är nöjd. 🎉

Om du har fler frågor i framtiden eller behöver ytterligare stöd, tveka inte att kontakta oss. Vi önskar dig många avslappnade nätter på din nya produkt!

Hey Hugo! 😊

Danke für dein tolles Feedback! Es freut uns mega zu hören, dass alles super geklappt hat und du zufrieden bist. 🎉

Wenn du in Zukunft noch Fragen hast oder weitere Unterstützung benötigst, zögere nicht, uns zu kontaktieren. Wir wünschen dir viele entspannte Nächte auf deinem neuen Produkt!